-
οσοι φιλοι γνωριζουν παρομοια σαιτσ για αγορεσ χωρισ πιστωτικη ασ γραψουνε οσα μπορουν,παντωσ εδω μασ κλεβουνε καθαρα.....
ποιεσ ειναι οι καλυτερεσ μαρκεσ για 1/18???εχω γεμισει μαιστο αλλα απο εδω και περα θα αρχισω να παιρνω ακριβοτερα ...
παιδια οι διαφορεσ ειναι τοσο εμφανεις σε ενα φτηνο απο ενα ακριβο????
και αν ναι σε ποιουσ τομεις διακρινονται????(εσωτερικο και εξωτερικο αυτοκινιτου)
-
Να πω δυο πράματα να διαφωτίσω.
Από την Modelissimo θα σας δωθούνε 2 κωδικοί, ο ΙΒΑΝ και ο BIC μαζί με το όνομα της τράπεζας. Μολις κάνετε την παραγγελία θα σας δωθούνε οι δύο πολυψήφιοι κωδικοί και θα πάτε σε μια τράπεζα. Σε αυτήν που συνεργάζεστε λογικά. Θα πάτε να κάνετε έμβασμα αξίας ίσο με την παραγγελία (μαζί με το 15ευρω). Θα τους δώσετε τα IBAN, BIC και το όνομα της τράπεζας, ο δικαιούχος είναι 'Modelissimo' και κάπου στο έμβασμα να φαίνεται το αντικείμενο της παραγγελίας (π.χ. για 4 μοντέλα μου λένε να τονίζω στο χαρτί του εμβάσματος '4 items 1:18' κάπως έτσι).
Να ξέρετε ότι τα λεφτά κάνουν 3-4 μέρες να αλλάξουν χέρια από την Ελληνική τράπεζα στην αντίστοιχη Γερμανική και 10-12 μέρες για το πακέτο να έρθει. Επίσης, να ξέρετε ότι θα χρεωθείτε και 10-15 ευρώ για τα διατραπεζικά έξοδα. Άρα xristaras εσύ πλήρωσες 30+15 για το μοντέλο (που είναι θεϊκό) η τράπεζα θα κρατήσει 15 ευρώ ακόμα (αν έκανες έμβασμα...δεν ξέρω τι παίζει με credit card).
Για το λόγο των 15+15 (που πάλι λίγα είναι) καλό θα είναι να κάνετε παραγγελίες περισσοτέρων από 1-2 μοντέλλα για να είναι αναλογικά και μικρότερα τα έξοδα. Εγώ, συνήθως, στέλνω 250-300 ευρώ παραγγελίες (5-6 μοντέλα μαζί).
Αυτά με το έμβασμα. Αλλιώς έχουν ένα σύστημα που όταν το άκουσα καράφλιασα λίγο. Μου είπαν να πάρω και να βάλω χρήματα σε φάκελλο (μάλλον ειδική περίπτωση, λεφτά σε φάκελλο δεν ενδείκνυται) και να τα στείλω στην διεύθυνσή τους. Δεν το προτείνω αυτό. Καλύτερα έμβασμα, για να έχεις και την τραπεζική απόδειξη..
Πάντως από εξυπηρέτηση σκίζουν. 25 μοντέλα έχω πάρει από αυτούς, το μόνο σφάλμα ένας ξεκολλημένος καθρέφτης που κολλήθηκε χωρίς ίχνος (τέτοια ποσοστά, 1 στα 25 πιστέψτε με είναι θαύμα για online ordering). Επίσης, ένα άλλο μπόνους είναι οι καραμελίτσες που στέλνουν μαζί με παραγγελίες που έχουν διάφορες γεύσεις / χρώματα, αλλά σε σχήμα αυτοκινήτου, μάλλον παλιάς 911 πρέπει να είναι )
Xristaras: έχει και καλά Maisto αλλά αν αρχίσεις να μαζεύεις AutoArt, Exoto, Kyosho και Minichamps θα θέλεις να τα ξαποστείλες
Αυτές οι 4 μάρκες (κυρίως) είναι κορυφαίες. Η AutoArt φημίζεται για τους τροχούς της, η Kyosho για τα εξαιρετικά εσωτερικά της και τα ωραία βαθιά χρώματα, η Minichamps για την ποικιλία της και η Exoto..., ε αν πάρετε ποτέ ένα Exoto θα κάνετε ώρες να κλείσετε το στόμα σας, έχουν ξεφύγει τελείως...
Αυτό σημαίνει ποιότητα, detail, π.χ. κινητήρες με πλήρη καλωδίωση (wiring και plumbing), χρώμα χωρίς ανωμαλίες, εσωτερική επένδυση με τσόχα, μαλακά λάστιχα, μεταλλικά δισκόφρενα που γυρίζουν με το τροχό και δεν έχουν κολλημένα τα calipers πάνω... Αυτά συνιστούν χαρακτηριστικά ακριβών μοντέλων. Επίσης, κατά κανόνα είναι πιο βαριά από τα φθηνά. Π.χ. η 935 είναι 1.2 κιλά όσο 3-4 Maisto μαζί.
xtkz αν μπορείς να αποφύγεις την E36 M3 κάνε το. Δεν με εντυπωσίασε Εκτός άν έχεις πάθος για το αμάξι το συγκεκριμένο. Μια 911 (993) έχει καλύτερο detailing, αλλά γούστα είναι αυτά, άρα και προσωπικές απόψεις..
Αυτά. Αν έχετε απορίες ρωτήστε κι άλλα (Τετάρτη πρωί, μάλλον σήμερα έρχεται το πακέτο... )
-
Σήμερα είδα σε μια βιτρίνα παιχνιδάδικου μια BMW 507(!) σε κλίμακα 1:43. Είχε μόνο 2 ευρώ, τυπικό παιχνίδι όχι συλλεκτικό μοντέλο, αλλά μου έκανε εντύπωση. Η ποιότητα δεν έλεγε τίποτα, εξωτερικά ένα κλικ πάνω από τα μικρά burago της αντίστοιχης τιμής, αλλά εσωτερικά χωρίς λεπτομέρειες. Είπα να την πάρω. Όμως ήταν χωμένη στη βιτρίνα, δεν είχαν άλλη και δεν μπορούσαν να μου την βγάλουν... Περιμένω λοιπόν να αλλάξουν βιτρίνα. Η μάρκα έλεγε κάτι σαν New**** και το σήμα ήταν ένα μπλε τετράγωνο με χρυσές διαγώνιους. Ξέρετε ποια μάρκα είναι;
-
ρε παιδια διαβαζοντας το τοπικ μου ηρθε και εμενα επιθυμια να κανω μια συλλογη που να αποτελειται καθαρα απο WRC μοντελα φετινα η περσυνα (307, xsara, impreza Κλπ). Το ερωτημα μου ειναι αν υπαρχει κανενα καταστημα κοντα στο κεντρο της αθηνας απο το οποιο να παω να αγορασω τα μοντελα; (προτιμω κεντρο γιατι προχθες εβγαλα το ποδι μου απο το γυψο και ακομα δεν ειμαι για μακρινες αποστασεις )
Περιπου σε τι τιμες κυμαινονται αυτα?
ευχαριστω προκαταβολικα -
Bburago
Από 10 ευρώ σε 1:32. Έχουν μια μεγάλη συλλογή WRC σε αυτό το μέγεθος. Από 30 ευρώ σε 1:18. Πολύ λιγότερα σε αριθμό, αλλά το Focus WRC μου γυαλίζει.Minichamps:
Από 30 ευρώ σε 1:43. Νομίζω όμως ότι έχουν πιο πολλά πίστας απ' ότι WRC.Γενικά είναι ακριβότερα από ένα αντίστοιχο πολιτικό, αλλά τα βρίσκεις πολύ πιο έυκολα σε προσφορά γιατί βγαίνουν σε πολλές παραλαγές (με αυτοκόλητα κάθε αγώνα και κάθε οδηγού, κλπ) και αν ξεμένουν παλιά σε ένα μαγαζί τα δίνει με έκπτωση.
-
Εγώ μετά από μικρή περιπλάνηση στο site που έδωσε ο φίλος JimClark παραλίγο να αποκτήσω ενδιαφέρον εκτός από τον τηλεκατευθυνόμενο μοντελισμό και για τον στατικό αλλά τελικά αντιστάθηκα! Στο τσακ ήμουν να παραγγείλω 3-4 αμαξάκια! Τελικά αντιστάθηκα γιατί έτσι και πάρω 2-3 μοντέλα μετά θα θελω συνέχεια να αυξήσω την συλλογή μου! Με αποτέλεσμα τελικά να φήγουν τρελά λεφτά για κάτι το οποίο μπορείς μόνο να κοιτάζεις!! Παρόλα αυτά με βλέπω να κάποια στιγμή που θα έχω πιο πολλά λεφτά να ασχολούμαι και με αυτό το είδος του μοντελισμού!
-
Για δείτε αυτό:
Exoto Sauber Mercedes C9
Η τιμή δαγκώνει λίγο... -
Προσκυνώ...
Τα λασπωμένα-βραγμένα φώτα-φτερά είναι όλα τα λ7!!!
-
Να το νεο μου αποκτημα Aston Martin (1934):
Κουκλα!
Ωραιο ειναι οτι η κουκουλα ειναι αποσπωμενη και εχει ξεχωριστο καλυμα οταν το κανεις καμπριο.
Ηταν δωρακι, πραμα που ενισχυει τη συμβουλη μου. ΛΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΑΣ -
λετε στο μοντελισιμο οτι εχει καλες τιμες? δεν το νομιζω εγω ειδα τα αγωνιστικα σολιντο και εχουν οσο και εδω
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
λετε στο μοντελισιμο οτι εχει καλες τιμες? δεν το νομιζω εγω ειδα τα αγωνιστικα σολιντο και εχουν οσο και εδωΑπό ότι είδα και εγώ οι τιμές, πάνω κάτω είναι ίδιες.
Καλές τιμές είδα μόνο στα μοντέλα που έχουν σε προσφορά.Πάντως αν θέλετε να βρείτε ποικιλία, το καλύτερο σημείο στην Ελλάδα είναι κάτω στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Ιπποκράτους, όπου εκεί είναι 4 με 5 καταστήματα πολύ κοντά το ένα με το άλλο.
Από εκεί πήρα εχθές τα μοντελάκια μου.
Η πλάκα είναι ότι για να βρω την BMW M3 E30 της Auto Art, είχα φάει τον κόσμο.. πάω στην Ιπποκράτους, όπου στα 3 πρώτα καταστήματα δεν την είχαν.
Πάω και στο τέταρτο, μπαίνω μέσα, με βλέπει ο ιδιοκτήτης, όπου με ρωτάει αν κοιτάω για κάτι συγκεκριμένο... Του λέω θέλω το τάδε μοντέλο αλλά δεν νομίζω να το έχετε... ποιο μου λέει, εκείνο εκεί κάτω... πάω και όντως ήταν αυτό που έψαχνα! Ένα θα σας πω... τρελή λεπτομέρεια!
Τελικά έφυγα από εκεί με λογαριασμό 176 ευρώ, όπου με κάποια ας πούμε έκπτωση έπεσε στα 160 ευρώ.Φιλικά Θανάσης.
-
τελικα εμενα δε μου εστειλαν κωδικους για τραπεζα αλλα μου εδωσαν διευθυνση να τουσ στειλω τα λεφτα...
μαλλον πολλα μου φαινονται τα λεφτα αν κραταει και αλλα 15 ι τραπεζα...αξιζει μονο αν παρεις πανω απο 3-4 μοντελα πραγμα που εγω δε θα το κανω αφου ξα πρεπει να περιμενω πολυ καιρο να μαζεψω αυτα τα λεφτα...και δε θα κρατιεμαι,ηδη στα πρωτα 80-100 ευρω που θα μαζεψω βουρ για Ιποκρατους!!!! -
Οχι τιποτα τρελο οι τιμες στα 'μη προσφορας'. Η ποικιλια του πολυ καλη, αν και ελειπαν καποια μοντελα που μου εκανε εντυπωση οτι ελειπαν.
Καποιος ρωτησε για παραγγελίες στη Θεσσαλονικη. Μου φαινεται οτι ο καινουργιος τυπος Τσιμισκη με διαγωνιο γωνία, αναλαμβάνει.
-
παιδια ψαχνω καποια μοντελα και θελω να μου πειτε αν μπορω να τα βρω στην ελλαδα αλλιως να τα παραγγειλλω απο εξω
M3 CSL BLACK KYOSHO
M3 E 30 EVO AUTOART
M3 E46 COUPE AUTOART
M3 GTR
M3 E 36
BMW 6 SERIES KYOSHO
MERCEDES 190 EVO AUTOART
RX-8
350Z
FAST AND FURIOUS RX-7ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ 1/12 ΑΛΛΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ Ε???ΤΗΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΜΜΙΑ Μ3 ΣΕ 1/12 Η ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΡΣΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ Ε???
ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ MITSUBISHI EVO 6,7,8 H IMPREZA STI ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ Ε???
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΦΟΤΟ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΜΕ!!!!!
ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ ΤΟ ΞΕΡΩ!!! -
TGD: Αυτήν την έχασα τη Sauber προ 2 μηνών λόγω σαββατοκύριακου. Συγκεκριμένα επειδή μπαίνω ιτνερνετ από το πανεπιστήμιο και μόνο καθημερινές, μου είπαν ότι Κυριακή υπήρχε τέτοιο κομμάτι στα 110 ευρώ και Δευτέρα πήγα πρωί πρωί αλλά δεν υπήρχε. Πρέπει να είστε standby γιατί φέρνουν κομμάτια και όταν εξαντλούνται τα βγάζουν από τα σάιτ, και μετά τα ξαναεμφανίζουν.
Έτσι έγινε με την e30 M3 evo sport που τους ρώτησα αν θα ξαναφέρουν την μαύρη. Μου είπαν όχι, καράφλιασα, παρήγγειλα 3-4 άλλα κομμάτια και 3 μέρες μετά την εμφάνισαν (και εγώ τα πήρα, έκανα μέσα σε 15 μέρες και άλλη μια παραγγελία)...
Εδώ έχω τις φώτο από διάφορα μοντέλα
-
Πάντως το http://www.idcow.com είναι μάλλον το κορυφαίο σαιτ από πλευράς δομής και ενημέρωσης. Εκτός της μεγάλης ποικιλίας μοντέλων που διαθέτει, για κάθε μοντέλο έχει πολλές φωτογραφίες από διαφορετικές πλευρές όπου φαίνονται τόσο η ποιότητα κατασκευής , όσο και οι λεπτομέρειες . Οι τιμές αίναι επίσης πολύ καλές αλλά δεν ξέρω τι παίζει από θέμα τελωνείου. Ενδεικτικά για την Bugatti Veyron που παρήγγειλα από την Autoart απέυθείας ( Εδρα το Χόνγκ-Κόνγκ), μου χρέωσαν στο ταχυδρομείο 34 ευρώ έξοδα τελωνείου !!!
-
achtung achtung η AutoArt ανακοινωσε νέα μοντέλα στο σάιτ (πάει το budget μας ακόμα μια φορά)
http://www.autoartmodels.com/pages/1_18/18index.htm
Πηγαίνετε page 50 και μετά. Χάνεται Porsche Carrera RS του 73? Χάνεται η Carrera GT? χάνεται η 911 997? Χάνεται η 928 και η 928S? Χάνεται η 944S2 και η 944Turbo (γούτσου γούτσου)? Χάνεται η πρώτη 911 (901) ?????
Ίσως χάνονται οι καινούριες GT2 και GT3 αλλά αν πάρεις τα πάνω, τι είναι 2 ακόμα μοντέλα...
Το καλό είναι ότι η AutoArt αργεί να τα διαθέσει (1.5 χρόνο περιμένω την Lotus Esprit V8 ), οπότε οικονομίες....
-
Τελωνείο: (το, ουδέτερο) = Εφιάλτης για κάθε συλλέκτη μοντέλων που παραγγέλνει από χώρες εκτός Ευρώπης. Αν έχετε κάποιον γνωστό (λέμε τώρα) να σας τα παραγγέλνει, να τα παίρνει πρώτα αυτός και μετά να τα στέλνει σε σας, καλώς (σχετικά καλώς αφού τα έξοδα αποστολής γίνονται μετά τρελά). Πάντως αν σταλεί το δέμα σαν 'δώρο' ίσως γλιτώσετε, αλλά όχι εγγυημένα. Μία φορά έχω πληρώσει τελωνείο, ευτυχώς μόνο 20 ευρώ σε παραγγελία 250 ευρώ περίπου...
Αλλά και κατευθείαν να σου τα στείλουν, αυτοί τα δηλώνουν ως δώρο επίσης, όπως μου είπανε 2-3 καταστήματα και δεν έχουν ευθύνη αν σταματήσουν τελωνείο για έλεγχο και κοστολογηθούν......
-
Ο χρήστης xristaras έγραψε:
παιδια ψαχνω καποια μοντελα και θελω να μου πειτε αν μπορω να τα βρω στην ελλαδα αλλιως να τα παραγγειλλω απο εξωM3 CSL BLACK KYOSHO
M3 E 30 EVO AUTOART
M3 E46 COUPE AUTOART
M3 GTR
M3 E 36
BMW 6 SERIES KYOSHO
MERCEDES 190 EVO AUTOART
RX-8
350Z
FAST AND FURIOUS RX-7ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ 1/12 ΑΛΛΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ Ε???ΤΗΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΜΜΙΑ Μ3 ΣΕ 1/12 Η ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΡΣΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ Ε???
ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ MITSUBISHI EVO 6,7,8 H IMPREZA STI ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ Ε???
Μ3 CSL silver by auto art, την πήρα από την Κηφισιά.
Μ3 E30 EVO by auto art, την πήρα από Ιπποκράτους.
M3 E46 Ci (coupe) by auto art, δεν την πήρα, αλλά θα την βρεις στην Ιπποκράτους.
M3 GTR δεν γνωρίζω.
M3 E36 δεν γνωρίζω.
BMW 6 Series by kyosho, την πήρα από Κηφισιά, εγώ πήρα την ανοιχτή, αλλά εκεί έχει και την κλειστή.
Mercedes 190 EVO by auto art, δεν την πήρα, αλλά θα την βρεις Κηφισιά.
RX8, δεν το πήρα αλλά θα το βρεις και στην Κηφισιά αλλά και στην Ιπποκράτους. Μόνο αν θες να το πάρεις κάνε γρήγορα, διότι από ότι άκουσα, αυτό φεύγει διαβολεμένα γρήγορα, με αποτέλεσμα να μην ξέρουν πότε και αν θα έρθουν άλλα.
350Z, δεν το πήρα, αλλά θα το βρεις στην Κηφισιά.
Fast and Furious, δεν το πήρα, αλλά κάπου το έχω δει... η πλάκα είναι ότι δεν θυμάμαι που.Σε 1/12 δεν θα βρεις BMW, αλλά ότι άλλο να βρεις οι τιμές ξεκινάνε από τα 450+ ευρώ.
Θα βρεις τα περισσότερα EVO και Impreza και, στα δυο παραπάνω καταστήματα, μόνο να ξέρεις ότι είναι δεξιοτίμονα.
Φιλικά Θανάσης.
-
Σήμερα το μεσημέρι που γύρισα από την δουλειά , με περιμενε στο σπίτι ένα δέμα. Ηταν το καινούργιο μου απόκτημα , κατευθείαν από την AutoArt. Μια Bugatti Chiron 1:18 σε μπλε χρώμα. Υπέροχο μοντελάκι, συλλεκτικό, με τέλειο εσωτερικό και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Γιατί άραγε η Bugatti δεν έβγαλε αυτό το κομψοτέχνημα στην παραγωγή ?
Μεταλλικά και άλλα μοντέλα - Συλλογές