-
Ρε σεις πάνε καλά τα άτομα; Ας έρθουν να μας δείξουν ποιοι καταπιέζονται...ΗΜΑΡΤΟΝ δηλ.
Πρώτα είμαι Ελληνας και μετά μακεδόνας (έχω καταγωγή από κει)...δεν θέλω κανέναν τυχάρπαστο Γκρουέφσκι να ασχολείται με την πάρτη μου. ΟΥΣΤ!
Πάντως δεν τους βλέπω να θέλουν να μπουν ΝΑΤΟ & ΕΕ. ....Θέμα μειονοτήτων ανακινεί ο ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ
*Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Θ. Ρουσόπουλος, ανακοίνωσε ότι ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι, απέστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, με την οποία «επαναλαμβάνοντας γνωστές απαράδεκτες δηλώσεις -περί ανύπαρκτων μειονοτήτων- επιχειρεί να ορθώσει νέα εμπόδια στην εξελισσόμενη στο πλαίσιο του ΟΗΕ διαπραγματευτική διαδικασία για το ζήτημα της ονομασίας».
Η επιστολή αυτή, τονίζει ο εκπρόσωπος, προστίθεται σε σειρά απαράδεκτων ως προς το ύφος και το περιεχόμενό τους δηλώσεων διαφόρων αξιωματούχων των Σκοπίων και επισημαίνει πως η παρελκυστική τακτική κωλυσιεργίας που ακολουθούν οι κυβερνώντες της ΠΓΔΜ αποκαλύπτεται κάθε μέρα και περισσότερο.
Ο Θ. Ρουσόπουλος τόνισε πως «τα Σκόπια, αντί να επιδίδονται σε τέτοιου είδους προκλητικές ενέργειες και τακτικισμούς που σπρώχνουν σε αδιέξοδο την διαπραγματευτική προσπάθεια πολλών ετών, θα πρέπει να πείσουν με έργα ότι επιθυμούν την επίλυση του προβλήματος και την οικοδόμηση σχέσεων καλής γειτονίας με την Ελλάδα. Μια γειτονική τους χώρα που είναι μέλος της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, θεσμών στους οποίους φιλοδοξεί να ενταχθεί η ΠΓΔΜ».
Καταλήγοντας ο εκπρόσωπος τονίζει πως η Ελλάδα «δε θα παρασυρθεί και δε θα συμμετάσχει σε οποιαδήποτε απόπειρα εκτροπής της διαπραγμάτευσης από το αντικείμενό της, που είναι η εξεύρεση αμοιβαία αποδεκτής λύσης στο όνομα».*
kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
-
Αν γουσταρουν απομονωση οι Σκοπιανοι,τους την προσφερουμε απλοχερα.
Μονο που μια μερα θα ξυπνησουν και θα εχουν Αλβανικη σημαια,και θα ειναι αργα για δακρυα... -
Αυτός ο Γκρουεφσκι, ή πολύ μαλάκας είναι ή πολύ έξυπνος.... Πραγματικά, δεν ξέρω τί να υποθέσω....!!
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Αυτός ο Γκρουεφσκι, ή πολύ μ@λ@κ@ς είναι ή πολύ έξυπνος.... Πραγματικά, δεν ξέρω τί να υποθέσω....!!είπαμε.....
ΜΗ ΛΥΣΗ.....ΜΗ ΕΝΤΑΞΗ......
και άστους να κουρεύονται.........
-
Παιδιά, οι πολιτικοί μας δεν παίζονται !!! Φωνάζουν για την ονομασία, μειονότητα , βέτο κ.τ.λ. αλλά συμμετέχουμε μαζί στις στρατιωτικές ασκήσεις !!!! Αυτή την στιγμή που γράφω γίνονται στην Ουκρανία! Συμμετέχουν μερικές χώρες ΝΑΤΟ (Εμείς, Βέλγιο, Αγγλία, Δανία, Καναδάς, Γερμανία, Τουρκία, Γαλλία, Αμερική) και Ουκρανία, Γεωργία και … τα ΣΚΟΠΙΑ !!!!!
Πηγή : www.rambler.ruΕίναι ρώσικα site…
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
http://www.phantis.com/cosmos/spip.php?article42' target='_blankΠΟΛΥ προσεγμένο άρθρο. Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
http://www.phantis.com/cosmos/spip.php?article42' target='_blank
ΠΟΛΥ προσεγμένο άρθρο. Ευχαριστώ!
Συμφωνω απολυτως.
Φυσικα αυτο δεν σημαινει οτι κανενας ακουει τον συγγραφεα του αρθρου.Νικος
-
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Παιδιά, οι πολιτικοί μας δεν παίζονται !!! Φωνάζουν για την ονομασία, μειονότητα , βέτο κ.τ.λ. αλλά συμμετέχουμε μαζί στις στρατιωτικές ασκήσεις !!!! Αυτή την στιγμή που γράφω γίνονται στην Ουκρανία! Συμμετέχουν μερικές χώρες ΝΑΤΟ (Εμείς, Βέλγιο, Αγγλία, Δανία, Καναδάς, Γερμανία, Τουρκία, Γαλλία, Αμερική) και Ουκρανία, Γεωργία και … τα ΣΚΟΠΙΑ !!!!!
Πηγή : www.rambler.ruΕίναι ρώσικα site…
Στην Ρώσικη ιστοσελίδα το Македонии δεν χρειάζεται μετάφραση.
Η Ελλάδα πως λέγεται; -
Греции
ц=τσ
-
Είναι κάπως άσχετο αλλά σκεφτόμουν για την Κύπρο.
Πρακτικά ανήκε στην Αγγλία αλλά μας την 'παραχώρησαν' .
Δεν έκαναν όμως το ίδιο χατήρι και στους Αργεντίνους .
Κι εμείς για ευχαριστώ θέλαμε να τους δώσουμε πόδι από το νησί. Που πας ρε Καραμήτρο; -
ξέρεις πόσες φορές θα το έχουν μετανιώσει;
τσάμπα μέρος για διακοπές δεν το παραχωρείς. -
Σιγά που το παραχώρησαν. Άμα κρατάς 2 τεράστια φιλέτα-βάσεις κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου και γλιτώνεις και τα υπόλοιπα έξοδα συντήρησης.
Άσε που σιγά σιγά αγοράζουν το νησί. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Σιγά που το παραχώρησαν. Άμα κρατάς 2 τεράστια φιλέτα-βάσεις κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου και γλιτώνεις και τα υπόλοιπα έξοδα συντήρησης.
Άσε που σιγά σιγά αγοράζουν το νησί.Εμένα μου κάνει εντύπωση ο φιλοαγγλισμός τους (πιο πολύ φαίνεται στους νέους) όταν έχουν τέτοια προηγούμενα με δαύτους.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Άσε που σιγά σιγά αγοράζουν το νησί.Εμένα μου κάνει εντύπωση ο φιλοαγγλισμός τους (πιο πολύ φαίνεται στους νέους) όταν έχουν τέτοια προηγούμενα με δαύτους.
το παρε δωσε ειναι μια χαρα αναμεσα στους 2 οποτε κανενα προβλημα...φυσικα και αυτο οφτοπικ οταν το θεμα ειναι οι σκοπιανοι..
-
http://www.naftemporiki.gr/news/static/ ... 543171.htm
'...*Νέα θέση Παναμά
Αλλαγή στάσης από τον Παναμά στο θέμα της αναγνώρισης της ΠΓΔΜ. Ο πρέσβης της χώρας στην Ελλάδα κ. Αντόνιο Φότι Τάκι Οτσόα συναντήθηκε χθες με την υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, στην οποία ανακοίνωσε ότι η χώρα του δεν θα την αποκαλεί πλέον με το συνταγματικό της όνομα. Βάσει της δήλωσης του πρέσβη, ο Παναμάς θα χρησιμοποιεί πλέον την προσωρινή ονομασία Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας*....'
Αλλαγή γενικότερα στάσης ή ευκαιριακό σύμπτωμα? Ειδικά ο Παναμάς κινείται με βάση τις ΗΠΑ!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/07/24/1543171.htm' target='_blank'...*Νέα θέση Παναμά
Αλλαγή στάσης από τον Παναμά στο θέμα της αναγνώρισης της ΠΓΔΜ. Ο πρέσβης της χώρας στην Ελλάδα κ. Αντόνιο Φότι Τάκι Οτσόα συναντήθηκε χθες με την υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, στην οποία ανακοίνωσε ότι η χώρα του δεν θα την αποκαλεί πλέον με το συνταγματικό της όνομα. Βάσει της δήλωσης του πρέσβη, ο Παναμάς θα χρησιμοποιεί πλέον την προσωρινή ονομασία Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας*....'
Αλλαγή γενικότερα στάσης ή ευκαιριακό σύμπτωμα? Ειδικά ο Παναμάς κινείται με βάση τις ΗΠΑ!
Εχουμε δηλαδη την πρωτη 'αιφνίδια ΞΕ-αναγνώριση των Σκοπίων ως Δημοκρατία της Μακεδονίας'
Περα απο την πλακα, αυτη η κινηση δεν εγινε πιστευω ετσι ξεκαρφωτα. Ισως ειναι κινησεις για να πιεστουν λιγο και οι upper macedonians. -
Μπορώ να υποψιαστώ ότι στον Παναμά, ο οποίος κονομάει αρκετά χρήματα από τη σημαία ευκαιρίας του που έχουν επιλέξει πολλοί Έλληνες μεγαλοεφοπλιστές, κάποιοι έκαναν ορισμένες κινήσεις υπέρ της Ελλάδας.
Επίσης μπορώ να υποψιαστώ ότι οι ΗΠΑ (των οποίων ο Παναμάς αποτελεί προτεκτοράτο) έκαναν μια προειδοποιητική κίνηση κατά των Σκοπιανών που έχουν τελευταία απομουρλαθεί. -
Φόβαμαι οτι ο Γκιουργκεφσκι έχει αρχίσει να Μιλοσεβιτσίζει..... καλλιεργούν ένα άκρατο εθνικισμό εκεί πάνω που στο τέλος δεν θα τους βγεί σε καλό....
Φαινεται οτι τελικά ούτε τα Σκόπια θα γλυτώσουν από το σύνδρομο της Γιουγκοσλαβίας
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Φόβαμαι οτι ο Γκιουργκεφσκι έχει αρχίσει να Μιλοσεβιτσίζει..... καλλιεργούν ένα άκρατο εθνικισμό εκεί πάνω που στο τέλος δεν θα τους βγεί σε καλό....Φαινεται οτι τελικά ούτε τα Σκόπια θα γλυτώσουν από το σύνδρομο της Γιουγκοσλαβίας
Δεν μας ενδιαφέρει.......
ΜΗ ΛΥΣΗ......ΜΗ ΕΝΤΑΞΗ......
Αιφνίδια αναγνώριση των Σκοπίων ως Δημοκρατία της Μακεδονίας