-
Πώς μπορείς να συγκρίνεις το σιβίκ με το σιβίκ;
-
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
Πρωτες εντυπωσεις:Καλα τσουλαει,συγχρονα κι ευρωπαικα,η θεση ειναι καπως περιεργη(σε υψος) σχετικα με το leon που εχω σημειο αναφορας.Κι ο κινητηρας τραβουσε σχετικα ικανοποιητικα αν και το στρωνει ακομα.Γενικοτερα μου θυμισε Megane σε αισθηση κυλισης,αντε το πολυ Focus.Αμα μπεις σε Cupra ολα τ'αλλα ....
Χωρίς να θέλω να μπώ 'σφήνα' στην συζήτηση σας ,καλύτερα οι συγκρίσεις ,να γίνονται με ίδια αμάξια,και όχι με διαφορετικά μοντέλα
δεν χόρτασες εσύ χτες;;;;
Πάρε τηλ για καφέ και άσε τα σάπια... -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πώς μπορείς να συγκρίνεις το σιβίκ με το σιβίκ;χμμμ έχεις ένα δίκιο...
Εννοούσα ότι δεν μπορείς να συγκρίνεις το civic 1.8 με το Leon Cupra γιατί πολύ απλά ανήκουν σε διαφορετική κατηγορία.
Συγκρίνε το με το 1.8tfsi..με το 1.6...*Το πρωί χωρίς καφέ δεν δουλεύει το ρημάδι
-
ναι, έχεις απόλυτο δίκιο... το κούπρα με το τάπερ.
-
Mετά από ολιγόωρη παραμονή του δημοψηφίσματος 'Τι αυτοκίνητο έχει ο ΟΜΙΚΡΟΝΕ3', κάποιος mod το κλείδωσε (κακώς κατά τη γνώμη μου) χωρίς να επιχειρηματολογήσει ('ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΣ ΤΩΡΑ?' ήταν η απάντησή του). Τώρα ο κύριος ΟΜΙΚΡΟΝΕ3 θα κρατήσει για πάντα μαζί του (μέχρι και τον τάφο) το αιώνιο μυστικό του. (λέτε να είναι προστατευόμενος των 4τροχών;)
-
Αν εσύ είσαι ικανοποιημένος από το αυτοκίνητό σου, τι σημασία έχει τι πιστεύει οποιοσδήποτε για αυτό;
-
λοιπόν για να τελειώνουμε με τον O3...
Αποτελεί καλτ μορφή του φόρουμ μας και ειναι προστατευόμενο είδος...η ταυτότητα του είναι άγνωστη όπως και το όχημα που οδηγεί...είναι κάτι σαν τον στινγκ του topgear για να καταλάβετε. Η μόνη πληροφορία που έχω για εκείνον (και τον έχω πειράξει στο παρελθόν γι' αυτό) είναι ότι είναι οπαδός των ιαπωνικών κόμικ με ήρωες που ...σφίγγονται
Επίσης είναι κρυφοχοντάκιας και ντρέπεται να το δηλώσει...
Υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι έχει...βλασαμώσει έναν ημιάκαμπτο άξονα και κοιμάται αγκαλίτσα μαζί του το βράδυ αντί για αρκουδάκιΠροσωπικά χαίρομαι την παρουσία του και γελάω με τα όσα γράφει...
-
λοιπόν για να τελειώνουμε με τον O3...
Αποτελεί καλτ μορφή του φόρουμ μας και ειναι προστατευόμενο είδος...η ταυτότητα του είναι άγνωστη όπως και το όχημα που οδηγεί...είναι κάτι σαν τον στινγκ του topgear για να καταλάβετε. Η μόνη πληροφορία που έχω για εκείνον (και τον έχω πειράξει στο παρελθόν γι' αυτό) είναι ότι είναι οπαδός των ιαπωνικών κόμικ με ήρωες που ...σφίγγονται
Επίσης είναι κρυφοχοντάκιας και ντρέπεται να το δηλώσει...
Υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι έχει...βλασαμώσει έναν ημιάκαμπτο άξονα και κοιμάται αγκαλίτσα μαζί του το βράδυ αντί για αρκουδάκιΠροσωπικά χαίρομαι την παρουσία του και γελάω με τα όσα γράφει...
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Αν εσύ είσαι ικανοποιημένος από το αυτοκίνητό σου, τι σημασία έχει τι πιστεύει οποιοσδήποτε για αυτό;Καμμία σημασία. Όμως οι απόψεις πρέπει να ακούγονται και να οδηγούν στην αλήθεια. Κανείς δεν ξέρει τα πάντα, καλό είναι να ακούει τα πάντα.
-
Σε ποιάν αλήθεια θα οδηγηθείτε αν μάθετε τι αμάξι οδηγεί (ή δεν οδηγεί, δεν έχει σημασία) ο Ομικρόνε;
-
Ο χρήστης ΔΙΟΝΥΣΗΣ έγραψε:
Mετά από ολιγόωρη παραμονή του δημοψηφίσματος 'Τι αυτοκίνητο έχει ο ΟΜΙΚΡΟΝΕ3', κάποιος mod το κλείδωσε (κακώς κατά τη γνώμη μου) χωρίς να επιχειρηματολογήσει ('ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΣ ΤΩΡΑ?' ήταν η απάντησή του). Τώρα ο κύριος ΟΜΙΚΡΟΝΕ3 θα κρατήσει για πάντα μαζί του (μέχρι και τον τάφο) το αιώνιο μυστικό του. (λέτε να είναι προστατευόμενος των 4τροχών;)Γιατί καίγεσαι τόσο πολύ να μάθεις?
Ναι είναι προστατευόμενος, το βρήκες -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σε ποιάν αλήθεια θα οδηγηθείτε αν μάθετε τι αμάξι οδηγεί (ή δεν οδηγεί, δεν έχει σημασία) ο Ομικρόνε;Το μυστηριο σε αυτη την περιπτωση ειναι ολα τα λεφτα!
Αν μαθευτει θα χασει και ολη του την γοητεια!
Ειναι κατι σαν τους ΚΙSS (oταν ειδαν πως ηταν στα αληθεια ξενερωσε αρκετος κοσμος)Κυκλοφορει αναμεσα μας.............Ο3-files......
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σε ποιάν αλήθεια θα οδηγηθείτε αν μάθετε τι αμάξι οδηγεί (ή δεν οδηγεί, δεν έχει σημασία) ο Ομικρόνε;Το μυστηριο σε αυτη την περιπτωση ειναι ολα τα λεφτα!
Αν μαθευτει θα χασει και ολη του την γοητεια!
Ειναι κατι σαν τους ΚΙSS (oταν ειδαν πως ηταν στα αληθεια ξενερωσε αρκετος κοσμος)Κυκλοφορει αναμεσα μας.............Ο3-files......
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Mετά από ολιγόωρη παραμονή του δημοψηφίσματος 'Τι αυτοκίνητο έχει ο ΟΜΙΚΡΟΝΕ3', κάποιος mod το κλείδωσε (κακώς κατά τη γνώμη μου) χωρίς να επιχειρηματολογήσει ('ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΣ ΤΩΡΑ?' ήταν η απάντησή του). Τώρα ο κύριος ΟΜΙΚΡΟΝΕ3 θα κρατήσει για πάντα μαζί του (μέχρι και τον τάφο) το αιώνιο μυστικό του. (λέτε να είναι προστατευόμενος των 4τροχών;)
Γιατί καίγεσαι τόσο πολύ να μάθεις?
**Ναι είναι προστατευόμενος, το βρήκες **Ναι, αυτός που έχει φάει όσα (αν όχι περισσότερα) λουκέτα από τον ράντομ.
-
Μισό λεπτό γιατί το θέμα ξεφεύγει. Το αστείο είναι να ακούς συνέχεια κακά λόγια για ένα αμάξι και ξάφνου να αλλάζει άποψη (δες στο παρόν thread 2-3 σελίδες πιο πριν) και να το παρουσιάζει με εντυπώσεις πάνω του μέσου όρου. Ή δεν ξέρει τι λέει, ή τα δικά του μέτρα και σταθμά είναι απείρως διαφορετικά από όλους μας. Τουλάχιστον, αν γνωρίζαμε τι αυτοκίνητο είχε θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε την αποκωδικοποίηση του πολύπλοκου γούστου του ΟΜΙΚΡΟΝΕ3. Και αυτό είναι το ωραίο αστείο (εξίσου και το thread που μου έριξαν λουκέτο - αδίκως συνεχίζω να πιστεύω - θα έπρεπε να το μεταφέρουν).
-
Παίδες….
Για αυτό έχετε ακούσει κάτι ….???
Reborn of HONDA CRX...
http://img297.imageshack.us/img297/3206 ... valsh0.jpg
-
Αχ Ομικρόνε Αχ! Αλί και τρις Αλί! Πως μπόρεσες γιόκα μου να μπεις σ'αυτό το τρισκατάρατο ανατολίτικο έκτρωμα? Δεν εφοβήθηκες την 'πίσω' περιποίηση του; Το παραπλανητικό του ταμπλώ; Το απαστράπων 'Σ' στο πορτμπαγκάζ του;
...τον χάσαμε τον Ο3 παίδες. Ο Ομικρόνε δεν είναι πια.....
Η* αληθεια ειναι οτι ηταν βραδυ.Ειχα πιει και λιγο.Απο το μεσημερι ειχα πολυ αγωνια.Ειχα κανει 30 τηλεφωνα με τους κολλητους μου ,την κοπελα μου αλλα δεν καταφερνα να ησυχασω.Ειχα φτασει μεχρι εξω απο την πορτα,αλλα ειχα ενδοιασμους.Τελικα το πηρα αποφαση κι εκεινη τη στιγμη βγαινει απο μεσα μια τεραστια τουρτα και ολοι τραγουδουν ...εεε σορυ αφαιρεθηκα λιγο*
είναι ότι είναι οπαδός των ιαπωνικών κόμικ με ήρωες που ...σφίγγονται
Επίσης είναι κρυφοχοντάκιας και ντρέπεται να το δηλώσει...Ναι για αυτο μου αρεσει εδω μεσα στο φορουμ σας.Διοτι μου θυμιζετε ιαπωνικο κομικ,και σφιγγεστε...γενικως
Μισό λεπτό γιατί το θέμα ξεφεύγει. Το αστείο είναι να ακούς συνέχεια κακά λόγια για ένα αμάξι και ξάφνου να αλλάζει άποψη (δες στο παρόν thread 2-3 σελίδες πιο πριν) και να το παρουσιάζει με εντυπώσεις πάνω του μέσου όρου. Ή δεν ξέρει τι λέει, ή τα δικά του μέτρα και σταθμά είναι απείρως διαφορετικά από όλους μας. Τουλάχιστον, αν γνωρίζαμε τι αυτοκίνητο είχε θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε την αποκωδικοποίηση του πολύπλοκου γούστου του ΟΜΙΚΡΟΝΕ3. Και αυτό είναι το ωραίο αστείο (εξίσου και το thread που μου έριξαν λουκέτο - αδίκως συνεχίζω να πιστεύω - θα έπρεπε να το μεταφέρουν).
Πανω του μεσου ορου αν θεωρεις μεσο ορο το megane.Και φυσικα να υπογραμμισω οτι δεν το οδηγησα,το συνοδηγησα(θεση συνοδηγου-καμπινα επιβατων) για κανα μιαωρο.Παρολ'αυτα η ηλικια(>5) η κριση και η πειρα μου οπως και των περισσοτερων εδω μεσα μου επιτρεπουν να βγαζω κι ετσι καποια στοιχειωδη συμπερασματα.Απο κει και περα δεν ιδεα π.χ τι feedback δινει το τιμονι,αν το γκαζι εχει καποιο λαγκ,αν τα φρενα σου δινουν επαρκη πληροφορηση για το επιπεδο πεδησης κτλ.
και για να γινω πιο σαφης σε ανεση θεωρω οτι ειναι πιο κατω απο το λεον( tsi γιατι το cupra ειναι... ζορι) αλλα και το focus που γνωριζω.Ο,τι θα περιμενε κανεις απο τον ημιακαμπτο ισως?
αλλα δε σταματαω και δεν απελπιζομαι.Θα συνεχισω τις αιφνιδιαστικες επισκεψεις σε αντιπροσωπειες της Honda στη Β.Ε μεχρι να σταυρωσω κανα 5θυρο για TD,(τι στο καλο με πηραν χαμπαρι και στις αντιπροσωπειες και τα κρυβουν?)να ενθουσιαστω ,να περιμενω καμμια 10 ετια και να γινω ενας απο σας!
-
Πάντως Ομικρονε3 μπορείς να έχεις TD στου Σαρακάκη στη Γλυφάδα (έχω γνωστό εκεί) και θα σε εξυπηρετήσει πολύ καλά αν το επιθυμείς (και κατέ βεις Αθήνα). Αλλά ακόμα και αν δεν κατέβεις Αθήνα, πες μου μήπως μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Έτσι θα έχεις και ολοκληρωμένη οδηγική άποψη (όσο μπορεί κανείς να έχει από ένα TD). Όσο για το σχόλιό σου περί μέσου όρου, εσύ είπες οτι 'τσουλάει καλά, σύγχρονα και ευρωπαϊκά'. Αν αυτό το σχόλιο δεν το τοποθετεί πάνω από το μέσο όρο τότε τι εννοούσες;
-
Εγω μπορει να μην αποκαλυπτω το οχημα που οδηγω,αλλα εσεις κυριε,οδηγειτε απροκαλυπτα το οχημα της εγκαθετοτητας,της υστεροβουλιας και της λασπολογιας.Υπογειες διαδρομες σας συνδεουν με σκοτεινους εργοδοτες.Ταπεινα ελατηρια υπαγορευουν τις πραξεις σας.Ριξτε λοιπον την αυλαια στο θεατρο του παραλογου που ανεβασετε με το να παραδεχτειτε την ποταποτητα σας και να παραιτηθειτε απο την αποτυχημενη προσπαθεια λασπολογιας σας
-
οκ σοβαρα τωρα
Θεωρω οτι καθε 'συγχρονο' αυτοκινητο παρεχει καποια ελαχιστα/standards που απορρεουν απο την πολυχρονη εξελιξη της αυτοκινησης.Επιταχυνουν,στριβουν,φρεναρουν.Στοιχειωδως θα ελεγα εγω.Αριστουργηματικα θα ελεγε καποιος αλλος.Αξιοπρεπως θα ελεγε ο μεσος οδηγος.
Επιπροσθετα ενσωματωνονται συστηματα που επικουρουν στην παθητικη ασφαλεια με κυριο γνωμονα τον ανθρωπο.
Εξαλλου παρεχονται ευκολιες/ανεσεις που συναδουν με το συγχρονο τροπο ζωης και θεωρουνται δεδομενες για το βιοτικο μας επιπεδο:κλιματισμος,ηχοσυστημα κτλ
Αυτα πανω κατω θα τα βρεις μεχρι και σε ενα Landwind(?)
απο κει και περα ο 'αλλος'(θες γνωστης,θες απαιτητικος πελατης,θες ταλαντουχος/ικανος οδηγος) απαιτει και καποια αλλα πραγματα που συντομως τα αποκαλουμε οδηγικη συμπεριφορα.Κατι που θα του κλεισει το ματι πονηρα απο τη θεση οδηγησης και το κουμπωμα των ταχυτητων μεχρι την τηρηση ιδανικων γραμμων μεσα σε μια κλειστη φουρκετα μιας πιστας.Κι εδω οι απιτησεις και τα γουστα ποικιλουν.
Οποτε οπως καταλαβαινεις ο μεσος ορος επιδεχεται πολλες ερμηνειες,ενστασεις ,παρατηρησεις.Δε θα ξεχασω τα λογια του Ποπολαρου(ναι ειμαι της σχολης Ποπολαρου) οταν ειμαστε μεσα στο gtc και επιστρεφαμε απο Χαλκιδικη.Το χε παρει για TD,κι αφου ολη μερα του τα ειχε σουρει,γυρνα σε μια φαση και μου λεει πανω κατω το εξης:'Οριστε αυτο ειναι συγχρονο αμαξι.Η εξελιξη των αυτοκινητων εχει φτασει σε τετοιο σημειο που σου προσφερει τοσα πολλα σε επιδοσεις,ασφαλεια,ανεση.Τι αλλο να ζητησει κανεις?(ρητορικο ερωτημα)'
Ηonda Civic 2005