-
καλημέρα κύριοι. Ο Ο3 είναι μαζί μας και την νέα ημιάκαμπτη χρονιά και τον ευχαριστούμε.
@ Winmik: Στην περίπτωση του συνομιλητή σου ισχύει η λαϊκή ρήση: 'η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια' ή ότι γράφει η υπογραφή μου.@ Christos Dimou: Δεν θέλω να πιστέψω ότι το EuroNcap δεν είναι αξιόπιστο στα τεστ που διεξάγει. Ας το αφήσουμε στο απυρόβλητο για την ώρα. Το γράφω αυτό διότι αν η Χόντα Ευρώπης ένιωθε ότι το αυτοκίνητο της αδικήθηκε θα αντιδρούσε ζητώντας τουλάχιστον επανάληψη της διαδικασίας. Αυτό που έγινε ήταν να σιωπήσει. Θα το ξαναστείλει υποθέτω είτε μετά από facelift είτε σε 3πορτο... Βέβαια υπάρχει το ενδεχόμενο να μην ασχολήθηκαν αφού το αυτοκίνητο απλά έχει κάνει sold out με τεράστιες αναμονές παραλαβής σε όλη την Ευρώπη.
Δηλαδή άμα συνέβαινε το αντίθετο στα τεστ θα έπρεπε να υποβαθμίσουμε τον αμερικάνικο οργανισμό;Ας μην σκεπτόμαστε με αυτό τον τρόπο...
Νομίζω ότι δεν αμφισβητεί κανείς την ασφάλεια του οχήματος...το αντίθετο μάλιστα...το αυτοκίνητο είναι ασφαλέστατο για τους επιβάτες του και κορυφαίο σε ασφάλεια παιδιών και πεζών. Αυτό που κριτικάραμε όλοι ήταν η αλαζονική σιγουριά της χόντα για 5 αστέρια στο τεστ, τονίζοντας το τελευταίο στα διαφημιστικά δημοσιογραφικά φυλλάδια που μοίραζε με την παρουσίαση του.Υ.Γ. Έληξε η απεργία στα λιμάνια...θεωρητικά τα..βαπόρια ξεφορτώνουν...και εμείς αναμένουμε
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Υ.Γ. Έληξε η απεργία στα λιμάνια...θεωρητικά τα..βαπόρια ξεφορτώνουν...και εμείς αναμένουμε
τελικά αυτό ήταν μύθος ή όχι
Τι πρόβλημα είχε το αμάξι σου με το καράβι.?Εγω είδα τέλη δεκεμβρίου ένα σωρό αμάξια να κουβαλάνε οι νταλίκες (honda εννοω) γιατί τα είχαν εκτελωνίσει
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Υ.Γ. Έληξε η απεργία στα λιμάνια...θεωρητικά τα..βαπόρια ξεφορτώνουν...και εμείς αναμένουμε
Τι πρόβλημα είχε το αμάξι σου με το καράβι.?Εγω είδα τέλη δεκεμβρίου ένα σωρό αμάξια να κουβαλάνε οι νταλίκες (honda εννοω) γιατί τα είχαν εκτελωνίσει
δεν ήρθε ποτέ καράβι...απλά ορισμένοι αντιπρόσωποι (όχι ο δικός μου...) έλεγαν σε κόσμο ότι δεν παρέλαβαν λόγω της απεργίας. Εμένα πάντως ...ήταν στο καράβι όλο το Δεκέμβριο.Θα γύρισε τον πλανήτη το αυτοκινητάκι μου...
Εγώ δεν παίρνω αυτοκίνητο...τον Μαγγελάνο με τροχούς παίρνω... -
Δεν πειράζει, θα είναι κοσμογυρισμένο το αμαξάκι σου!
-
δεν ήρθε ποτέ καράβι...απλά ορισμένοι αντιπρόσωποι (όχι ο δικός μου...) έλεγαν σε κόσμο ότι δεν παρέλαβαν λόγω της απεργίας. Εμένα πάντως ...ήταν στο καράβι όλο το Δεκέμβριο.Θα γύρισε τον πλανήτη το αυτοκινητάκι μου...
Εγώ δεν παίρνω αυτοκίνητο...τον Μαγγελάνο με τροχούς παίρνω...εγω άκουσα ότι καράβι ήρθε το δεκέμβριο. Γεμισε ο τόπος civic 5 πόρτες στις εκθέσεις που τα κλωσάνε για να βγάλουν πινακίδες από χτές
-
αν ισχύει αυτό που γράφεις τότε εγώ σίγουρα θα περιμένω μέχρι το φλεβάρη διότι μίλησα με τον ντήλερ 28/12...μακάρι να έχεις άδικο
-
τι να σου πω. Το πράμα είναι απλά. Οταν βλέπεςι στις εκθέσεις παραπάνω από ένα αμάξια τότε δεν είναι δικά τους, (διότι δε τους δίνουν πολλά για παρακαταθήκη)
-
μετραμε αντιστροφα ΛΕΜΕ!
αντε να δουμε ποτε θα ερθει η σειρα μας... -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
εγω άκουσα ότι καράβι ήρθε το δεκέμβριο. Γεμισε ο τόπος civic 5 πόρτες στις εκθέσεις που τα κλωσάνε για να βγάλουν πινακίδες από χτές
Βαπόρι απ' την Περσία...
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
τι να σου πω. Το πράμα είναι απλά. Οταν βλέπεςι στις εκθέσεις παραπάνω από ένα αμάξια τότε δεν είναι δικά τους, (διότι δε τους δίνουν πολλά για παρακαταθήκη)έχεις δίκιο σε αυτό...απλά δεν υπάρχει περίπτωση να παραφυλάω στην αντιπροσωπία να δω τι έχει και τι όχι...αυτό που θα κάνω είναι να ζητήσω αριθμό πλαισίου οχήματος...μετά θα μάθω από το τελωνείο πότε και αν θα εκτελωνιστεί. Με ενοχλεί να υποτιμούν την νοημοσύνη μου λέγοντας μου ψέμματα. Αν πράγματι δεν έχει έρθει δεκτό, όμως το να παρέκαμψαν κάποιοι ελληνάρες την σειρά με ενοχλεί αφάνταστα και θα με ενοχλήσει περισσότερο αν αυτό γίνεται εν γνώση του δικού μου ντήλερ σε μεταγενέστερες παραγγελίες στον ίδιο.
-
τι να σου πω. Το πράμα είναι απλά. Οταν βλέπεςι στις εκθέσεις παραπάνω από ένα αμάξια τότε δεν είναι δικά τους, (διότι δε τους δίνουν πολλά για παρακαταθήκη)
έχεις δίκιο σε αυτό...απλά δεν υπάρχει περίπτωση να παραφυλάω στην αντιπροσωπία να δω τι έχει και τι όχι...αυτό που θα κάνω είναι να ζητήσω αριθμό πλαισίου οχήματος...μετά θα μάθω από το τελωνείο πότε και αν θα εκτελωνιστεί. Με ενοχλεί να υποτιμούν την νοημοσύνη μου λέγοντας μου ψέμματα. Αν πράγματι δεν έχει έρθει δεκτό, όμως το να παρέκαμψαν κάποιοι ελληνάρες την σειρά με ενοχλεί αφάνταστα και θα με ενοχλήσει περισσότερο αν αυτό γίνεται εν γνώση του δικού μου ντήλερ σε μεταγενέστερες παραγγελίες στον ίδιο.
μπορει το δικό σου το αμάξι να μην ήταν σε αυτό το καράβι
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
εγω άκουσα ότι καράβι ήρθε το δεκέμβριο. Γεμισε ο τόπος civic 5 πόρτες στις εκθέσεις που τα κλωσάνε για να βγάλουν πινακίδες από χτές
Βαπόρι απ' την Περσία...
αν ήταν από Περσία θα είχε φτάσει τώρα...άσε που θα ήταν σίγουρα και αδιαμφισβήτητα 'καλό' το φορτίο του...
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
έχεις δίκιο σε αυτό...απλά δεν υπάρχει περίπτωση να παραφυλάω στην αντιπροσωπία να δω τι έχει και τι όχι...αυτό που θα κάνω είναι να ζητήσω αριθμό πλαισίου οχήματος...μετά θα μάθω από το τελωνείο πότε και αν θα εκτελωνιστεί. Με ενοχλεί να υποτιμούν την νοημοσύνη μου λέγοντας μου ψέμματα. Αν πράγματι δεν έχει έρθει δεκτό, όμως το να παρέκαμψαν κάποιοι ελληνάρες την σειρά με ενοχλεί αφάνταστα και θα με ενοχλήσει περισσότερο αν αυτό γίνεται εν γνώση του δικού μου ντήλερ σε μεταγενέστερες παραγγελίες στον ίδιο.
μπορει το δικό σου το αμάξι να μην ήταν σε αυτό το καράβι
ο ντήλερ έλεγε ότι το φόρτωσαν αρχές δεκεμβρίου...κατάλαβες γιατί νιώθω μ@λ@κ@ς;Ας το φέρουν μέσα το μήνα και όλα καλά απλά πλέον νομ΄πιζω ότι ο Φλεβάρης είναι πιο ρεαλιστική πρόβλεψη
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
μετραμε αντιστροφα ΛΕΜΕ!
αντε να δουμε ποτε θα ερθει η σειρα μας...Εσύ τι δουλειά έχεις εδώ; Γιαααααα να αραιώνουμε σιγά σιγά.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
μετραμε αντιστροφα ΛΕΜΕ!
αντε να δουμε ποτε θα ερθει η σειρα μας...Εσύ τι δουλειά έχεις εδώ; Γιαααααα να αραιώνουμε σιγά σιγά.
μοιραζομαι τον πονο μου με τον σπυρο που ειναι κι αυτος σε κατασταση ... αναμονης...
(εγω πιστευω να μου κανουν καμμια εκπληξη να μου πουν αυριο μεθαυριο να παω να το παρω.. ) -
Ο χρήστης tm έγραψε:
μετραμε αντιστροφα ΛΕΜΕ!
μοιραζομαι τον πονο μου με τον σπυρο που ειναι κι αυτος σε κατασταση ... αναμονης...
(εγω πιστευω να μου κανουν καμμια εκπληξη να μου πουν αυριο μεθαυριο να παω να το παρω.. )Δεν δείχνω καμία συμπόνια σε premium.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δεν δείχνω καμία συμπόνια σε premium.
τς τς τς...
μον ντιε, κελ ντεκαντανς!
θα σε παω κι εσενα τατα, μη χαλιεσαι!
(μη χαλαμε και το θεμα ρε! αντε μη πω στον μπουκλακια να ερθει να τα κανει λιμπα εδω μεσα! ) -
Ο χρήστης tm έγραψε:
μετραμε αντιστροφα ΛΕΜΕ!
(εγω πιστευω να μου κανουν καμμια εκπληξη να μου πουν αυριο μεθαυριο να παω να το παρω.. )μπα...εγώ δεν είμαι σε κατάσταση αναμονής....μάλλον σε εκτάκτου ανάγκης με κόβω...
-
Γράψτε αν θέλετε όσοι έχετε παραλάβει τα αυτοκίνητα σας το μοντέλο του ελαστικού...είναι pilot primacy ή pilot sport; έχουν αρχίσει τις 'εκπτώσεις' στην χοντα και βάζουν φθηνότερα ελαστικά...
-
Μπα, τις έχουν αρχίσει προ πολλού, και το δικό μου (παραλαβή 4 Ιουλίου) primacy έχει. Και μάλιστα, από τα δύο που είχα δει σε έκθεση (Σωτηρόπουλος Μαρούσι & Motorsystem), το ένα φορoύσε Pilot Exalto II και το άλλο Sport...
Ηonda Civic 2005