-
μολις παρελαβα την mercedes 2.5 evo black ths Aa,πολυ απλα κορυφη,επειδη το ειχα αυτο το αυτοκινητο και το ξερω πολυ καλα εχουν κανει απιστευτη δουλεια,φανταστειτε οτι μεχρι και τον τροπο που ανοιγει το καπω!!!!!!
-
Μεχρι χθες απο 43αρια ειχα μονο Vitesse. Και πηρα χθες Minichamps. Εχω χασει ενα 24ωρο χαζευοντας ενα 43αρι!!! Πραγματικα απιστευτο.
Sunstar συνεχεια. Τελικα εμαθα οτι δεν ειναι και τοσο καλα μοντελα (ετσι μου ειπανε), απλα ετυχε αυτο που πηρα εγω (Horch 855) να ειναι απο τα καλα τους. Εχει παρει κανενας ομως WRC τους; Γιατι εχει πολυ μεγαλη γκαμα και εχει και ενα που το θελω πολυ. (Ιντεργκραλε κοκκινη Μαρτινι). Αν και οποιος ξερει ας μας πει.
Βρηκα και ενα σάιτ με μεγαλη ποικιλια. http://www.modellautohaus.de Εχει κανεις υποψη του λεπτομερειες;
-
οποιος φιλος εχει δει καποιο απο τα παρακατω μοντελα σε καποιο μαγαζι της αθηνας ,κηφισιας ,ν. σμυρνης ας τωρα προσφατα ας το πει ευχαριστω...
BMW M5 KYOSHO
BMW E30 M3 EVO AUTOART
NISSAN 350Z ORANGE AUTOART
MAZDA RX-8 RED AUTOART
MERCEDES CL COUPE BLACK AUTOART -
Το RX8 το ειδα στη Ν.Σμυρνη αλλα μην πας, 8ελω να το παρω εγω! (j/k) Εκει εχει κ το ανοιχτο 350Ζ αν ενδιαφερεσαι.
Την Μ3 την ειδα μαζι με την Merc E190 Εvo στο κολονακι (υπογειο -τρομαρα του- στον κα8ετο μετα3υ Σκουφα κ Μυλιωνη). Μου ειπε τιμη 80 ευρω εκαστο. Της ειπα τα 8ελω κ τα 2. Μου τα βγαζει, κοιταει απο κατω, κ λεει 120 ευρω το κα8ενα, λα8ος. Γεια σααααααααααααααας. Αν 8ες πηγαινε, εγω δεν το 8ελω.
Η Μ5 δεν εχει βγει ακομη στα μαγαζια.
Οι φωτογραφιες που υποσχε8ηκα ισως αργησω λιγο να τις ανεβασω κ τραβη3α λιγες απο ολοκληρη τη βιτρινα, οχι το κα8ε μοντελακι 3εχωριστα.
Το μονο που αγορασα απο Ελλαδα ειναι το RX-7 της Kyosho. Μετρια ποιοτητα για την τιμη κ την εταιρια. Το καλοκαιρι πλεον..
-
Προς κάθε ενδιαφερόμενο,
Μετά από μικρή έρευνα βρήκα τις πιο κάτω σελίδες.
http://www.modelcarweb.nl – Είναι το καλύτερο από αυτά που βρήκα. Έχει σχετικά καλή γκάμα και αν κατάλαβα καλά χρεώνει κάθε αποστολή 7.5 ευρώ ασχέτως αριθμού μοντέλων!
Από τιμές πιστεύω είναι καλύτερο από το μοντελισιμο.http://www.kleinerien.de – Καλή συλλογή αλλά τιμές μέτριες. Επίσης τα μεταφορικά είναι 23Ε μέχρι 1κυλό, 24Ε 1-2κ, 29Ε 2-5κ και 37Ε 5-10.
http://www.scalemodel.info – Αυτή είναι τράπεζα πληροφοριών σχετικά με όλα τα μοντέλα που έχει βγάλει η κάθε εταιρία. Χρήσιμο εργαλείο.
Greo, για το modellautohouse.de που ρώτησες το είδα και πιστεύω αξίζει για την πολύ μεγάλη γκάμα που έχει. Κατά τ’άλλα χρεώνουν 30Ε για μεταφορικά για 2 Χ 1:18. Πάντως μοντέλα που δεν τα βρίσκεις πουθενά έχεις πολλές ελπίδες να τα βρεις εκεί.
Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω για τις σελίδες που ανέφερα ας ενημερώσει.
Γιώργος
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ειναι κανεις κολημενος με τα Smart;
Δεν ξερω, ποσοι απο εσας εχουν παιδια στα οποια αρεσουν οι σοκολατες Kinder εκπληξη; Για οσους δεν ξερουν οι σοκολατες αυτες εχουν σχημα αυγου και μεσα εχουν διαφορα παιχνιδακια. Υστερα απο τεραστια καταναλωση αυτων των αυγων στην οικογενεια, εχουμε καταφερει, εκτος αυτων των χαριτωμενων παιχνιδιων, να εχουμε μια μικρη αλλα ομορφη συλλογη απο 3 Smart for two, 2 Smart for four 1 Smart for two cabrio καθως επισης και δυο αλλων αυτοκινητων αγνωστου μαρκας και προελευσης.Μολις συμπληρωθηκε η συλλογη. Βρηκαμε και ενα roadster coupe πριν λιγο!!!
-
Eνα καταστημα ποικηλης υλης που αφορουσε την αυτοκινηση κ την F1 κλεινει στο York, με αποτελεσμα να εχει ολο το stock του στη μιση τιμη. Δυστυχως, ειναι εδω κ μια εβδομαδα που εχει κατεβασει τις τιμες κ τα ραφια ηταν σχεδον αδεια.
Το μονο που προλαβα ηταν μια **VW Porsche 914 **της Revell στην τιμη των 10 λιρων. Καλουτσικη ποιοτητα, πολυ συμπα8ητικο!
Κα8ολου ασχημα λοιπον, αλλα δε 8α με χαλουσε να προλαβαινα τις προσφορες στην αρχη τους. -
Βγηκε στην αγορα και το δευτερο μοντελο της Αγκοστινι.
Η 'πιστη αντιγραφη' απο το πραγματικο εχει μερικες διαφορουλες η παραληψεις (εγω μετρησα εξη) αλλα νομιζω οτι για τη τιμη που πουλιεται ειναι αρκετα τιμιο. -
Το 206 το θεωρώ χειρότερο απο το Impreza. Δε το είχα σε 1:43 για αυτό το αγόρασα. Ελπίζω τα επόμενα να είναι καλύτερα. Η Corolla πάντως φαίνεται πολύ καλή.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Το 206 το θεωρώ χειρότερο απο το Impreza. Δε το είχα σε 1:43 για αυτό το αγόρασα. Ελπίζω τα επόμενα να είναι καλύτερα. Η Corolla πάντως φαίνεται πολύ καλή.Κι εγώ το πήρα. είχα μόνο χωμάτινο του Gronholm. Σίγουρα δεν είναι η καλύτερη επιλογή αλλά, όπως λέει και ο ΝΤΑΠ , έχει καλή τιμή.
Για πες για τα έξι σήμεία.... -
Παιδιά σήμερα έκανα μια κατάσταση στα κουτιά των μοντέλων. Όταν έχεις πάνω από 20 φαντάζομαι αρχίζει η γκρίνια. Θυμήθηκα το ιστορικό των αγορών αφού τα πάνω πάνω κουτιά είναι τα καινούρια και κάτω από ένα κρεβάτι τα πρώτα που έπαιρνα. Γίνεται χαμός τόσα κουτιά. Και κάτι μοντέλα που ήρθαν από Αμερική, δεν έχουν καν κουτί.
Δεδομένου ότι θα φύγω κάποια στιγμή από Ξάνθη, μάλλον για Σαλονίκη, δε μπορώ να σκεφτώ στη μετακόμιση να τα κάνω φορτωτική. Φαντάζομαι τα 'καλά' UT, AutoArt Kyosho και τις Πορσε γενικά θα τα πάρω στο κούκου (van θα το κάνω για μια μέρα) και τα Μαίστο - Hotwheels φορτωτική
...Σκέψεις...
xtkz, την 914 την έχω και γώ σε κίτρινο χρώμα. Εσυ κίτρινο ή γαλάζιο? (πολύ ωραίο το κόλπο με την οροφή και τα φώτα που ανοίγουν )
-
μολίς παρηγγειλα απο το μοντελισσιμο thn porsche 911 turbo s black-green special edition by autoart kai thn gt3 yellow by autoart ,ξερει κανεις κατι για το πρωτο μοντελο γιατι εχω φαει το ιντερνετ να βρω φωτογραφιες του και δεν υπαρχει πουθενα,οσο για τη δευτερη μου πηρε πανω απο 1 ωρα για να διαλεξω κοκκινο η κιτρινο....κολλημα αλλα αυτο πιστευω ειναι και αυτο που μας τραβαει στο μοντελισμο,καπου βαθια μεσα μας νιωθουμε σα να διαλεγουμε ενα πραγματικο αυτοκινητο,πιστευω πως ειναι ενα καλο υποκαταστατο....
-
Σήμερα έκανα ακόμα μια αγορά.
Πήρα ένα Renault 5 Turbo 2 (ναι ναι αυτό που φαντάζεστε) σε πολιτική έκδοση.
Από την Revell.
Ακόμα πήρα μια Alfa Romeo 156 GTA απο την Ricko.
Και επίσης ένα Opel Speedster από την Maisto...Πολύ καλά και τα τρία.
Η Revell απλά ότι καλύτερο για τα χρήματα του! (30 ευρώ)
Αρκετά καλή ποιότητα, φυσικά δεν είναι σαν τα Auto Art / Kyosho αλλά και η τιμή είναι τουλάχιστον η μισή!Ricko κάποτε θέλει να γίνει σαν τη Auto Art / Kyosho,
Καλούλα έχει εσωτερική επένδυση μοκέτας στο πάτωμα, μέτριο ταμπλό...
Και ανοίγουν και οι πίσω πόρτες, πολύ καλός κινητήρας.Maisto τα γνωστά, για τα λεφτά της, πολύ καλή...
-
χριστάρας, μου θυμίζεις ξανά το θεώρημα του μέρφι που ξαναχτύπησε. Κάθε φορά που κάνω παραγγελία μου βγάζουν 2-3 κομμάτια που τα ήθελα και εγώ. Ένα από αυτά είναι η Turbo S που δε διαφέρει και σε πολλά από την απλή τούρμπο. Έχει μια πράσινη αντιτυφλωτική ρίγα στο τζάμι και γενικά είναι special edition.. Θα σου αρέσει. Θα μου άρεσε και εμένα. (επίσης μια άλλη που έφερε μόλις παρήγγειλα ήταν η subaru sti estate στα 30 ευρώ, κλοπή κλοπή κλοπή γμτ , την έχασα)
Όσο για την GT3, μάλλον είναι καλύτερη από την τούρμπο με το πακέτο clubsport ρολ μπαρ, πυροσβεστήρας κάτω δεξια στα πόδια του συνοδηγού, ρεκάρο κτλ. Την έχω κίτρινη και θα σε δυσαρεστήσω. Η κόκκινη είναι ένα κλικ πιο εντυπωσιακή κατά την άποψή μου..
-
και ξαναχτύπησε η καντεμιά... Αναγκάστηκα να δώσω 60 ευρώ σε έβο 7 μίτσου με το κιτ πάνω και σήμερα μου βγάλανε και τα κανονικά εβο 7, τα νορμάλ, και στα 3 χρώματα και μισοτιμής.
Τα καλά του να συλλέγεις...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Το 206 το θεωρώ χειρότερο απο το Impreza. Δε το είχα σε 1:43 για αυτό το αγόρασα. Ελπίζω τα επόμενα να είναι καλύτερα. Η Corolla πάντως φαίνεται πολύ καλή.
Κι εγώ το πήρα. είχα μόνο χωμάτινο του Gronholm. Σίγουρα δεν είναι η καλύτερη επιλογή αλλά, όπως λέει και ο ΝΤΑΠ , έχει καλή τιμή.
Για πες για τα έξι σήμεία....-
Τα αυτοκολλητα της ESSO στα φτερα και στην πισω αεροτομη.
-
Το '206' στο πλεγμα του μπροστινου προφυλακτηρα.
-
Τα αυτοκολλητα στους δυο καθρεπτες.
-
Το φως της οπισθεν ασπρο και οχι κοκκινο.
-
η ελλειψη κεραιων και
-
το ατελες εσωτερικο. (Τα δυο τελευταια τα βλεπω να ειναι μονιμα σε ολα τα μοντελα.)
Και μιας και ΔΕΝ το αγορασα αυτα τα ειδα στο περιπτερο και οχι σπιτι.
Αστα,πηγα με το 'καλο' στη τσεπη και μ'εβλεπε ο περιπτερας και γελαγε.
-
-
-
φιλε JIMCLARK αυτο ειδα χτες και σε θυμηθηκα,λεω αμα το δει το παληκαρι θα παθει κανενα σοκ!!!!πολυ γκαντεμια ρε αδερφε,απο δω και περα θα σου λεμε εμεις τι να παιρνεις!!
-
Πηρα τη μεγαλη αποφαση!!!
Παραταω (προς το παρον) τα υπολοιπα 1:18 μεχρι να παρω τα παρακατω 5. Κοινο χαρακτηριστικο τους; Ειναι τα διαφορα Lancia WRC.
Θερμοπαρακαλω οποιονδηποτε αν εχει ή ξερει απο οτιδηποτε Λαντσια ας μου πει.
Εγω κατεληξα στα
Fulvia του Munari (Auto Art)
Stratos Alitalia (Kyosho)
037 του Rohrl (Kyosho)
Delta KKK (Auto Art)
και Delta κοκκινη Biasion απο την SunStarΕχει κανεις να προτεινει τιποτα καλυτερο ή διαφορετικο ή φτηνοτερο;
Τα Ρικο της Λαντσια λενε; (μηπως παρω καποιο απο κει λογω χρηματων) -
Ο χρήστης Castor έγραψε:
http://www.fineartmodels.com/f/model/auto/index.htmΈχω πάθει σόκ από την κατασκευή (εντάξει και από τις τιμές )
1:3 Ferrari 312PB , προσέξτε την πατίνα στον λεβιέ και το γαζί στο τιμόνι.
Μεταλλικά και άλλα μοντέλα - Συλλογές