-
Ο χρήστης talos7 έγραψε:
Καλησπέρα....είμαι κι εγώ πιθανός αγοραστής ένος Civic και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με GPS σύστημα...
Απο ότι είδα δεν δίνεται κάτι στον εξοπλισμό...υπάρχει κάτι το οποίο μπορεί να μπεί; δεν θα ήθελα κάποια λύση σαν αυτές που βλέπω με pda's να είναι κολημένα κάπου μέσα στο αμάξι....
Ευχαριστώ
Σήμερα έμαθα οτι η αντιπροσωπεία της Honda που βρίσκεται στην Κηφισίας στο Μαρούσι (δεν θυμάμαι όνομα) τοποθετεί GPS αλλά μόνο στα 1800αρια. Ρώτησε ένας γνωστός και του είπαν για κόστος στα 2200 ευρώ. Δεν χάνεις τίποτα να τους κάνεις ένα τηλέφωνο.
φίλε δεν είναι και τόσο απλό. Ίσως τα παραγγέλνουν έτσι όπως γίνεται στην ισπανική και πορτογαλλική ex έκδοση. Το αυτοκίνητο έχει άλλη μονάδα audio(alpine αντί για panasonic) διαφορετικά κουμπιά από το δικό μας ενώ συνδιάζεται και με το bluetooth της χόντα και τα επιπλέον κουμπιά στο τιμόνι, Άσε που αλλάζει και ο χώρος της οθόνης με τις ενδείξεις του ραδιοφώνου που γίνεται μικρός για να χωρέσει η έγχρωμη οθόνη. 2600 στην γερμανία τον περασμένο νοέμβριο με χαρτογραφημένη την χώρα...σε εμάς γιατί να το φέρουν;;; Για να πουλάω μούρη στον γείτονα με τις φωνητικές εντολές στον κλιματισμό και το gps;; Απλά περιττά και άχρηστα ακόμα στην Ελλάδα
-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΩ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΥΛΙΣΗΣ.
Αρχηγε μου καταλαβαίνω τι εννοεις με την ποιότητα κύλισης και για αυτό σου είπα να δεις λιγο πιο πίσω το τοπικ, οπου σχεδον όλοι οι ιδιοκτητες έχουμε κάνει 'παρουσίαση'
Η ταχύτητα αναφέρθηκε παρεπιπτόντως (ελληνική μετάφραση του by the way ).Y.Γ. Κόψε και τα κεφαλαία γιατί φαίνεται σαν να 'φωνάζεις' στη forumιακή γλώσσα
Να σου απαντήσω... Νομίζεις ότι πας με λιγότερα....
πχ στο παλιό type-r νομίζεις στα 120 ότι πας με πολλά...
Ελα όμως που μεχρι τα 200 το αίσθημα είναι το ίδιο!!!!!... Ειναι απλά ηχομόνωση!!!!
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Καλησπέρα....είμαι κι εγώ πιθανός αγοραστής ένος Civic και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με GPS σύστημα...
Απο ότι είδα δεν δίνεται κάτι στον εξοπλισμό...υπάρχει κάτι το οποίο μπορεί να μπεί; δεν θα ήθελα κάποια λύση σαν αυτές που βλέπω με pda's να είναι κολημένα κάπου μέσα στο αμάξι....
Ευχαριστώ
Σήμερα έμαθα οτι η αντιπροσωπεία της Honda που βρίσκεται στην Κηφισίας στο Μαρούσι (δεν θυμάμαι όνομα) τοποθετεί GPS αλλά μόνο στα 1800αρια. Ρώτησε ένας γνωστός και του είπαν για κόστος στα 2200 ευρώ. Δεν χάνεις τίποτα να τους κάνεις ένα τηλέφωνο.
φίλε δεν είναι και τόσο απλό. Ίσως τα παραγγέλνουν έτσι όπως γίνεται στην ισπανική και πορτογαλλική ex έκδοση. Το αυτοκίνητο έχει άλλη μονάδα audio(alpine αντί για panasonic) διαφορετικά κουμπιά από το δικό μας ενώ συνδιάζεται και με το bluetooth της χόντα και τα επιπλέον κουμπιά στο τιμόνι, Άσε που αλλάζει και ο χώρος της οθόνης με τις ενδείξεις του ραδιοφώνου που γίνεται μικρός για να χωρέσει η έγχρωμη οθόνη. 2600 στην γερμανία τον περασμένο νοέμβριο με χαρτογραφημένη την χώρα...σε εμάς γιατί να το φέρουν;;; Για να πουλάω μούρη στον γείτονα με τις φωνητικές εντολές στον κλιματισμό και το gps;; Απλά περιττά και άχρηστα ακόμα στην Ελλάδα
Περα απο το αν ειναι χρησιμο ή οχι(προσωπικα το θεωρω υπερβολη) στα 2200 ειναι απιστευτα ακριβο σε σχεση με ενα GPS ~500 ευρω που μπορεις να βαλεις απο μονος σου.
-
Ο χρήστης sharkman έγραψε:
Ευχαριστώ
Περα απο το αν ειναι χρησιμο ή οχι(προσωπικα το θεωρω υπερβολη) στα 2200 ειναι απιστευτα ακριβο σε σχεση με ενα GPS ~500 ευρω που μπορεις να βαλεις απο μονος σου.
235 ευρω.... παιρνεις ΜΙΟ
-
[quote='miatagreece
Διονύση πόσο πήγανε τα φώτα?[/quote]750 περίπου και είναι θαύμα. Το μόνο που δεν έχω δει αυτές τις δύο μέρες είναι η -καθ'ύψος- ρύθμισή τους. Τα επερχόμενα αυτοκίνητα μου κάνουν σινιάλο (προφανώς επειδή τους τυφλώνουν). Η ποιότητα φωτός είναι όντως ανώτερη από αυτή των λοιπών.
-
750 ευρώ για αφτερμαρκετ ξένον;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
750 ευρώ για αφτερμαρκετ ξένον;ειναι σαν τα led της BMW που κανουν 1000 έκαστο?
-
Ο χρήστης ΔΙΟΝΥΣΗΣ έγραψε:
750 περίπου και είναι θαύμα. Το μόνο που δεν έχω δει αυτές τις δύο μέρες είναι η -καθ'ύψος- ρύθμισή τους. Τα επερχόμενα αυτοκίνητα μου κάνουν σινιάλο (προφανώς επειδή τους τυφλώνουν). Η ποιότητα φωτός είναι όντως ανώτερη από αυτή των λοιπών.
Σαν πολλά μου ακουγονται κι εμενα...
Σχετικά τωρα με το υψος της δεσμης, δες το ρυθμιστη που εχει μεσα το αμαξι. -
Αν πλήρωσε 750 ευρώ για άφτερμάρκετ ξενον, είναι τρελό κωλοπιάσιμο.
-
Eίναι πιάσιμο, όμως ρωτώντας έναν έμπειρο ηλεκτρολόγο μου εξήγησε οτι είναι καλύτερα να πάρω το ρίσκο των αφτερμάρκετ στον Σαρακάκη (που ξέρει καλύτερα το αυτοκίνητο ηλεκτρολογικά-μηχανικά και μπορεί να παρέμβει) παρά σε κάποιον εξωτερικό που μπορεί να κάνει ζημιά. Όντως, κάποια εξαρτήματα των φωτών χρειάζονταν σταθεροποίηση στο αμάξωμα (βλέπε τρύπημα στο αλουμίνιο) και ο πωλητής του Σαρακάκη μου εξήγησε οτι φρόντισε να μην γίνει τέτοια παρέμβαση. Η αξιοπιστία της εργασίας κυρίως (και της εγγυήσεώς της) με έστρεψαν στον Σαρακάκη Γλυφάδας. Εσείς έχετε βάλει Ξένον, και αν ναι που;
-
750
-
Δυστυχώς τα original XENON έρχονται στην executive έκδοση (με ηλιοροφή, θερμαινόμενα καθίσματα, διζωνικό κλιματισμό) και ΟΧΙ κατά παραγγελία. Εγώ δεν είχα 2.000 για να πάρω την πλούσια έκδοση, και επιπλέον δεν μου έκανε κλικ κανένα από τα υπόλοιπα εξτρά πέρα των XENON. Ή θα διακινδύνευα κάποιον άλλο ηλεκτρολόγο ή θα έπαιζα safe στον Σαρακάκη.
-
Ο χρήστης ΔΙΟΝΥΣΗΣ έγραψε:
Δυστυχώς τα original XENON έρχονται στην executive έκδοση (με ηλιοροφή, θερμαινόμενα καθίσματα, διζωνικό κλιματισμό) και ΟΧΙ κατά παραγγελία. Εγώ δεν είχα 2.000 για να πάρω την πλούσια έκδοση, και επιπλέον δεν μου έκανε κλικ κανένα από τα υπόλοιπα εξτρά πέρα των XENON. Ή θα διακινδύνευα κάποιον άλλο ηλεκτρολόγο ή θα έπαιζα safe στον Σαρακάκη.όμως τα εργοστασιακά ξένον είναι αυτόματα ρυθμιζόμενα ανάλογά με το φορτίο κλπ. Τα δικά σου θα έχουν χειροκίνητη ρύθμιση λογικά ενώ δεν θα έχει και πιτσιλιστήρια στα φώτα...πολύ ακριβά διονύση...όσο καλά και να είναι εγώ δεν θα τα έβαζα
-
Δεχομαι ευχες και συγχαρητηρια.Καταφερα και τσεπωσα και κυκλοφορω ενα απ τα λιγα Type S που κυκλοφορουν στην Θεσ/νικη.Αν δειτε ενα κοκκινο χαιρετιστε με(εδω με χαιρεταν ξενοι που στραβολαιμιαζουν).
Καλη υπομονη σε οσους περιμενουν(αξιζει και το τελευταιο δευτερολεπτο υπομονης). -
Ο χρήστης pipikikinos έγραψε:
Δεχομαι ευχες και συγχαρητηρια.Καταφερα και τσεπωσα και κυκλοφορω ενα απ τα λιγα Type S που κυκλοφορουν στην Θεσ/νικη.Αν δειτε ενα κοκκινο χαιρετιστε με(εδω με χαιρεταν ξενοι που στραβολαιμιαζουν).
Καλη υπομονη σε οσους περιμενουν(αξιζει και το τελευταιο δευτερολεπτο υπομονης).Καλοταξιδο και καλα και ασφαλη χιλιομετρα!!
-
Kαλοτάξιδο! Μήπως να αρχίζαμε να οργανονώμαστε; CivClubGR?
Ως προς τα XENON dεν έχετε άδικο (τουλάχιστον ως προς την τιμή). Πλην όμως δεν μου είπατε ποιά λύση (υπαρκτή και αξιόπιστη) θα ακολουθούσατε.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Ευχαριστώ
Από ότι κατάλαβα στα 2200 περιλαμβάνονται και το GPS και τα υπόλοιπα που αναφέρεις αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά γιατί δεν πήγα εγώ στην αντιπροσωπία. Πάντως όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να ρίξουν μια ματιά. Τώρα αν χρείαζεται κάποιος το GPS στην Ελλάδα αυτό είναι άλλου Παπά Ευαγγέλιο... βλέπεις πρέπει να πουλάμε και μαγκιά στο γείτονα
-
Καλησπέρα,
Πέρασα σήμερα απο τον Σαρακάκη στην Λ. Αθηνών να μάθω λεπτομέρειες περί GPS αλλά και για το Τype S-
Για το GPS μου είπαν πως επειδή δεν υπάρχει ελληνική χαρτογράφιση, δεν μπορούν να παραγγείλου αυτοκίνητα με Navigator....Επίσης είπε πως και να θέλω να το προσθέσω αργότερα, σε περίπτωη που έρθουν χάρτες, δεν θα μπορώ! Τέλος μου είπε ότι κάτι ακούγεται για τέλος του χρόνου να έχουν χαρτογράφιση....
-
Όσο για το Τype S μου είπε πως τέλη Ιουλίου αρχές Αυγούστου θα έχει ετοιμοπαράδοτα σε Deep Bronze και ασημί χρώμα....για κάθε άλλο χρώμα δεν ξέρει πόσο θα κάνει να έρθει....
αυτά τα λίγα....εσείς τι πληροφόριση έχετε;;;
ΥΓ: Όσο για το αν χρειάζεται.....θα ρωτήσω πόσοι απο μας έχουμε ένα PDA με το ΤοmTom ή κάτι άλλο...ίσως δεν είναι θέμα εντυπωσιασμού αλλά και εξυπηρέτισης
-
-
Kαλό το GPS (έχω το Wayfinder ελέω κινητού Sony Ericsson), αλλά πιστεύω (λόγω παλιάς σχολής και θητείας στο στρατό) οτι χίλιες φορές καλύτερα τον χάρτη και το βιβλίο. Εκτός αν είσαι σύγχρονος (γκατζετάκιας ΚΤΛ.) και θες κάτι πιο εξελιγμένο. Ότι κι αν αποφασίσεις σε navi να πάρεις κάτι που δεν χρεώνει σύνδεση στο internet για προσδιορισμό θέσης, και να ανανεώνει ετησίως χάρτες με μικρό κόστος.
-
οταν λεει ''θερμαινομενα καθισματα'' εννοει οτι εχει απλως αντιστασεις κατω απο τα καθισματα ή αφορα και τον αερισμο των καθισματων (ψύξη);
εδωσα σημερα στα κεντρικα του σαρακακη τον αριθμο παραγγελιας και μου ειπαν ''αγνωστη ημερα παραδοσης''. wtf? θα παρω σβαρνα τους αντιπροσωπους μηπως και βρω κανενα exclusive απο ακυρωση. Αν οχι, θα παρω σβαρνα τα μπαρ να πνιξω το πονο μου
Ηonda Civic 2005