-
μπορει ο δικός σου να εχει καλυτερες αφίσες στον τοίχο????
Θυμάστε παλιά που πηγαίναμε συνεργείο και ήταν τσόντα.....
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
μπορει ο δικός σου να εχει καλυτερες αφίσες στον τοίχο????Θυμάστε παλιά που πηγαίναμε συνεργείο και ήταν τσόντα.....
...και σε ξυλουργεία-σιδηρουργεία κλπ. Πρόκειται για ...έθιμο με 70'ς καταβολές. Θυμάμαι τους πάντες να τα κοιτούν με την άκρη των ματιών τους...
-
ακυρο...
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
...και σε ξυλουργεία-σιδηρουργεία κλπ. Πρόκειται για ...έθιμο με 70'ς καταβολές. Θυμάμαι τους πάντες να τα κοιτούν με την άκρη των ματιών τους...
Και τα βουλκανιζατέρ με εκείνα τα απίθανα ημερολόγια της Pirelli!!!
-
εντάξει το καταλάβαμε ότι το θυμάσαι... μην το γραφεις πολλές φορές
Από τον ενθουσιασμό σου πάταγες το κλικ συνέχεια.... τι σου θύμησα....
-
η σελίδα του τόπικ σήμερα είναι πιο αργή και απο γκολφ 3 1.4
-
τελικά σκάλισα την μνήμη σου πολυ... (golf III) αυτό το έχουν ξεχάσει κι οι ιδιοκτήτες του
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
τελικά σκάλισα την μνήμη σου πολυ... (golf III) αυτό το έχουν ξεχάσει κι οι ιδιοκτήτες τουκάνεις λάθος...ήταν τόσο αργό που...αργουσαν να το ξεχάσουν...
-
Αργο οσο και ενα ολοκαινουργιο civic 1.4...
-
double post
-
Ο χρήστης αλεξανδρος έγραψε:
Αργο οσο και ενα ολοκαινουργιο civic 1.4...δεν εχεις οδηγήσει 1.4? Οχι και τοσο αργο
-
Αργο οσο και ενα ολοκαινουργιο civic 1.4...ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ! Πρόκειται για μοτέρ 60 ημίαιμων αλόγων...χρειάστηκε κάποτε να το οδηγήσω μέχρι το μεσολόγγι...Ξέρεις τι είναι να κλείνεις το a/c για να προσπεράσεις ενώ με το τελευταίο η ταχύτητα στην εθνική να περιορίζεται...ηλεκτρονικά...στα 130 με σανίδα το γκάζι για κανα πεντάλεπτο;;;
Καμία σχέση με το ροπάτο σιβικ που αναφέρεις. Εκείνο είναι γρηγορότερο και από το 1.6 75 άλογα που έβαζαν στο γκολφ τοτε. Ευτυχώς για τους γκολφάδες που αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα πλέον... -
Αργο οσο και ενα ολοκαινουργιο civic 1.4...
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ! Πρόκειται για μοτέρ 60 ημίαιμων αλόγων...χρειάστηκε κάποτε να το οδηγήσω μέχρι το μεσολόγγι...Ξέρεις τι είναι να κλείνεις το a/c για να προσπεράσεις ενώ με το τελευταίο η ταχύτητα στην εθνική να περιορίζεται...ηλεκτρονικά...στα 130 με σανίδα το γκάζι για κανα πεντάλεπτο;;;
Καμία σχέση με το ροπάτο σιβικ που αναφέρεις. Εκείνο είναι γρηγορότερο και από το 1.6 75 άλογα που έβαζαν στο γκολφ τοτε. Ευτυχώς για τους γκολφάδες που αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα πλέον...Θα συμφωνήσω για το 1.4 60άρι της VW, δεν πήγαινε ΜΙΑ το αυτοκίνητο, τα ίδια συνέβαιναν και στα Golf, Jetta II με το ίδιο μοτέρ (δεν συζητώ βέβαια για το 1050, εκεί με το ζόρι...ξεκινούσε το αυτοκίνητο ).
Βέβαια, αυτά γίνονταν ΤΟΤΕ, σήμερα είναι εντελώς χαζό ν'αγοράσει κάποιος είτε το Civic 1.4 όσο....'ροΜπάτο' και να είναι, ενώ τα ίδια ισχύουν και για το Golf με τον ατμοσφαιρικό 1.4, όταν ο TSI είναι ...λίγα € μακριά!Το κακό για το Civic είναι πως απουσιάζουν ενδιάμεσες εκδόσεις, δηλαδή αν δεν θες να πάρεις το 1.4 πας υποχρεωτικά στο 1.8. Αν είχε κάτι ανάμεσα, όπως το Golf που έχει εκδόσεις για κάθε γούστο, θα πουλούσε περισσότερο σίγουρα.
-
To οδηγησα πριν παραγγειλω το δικο μου και μου φανηκε απελπιστικο...
-
σε σχέση με το δικό σου... ε ναι
και το δικό σου σε σχέση με το δικό μου χάλια θα ειναι.... -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
και το δικό σου σε σχέση με το δικό μου χάλια θα ειναι....Δεν εχεις κ αδικο!!!
-
συγνωμη, αν δεν κανω λαθος, το civic 1400 ειναι το πιο αργο 1400αρι στη κατηγορια, και ταυτοχρονα το πιο ακριβο?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
συγνωμη, αν δεν κανω λαθος, το civic 1400 ειναι το πιο αργο 1400αρι στη κατηγορια, και ταυτοχρονα το πιο ακριβο?NAI.... αλλά στα ρεπρίζ δεν είναι... Το εχουμε ξαναπει....
αστο γενικά έχεις δίκιο
-
περισσότερο το είπα γιατί σιγά σιγά μου φαίνεται και το δικό μου αργο... (αλλά όταν προσπερνάω τον κόσμο .... λέω .... αααα γρήγορο είναι)
Είναι πολύ γενικό το θέμα και θέμα συνήθειας....
Πάντως σε νορμάλ οδήγηση και χωρίς να το πιέζεις σε επαρχιακό με στροφές... ενας ταρίφας μπορεί να περάσει κι εμένα με το μπάμ που έχει ενώ το skoda του αντικειμενικά έιναι πιο αργο...
Τέλως πάντως μεγάλη συζήτηση πιάσαμε και εσύ μεγάλες ζάντες έβαλες? Γιατί?
Ηonda Civic 2005