-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Α ωραία όλους τους καρφωσε εκτος απο εμενα...
Πηγαίνεις και εσυ με 200 την πεθερά του coyote, από τότε που την έκοψε στην αξιολόγηση αυτός???
Υ.Γ. @coyote. Φίλε ελπίζω να μην παρεξηγηθώ που χαβαλεδιάζω με την πεθερούλα σου...
ναι... τα έβαψα μαύρα τώρα.... ξέρεις
τώρα είμαι σίγουρος ότι δεν μας διαβάζει η πεθερά του...
ποτέ να μην είσαι σίγουρος για το τι ξέρει η πεθερά σου
δίκιο έχεις σε αυτό αλλά μου έχουν πει ότι συνήθως η γυναίκα μου θα τα ξέρει όλα
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Α ωραία όλους τους καρφωσε εκτος απο εμενα...
Πηγαίνεις και εσυ με 200 την πεθερά του coyote, από τότε που την έκοψε στην αξιολόγηση αυτός???
Υ.Γ. @coyote. Φίλε ελπίζω να μην παρεξηγηθώ που χαβαλεδιάζω με την πεθερούλα σου...
ναι... τα έβαψα μαύρα τώρα.... ξέρεις
τώρα είμαι σίγουρος ότι δεν μας διαβάζει η πεθερά του...
ποτέ να μην είσαι σίγουρος για το τι ξέρει η πεθερά σου
δίκιο έχεις σε αυτό αλλά μου έχουν πει ότι συνήθως η γυναίκα μου θα τα ξέρει όλα
Γιατί της τα λεει η πεθερά σου
-
Πεθερες-γυναικες (νομιμες και μη ) εχω χάσει την μπάλα!
@miatagreece
Εγω δεν εχω βαλει την πεθερα μεσα...φτου φτου μακρυα απο εμενα τετοια πραγματα....αλλα εχω αλλα προβληματα ξερεις σε φιλικες αντιπαραθεσεις φευγουνε τσιριδες και ενιωτε σημαδευετε το χερι μου που ειναι στο λεβιε ταχυτητων....Παντως coyote αμα θες να ξεφορτωθεις την πεθερα(ξερεις να φυγει απο το σπιτι,να μην σε ζαλιζει) ,προσφερομαι για μια βολτα εως το Σουνιο....
Πλακα κανω ,μην παρεξηγηθεις.
-
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
Πεθερες-γυναικες (νομιμες και μη ) εχω χάσει την μπάλα!@miatagreece
Εγω δεν εχω βαλει την πεθερα μεσα...φτου φτου μακρυα απο εμενα τετοια πραγματα....αλλα εχω αλλα προβληματα ξερεις σε φιλικες αντιπαραθεσεις φευγουνε τσιριδες και ενιωτε σημαδευετε το χερι μου που ειναι στο λεβιε ταχυτητων....
Πλακα κανω ,μην παρεξηγηθεις.Εγω από την άλλη, περιμένω ένα δικαστηριο για υπερβολικη, η οποία προκλήθηκε από ατάκα της κυρίας μου η οποία είχε επακριβώς ως εξής 'Σκίστονα τον κάγκουρα με το VTS'.......
Υ.Γ. Μην μου την πέσουνε τωρα οι Γάλλοι.Η κυρία μου, το συγκεκριμένο του-του το έχει πολύ άχτι. Αγνωστον γιατί.
-
Να υπολογίζουμε σε φιλικές τιμές για εκπροσώπηση στο δικαστήριο σε ανάλογη περίπτωση??
Σοβαρά τώρα
-
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
Να υπολογίζουμε σε φιλικές τιμές για εκπροσώπηση στο δικαστήριο σε ανάλογη περίπτωση??Σοβαρά τώρα
Ναι βρε!!!
Υ.Γ. Μακρυά από εμάς...
-
είμαστε το κορυφαίο τόπικ στο φόρουμ...τι vw τόπικ μου λέτε....τι όπελ...τι αλφα....ΕΜΕΙΣ έχουμε και νομικό τμήμα προστασίας ιδιοκτητών σιβικ...
Άλλη μια πρωτοπορεία του τόπικ μας.Υ.Γ. από την άλλη βέβαια μπας και το κάνουν έπειδή είμαστε λίγοι και έχουμε ...αποδείξει την υπομονή μας;
-
είμαστε το κορυφαίο τόπικ στο φόρουμ...τι vw τόπικ μου λέτε....τι όπελ...τι αλφα....ΕΜΕΙΣ έχουμε και νομικό τμήμα προστασίας ιδιοκτητών σιβικ...
Άλλη μια πρωτοπορεία του τόπικ μας.Υ.Γ. από την άλλη βέβαια μπας και το κάνουν έπειδή είμαστε λίγοι και έχουμε ...αποδείξει την υπομονή μας;
Ειδικα τωρα που αγριεψαν τα προστιμα(να βγαζουν τα παιδια το κατι της τους για τις διακοπες ) το νομικο τμημα ειναι Must!
Με τον Αρτεμη Ματσα-spyros.s στο φορουμ θα πρεπει να προσεχουμε τις αναφορες μας στις τελικες που εχουμε πιασει!
Δυο φορες 200+ στην εθνικη Τριπολεως -
OMG μας κάνανε και παιχνίδι
-
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
OMG μας κάνανε και παιχνίδιtoca 3
-
Ο χρήστης sharkman
Με τον Αρτεμη Ματσα-spyros.s στο φορουμ θα πρεπει να προσεχουμε τις αναφορες μας στις τελικες που εχουμε πιασει!
[size=59 έγραψε:
Δυο φορες 200+ στην εθνικη Τριπολεως [/size:3v034bz7]θα σε ξεπεράσω όταν έρθει η ώρα...και με φωτογραφία για απόδειξη...
-
Δυο φορες 200+ στην εθνικη Τριπολεως [/size:2fis76yu]
θα σε ξεπεράσω όταν έρθει η ώρα...και με φωτογραφία για απόδειξη...
εδω πιάσαμε 190 με το 1400!!!!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
εδω πιάσαμε 190 με το 1400!!!!
ας οψετε audi μπροστα που με εκοψε!σκυλιασε ο τυπος που με ειδε που ερχομουν φετες!
Στην πααααανταααααα και σας φαγαμε VAGroypites!!!!ελπιζω να μην παρεξηγηθουν.just kidding
-
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
OMG μας κάνανε και παιχνίδιΡόμπα ξεκούμπωτη με κάνατε!!!!
Εχω από τη μια τους δικούς μου με το club (χτες στο αυτόφωρο τραβιομουνα... ) με έκανε και παιχνίδι ο winmik, προβλέπω να μπει επικήρυξη με το όνομά μου από το Διοικητή της Τροχαίας...
-
Δυο φορες 200+ στην εθνικη Τριπολεως [/size:22llqd6d]
με 5η η με 6η ησουνα sharkman?
παντος οπιως θελει type s εχει πολλα ετιμοπαραδοτα.
-
Ο χρήστης JAPAN έγραψε:
Δυο φορες 200+ στην εθνικη Τριπολεως [/size:15h34hza]
φίλε μου τα 200 θα τα πετύχει εύκολα και με 6η πόσο μάλλον με 5η...εγώ το ανέβασα για πλάκα 175 με 6η και 4500στροφές...σε τρελό τελίκιασμα θα ξεπεράσω τα 220...επιφυλάσσομαι λοιπόν. Υπενθυμίζω ότι τα 205 πραγματικά χιλιόμετρα είναι εφικτά σύμφωνα με τους 4τ στις 6550 και 5η ή 5900 και 6η.
Μέχρι τότε απλά για να χαρείτε...υπενθυμίζω επιδόσεις εξωτερικού με 6η...
σε αουτομπαν φυσικά όπου δεν παραμονεύει ο Αρτέμης και οι φίλοι του.
-
Δυο φορες 200+ στην εθνικη Τριπολεως [/size:1h9ohdn5]
φίλε μου τα 200 θα τα πετύχει εύκολα και με 6η πόσο μάλλον με 5η...εγώ το ανέβασα για πλάκα 175 με 6η και 4500στροφές...σε τρελό τελίκιασμα θα ξεπεράσω τα 220...επιφυλάσσομαι λοιπόν. Υπενθυμίζω ότι τα 205 πραγματικά χιλιόμετρα είναι εφικτά σύμφωνα με τους 4τ στις 6550 και 5η ή 5900 και 6η.
Μέχρι τότε απλά για να χαρείτε...υπενθυμίζω επιδόσεις εξωτερικού με 6η...
σε αουτομπαν φυσικά όπου δεν παραμονεύει ο Αρτέμης και οι φίλοι του.
Σπυρο το δικο μου το ανοιξα 3-4 φορες.με 6η περναει τα 205 σχετικα δυσκολα αλλα αν το δοσεις με 5η πιανει 215+ και αν ειναι λιγο ευνοικα τα πραματα βαζεις 6η και περναει τα 220 .εγω σε ελαφρια κατηφορα επιασα μεχρι 228 στο κοντερ.
-
συμπεριφορα αυτοκινητου στα +200???
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
συμπεριφορα αυτοκινητου στα +200???δεν κουνετε με τιποτα,και ο ηχος πολη ποροτικως με 5η και 6500+μολις βαζεις 6η δεν πολη ακουγετε στα 200+.και το τιμονι γινετε βαρη με πολη καλη αισθησει
-
Ο χρήστης JAPAN έγραψε:
συμπεριφορα αυτοκινητου στα +200???
δεν κουνετε με τιποτα,και ο ηχος πολη ποροτικως με 5η και 6500+μολις βαζεις 6η δεν πολη ακουγετε στα 200+.και το τιμονι γινετε βαρη με πολη καλη αισθησει
οπως τα ειπε και ο japan.Ο ηχος ειναι ολα τα λεφτα,φοβερη σταθεροτητα και τα φρενα ανταποκρινονται αμεσα εαν χρειαστει να κοψεις αποτομα.
Παντως αν το ανεβασεις το αυτοκινητο απο 5η εκει ερχεται πιο γρηγορα το 200 και πιο...αγρια!
Ηonda Civic 2005