-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
και να το διάβαζε τι να κάνει, αφού δε μας είπε ποιος του έκανε την πουστιά? Απλως μας είπε ότι κάποιος του αλλάζει τα νούμερα... Και η ερώτηση είναι.... ΠΟΙΟΣ? ή ποιον υποψιάζεται. Ενα τηλεφωνάκι στην αντιπροσωπεία δε θα του έκανε κακό..... Μη περιμένουμε να διαβάζουν και τα φορουμΦίλε Coyote, εννοείται ότι δεν περίμενα να διαβάζουν υψηλά ιστάμενοι τα φόρουμ! Εννοούσα ότι είναι μέγιστη ηλιθιότητα να έχεις αυτοκινητοβιομηχανίες που να φτάνουν σε τέτοια όρια τους επίδοξους αγοραστές. Τι σημαίνει 'αναμονή τόσους μήνες' δεν μπορώ να καταλάβω...δεν μιλάμε για Veyron ή για καμιά Vanquish φτιαγμένη στο χέρι και με ειδικές παραγγελίες για το δέρμα του επιλογέα...
Ούτε φυσικά το πήγαινα στο τι γίνεται εδώ με αλλαγές στην 'ουρά'.
Κρίμα να βλέπεις ανθρώπους να θέλουν να δώσουν τόσα ευρώ και να τους βγαίνει και το λάδι...Εδώ ο spyros έχει χρεωθεί τις άπειρες φορουμο-ώρες! Αυτές ποια Honda θα τους τις καλύψει;
-
Αυτό ήταν........................... ακύρωσα το Honda Civic και μόλις αγόρασα το VW Golf GT 170hp ............ Ετοιμοπαράδοτο και σε 10-12 μέρες θα το έχω. Ήμουνα τόσο τσαντισμένος που σκεφτείτε ότι τα έδωσα ντούκου, μετρητά (να τελειώνω να ηρεμίσω)
Περιττό να σας πω το τι έγινε στην Honda.... Να βρω το δίκιο μου δεν υπήρχε περίπτωση.... όλες οι αλλαγές των κωδικών Α100 ήταν για δικό μου καλό..... Για αυτό και περίμενα ΜΟΝΟ 6 μήνες.... Άσε που με το που άκουσε ότι θέλω ακύρωση ....ξαφνικά και από το πουθενά εμφανίστηκε ένα ακριβώς ίδιο με το δικό μου αμάξι που είχε γίνει ακύρωση..... και προσπαθούσε να μου το πασάρει για το τέλος Ιανουαρίου.... Ένα τηλ όμως δεν έπαιρνε.... !!!!! Δεν ήταν σίγουρη λέει......
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ που τα πουλάτε αυτά ρεεεεεε!!!!!
Κλασικά ήταν 1 αμάξι από ακύρωση (μαζί με άλλα 7).... βέβαια δίπλα του δεν ήταν γραμμένο το όνομα μου για να με έχει υπόψη..... θα το έδινε σε όποιον γκρίνιαζε περισσότερο.... ή σε κανέναν νέο πελάτη που θα δυσανασχετούσε όταν θα άκουγε τους 6 μήνες αναμονής....
Τελικά παραλαβές (5-πορτα) δεν γίνονται τώρα τον Φεβρουάριο.... ΜΟΝΟ στο τέλος του Μάρτη.... εσύ λογικά Σπύρο είσαι τυχερός που έχεις καλό dealer και προφανώς σου δίνει νωρίτερα κάποιο από ακύρωση...
Όσο για τα λεγόμενα του coyote..... δεν θα ήθελα να πω που παίχτηκαν αυτά τα πράγματα.... γιατί 1:1.000.000 μπορεί να είμαι και λάθος... και δεν θέλω να θίξω άτομα. (Αν και αν κανείς διαβάσει όλα μου τα post θα καταλάβει για πού μιλάω) Το σίγουρο είναι ότι αμάξι πριν το τέλος Μαρτίου δεν θα έβλεπα και αυτός είναι και ο λόγος που ακύρωσα... (Πλάκα, πλάκα 6 μήνες έβλεπα εικόνες, βίντεο, sites, flash από το Honda και ειλικρινά το βαρέθηκα, είχαν αρχίσει να με ξενίζουν μερικά πράγματα)
Δεν θα κάτσω να συγκρίνω το Golf GT με το Civic.... γιατί απλά δεν μπορώ.... είναι τελείως διαφορετικά αμάξια ..... Εδώ έχουν διαφορές με το απλό TSI..... σκέψου με το GT που είναι 170hp (Το να είμαι αντικειμενικός και αυτό θα είναι λίγο δύσκολο μιας και η μαμά κουκουβάγια το δικό της παιδί βλέπει πιο όμορφο)
Για όσους σκέφτονται την ακύρωση.... τα λεφτά σας τα παίρνετε πίσω με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό... το πολύ σε 3-4 μέρες ( Ελπίζω να μην κάνουν και αυτά 6 μήνες )
-
Καλή η κίνησή σου solaris! Εγώ συμφωνώ κι επαυξάνω!
Αν και δε νομίζω να ιδρώσει τ' αυτί τους ( ). Κατά την ταπεινότατη άποψή μου πήρες και καλύτερο αυτοκίνητο (μη μαλώσουμε γι' αυτό, προσωπική μου άποψη είναι).
Πρέπει να αλλάξεις αβαταρ τώρα!
-
Ο χρήστης solaris2k6 έγραψε:
Αυτό ήταν........................... ακύρωσα το Honda Civic και μόλις αγόρασα το VW Golf GT 170hp ............ Ετοιμοπαράδοτο και σε 10-12 μέρες θα το έχω. Ήμουνα τόσο τσαντισμένος που σκεφτείτε ότι τα έδωσα ντούκου, μετρητά (να τελειώνω να ηρεμίσω)Περιττό να σας πω το τι έγινε στην Honda.... Να βρω το δίκιο μου δεν υπήρχε περίπτωση.... όλες οι αλλαγές των κωδικών Α100 ήταν για δικό μου καλό..... Για αυτό και περίμενα ΜΟΝΟ 6 μήνες.... Άσε που με το που άκουσε ότι θέλω ακύρωση ....ξαφνικά και από το πουθενά εμφανίστηκε ένα ακριβώς ίδιο με το δικό μου αμάξι που είχε γίνει ακύρωση..... και προσπαθούσε να μου το πασάρει για το τέλος Ιανουαρίου.... Ένα τηλ όμως δεν έπαιρνε.... !!!!! Δεν ήταν σίγουρη λέει......
Κλασικά ήταν 1 αμάξι από ακύρωση (μαζί με άλλα 7).... βέβαια δίπλα του δεν ήταν γραμμένο το όνομα μου για να με έχει υπόψη..... θα το έδινε σε όποιον γκρίνιαζε περισσότερο.... ή σε κανέναν νέο πελάτη που θα δυσανασχετούσε όταν θα άκουγε τους 6 μήνες αναμονής....
Τελικά παραλαβές (5-πορτα) δεν γίνονται τώρα τον Φεβρουάριο.... ΜΟΝΟ στο τέλος του Μάρτη.... εσύ λογικά Σπύρο είσαι τυχερός που έχεις καλό dealer και προφανώς σου δίνει νωρίτερα κάποιο από ακύρωση...
Όσο για τα λεγόμενα του coyote..... δεν θα ήθελα να πω που παίχτηκαν αυτά τα πράγματα.... γιατί 1:1.000.000 μπορεί να είμαι και λάθος... και δεν θέλω να θίξω άτομα. (Αν και αν κανείς διαβάσει όλα μου τα post θα καταλάβει για πού μιλάω) Το σίγουρο είναι ότι αμάξι πριν το τέλος Μαρτίου δεν θα έβλεπα και αυτός είναι και ο λόγος που ακύρωσα... (Πλάκα, πλάκα 6 μήνες έβλεπα εικόνες, βίντεο, sites, flash από το Honda και ειλικρινά το βαρέθηκα, είχαν αρχίσει να με ξενίζουν μερικά πράγματα)
Δεν θα κάτσω να συγκρίνω το Golf GT με το Civic.... γιατί απλά δεν μπορώ.... είναι τελείως διαφορετικά αμάξια ..... Εδώ έχουν διαφορές με το απλό TSI..... σκέψου με το GT που είναι 170hp (Το να είμαι αντικειμενικός και αυτό θα είναι λίγο δύσκολο μιας και η μαμά κουκουβάγια το δικό της παιδί βλέπει πιο όμορφο)
Για όσους σκέφτονται την ακύρωση.... τα λεφτά σας τα παίρνετε πίσω με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό... το πολύ σε 3-4 μέρες ( Ελπίζω να μην κάνουν και αυτά 6 μήνες )
πρώτα απ' όλα να ξέρεις ότι επικροτώ την κίνηση σου. Αν εξακρίβωνα το ίδιο θα έπαιρνα και εγώ άλλο αυτοκίνητο. Τώρα για το θέμα της δικής μου παραλαβής δεν ήταν μόνο θέμα δικού μου ντιλερ αφού και άλλοι παραλαμβάνουν την ίδια χρονική περίοδο. Θα έλεγα ότι ο δικός σου αποτελούσε εξαίρεση και παράδειγμα προς αποφυγή...τελως πάντων και πάλι καλορίζικο να είναι...(θα απολάμβανα πάντως να του έκανες μια καταγγελία...σε κεντρικα και χόντα ευρώπης...έτσι για να την γλυτώσουν άλλοι στο μέλλον)
-
Ο χρήστης solaris2k6 έγραψε:
Αυτό ήταν........................... ακύρωσα το Honda Civic και μόλις αγόρασα το VW Golf GT 170hp ............ Ετοιμοπαράδοτο και σε 10-12 μέρες θα το έχω. Ήμουνα τόσο τσαντισμένος που σκεφτείτε ότι τα έδωσα ντούκου, μετρητά (να τελειώνω να ηρεμίσω)Περιττό να σας πω το τι έγινε στην Honda.... Να βρω το δίκιο μου δεν υπήρχε περίπτωση.... όλες οι αλλαγές των κωδικών Α100 ήταν για δικό μου καλό..... Για αυτό και περίμενα ΜΟΝΟ 6 μήνες.... Άσε που με το που άκουσε ότι θέλω ακύρωση ....ξαφνικά και από το πουθενά εμφανίστηκε ένα ακριβώς ίδιο με το δικό μου αμάξι που είχε γίνει ακύρωση..... και προσπαθούσε να μου το πασάρει για το τέλος Ιανουαρίου.... Ένα τηλ όμως δεν έπαιρνε.... !!!!! Δεν ήταν σίγουρη λέει......
είσαι Αθήνα με γυναίκα ντήλερ.... ΟΚ ο Σερλοκ Χολμς θα σου στείλει PM μόλις μάθει που έχει γυναίκες ντήλερ...!!!!
-
Μηπως επειδη ηταν γυναικα της παιρνανε οι κακοι συνάδελφοι ολοι τα αυτοκινητα που είχε παραγγείλει ;
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
σκέφομαι κι εγώ να πάω το type_r στα 10.000 χλμ..... αν δεν ειναι υποχρεωτικά τα 7500 (σπάγγος????)
Η απάντηση από την επίσημη αντιπροσωπεία είναι η παρακάτω
Τα διαστήματα αντικατάστασης λαδιών στο όχημα σας είναι 10.000 χιλ ή 6 μήνες (όποιο έρθει πρώτο).
Οι προδιαγραφές τους είναι: Synthetic SAE 5/40, SL grade or higher.
Οποιοδήποτε συνθετικό λάδι με αυτές τις προδιαγραφές είναι κατάλληλο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αν χρησιμοποιήσατε
ημισυνθετικό ανάλογου ιξώδους υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
Μην αλλάζετε τον κατασκευαστή ή την ποιότητα των λαδιών, καθώς αυτό επιδρά αρνητικά στην κατανάλωση.
Η περιοδική συντήρηση στους Επίσημους Συνεργάτες έχει να κάνει με το συμβόλαιο σας για την 7ετή εγγύηση.
Παραμένουμε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.Απάντησαν γρήγορα. Η αλήθεια είναι ότι αυτό το '6 μήνες' με πέθανε αλλά έτσι έχουν τα πράγματα.
-
Ο χρήστης gxaral έγραψε:
σκέφομαι κι εγώ να πάω το type_r στα 10.000 χλμ..... αν δεν ειναι υποχρεωτικά τα 7500 (σπάγγος????)
**
Τα διαστήματα αντικατάστασης λαδιών στο όχημα σας είναι 10.000 χιλ ή 6 μήνες (όποιο έρθει πρώτο).**
Οποιοδήποτε συνθετικό λάδι με αυτές τις προδιαγραφές είναι κατάλληλο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αν χρησιμοποιήσατε
Μην αλλάζετε τον κατασκευαστή ή την ποιότητα των λαδιών, καθώς αυτό επιδρά αρνητικά στην κατανάλωση.
Η περιοδική συντήρηση στους Επίσημους Συνεργάτες έχει να κάνει με το συμβόλαιο σας για την 7ετή εγγύηση.
Παραμένουμε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.Απάντησαν γρήγορα. Η αλήθεια είναι ότι αυτό το '6 μήνες' με πέθανε αλλά έτσι έχουν τα πράγματα.
δλδ σε υποχρεωνει καθε 6 μηνες να αλλαζεις λαδια?????????
-
Ο χρήστης gxaral έγραψε:
Τα διαστήματα αντικατάστασης λαδιών στο όχημα σας είναι 10.000 χιλ ή 6 μήνες (όποιο έρθει πρώτο).
έτσι βγαίνουν τα 7 χρόνια...άκου σε 6 μήνες!
-
Ο χρήστης gxaral έγραψε:
εγω πηρα το βιβλιαράκι στους 8 μηνες!!!! που να το ξέρω.... Ασε που δεν έχει κάψει στάλα λάδι..... (πολύ καλό αυτό)
-
Βέβαια άλλοι τ' άλλάζουν από μόνοι τους στους έξι μήνες χωρίς να τους υποχρεώνει κανείς
-
Κάθε 6 μήνες ούτε το...Zastava που είχαμε δεν ήθελε! Μέχρι που τα έπαιξε το 1100κ.εκ μοτεράκι (250Κ χιλ περίπου έκανε μέχρι τότε...) κάθε 5.000 απλό λάδι (ούτε ημισυνθετικό...). Και στο καινούριο μοτερ, πάλι απλό λαδάκι και παρότι μεταχειρό 1300 Ritmo, δεν έκαιγε παρά ελάχιστα ml μέχρι την αλλαγή στις 5.000 χλμ πάλι...
Αλλά όπως είπαν κι άλλοι, αυτά τα 7 χρόνια εγγύησης, από κάπου πρέπει να πληρωθούν εκτός από την τσιμπημένη τιμή αγοράς...
Δεν λέω σημαντικό πράγμα η μεγάλη εγγύηση, συνεπάγεται και εξαιρετική μεταπώληση, όπως και αγχολυτική μετακίνηση, αλλά σίγουρα μιλάμε για αρκετά ακριβό κόστος συντήρησης, ειδικά αν σκεφτούμε πόσο κοστίζει μια αλλαγή λαδιών σε εξουσιοδοτημένο... -
δεκτά όσα γράφεις και σίγουρα το κόστος είναι μεγαλύτερο...όμως 7 χρόνια το κεφάλι σου ήσυχο είναι επίσης μεγάλο πράγμα. Στην τελική οι περισσότερες ζημιές βγαίνουν μετά τον πρώτο-δευτερο χρόνο...
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
δεκτά όσα γράφεις και σίγουρα το κόστος είναι μεγαλύτερο...όμως 7 χρόνια το κεφάλι σου ήσυχο είναι επίσης μεγάλο πράγμα. Στην τελική οι περισσότερες ζημιές βγαίνουν μετά τον πρώτο-δευτερο χρόνο...εγω θα πάω στον ένα χρόνο πάντως. Ετσι κι αλλιως τωρα τον κλείνω
Και πήρα 200 αλογα αυτοκίνητο γιατί εχει εγγυηση.... ειλικρινά σας μιλάω... (όχι ότι δε μου άρεσε το αμάξι ..... μη σας λέω λαλακίες)
-
δεκτά όσα γράφεις και σίγουρα το κόστος είναι μεγαλύτερο...όμως 7 χρόνια το κεφάλι σου ήσυχο είναι επίσης μεγάλο πράγμα. Στην τελική οι περισσότερες ζημιές βγαίνουν μετά τον πρώτο-δευτερο χρόνο...εγω θα πάω στον ένα χρόνο πάντως. Ετσι κι αλλιως τωρα τον κλείνω
Και πήρα 200 αλογα αυτοκίνητο γιατί εχει εγγυηση.... ειλικρινά σας μιλάω... (όχι ότι δε μου άρεσε το αμάξι ..... μη σας λέω λαλακίες)
-
δεκτά όσα γράφεις και σίγουρα το κόστος είναι μεγαλύτερο...όμως 7 χρόνια το κεφάλι σου ήσυχο είναι επίσης μεγάλο πράγμα. Στην τελική οι περισσότερες ζημιές βγαίνουν μετά τον πρώτο-δευτερο χρόνο...μπα?
γιατι καποιοι μιλαγανε για κοστος συντηρησης...ειμαστε σοβαροι? Σε συγχρονο κινητηρα αλλαγη λαδιων καθε 6 μηνες???
νομιζω και βαλβολινες σασμαν καθε χρονο ή κανω λαθος?αυτα ουτε σε skoda (επι Σταλιν εποχη) δεν γινοταν!
-
δεκτά όσα γράφεις και σίγουρα το κόστος είναι μεγαλύτερο...όμως 7 χρόνια το κεφάλι σου ήσυχο είναι επίσης μεγάλο πράγμα. Στην τελική οι περισσότερες ζημιές βγαίνουν μετά τον πρώτο-δευτερο χρόνο...σύμφωνα με τον φίλο που μας παραθέτει κόστος προτιμάω 2 χρόνια εγγύηση...
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 664#798664Αλήθεια πριν το πάρεις ρώτησες κόστος σέρβις και διαστήματα;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δεκτά όσα γράφεις και σίγουρα το κόστος είναι μεγαλύτερο...όμως 7 χρόνια το κεφάλι σου ήσυχο είναι επίσης μεγάλο πράγμα. Στην τελική οι περισσότερες ζημιές βγαίνουν μετά τον πρώτο-δευτερο χρόνο...
σύμφωνα με τον φίλο που μας παραθέτει κόστος προτιμάω 2 χρόνια εγγύηση...
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 664#798664Αλήθεια πριν το πάρεις ρώτησες κόστος σέρβις και διαστήματα;
καλα εδω υπαρχει και το εξης παραξενο:
2ο Service 13/11/06 **
3o Service 18/01/07 **αλλαγη λαδιων σε 2 μηνες? Μηπως εγινε καποιο λαθος?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
σύμφωνα με τον φίλο που μας παραθέτει κόστος προτιμάω 2 χρόνια εγγύηση...
καλα εδω υπαρχει και το εξης παραξενο:
2ο Service 13/11/06 **
3o Service 18/01/07 **αλλαγη λαδιων σε 2 μηνες? Μηπως εγινε καποιο λαθος?
μπορει να έχει κοπελιά στην Αλεξανδρούπολη
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μπα?
γιατι καποιοι μιλαγανε για κοστος συντηρησης...ειμαστε σοβαροι? Σε συγχρονο κινητηρα αλλαγη λαδιων καθε 6 μηνες???
νομιζω και βαλβολινες σασμαν καθε χρονο ή κανω λαθος?αυτα ουτε σε skoda (επι Σταλιν εποχη) δεν γινοταν!
κάνεις λάθος...αναφέρεσαι στα 200-300 ευρώ που συνολικά θα πληρώσω παραπάνω; Μα τόσα πληρώνεις με την κατοστάρα βενζίνη παραπάνω εσύ το χρόνο άσε το γεγονός ότι εγώ έχω πάντα καοινούρια λάδια στο αυτοκίνητο. Από την άλλη το κόστος αυτό το γλυτώνω σε οποιαδήποτε μελλοντική ζημιά...Το θέλεις και αλλιώς; Να στο θέσω έτσι...αν εσύ μείνεις κάπου εγώ έχω 7 χρόνια οδική βοήθεια γεγονός που μου γλυτώνει και τα έξοδα γερανού...και να είσαι σίγουρος ότι vag και γερανός γνωρίζονται από παλιά σε αντίθεση με τα χόντα με τα οποία εχουν τσακωθεί εκπροοιμίου...( )
Ηonda Civic 2005