-
[quote='HighFidelityΑντε και καλή ξελευτεριά!
[/quote]
Τι 'ξελευτεριά' ρε Γρηγόρη;;; Καλά που δεν έγραψες και...'φτου και βγαίνω'. Πάντως ο civgr έχει κάθε δικαίωμα να περιμένει για κάτι που γουστάρει...μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να μην το έκαναν και να πήγαιναν σε άλλη 'παραλία' να παίξουν αυτό όμως δεν δίνει σε κανέναν από τους υπολοίπους το δικαίωμα να ειρωνευόμαστε την αναμονή. Επειδή τα πέρασα για 5,5 μήνες (έστω και συνειδητά με τα τότε δεδομένα μου) σέβομαι την αγωνία της αναμονής του και καταλαβαίνω τις όποιες ακραίες αντιδράσεις...όπως επίσης και δικαιολόγησα την επιλογή του nikox όταν επέλεξε το άστρα. Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα είναι περιττά. -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Τι 'ξελευτεριά' ρε Γρηγόρη;;; Καλά που δεν έγραψες και...'φτου και βγαίνω'. Πάντως ο civgr έχει κάθε δικαίωμα να περιμένει για κάτι που γουστάρει...μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να μην το έκαναν και να πήγαιναν σε άλλη 'παραλία' να παίξουν αυτό όμως δεν δίνει σε κανέναν από τους υπολοίπους το δικαίωμα να ειρωνευόμαστε την αναμονή. Επειδή τα πέρασα για 5,5 μήνες (έστω και συνειδητά με τα τότε δεδομένα μου) σέβομαι την αγωνία της αναμονής του και καταλαβαίνω τις όποιες ακραίες αντιδράσεις...όπως επίσης και δικαιολόγησα την επιλογή του nikox όταν επέλεξε το άστρα. Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα είναι περιττά.
Μα βρε Σπύρο, δεν έχω τίποτε με τον άνθρωπο! Χαρά στο κουράγιο και την υπομονή του!
Απλά εκνευρίζομαι όταν λέει πάνω κάτω πως ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι που πήραν κάτι άλλο, είναι πάνω κάτω μ@λ@κες και εν τέλει, αν τυχόν βγουν και πουν πως τους αρέσει το αυτοκίνητο που διάλεξαν αντί του Civic , είναι και ψεύτες και εγκάθετοι!
Και να επιμένουν κιόλας! -
Αντε και καλή ξελευτεριά!
Τι 'ξελευτεριά' ρε Γρηγόρη;;; Καλά που δεν έγραψες και...'φτου και βγαίνω'. Πάντως ο civgr έχει κάθε δικαίωμα να περιμένει για κάτι που γουστάρει...μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να μην το έκαναν και να πήγαιναν σε άλλη 'παραλία' να παίξουν αυτό όμως δεν δίνει σε κανέναν από τους υπολοίπους το δικαίωμα να ειρωνευόμαστε την αναμονή. Επειδή τα πέρασα για 5,5 μήνες (έστω και συνειδητά με τα τότε δεδομένα μου) σέβομαι την αγωνία της αναμονής του και καταλαβαίνω τις όποιες ακραίες αντιδράσεις...όπως επίσης και δικαιολόγησα την επιλογή του nikox όταν επέλεξε το άστρα. Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα είναι περιττά.
Μα βρε Σπύρο, δεν έχω τίποτε με τον άνθρωπο! Χαρά στο κουράγιο και την υπομονή του!
Απλά εκνευρίζομαι όταν λέει πάνω κάτω πως ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι που πήραν κάτι άλλο, είναι εν πολλοίς μ@λ@κες και εν τέλει, αν τυχόν βγουν και πουν πως τους αρέσει το αυτοκίνητο που διάλεξαν αντί του Civic , είναι και ψεύτες και εγκάθετοι!
Και να επιμένουν κιόλας! -
αυτό που εννοεί είναι οτι αναγκάστηκαν να πάρουν κάτι άλλο πέραν της αρχικής τους επιλογής άρα ουσιαστικά συμβιβάστηκαν.
Σε αυτό έχει μερικώς δίκιο διότι μπορεί να συμβιβάστηκαν αλλά μπορεί και να ευχαριστούν το θεό που τελικά πήραν κάποιο άλλο που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες τους. Το σίγουρο είναι ότι όποιος ελληνάρας διαπιστώσει ότι έκανε λάθος επιλογή, δεν υπάρχει περίπτωση να το παραδεχτεί...απλά προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες και προσπαθεί να πείσει τον ευατό του ότι η αγορά του ήταν η καλύτερη. (Στη συνέχεια προσπαθεί να πείσει και τους υπόλοιπους... ) -
αυτό που εννοεί είναι οτι αναγκάστηκαν να πάρουν κάτι άλλο πέραν της αρχικής τους επιλογής άρα ουσιαστικά συμβιβάστηκαν.
Σε αυτό έχει μερικώς δίκιο διότι μπορεί να συμβιβάστηκαν αλλά μπορεί και να ευχαριστούν το θεό που τελικά πήραν κάποιο άλλο που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες τους. Το σίγουρο είναι ότι όποιος ελληνάρας διαπιστώσει ότι έκανε λάθος επιλογή, δεν υπάρχει περίπτωση να το παραδεχτεί...απλά προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες και προσπαθεί να πείσει τον ευατό του ότι η αγορά του ήταν η καλύτερη. (Στη συνέχεια προσπαθεί να πείσει και τους υπόλοιπους... )Ναι, σωστά τα λες, αλλά ο nikox για παράδειγμα δεν βγήκε ποτέ να πει πως το μετάνοιωσε! Βρέθηκε κάποιος να ΥΠΟΘΕΣΕΙ πως το μετάνοιωσε! Πώς έβγαλε το συμπέρασμα; Προφανώς το Αγιον Πνεύμα πρέπει να έχει συμμετοχή σ' αυτό, καθώς άλλο τρόπο δεν βλέπω...
Αλλά πρόσεξε: αν ενώ περίμενε 7 μήνες, αγόραζε ένα αυτοκίνητο που υπήρχε όταν παρήγγειλε το Civic, θα μιλούσαμε για συμβιβασμό.. Από τη στιγμή που αγόρασε κάποιο που τότε βγήκε μ' αυτό το μοτέρ, μπορεί να μιλάμε και για απλή αλλαγή σε κάτι καλύτερο , γιατί το Astra είναι πολύ πιο γρήγορο από το Civic για παράδειγμα και έχει χαμηλότερη ασφάλεια και κόστος συντήρησης ή γιατί προτιμάει να τα δίνει στους βενζινάδες αντί τον Σαρακάκη!
Το πιο κουλό είναι πως βγήκε ο άνθρωπος και να είπε πως είναι ευχαριστημένος με το Astra, πως θα ήθελε να περίμενε να δει και το Leon TSI, αλλα οι πωλητές της Seat είναι για τον φούτσο, πως θα ΗΘΕΛΕ αν είχε τα χρήματα μια 3άρα, αλλά πετάγεται ο φίλος μας και το λέει ΟΟΟΟΧΙΙΙΙ , είσαι ΨΕΥΤΗΣ! Civic θέλεις αλλά δεν το λες! ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΕ!
Θα μπορούσε απλά να πει , 'Εγώ κάθε άλλο από το Civic το θεωρώ συμβιβασμό, και θα πάρω Civic, ΜΟΝΟ, αλλα αυτό είναι η δική μου άποψη!'
Ή έστω, 'Συγνώμη ρε nikox, είπαμε μια μ@λ@κια να περάσει ο...μήνας! ':ysterical: -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Σε αυτό έχει μερικώς δίκιο διότι μπορεί να συμβιβάστηκαν αλλά μπορεί και να ευχαριστούν το θεό που τελικά πήραν κάποιο άλλο που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες τους. Το σίγουρο είναι ότι όποιος ελληνάρας διαπιστώσει ότι έκανε λάθος επιλογή, δεν υπάρχει περίπτωση να το παραδεχτεί...απλά προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες και προσπαθεί να πείσει τον ευατό του ότι η αγορά του ήταν η καλύτερη. (Στη συνέχεια προσπαθεί να πείσει και τους υπόλοιπους... )Ναι, σωστά τα λες, αλλά ο nikox για παράδειγμα δεν βγήκε ποτέ να πει πως το μετάνοιωσε! Βρέθηκε κάποιος να ΥΠΟΘΕΣΕΙ πως το μετάνοιωσε! Πώς έβγαλε το συμπέρασμα; Προφανώς το Αγιον Πνεύμα πρέπει να έχει συμμετοχή σ' αυτό, καθώς άλλο τρόπο δεν βλέπω...
Αλλά πρόσεξε: αν ενώ περίμενε 7 μήνες, αγόραζε ένα αυτοκίνητο που υπήρχε όταν παρήγγειλε το Civic, θα μιλούσαμε για συμβιβασμό.. Από τη στιγμή που αγόρασε κάποιο που τότε βγήκε μ' αυτό το μοτέρ, μπορεί να μιλάμε και για απλή αλλαγή σε κάτι καλύτερο , γιατί το Astra είναι πολύ πιο γρήγορο από το Civic για παράδειγμα και έχει χαμηλότερη ασφάλεια και κόστος συντήρησης ή γιατί προτιμάει να τα δίνει στους βενζινάδες αντί τον Σαρακάκη!
Το πιο κουλό είναι πως βγήκε ο άνθρωπος και να είπε πως είναι ευχαριστημένος με το Astra, πως θα ήθελε να περίμενε να δει και το Leon TSI, αλλα οι πωλητές της Seat είναι για τον φούτσο, πως θα ΗΘΕΛΕ αν είχε τα χρήματα μια 3άρα, αλλά πετάγεται ο φίλος μας και το λέει ΟΟΟΟΧΙΙΙΙ , είσαι ΨΕΥΤΗΣ! Civic θέλεις αλλά δεν το λες! ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΕ!
Θα μπορούσε απλά να πει , 'Εγώ κάθε άλλο από το Civic το θεωρώ συμβιβασμό, και θα πάρω Civic, ΜΟΝΟ, αλλα αυτό είναι η δική μου άποψη!'
Ή έστω, 'Συγνώμη ρε nikox, είπαμε μια μ@λ@κια να περάσει ο...μήνας! ':ysterical:Ρε φαγούρα... επειδη μαλλον το εχεις απωθημενο, μολις παρω το civic θα σε παω μια βολτα
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
Ή έστω, 'Συγνώμη ρε nikox, είπαμε μια μ@λ@κια να περάσει ο...μήνας! ':ysterical:Ρε φαγούρα... επειδη μαλλον το εχεις απωθημενο, μολις παρω το civic θα σε παω μια βολτα
Ναι, αμέεεε! Θα φέρω και το GT, να σε κανω κι εγώ μία...
-
ποιο gt?
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
ποιο gt?Εκείνο με τους 170 ίππους ,τα κιλά ροπής, τον κομπρέσορα και το τούρμπο...
-
HiFi τι τουτού έχεις αν επιτρέπεται?
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
ποιο gt?
Εκείνο με τους 170 ίππους ,τα κιλά ροπής, τον κομπρέσορα και το τούρμπο...
εχω μπει...το οδηγει η θεια μου η Μαρικα και πηγαινει στη λαϊκή. Στο ΚΑΠΗ που πηγαινει παντως ολες οι φιλες της εχουν ξετρελαθει! πολυ παπους ρε παιδι μου
-
η θεία σου ή η θειά σου?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
η θεία σου ή η θειά σου?Θεία και παρακαλω λιγο σεβασμο στη θειά μου τη Μαρικα γιατι εκτος του οτι καβαλαει το gt το εχει και σε μαυρο! κακος παπους δηλαδη
-
Ο χρήστης ΔΙΟΝΥΣΗΣ έγραψε:
HiFi τι τουτού έχεις αν επιτρέπεται?Προσωπικό μου αυτοκίνητο, ένα Υ του 99, Elefantino Rosso, δεύτερο χέρι... Στην οικογένεια βέβαια, υπάρχουν κάμποσα ακόμη, Golf GT, Xsara 1.6, Lada Niva 1.7, Golf III 1.9 diesel, Vectra 2.0, Audi A6 2.5 TDI Quattro, Land Cruiser 90 4.0 , τα οποία έχω οδηγήσει ή χρησιμοποιήσει κατά καιρούς...
Προς τι η ερώτηση;:roll:ποιο gt?
Εκείνο με τους 170 ίππους ,τα κιλά ροπής, τον κομπρέσορα και το τούρμπο...
εχω μπει...το οδηγει η θεια μου η Μαρικα και πηγαινει στη λαϊκή. Στο ΚΑΠΗ που πηγαινει παντως ολες οι φιλες της εχουν ξετρελαθει! πολυ παπους ρε παιδι μου
Περίεργο... Στην Ευρώπη πάντως, ο μέσος όρος ηλικίας των ιδιοκτητών Honda είναι από τους μεγαλύτερους μαζί με την Mercedes... Σε αντίθεση με την VW, που είναι στο μέσο αν θυμάμαι... Ενδεικτικά επίσης, το Golf έχει γενικά αρκετά νέους ιδιοκτήτες, σε αντίθεση με το Civic, όπου μόλις σ' αυτή τη γενιά αρχίζει ν'αλλάζει το τοπίο...
Οπως και να 'χει, ο 'παππούς' δεν θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα να σου ρίξει, όσο και να το 'κοφτιάζεις'... -
Πάντως πρέπει να το γλεντούν γερά στο ΚΑΠΗ με κομπρέσορα και τούρμπο... ....Μήπως τελικά μας δουλεύουν τα γερόντια για συντάξεις 'πείνας' και τα λοιπά?
-
μηπως εχεις το σχετικο link fidelity?
-
@highfidelity: (πείραγμα): Το gt είναι πολύ ωραίο και οικονομικό αμάξι...με την παράδοση ουσιαστικά έχεις πάρει και το μισό νοικοκυριό σου. Με τα φςς και τσου που ακούγονται σε μένα φέρνει προς κατσαρόλα και τσαγιέρα οπότε αν πάρεις 2 έχεις όλο το σετ.
Από την άλλη βέβαια μην είσαι σίγουρος ότι θα τον περάσεις με το gt διότι έχει όλο τον χρόνο να σε φτάσει. Τι εννοώ...
Εσύ θα σταματάς συχνά για φουλάρισμα (εμείς έχουμε στρατηγική λίγων pitstop στη χόντα) ενώ από την άλλη όπως και να το κάνεις το φορτηγάκι της οδικής βοήθειας είναι αργότερο ακόμα και από το 1,4 σιβικ.
Μην ξεχνάς επίσης την διαφορά βάρους που υπάρχει υπέρ του σιβικ αφού στο golf οδηγείτε με πανοπλία ως μέσω προφύλαξης σε ενδεχόμενη έκρηξη.(έτσι και πάρεις στα σοβαρά όσα σου γράφω θα τα αποσύρω και θα σταματήσω...πλακίτσα κάνουμε)
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
μηπως εχεις το σχετικο link fidelity?σε αυτό έχει δίκιο ο Highfidelity...στο εξωτερικό και κυρίως στην Βρετανία οι παλαιότερες γενιές civic(-ταπερ, vti) ήταν η χαρά του συνταξιούχου. Κάτι σαν τα προηγούμενα άξεντ που συνήθως αγοράζονται με το εφάπαξ των συνταξιούχων στην Ελλάδα.
-
μηπως εχεις το σχετικο link fidelity?
σε αυτό έχει δίκιο ο Highfidelity...στο εξωτερικό και κυρίως στην Βρετανία οι παλαιότερες γενιές civic(-ταπερ, vti) ήταν η χαρά του συνταξιούχου. Κάτι σαν τα προηγούμενα άξεντ που συνήθως αγοράζονται με το εφάπαξ των συνταξιούχων στην Ελλάδα.
το νεο 5θυρο civic ομως αλλαξε τα δεδομενα
-
Για το νεο civic δεν μιλαμε?Τωρα τι τον τρωει τον αλλον και αλλα λογια να αγαπιομαστε με τα προηγουμενης γενιας κτλ κτλ , ειλικρινα δεν ξερω.Και η προηγουμενη γενια του γκολφ ειχε 150 αλογα το GT απο 1800 με τουρμπο.Τρελη ιπποδυναμη.Αντε να πουμε και τπτ του αιωνα μας.
'κάτι καλύτερο , γιατί το Astra είναι πολύ πιο γρήγορο από το Civic για παράδειγμα και έχει χαμηλότερη ασφάλεια και κόστος συντήρησης ή γιατί προτιμάει να τα δίνει στους βενζινάδες αντί τον Σαρακάκη! '.
-Το οτι ειναι πιο γρηγορο ειναι και καλυτερο.Μαλιστααααα...........
-Εχει και χαμηλοτερο κοστος συνηρησης.Μαλιστααααααα..........Να δω και καμια τεκμηριωση!
-Βρε να τα δινει στον Σ για σερβις η στους βενζιναδες για τα χλμ που θα κανει παλι καλα.Να τα δινει στην Opel καθε τρεις και λιγο για τις ζημιες που θα βγαλει....???
Παντως μονο τοπικ για Civic δεν ειναι αυτο.Ειναι το τοπικ της εγκαθετιλας....
P.S HighFidelity πολυ μεγαλη οικογενεια εχεις η μου φιανεται οτι εισαι ιδιοκτητης μαντρας?
P.S II οντως το πρωτο πραγματικο αμαξι που θα μπορουσε να εχει καποιος ειναι μια 3αρα
Ηonda Civic 2005