-
Την Oldsmobile Cutlass jetfire, που κυκλοφορησε την ιδια χρονια , το 1962, αλλα θεωρηται το πρωτο αυτοκινητο παραγωγης με κινητηρα turbo. Εχει ενα ωραιο αρθρο για αυτο εδω:
http://www.highperformance.gr/index.php ... 50/1-turboΣε 1¨18 νομιζω δεν υπαρχει, υπαρχει μεταγενεστερο μοντελο του 1970 απο τη Ertl
-
Δειτε και το διαφημηστικο της εποχης, με τη γκομενα που γερνει προς τα πισω απο την επιταχυνση του αυτοκινητου, ειναι ολα τα λεφτα
-
γοογλε παουερ
-
-
Το καινούργιο ΖΟΕ της Renault ειναι αυτό;;;
-
Το κλιο είναι
-
Α sorry.Ερώτηση.Στο topic μπορούμε να γράφουμε και για μηχανές;Γιατί έχω μια honda goldwing σε 1:12 της New ray
-
Γιατί όχι;
-
Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ Alfa Romeο 156 ή 156 sportswagon σε 1:18;
-
Φιλε μου οποιο μοντελο σ'ενδιαφερει ψαξτο στο ebay(κυριως στο γερμανικο)και βλεπεις καταρχην αν υπαρχει στην κλιμακα που ψαχνεις,ποια εταιρια το βγαζει και ποσο κοστιζει.Εναλλακτικα υπαρχει και το google.
Την 156 την εχει βγαλει η Ricko σε δύο εκδόσεις(πολιτικη και αγωνιστικη GTA).
-
Βγαίνει η 156 σε GTA, δεν θυμάμαι μάρκα αλλα όχι καμία απο τις ακριβές. Ανοίγουν και οι 4 πόρτες κτλ.
-
Ο χρήστης le man έγραψε:
Φιλε μου οποιο μοντελο σ'ενδιαφερει ψαξτο στο ebay(κυριως στο γερμανικο)και βλεπεις καταρχην αν υπαρχει στην κλιμακα που ψαχνεις,ποια εταιρια το βγαζει και ποσο κοστιζει.Εναλλακτικα υπαρχει και το googleΣώστος!Για το sedan Αlfa Romeo έχω βρεί σε 1:18 οτι βγάζει η Ricko.Απλα για Αθήνα αν ξέρει κανείς αν υπαρχεί σε κάποιο κατάστημα.Και Θεσσαλονίκη να ναι δεν έχω θέμα.
-
Ο χρήστης sexyspiros έγραψε:
Φιλε μου οποιο μοντελο σ'ενδιαφερει ψαξτο στο ebay(κυριως στο γερμανικο)και βλεπεις καταρχην αν υπαρχει στην κλιμακα που ψαχνεις,ποια εταιρια το βγαζει και ποσο κοστιζει.Εναλλακτικα υπαρχει και το google
Σώστος!Για το sedan Αlfa Romeo έχω βρεί σε 1:18 οτι βγάζει η Ricko.Απλα για Αθήνα αν ξέρει κανείς αν υπαρχεί σε κάποιο κατάστημα.Και Θεσσαλονίκη να ναι δεν έχω θέμα.
Εχεις πμ
-
Ο χρήστης le man έγραψε:
Φιλε μου οποιο μοντελο σ'ενδιαφερει ψαξτο στο ebay(κυριως στο γερμανικο)και βλεπεις καταρχην αν υπαρχει στην κλιμακα που ψαχνεις,ποια εταιρια το βγαζει και ποσο κοστιζει.Εναλλακτικα υπαρχει και το google
Σώστος!Για το sedan Αlfa Romeo έχω βρεί σε 1:18 οτι βγάζει η Ricko.Απλα για Αθήνα αν ξέρει κανείς αν υπαρχεί σε κάποιο κατάστημα.Και Θεσσαλονίκη να ναι δεν έχω θέμα.
Εχεις πμ
Ναι.Ξερείς μαγαζί;
-
Ο χρήστης sexyspiros έγραψε:
Εχεις πμ
Ναι.Ξερείς μαγαζί;
Πήρα και στα 2 μαγαζία και κανείς δεν το είχε!!!
-
Μαλλον θα πρεπει ν'αρχισεις να ψαχνεσαι σιγα σιγα με e-bay..
-
-
γαματο κοματι χριστο.απο ποια εταιρια;
-
Χρήστο τούμπανο.έχω το spec v
-
1:18 Autoart, Nissan GT-R R35, το V-spec ηθελα, αλλα δεν το ευρισκα πουθενα,(σε ασπρο το ηθελα) ετσι πηρα αυτο, μου αρεσουν πολυ οι σκουρες ζαντες
Μεταλλικά και άλλα μοντέλα - Συλλογές