-
coyote ας το λήξουμε εδώ...αν ο Κωνσταντίνος θέλει να είναι μέλος αυτής της παρέας ας το κάνει με τους όρους που την διέπουν...αν από την άλλη δεν θέλει ας πάει εκείνος στο καλό και εμείς -εύχομαι- στο καλύτερο
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Τι λέτε ρε παιδιά εδώ πέρα 225 σελίδες για το σιβίκ 2005????
ότο κοντεύει 2007 κι ακόμα να εμφανιστεί
έρχεται... το είδα... νομίζω είδα ένα...
Το σιβίκ και όχι το λεόν έπρεπε να είναι στη διαφήμιση που νομίζουν ότι είδαν ένα.
εγώ πάντως δείχνω μια φωτογραφία του πίσω μέρους του τολεδο στα ανηψάκια μου και μετά αυτά τρώνε το φαγητό τους χωρίς διαμαρτυρία...Σε μένα έπιανε κάποτε ο μπαμπούλας ή ο γύφτος...
Θα δοκιμάσω άμα κάνουν φασαρία να τους δείξω και το εσωτερικό του λεον αλλά φοβάμαι ότι μετά θα ξεράσουν το φαγητό που έφαγαν... -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
καλημέρα ikar...μάλλον φοβάται μην τρομάξουν οι συντηρητικοί αραχνιασμένοι οπισθοδρομικοί σχεδιαστές του vag με την εμφάνιση του και κρύβεται...
και κοινωνικό προφίλ το Civic!
-
καλημέρα ikar...μάλλον φοβάται μην τρομάξουν οι συντηρητικοί αραχνιασμένοι οπισθοδρομικοί σχεδιαστές του vag με την εμφάνιση του και κρύβεται...
Λες ότι δεν φοβάται να βγει έξω;
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
και κοινωνικό προφίλ το Civic!
ναι είναι μια κοινωνική προσφορά του σαρακάκη προς τον έλληνα αυτοκινητιστή...
-
spyros.d
και εγώ αυτά θα πάρω... χωρίς βέβαια το μπουφάν
Απλά ρωτάω γιατί ο coyote μου είπε ότι θα μπορούσα να βάλω τους αισθητήρες με 100ευρώ και να ζήταγα άλλο δώρο....
Αυτό ρωτάω να μάθω... από ότι ξέρω δεν υπάρχει τίποτα άλλο να ζητήσει κανείς... (Τουλάχιστον σε λογικά πλαίσια)
Εμένα σαν δώρα έχει
- Σετ αισθητήρων παρκαρίσματος
- Τρίγωνα
- Φαρμακείο
- Πατάκια
Βέβαια να ξέρετε ένα μυστικό.... Τα πατάκια είναι πάντα στην τιμή του αμαξιού.... Ουσιαστικά στα δίνουν δώρο ενώ τα έχεις πληρώσει
Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να σου δώσουν το αμάξι χωρίς πατάκια????
-
Ο χρήστης solaris2k6 έγραψε:
spyros.dκαι εγώ αυτά θα πάρω... χωρίς βέβαια το μπουφάν
Απλά ρωτάω γιατί ο coyote μου είπε ότι θα μπορούσα να βάλω τους αισθητήρες με 100ευρώ και να ζήταγα άλλο δώρο....
Αυτό ρωτάω να μάθω... από ότι ξέρω δεν υπάρχει τίποτα άλλο να ζητήσει κανείς... (Τουλάχιστον σε λογικά πλαίσια)
Εμένα σαν δώρα έχει
- Σετ αισθητήρων παρκαρίσματος
- Τρίγωνα
- Φαρμακείο
- Πατάκια
Βέβαια να ξέρετε ένα μυστικό.... Τα πατάκια είναι πάντα στην τιμή του αμαξιού.... Ουσιαστικά στα δίνουν δώρο ενώ τα έχεις πληρώσει
Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να σου δώσουν το αμάξι χωρίς πατάκια????
το αμάξι είναι πάντα χωρίς πατάκια. Τα χρεώνεται ο ντήλερ... Για παράδειγμα του τυπε Ρ κάνουν ενα σκασμό λεφτα.... (γράφουν βέβαια TYPE-R στον οδηγό (κάτω από τις λάσπες)
τωρα δώρα είναι πολλά πράγματα σε ένα αμάξι... Απλώς λες ότι το συγκεκριμένο είναι τόσο πλήρες που δεν έχει κάτι άλλο να σου βάλουν? Μπορείς να διαπραγματεύεσαι κάτι που είναι όντως ακριβό... (πχ ασφάλεια, ή ακόμη και όλα τα παραπάνω, μιας και συναγερμό έχεις) Γενικά εγώ ποτέ δε πήρα κανένα δώρο. Ζηταγα μόνο λεφτά να μου κόψουν
-
έχεις δίκιο αλλά τον έμπορο τον συμφέρει να σου κάνει δώρα των οποίων γνωρίζεις μόνο την λιανική αξία και όχι φυσικά την χονδρική. Με άλλα λόγια τον συμφέρει να σου κάνει δώρα που εσύ κοστολογείς 300
-
Ο χρήστης MiToRaDe έγραψε:
Θα βρεθεί τωρα είνας Κύπριος να μας πει αν το 1600 πωλείται ή είναι μόνο στο WEB?
Δεν μπήκα στο φόρουμ το πρωι και τωρα είδα τα μηνύματα. Δυστυχώς είναι κλειστοί τωρα για να επικοινωνήσω μαζί τους.
Μάλλον πρέπει να πωλείται κανονικά γιατί: α) Υπάρχει ήδη το αυτοκίνητο στις βιτρίνες, (αλλά μπορεί να είναι με τον 1.8 κινητήρα) β) Έχει περίπου 1 μήνα που το διαφημίζει η αντιπροσωπεία εδώ, με τιμή μάλιστα 10900 ΛΚ, (περίπου 19045 ευρω)Θα τηλεφωνήσω τη Δευτέρα να μάθω σίγουρα. Θα ρωτήσω και για χρόνο αναμονής για να δουμε τι παίζεται...
Εdit: Και μένα με παραξένεψε ότι διατίθεται με 1.6 γιατί ούτε το αγγλικό site δεν το παρουσιάζει...
Μίλησα μαζί με τη Honda σήμερα, και μου είπαν ότι είναι διαθέσιμο προς πώληση. Χρόνος αναμονής: 1 μήνας(το πολύ 2 μήνες αν είναι κάποιο χρώμα μη συνηθισμένο) Επίσης, τα πρώρα αυτοκίνητα παραδίδονται αυτή την εβδομάδα.
-
Και μια και μιλάτε για δώρα.
Πήγα να πλύνω το αυτοκίνητο στην Κομοτηνή και μάλλον ξέχασα να βάλω μέσα τα πατάκια της αριστερής πλευράς (συνοδηγού). Και το μπροστά και το πίσω. Μήπως ξέρει κανείς πόσο κάνουν? Γιατί πήραμε το δώρο Χριστουγέννων και λέω να το επενδύσω σωστά. Θα φθάσει?..... -
[quote='spyros.s']έχεις δίκιο αλλά τον έμπορο τον συμφέρει να σου κάνει δώρα των οποίων γνωρίζεις μόνο την λιανική αξία και όχι φυσικά την χονδρική. Με άλλα λόγια τον συμφέρει να σου κάνει δώρα που εσύ κοστολογείς 300
-
οχι δεν θα το έχει στανταρντ...αν συνέβαινε αυτό θα το ήξερα από τα αγγλικά fk2007...καλά τα λες για το mp3 όμως δεν είναι το ίδιο 700mb μουσικής με ...20gb για παράδειγμα...τώρα για τα μπλε φωτάκια στα πόδια μπες στο youtube τα έχουν βάλει σε βίντεο αλλά εμένα μου φαίνονται καγκουρεϊκα...
Άσε που με το μπεζ εσωτερικό δεν ταιριάζουν καθόλου και έτσι τα έχω αποκλείσει ως επιλογή...
Έχω την εντύπωση ότι η χόντα αγγλίας τα χρεώνει 300 περίπου ευρώ...τιμή εξωφρενική για μερικά λεντάκια...καλύτερα οι αισθητήρες παρκαρίσματος λοιπόν που είναι και χρήσιμοι... -
μπαίνουν εξτρά μπλέ φωτάκια?
-
οχι δεν θα το έχει στανταρντ...αν συνέβαινε αυτό θα το ήξερα από τα αγγλικά fk2007...καλά τα λες για το mp3 όμως δεν είναι το ίδιο 700mb μουσικής με ...20gb για παράδειγμα...τώρα για τα μπλε φωτάκια στα πόδια μπες στο youtube τα έχουν βάλει σε βίντεο αλλά εμένα μου φαίνονται καγκουρεϊκα...
Άσε που με το μπεζ εσωτερικό δεν ταιριάζουν καθόλου και έτσι τα έχω αποκλείσει ως επιλογή...
Έχω την εντύπωση ότι η χόντα αγγλίας τα χρεώνει 300 περίπου ευρώ...τιμή εξωφρενική για μερικά λεντάκια...καλύτερα οι αισθητήρες παρκαρίσματος λοιπόν που είναι και χρήσιμοι...εγω πήρα DVD rom και ησύχασα. (4,7 GB mp3). Το ξέρω δεν κάνει για σας αλλά είναι απόλαυση. Γυρνάς όλη την Ευρώπη με ένα DVD
Οσο για τα φωτάκια .... τι θέλεις να κάνουμε να τα βάλουμε σε κόκκινο ?
Δεν θα είσαι σαν χριστουγεννιάτικο CIVIC????? -
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=260&page_id=4725
θυμάστε όταν μας κορόίδευαν για τις ανακλήσεις του civic οι του vag;;;
pay back time....ορίστε παιδάκια για να έχετε και εσείς...να σας το τυλίξω ή θα το φάτε εδώ;
για μένα βέβαια πέρα από πλάκα που σας αξίζει γιατί προκαλούσατε
αυτό αποδεικνύει συνέπεια και επαγγελματισμό από την εταιρεία...δεν με νοάζουν οι λόγοι με νοιάζει ότι το κάνανε άρα ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!!Περί χόντα τώρα...ναι υπάρχουν εργοστασιακά λαμπάκια(νεον;) που φωτίζουν τα πόδια οδηγού και συνοδηγού...θα έλεγα ότι είναι εντυπωσιακά αλλά δεν ταιριάζουν στα γούστα μου...άστε που είναι και πανάκριβα...
-
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=260&page_id=4725θυμάστε όταν μας κορόίδευαν για τις ανακλήσεις του civic οι του vag;;;
pay back time....ορίστε παιδάκια για να έχετε και εσείς...να σας το τυλίξω ή θα το φάτε εδώ;
αυτό αποδεικνύει συνέπεια και επαγγελματισμό από την εταιρεία...δεν με νοάζουν οι λόγοι με νοιάζει ότι το κάνανε άρα ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!!Περί χόντα τώρα...ναι υπάρχουν εργοστασιακά λαμπάκια(νεον;) που φωτίζουν τα πόδια οδηγού και συνοδηγού...θα έλεγα ότι είναι εντυπωσιακά αλλά δεν ταιριάζουν στα γούστα μου...άστε που είναι και πανάκριβα...
Από αυτούς που μας μιλάνε, δεν έχει κανείς ΠΑΣΣΑτ.... αλλά εχουν δίκιο τελικά οι δημοσιογράφοι που λένε ότι το ΝΕΟ πασσατ πάσχει σε ποιότητα
Τωρα για τα φωτάκια μη παραπληροφορείς τον κόσμο....ΜΟΝΟ στο τετράθυρο τα βάζουν απ΄ότι φαίνεται καθώς είναι ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΑ!!!!!
http://www.honda.gr/honda/eidiki_ekdosi ... i_status=2
-
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=260&page_id=4725θυμάστε όταν μας κορόίδευαν για τις ανακλήσεις του civic οι του vag;;;
*'έτσι, πάρτε να έχετε και σείς!' * έλεος!
ποιός είπε ότι η VW δεν κάνει ανακλήσεις ;;
αυτό που είπαν οι περισσότεροι (όπως κι εγώ), είναι ότι όταν αφορά θέμα ασφάλειας η εταιρεία ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να γνωστοποιήσει την όποια ανάκληση.
Δεν είναι θέμα 'μπράβου' ούτε στην Honda (όπου χάνονταν η υποβοήθηση του τιμονιού), ούτε στη VW (όπου χάνεται η υποβοήθηση του συστήματος πέδησης)
-
αυτό που είπαν οι περισσότεροι (όπως κι εγώ), είναι ότι όταν αφορά θέμα ασφάλειας η εταιρεία ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να γνωστοποιήσει την όποια ανάκληση.
Δεν είναι θέμα 'μπράβου' ούτε στην Honda (όπου χάνονταν η υποβοήθηση του τιμονιού), ούτε στη VW (όπου χάνεται η υποβοήθηση του συστήματος πέδησης)
το ένα δε στρίβει, το άλλο δε φρενάρει..... Την εχουμε άσχημα
-
τότε λοιπόν κατακρίνεις ΑΝ κάποια εταιρεία συγκαλύπτει κάποια αστοχία υλικών προκειμένου να μην θιγεί η φήμη της προχωρώντας στην αποκατάσταση της ζημιας στα μουλωχτά στο πρώτο σέρβις...υπό αυτό το πρίσμα τόσο το παράδειγμα της χόντα όσο και το πιο πρόσφατο της vw είναι προς μίμηση.
-
τότε λοιπόν κατακρίνεις ΑΝ κάποια εταιρεία συγκαλύπτει κάποια αστοχία υλικών προκειμένου να μην θιγεί η φήμη της προχωρώντας στην αποκατάσταση της ζημιας στα μουλωχτά στο πρώτο σέρβις...υπό αυτό το πρίσμα τόσο το παράδειγμα της χόντα όσο και το πιο πρόσφατο της vw είναι προς μίμηση.
Δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς Αν ήταν ελεύθερα τα πράγματα θα υπήρχαν πολύ λιγότερες δημοσιοποιήσεις.
Μία ελληνική εταιρεία το αποσιώπησε κι έφαγε γερό πρόστιμο
Ηonda Civic 2005