-
Κατι σχετικα με αυτο το αρθρο του Drive. Αν καταλαβα καλα, ηταν στο τευχος Νοεμβριου. Επειδη αυτη τη στιγμη κυκλοφορει του Δεκεμβριου μονο, υπαρχει καποιος τροπος να το διαβασουμε απο καπου; Απο καποιο site ή απο καποιον που το εχει και μπορει να το scannαρει.
-
Ο χρήστης Giwrgos7 έγραψε:
Κατι σχετικα με αυτο το αρθρο του Drive. Αν καταλαβα καλα, ηταν στο τευχος Νοεμβριου. Επειδη αυτη τη στιγμη κυκλοφορει του Δεκεμβριου μονο, υπαρχει καποιος τροπος να το διαβασουμε απο καπου; Απο καποιο site ή απο καποιον που το εχει και μπορει να το scannαρει.ούτε σιτε δεν εχουνε αυτοί....
-
το έχω μου το έχει στείλει ο mjacob αλλά δεν θέλω να το ανεβάσω διότι είναι θέμα copyright και θα δημιουργήσω πρόβλημα στο φόρουμ και δεν το θέλω
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
το έχω μου το έχει στείλει ο mjacob αλλά δεν θέλω να το ανεβάσω διότι είναι θέμα copyright και θα δημιουργήσω πρόβλημα στο φόρουμ και δεν το θέλωβάλτο σε σερβερ free
-
τα έχω σπιτι...θα σου τα δωσω σε πμ
-
Το άρθρο του drive βγάζει κατά πολύ καλύτερο το Golf 1.4 TSi σε περίπτωση που νόμιζες ότι εννοούσα το αντίθετο.
Τα μόνα + που δίνει στο civic είναι το design.... (ας έκανε και διαφορετικά)
Από εκεί και πέρα ... πως γίνεται με όποιο αμάξι και αν συγκρίνουν το civic να το βγάζουν πιο αργό δεν το έχω καταλάβει
ο κατασκευαστής της Honda δίνει 0-100 σε 8.9sec
8,9 το Α αμάξι -------- 9.1 το honda
9,0 το B αμάξι -------- 9.2 το Honda
9,2 το Γ αμάξι -------- 9.4 το hondaΌσον αφορά τις επιδόσεις του Honda... για μένα είναι η χρυσή τομή.... Δεν σφάζει σαν ταχύτητα αλλά είναι ότι πρέπει για να μην χρειάζεται να κατεβάζεις συνέχεια ταχύτητα για να προσπεράσεις... Έχει πολιτισμένες επιδόσεις. Λογικό και είναι το Golf Tsi 140hp να έχει καλύτερες ρεπρίζ... αλλά μην ξεχνάμε ότι πάνω του έχει ότι ΦΥΣΑΕΙ, ΡΟΥΦΑΕΙ και ΣΦΥΡΙΖΕΙ....
Καλύτερα και με περισσότερη ασφάλεια έχουν 140 καθαρά άλογα...
Και μην ξεχνάς.... 2 sec ταχύτερο αμάξι δεν είναι και πάντα ασφαλέστερο...
-
Ενεργητικη ασφαλεια (επιδοσεις) εχει χειροτερη.
Παθητικη ασφαλεια (αστερια) εχει χειροτερη.
Πλαισιο και αναρτηση εχει μαλλον χειροτερα.
Φρενα ειναι μια η αλλη.
Γιατι ειναι ασφαλεστερο; Εχει την ασπιδα του galactica;
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Ενεργητικη ασφαλεια (επιδοσεις) εχει χειροτερη.Παθητικη ασφαλεια (αστερια) εχει χειροτερη.
Πλαισιο και αναρτηση εχει μαλλον χειροτερα.
Φρενα ειναι μια η αλλη.
Γιατι ειναι ασφαλεστερο; Εχει την ασπιδα του galactica;
φρένα είναι μια η άλλη; Με 5 μέτρα διαφορα; Ελεός ρε παιδιά...κατνάλωση 2,5 λίτρα παραπάνω είδε κανεις;
-
Μαλιστα, μονο τα φρενα κρατησες εσυ. Ας το δουμε κι αυτο: καταρχην, σε πολλα αλλα τεστ οι μετρησεις δειχνουν αλλα. Αλλα ας δεχτουμε οτι η διαφορα ειναι 5 μετρα. Αρα μιλαμε για πολυ καλα φρενα, και εξαιρετικα φρενα (εκτος αν μου πεις οτι η μετρηση του τσι ειναι χαλια). Αρα, σαν πακετο ποιο ειναι ασφαλεστερο; Επισης, η καταναλωση στην ασφαλεια δεν παιζει κανενα ρολο την τελευταια φορα που ρωτησα, οποτε αστη για αλλη συζητηση.
Δεν θα συνεχισω αλλο, προφανως γιατι δεν μπορω και δεν θελω να σας πεισω για τιποτα. Πληροφοριακα, μπορει να παρω το σιβικ γιατι εχει περισσοτερους χωρους απο το γκολφ και αυτο ειναι σημαντικο για μενα. Μπορει παλι να παρω το γκολφ πλας τσι. Μπορει τελος να προτιμησω το φειςλιφτ φοκους σε-μαξ. Οποιο και να παρω παντως, δεν θα γινει αυτοματως το καλυτερο αυτοκινητο της αγορας.-
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Μαλιστα, μονο τα φρενα κρατησες εσυ. Ας το δουμε κι αυτο: καταρχην, σε πολλα αλλα τεστ οι μετρησεις δειχνουν αλλα. Αλλα ας δεχτουμε οτι η διαφορα ειναι 5 μετρα. Αρα μιλαμε για πολυ καλα φρενα, και εξαιρετικα φρενα (εκτος αν μου πεις οτι η μετρηση του τσι ειναι χαλια). Αρα, σαν πακετο ποιο ειναι ασφαλεστερο; Επισης, η καταναλωση στην ασφαλεια δεν παιζει κανενα ρολο την τελευταια φορα που ρωτησα, οποτε αστη για αλλη συζητηση.Δεν θα συνεχισω αλλο, προφανως γιατι δεν μπορω και δεν θελω να σας πεισω για τιποτα. Πληροφοριακα, μπορει να παρω το σιβικ γιατι εχει περισσοτερους χωρους απο το γκολφ και αυτο ειναι σημαντικο για μενα. Μπορει παλι να παρω το γκολφ πλας τσι. Μπορει τελος να προτιμησω το φειςλιφτ φοκους σε-μαξ. Οποιο και να παρω παντως, δεν θα γινει αυτοματως το καλυτερο αυτοκινητο της αγορας.-
όποιο και να πάρεις καλορίζικο αν είναι...για το σιβικ πρέπει να έχεις υπολογίσει την ΤΕΡΑΣΤΙΑ αναμονή
-
Πάντως να ξέρεις .. ότι ακόμα και στα αμάξια .... Ότι πληρώνεις παίρνεις....
Εγώ δεν ξέρω εάν το Civic τελικά είναι καλύτερο από άλλα αμάξια...
Εμένα αυτό που με ένοιαζε και μου άρεσαν στο civic είναι
-
Ποιότητα υλικών... ακόμα και το DRIVE που σχετικά κράζει το CIVIC είπε ότι σαν ποιότητα εσωτερικά είναι ακόμα καλύτερο από GOLF παρόλο που το CIVIC έχει λιγάκι σκληρότερα υλικά
-
Design και πάλι design... θα περάσουν πολλά χρόνια για να βγει ένα τόσο φουτουριστικό αμάξι (Ειδικά το εσωτερικό)
-
Πλήρης εξοπλισμός στην καλύτερη δυνατή τιμή ...
- Αερόσακοι full
- Φρένα υποδειγματικά και προπάντων ακούραστα
- Χώροι.... που είναι μακράν οι καλύτεροι τις κατηγορίας
- Έξυπνες αποθηκευτικές λύσεις ... ειδικά το σήκωμα των πίσω καθισμάτων είναι φοβερή ιδέα
- Mp3 player
- 17 αρες ζάντες με 225 λάστιχο
- Ηλεκτρικοί καθρέπτες
Αυτόματος κλιματισμός - ESP και antispin
- Μεταλλικό χρώμα standar
- Πολύ καλές επιδόσεις
- Πολύ μικρή κατανάλωση σε σχέση με αυτές τις επιδόσεις
- 7 Χρόνια εγγύηση μηχανικά
- Κινητήρας που ότι και αν του κάνεις δεν κουράζεται και δεν χαλάει
Πείτε μου εσείς τι άλλο μπορείτε να βρείτε στα 1800/2000cc ή και ακόμα στα 1400 με 140 και 170 που να προσφέρουν όλα αυτά στα 22.490ευρώ
Μην μου πείτε για οδηγική συμπεριφορά γιατί έχω οδηγήσει τα 2 GOLF GT και Τsi , όπως επίσης και το LEON .... και όντως είχαν καλύτερη και πιο σπόρτ συμπεριφορά.... Όμως αυτό είναι για τον πρώτο μήνα... μετά δεν σου κάνει αίσθηση η παραπάνω ροπή...
-
-
Ε καλά, μην τα παραλέμε...φυσικά και σου κάνει αίσθηση η ροπή, και αρκετό χρόνο μετά.
-
Ο χρήστης solaris2k6 έγραψε:
Πάντως να ξέρεις .. ότι ακόμα και στα αμάξια .... Ότι πληρώνεις παίρνεις....Εγώ δεν ξέρω εάν το Civic τελικά είναι καλύτερο από άλλα αμάξια...
Εμένα αυτό που με ένοιαζε και μου άρεσαν στο civic είναι
-
Ποιότητα υλικών... ακόμα και το DRIVE που σχετικά κράζει το CIVIC είπε ότι σαν ποιότητα εσωτερικά είναι ακόμα καλύτερο από GOLF παρόλο που το CIVIC έχει λιγάκι σκληρότερα υλικά
-
Design και πάλι design... θα περάσουν πολλά χρόνια για να βγει ένα τόσο φουτουριστικό αμάξι (Ειδικά το εσωτερικό)
-
Πλήρης εξοπλισμός στην καλύτερη δυνατή τιμή ...
- Αερόσακοι full
- Φρένα υποδειγματικά και προπάντων ακούραστα
- Χώροι.... που είναι μακράν οι καλύτεροι τις κατηγορίας
- Έξυπνες αποθηκευτικές λύσεις ... ειδικά το σήκωμα των πίσω καθισμάτων είναι φοβερή ιδέα
- Mp3 player
- 17 αρες ζάντες με 225 λάστιχο
- Ηλεκτρικοί καθρέπτες
Αυτόματος κλιματισμός - ESP και antispin
- Μεταλλικό χρώμα standar
- Πολύ καλές επιδόσεις
- Πολύ μικρή κατανάλωση σε σχέση με αυτές τις επιδόσεις
- 7 Χρόνια εγγύηση μηχανικά
- Κινητήρας που ότι και αν του κάνεις δεν κουράζεται και δεν χαλάει
Πείτε μου εσείς τι άλλο μπορείτε να βρείτε στα 1800/2000cc ή και ακόμα στα 1400 με 140 και 170 που να προσφέρουν όλα αυτά στα 22.490ευρώ
Μην μου πείτε για οδηγική συμπεριφορά γιατί έχω οδηγήσει τα 2 GOLF GT και Τsi , όπως επίσης και το LEON .... και όντως είχαν καλύτερη και πιο σπόρτ συμπεριφορά.... Όμως αυτό είναι για τον πρώτο μήνα... μετά δεν σου κάνει αίσθηση η παραπάνω ροπή...
τα ίδια μάγεψαν και μένα Κωνσταντίνε...
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ε καλά, μην τα παραλέμε...φυσικά και σου κάνει αίσθηση η ροπή, και αρκετό χρόνο μετά.Καταλαβαίνεις τι θέλω να σου πω....
Οδηγούσα για αρκετό καιρό ένα SEAT Ibiza FR
Στην αρχή που το πήρα ... ένιωθα ένα χαμόγελο στα χείλι μου .... μετά από ένα μήνα όμως δεν μου έκανε αίσθηση... περισσότερο κοίταγα τα άσχημα πλαστικά στο εσωτερικό και το δυσκοίλιο design... να εκμεταλλευτώ την extra ροπή μέσα στην Αθήνα δεν μπορούσα και το χαμόγελο γινότανε κλάμα όταν έβλεπα κάθε πότε έπρεπε να πηγαίνω στο βενζινάδικο της γειτονιάς...
Θέλω να σου πω είναι ωραία τα γρήγορα αμάξια... αλλά πλέον είμαστε και σε μία ηλικία που δεν μας νοιάζουν οι extreme καταστάσεις....
Εγώ θέλω πολιτισμένη δύναμη στον κινητήρα και να μην νιώθω ότι το αμάξι δεν τραβάει.... πράγμα που με το honda δεν θα το νιώσεις ποτέ. Αρκεί να μπορείς να κάνεις με άνεση ένα προσπέρασμα στην εθνική. Εγώ πάντως στις 6 ώρες που έκανα test drive το Honda δεν ένιωσα ποτέ το αμάξι να κολλώνει....
Άλλοστε για αυτό και η honda σου δίνει το αμάξι να φύγεις ΜΟΝΟΣ σου για Test Drive... γιατί ξέρει πως ένας κινητήρας Honda θα σε κερδίσει άνετα....
-
Κωνσταντίνε...παρατηρώ μία οικιότητα? και με αφήσατε απ έξω.....
-
Εγώ σε καταλαβαίνω που έχω τούρμπο αυτοκίνητο 13 χρόνια τώρα...Ειδικά αυτό με την κατανάλωση το έχω...εφιάλτη
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Κωνσταντίνε...
παρατηρώ μία οικιότητα? και με αφήσατε απ έξω.....
με σένα είναι δεδομένη η οικιότητα...ξέρεις ότι σε παίζουμε
-
Κωνσταντίνε...
παρατηρώ μία οικιότητα? και με αφήσατε απ έξω.....
με σένα είναι δεδομένη η οικιότητα...ξέρεις ότι σε παίζουμε
-
Ο χρήστης solaris2k6 έγραψε:
Ε καλά, μην τα παραλέμε...φυσικά και σου κάνει αίσθηση η ροπή, και αρκετό χρόνο μετά.
Καταλαβαίνεις τι θέλω να σου πω....
Οδηγούσα για αρκετό καιρό ένα SEAT Ibiza FR
Στην αρχή που το πήρα ... ένιωθα ένα χαμόγελο στα χείλι μου .... μετά από ένα μήνα όμως δεν μου έκανε αίσθηση... περισσότερο κοίταγα τα άσχημα πλαστικά στο εσωτερικό και το δυσκοίλιο design... να εκμεταλλευτώ την extra ροπή μέσα στην Αθήνα δεν μπορούσα και το χαμόγελο γινότανε κλάμα όταν έβλεπα κάθε πότε έπρεπε να πηγαίνω στο βενζινάδικο της γειτονιάς...
Θέλω να σου πω είναι ωραία τα γρήγορα αμάξια... αλλά πλέον είμαστε και σε μία ηλικία που δεν μας νοιάζουν οι extreme καταστάσεις....
Εγώ θέλω πολιτισμένη δύναμη στον κινητήρα και να μην νιώθω ότι το αμάξι δεν τραβάει.... πράγμα που με το honda δεν θα το νιώσεις ποτέ. Αρκεί να μπορείς να κάνεις με άνεση ένα προσπέρασμα στην εθνική. Εγώ πάντως στις 6 ώρες που έκανα test drive το Honda δεν ένιωσα ποτέ το αμάξι να κολλώνει....
Άλλοστε για αυτό και η honda σου δίνει το αμάξι να φύγεις ΜΟΝΟΣ σου για Test Drive... γιατί ξέρει πως ένας κινητήρας Honda θα σε κερδίσει άνετα....
σε μένα είχε καθησει ο πωλητής στο πίσω κάθισμα και μου είπε...κάντου ότι θέλεις...και εγώ του έκανα ότι μπορούσε να πάθει αλλά σε μισή ώρα όχι παραπάνω...τυχερέ...
-
Απλά να μου πεις που υπερέχει -πέρα από την οδική συμπεριφορά που εκθειάζουν οι πάντες σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
Σε σχεδίαση;
Σε ποιότητα;
Σε δύναμη κινητήρα;
Σε ποιότητα εσωτερικού;
Σε αξιοπιστία;
Σε κιβώτιο;
Σε άνεση;Ας σταματήσω...ο νωον νοειτο
πουθενά δεν είναι καλύτερο το Λεόν
Ηonda Civic 2005