-
EL-EM: ' Aρχικά, σχεδιάζαμε να συμμετάσχουμε με ένα Focus WRC, αλλά όπως προέκυψε μετά από τον Πύργο, όπου αφήσαμε κάποιες εκκρεμότητες με τον ανταγωνισμό, αποφασίσαμε να τρέξουμε με αυτοκίνητο της κατηγορίας N.'
Το έχει πάρει προσωπικά ο Βωβός ε;;; Δεν είναι και εύκολο πράγμα να νομίζεις ότι είσαι ο ταχύτερος και ξαφνικά να κυνηγάς τον Χαλκιά!
Σας είδα και εγώ πάντως στο Παλλάδιο και είσασταν όντως πολύ εντυπωσιακοί, όπως και ο Παντελάκης επίσης!! Η BMW του πρέπει να πάρει κύπελο πιο ωραίου ηχου!! -
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
..........Δεν είναι και εύκολο πράγμα να νομίζεις ότι είσαι ο ταχύτερος και ξαφνικά να κυνηγάς τον Χαλκιά..........Σας είδα και εγώ πάντως στο Παλλάδιο και είσασταν όντως πολύ εντυπωσιακοί, όπως και ο Παντελάκης επίσης!! Η BMW του πρέπει να πάρει κύπελο πιο ωραίου ηχου!!ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΚΑΤΙ .....ΑΛΛΟ! (ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ......!) ΕΠΕΙΔΗ Η ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΣΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ, ΟΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΑΡΗΣ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΑΧΥΤΕΡΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΤΟΥ 1995, ΕΣΥ ΑΠΛΑ ΗΣΟΥΝΑ ΣΤΟ ......ΜΑΛΛΙΑΣΜΑ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ (ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΕΣΩ-ΕΞΩ) ΕΧΕΙ -ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ- ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΤΑΧΥΤΕΡΟΥ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤ΄ΕΥΘΕΙΑΝ ΚΟΝΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΔΕΝ ΣΝΟΜΠΑΡΙΣΕ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ. (ΝΑ ΚΟΒΕΙ 'ΒΟΛΤΕΣ' ΜΕ WRC ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΣ).
ΣΤΗΝ ΔEYΤEΡΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΔΙΟ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΗΜΟΥΝΑ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΒΩΒΟΣ-ΕL-EM. ΠΟΛΛΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ ΑΝ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ. ΣΑΝ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΣΑΝΤΙΣΜΕΝΟΣ ΝΙΩΘΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ, ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ Η BMW ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΤΙ ΤΟ FOCUS ΗΤΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΣΑΝ ΤΗΝ BMW. Α!.....ΚΑΙ ΕΓΩ BMWΔΑΚΙΑΣ ΕΙΜΑΙ (ΚΑΤΟΧΟΣ ΚΑΠΟΙΑΣ 'ΒΑΡΒΑΤΗΣ' BMW).
ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ........ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ. ΜΟΝΟ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ! -
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
o γκικας δεν εχει ποινη 6 μηνων γιατι τοτε εχει δηλωσει συμμετοχη στον αγωνα ?
ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΦΕΣΗ,ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ. ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ Η ΘΑ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ευχαριστω , α στο παλαδιο που σας ειδα στον αγιο κωσταντινο 1 ησασταν πολυ καλοι , τωρα δεν ξερω αν θα παω μ.ρ και κορινθου ,εχω να δω χωματινο αγωνα απο το ακροπολις
ΑΓΑΠΗΤΕ sebastien loeb,
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΧΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ??????
ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΤΗΦΟΡΗΣΕ ΤΟ Σ.Κ. ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟ ΜΕΡΙΑ,ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης karapetsanosj έγραψε:
..........Δεν είναι και εύκολο πράγμα να νομίζεις ότι είσαι ο ταχύτερος και ξαφνικά να κυνηγάς τον Χαλκιά..........Σας είδα και εγώ πάντως στο Παλλάδιο και είσασταν όντως πολύ εντυπωσιακοί, όπως και ο Παντελάκης επίσης!! Η BMW του πρέπει να πάρει κύπελο πιο ωραίου ηχου!!
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΚΑΤΙ .....ΑΛΛΟ! (ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ......!) ΕΠΕΙΔΗ Η ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΣΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ, ΟΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΑΡΗΣ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΑΧΥΤΕΡΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΤΟΥ 1995, ΕΣΥ ΑΠΛΑ ΗΣΟΥΝΑ ΣΤΟ ......ΜΑΛΛΙΑΣΜΑ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ (ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΕΣΩ-ΕΞΩ) ΕΧΕΙ -ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ- ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΤΑΧΥΤΕΡΟΥ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤ΄ΕΥΘΕΙΑΝ ΚΟΝΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΔΕΝ ΣΝΟΜΠΑΡΙΣΕ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ. (ΝΑ ΚΟΒΕΙ 'ΒΟΛΤΕΣ' ΜΕ WRC ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΣ).
ΣΤΗΝ ΔEYΤEΡΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΔΙΟ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΗΜΟΥΝΑ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΒΩΒΟΣ-ΕL-EM. ΠΟΛΛΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ ΑΝ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ. ΣΑΝ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΣΑΝΤΙΣΜΕΝΟΣ ΝΙΩΘΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ, ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ Η BMW ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΤΙ ΤΟ FOCUS ΗΤΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΣΑΝ ΤΗΝ BMW. Α!.....ΚΑΙ ΕΓΩ BMWΔΑΚΙΑΣ ΕΙΜΑΙ (ΚΑΤΟΧΟΣ ΚΑΠΟΙΑΣ 'ΒΑΡΒΑΤΗΣ' BMW).
ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ........ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ. ΜΟΝΟ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ!ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΤΑΞΗ ΜΗΝ ΤΣΑΚΟΝΕΣΘΕ ,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΙΠΕ , ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΤΥΧΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΩΒΟ ΣΤΟ ΟΛΙΜΠΙΟ , ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΥΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣ , Ο ΒΩΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΙΞΕΙ , .ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΛΥΞΕΙ ΕΔΩ ΑΥΤΗ Η ΛΟΓΟΜΑΧΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ TOPIC, OK , KALH ΚΑΡΔΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!
-
..........Δεν είναι και εύκολο πράγμα να νομίζεις ότι είσαι ο ταχύτερος και ξαφνικά να κυνηγάς τον Χαλκιά..........Σας είδα και εγώ πάντως στο Παλλάδιο και είσασταν όντως πολύ εντυπωσιακοί, όπως και ο Παντελάκης επίσης!! Η BMW του πρέπει να πάρει κύπελο πιο ωραίου ηχου!!
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΚΑΤΙ .....ΑΛΛΟ! (ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ......!) ΕΠΕΙΔΗ Η ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΣΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ, ΟΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΑΡΗΣ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΑΧΥΤΕΡΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΤΟΥ 1995, ΕΣΥ ΑΠΛΑ ΗΣΟΥΝΑ ΣΤΟ ......ΜΑΛΛΙΑΣΜΑ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ (ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΕΣΩ-ΕΞΩ) ΕΧΕΙ -ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ- ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΤΑΧΥΤΕΡΟΥ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤ΄ΕΥΘΕΙΑΝ ΚΟΝΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΔΕΝ ΣΝΟΜΠΑΡΙΣΕ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ. (ΝΑ ΚΟΒΕΙ 'ΒΟΛΤΕΣ' ΜΕ WRC ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΣ).
ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ........ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ. ΜΟΝΟ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ!ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΤΑΞΗ ΜΗΝ ΤΣΑΚΟΝΕΣΘΕ ,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΙΠΕ , ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΤΥΧΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΩΒΟ ΣΤΟ ΟΛΙΜΠΙΟ , ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΥΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣ , Ο ΒΩΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΙΞΕΙ , .ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΛΥΞΕΙ ΕΔΩ ΑΥΤΗ Η ΛΟΓΟΜΑΧΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ TOPIC, OK , KALH ΚΑΡΔΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!
ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕΓΑΛΕ (η ΝΤΑΞΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΣ ΕΣΥ) ΔΕΝ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ. ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ...........................ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ!
ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΤΗΝ 'ΠΑΡΟΙΜΙΑ' ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ? -
Ο χρήστης karapetsanosj έγραψε:
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΚΑΤΙ .....ΑΛΛΟ! (ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ......!)
ΕΠΕΙΔΗ Η ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΣΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ, ΟΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΑΡΗΣ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΑΧΥΤΕΡΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΤΟΥ 1995, ΕΣΥ ΑΠΛΑ ΗΣΟΥΝΑ ΣΤΟ ......ΜΑΛΛΙΑΣΜΑ.
ΣΑΝ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ.
ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ........ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ. ΜΟΝΟ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ!
Γιατί τέτοια επίθεση δεν καταλαβαίνω! Προφανώς θα είχες τα νεύρα σου από το πρωΐ αλλά δεν πειράζει! Ελπίζω ότι όσοι διαβάσουν τα topics μας θα καταλάβουν ποιος κάνει απλά χιούμορ χωρίς καμία κακή προδιάθεση και ποιος είναι ο υπερβολικός.
Με πολύ ευγενικό τρόπο θα σου αναφέρω ότι παρακολουθώ ράλλυ από 5 χρονών (ας είναι καλά ο πατέρας μου) και έχω προλάβει ακόμα και τις Deltona του Biasion που έκαναν σέρβις όπου έβρισκαν χώρο. Οπότε το 1995 στο ¨ευρωπαϊκό¨ ακρόπολις δεν ήμουν ¨Μάλλιασμα¨. Δε χρειάζεται να μου απαντήσεις ότι εσύ παρακολουθείς παραπάνω χρόνια, είμαι σίγουρος γι'αυτο...
Σαφώς και σέβομαι την αξία του Βωβού, τον θεωρώ και εγώ μαζί με τον Κύρκο ότι ταχυτερο έχει υπάρξει στην Ελλάδα τα τελευταία 15 χρόνια!
Το ότι στο ολύμπιο αρχικά έμεινε πίσω και ύστερα μάζευε την διαφορά είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε όλους κάποια στιγμή! Δε καταλαβαίνω που ήταν το τόσο εκνευριστικό σε αυτά που έγραψα! Προφανώς θα κόλλησες στην λέξη 'νομίζει'. Ίσως αν αντικαθιστούσα με την φράση ¨έχει την άποψη για τον ευατό του¨ να ήταν όλα οκ. Μάλλον με παρεξήγησες! Απλά η άποψη μου είναι ότι κάποιος που πιστεύει ότι πιο γρήγορους απ'όλους πρέπει να το αποδεικνύει συνεχώς. Είναι η άποψη μου και πρέπει να την σεβαστείς....ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΣΑΝΤΙΣΜΕΝΟΣ ΝΙΩΘΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ, ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ Η BMW ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΤΙ ΤΟ FOCUS ΗΤΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΣΑΝ ΤΗΝ BMW.
Παρόλο που ξανά με ειρωνεύεσαι χωρίς λόγο, θα σου απαντήσω ότι στο σημείο που ήμουν (φουρκέτα πλακα 1) ο Παντελάκης ήταν απλά εντυπωσιακός όπως έγραψα (και δεν καταλαβαίνω που είναι το κακό ξανά) και όχι γρήγορος αφού ντριφτάροντας υπερβολικά στην έξοδο μόνο θέαμα πρόσφερε (και καλα έκανε και πρόσφερε θέαμα!). Σαφώς και δε θα έγραφα ότι το focus ήταν τόσο εντυπωσιακό σαν την bmw αφού δεν ήταν μόνο εντυπωσιακός αλλά και γρήγορος ο τρόπος που έστριψε.
Συμπέρασμα;; Δεν νομίζω ότι όποιος είναι 20+ χρονών δε μπορεί να κρίνει ποιος ήταν εντυπωσιακός , ποιος γρήγορος και ποιος όχι...
Όπως αυτό δε του στερεί την δυνατότητα να γνωρίζει ιστορία των ελληνικών αγώνων και να γνωρίζει καλά ποιος είναι ο Βωβός. -
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Απλά η άποψη μου είναι ότι κάποιος που πιστεύει ότι πιο γρήγορους απ'όλους πρέπει να το αποδεικνύει συνεχώς. Είναι η άποψη μου και πρέπει να την σεβαστείς....Μια και απο οσο ξερω εχουμε καποιο κοινο ενδιαφερον, σου απανταω σε αυτο ΜΟΝΟ και με βαση οτι ξερω-ξερεις και απο τον 'δικο μας' χωρο. Νομιζω οτι το παραπανω ειναι εξαιρετικα δυσκολο, αν οχι αδυνατο, να ισχυσει για οποιονδηποτε ΜΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ οδηγο αγωνων. Αν ο Βωβος ειχε πχ επαγγελματικες υποχρεωσεις, ή οποιοδηποτε αλλο λογο που δεν μπορουμε να ξερουμε, και δεν προετοιμαστηκε οπως οι υπολοιποι ή οτιδηποτε αλλο, ειναι λογικο και δεν σημαινει τιποτα για την ταχυτητα του, το οτι εμεινε πισω, ή δεν πηγε τοσο γρηγορα ή , ή , ή ........ Δεν μπορουμε να κατασουμε τους οδηγους αυστηρα, με βαση την ταχυτητα τους, ετσι απλα. Φανταζομαι οτι οι γνωριζοντες καλυτερα τους αγωνες απο μας, θα συμφωνησουν μαζι μου οτι το αποτελεσμα ενος αγωνα ειναι συναρτηση πολυ περισσοτερων παραγοντων απο την οδηγικη τεχνη και μονο!!
-
Για να βγουμε απο την 'παρακαμψη' μηπως καποιος θα μπορουσε να μας πει για κανενα ωραιο σημειο για να παμε ? Σαββατο η Κυριακη .Φυσικα και ΠΩΣ θα παμε με ενα απλο οικογενειακο αυτοκινητο.
-
Το καλύτερο σημείο είναι μετά το τεπόζιτο ΑΕΡΑ-ΠΑΤΕΡΑ (για τους γνωστες).
Ηταν Ακροπολική ειδική πριν από χρόνια!300 μέτρα κατηφορική ευθεία σε S αριστερό-δεξί...σε 30 πατημένη αριστερή!
Φοβερό σημείο!!!
Πρόσβαση από την Εθνική με περίπου 1 χλμ καλό χώμα!!
-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Απλά η άποψη μου είναι ότι κάποιος που πιστεύει ότι πιο γρήγορους απ'όλους πρέπει να το αποδεικνύει συνεχώς. Είναι η άποψη μου και πρέπει να την σεβαστείς....
Μια και απο οσο ξερω εχουμε καποιο κοινο ενδιαφερον, σου απανταω σε αυτο ΜΟΝΟ και με βαση οτι ξερω-ξερεις και απο τον 'δικο μας' χωρο. Νομιζω οτι το παραπανω ειναι εξαιρετικα δυσκολο, αν οχι αδυνατο, να ισχυσει για οποιονδηποτε ΜΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ οδηγο αγωνων. Αν ο Βωβος ειχε πχ επαγγελματικες υποχρεωσεις, ή οποιοδηποτε αλλο λογο που δεν μπορουμε να ξερουμε, και δεν προετοιμαστηκε οπως οι υπολοιποι ή οτιδηποτε αλλο, ειναι λογικο και δεν σημαινει τιποτα για την ταχυτητα του, το οτι εμεινε πισω, ή δεν πηγε τοσο γρηγορα ή , ή , ή ........ Δεν μπορουμε να κατασουμε τους οδηγους αυστηρα, με βαση την ταχυτητα τους, ετσι απλα. Φανταζομαι οτι οι γνωριζοντες καλυτερα τους αγωνες απο μας, θα συμφωνησουν μαζι μου οτι το αποτελεσμα ενος αγωνα ειναι συναρτηση πολυ περισσοτερων παραγοντων απο την οδηγικη τεχνη και μονο!!
ΦΙΛΕ timkoul,
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ,ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΣΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΕΤΑΡΤΟΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ SERVICE PARK,5,8 ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΕΝΙΚΗΣ. ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ Ε.Δ. ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 7 ΧΛΜ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΧΤΥΠΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΡΟΣ ΤΡΟΧΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟ (ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΓΑΜΕ) ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ 7 ΧΛΜ ΜΕ ΘΕΟΣΤΡΑΒΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΑΛΛΑ 16 ΧΛΜ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ Ε.Δ. ΚΑΙ ΑΛΛΑ 7,4 ΧΛΜ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ,ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΙΟΤΕΡΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥ 30 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Μια και απο οσο ξερω εχουμε καποιο κοινο ενδιαφερον, σου απανταω σε αυτο ΜΟΝΟ και με βαση οτι ξερω-ξερεις και απο τον 'δικο μας' χωρο. Νομιζω οτι το παραπανω ειναι εξαιρετικα δυσκολο, αν οχι αδυνατο, να ισχυσει για οποιονδηποτε ΜΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ οδηγο αγωνων. Αν ο Βωβος ειχε πχ επαγγελματικες υποχρεωσεις, ή οποιοδηποτε αλλο λογο που δεν μπορουμε να ξερουμε, και δεν προετοιμαστηκε οπως οι υπολοιποι ή οτιδηποτε αλλο, ειναι λογικο και δεν σημαινει τιποτα για την ταχυτητα του, το οτι εμεινε πισω, ή δεν πηγε τοσο γρηγορα ή , ή , ή ........ Δεν μπορουμε να κατασουμε τους οδηγους αυστηρα, με βαση την ταχυτητα τους, ετσι απλα. Φανταζομαι οτι οι γνωριζοντες καλυτερα τους αγωνες απο μας, θα συμφωνησουν μαζι μου οτι το αποτελεσμα ενος αγωνα ειναι συναρτηση πολυ περισσοτερων παραγοντων απο την οδηγικη τεχνη και μονο!!
Για να κλείσω αυτή την παρένθεση, θα σου πω ότι και εγώ συμφωνώ μαζί σου. Όπως έγραψα και πιο πριν ο καθένας έχει δικαίωμα σε ένα αγώνα να είναι άτυχος και να μην κινηθεί γρήγορα και αυτό να μην οφείλεται αποκλειστικά στον ίδιο αλλά σε εξωτερικούς παράγοντες (καιρός, κατάσταση αυτοκινήτου, ακόμα και η διάθεση) Απλά αυτό που ήθελα να πω είναι ότι αυτός που είναι στην κορυφή καλείται να το αποδεικνίει συνεχώς, γιατί όλοι θέλουν να τον αμφισβητήσουν! Αυτό γίνεται σε όλα τα αθλήματα, όπως και στο ποδόσφαιρο που όλοι θέλουν να κερδίσουν την πρωταθλήτρια ευρώπης... Αυτό εννοούσα λέγοντας ότι πρέπει να το αποδεικνίεις συνεχώς.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός αυτήτη φορά. -
Παιδιά, οι προσβάσεις από το Λουτράκι για την ειδική Α. Θεόδωροι (όπως αυτές αναφέρονται από το site της ΑΛΑΚ και το rally.gr) είναι βατές για όλα τα αυτοκίνητα;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ηταν Ακροπολική ειδική πριν από χρόνια!300 μέτρα κατηφορική ευθεία σε S αριστερό-δεξί...σε 30 πατημένη αριστερή!
Φοβερό σημείο!!!
Φίλε kouk, μήπως μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για τη πρόσβαση σε αυτό το σημείο για μας τους μη γνώστες;
-
Ο χρήστης billf έγραψε:
Φοβερό σημείο!!!
Φίλε kouk, μήπως μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για τη πρόσβαση σε αυτό το σημείο για μας τους μη γνώστες;
Αν δεν κάνω λάθος μπορείς να πας έτσι:
● Από τα Μέγαρα, στο 15 περίπου χλμ. στο δρόμο προς το Μοναστήρι του Αγ. Ιωάννη του Πρόδρομου στρίβετε αριστερά στο χωματόδρομο που οδηγεί προς τον πύργο του ΟΤΕ.
Σε 4,8 χλμ, στο πλάτωμα, κατηφορίζετε στον αριστερό δρόμο. Μετά από 1,02 χλμ ακολουθείτε τη δεξιά φουρκέτα και σε 6χλμ φθάνετε στη γνωστή διασταύρωση όπου η γνωστή ‘Βαρέλλα’, το βαρέλι του αέρα -
Επίσης στην συγκεκριμένη κοπάνα***:● Στο δρόμο πρός Άργος, περνάμε την έξοδο του χωριού Σολωμός και κατευθυνόμαστε προς Χιλιομόδι. Μετά από 5,60 χλμ στρίβουμε δεξιά προς Μαψό (προσοχή δεν φαίνεται καλά η ταμπέλα) και μετά από 3,90 χλμ στην πλατεία στο μνημείο του χωριου δεξιά.
Μετά από 2,50 χλμ συναντάμε την ειδική σ' ένα από τα ποιό θεαματικά σημεία του αγώνα όπου τα αυτοκίνητα βρίσκονται στο άλμα για αρκετή ώρα στον αέρα. * **προσθέτω ότι είναι ακριβώς μετά την Μονή Τιμίου Σταυρού, υπάρχει χώρος για πολλά αυτόκίνητα και δεν περπατάμε σχεδόν καθόλου.Υπάρχει δε και τεχνικό κομμάτι. -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Φοβερό σημείο!!!
● Από τα Μέγαρα, στο 15 περίπου χλμ. στο δρόμο προς το Μοναστήρι του Αγ. Ιωάννη του Πρόδρομου στρίβετε αριστερά στο χωματόδρομο που οδηγεί προς τον πύργο του ΟΤΕ.
Σε 4,8 χλμ, στο πλάτωμα, κατηφορίζετε στον αριστερό δρόμο. Μετά από 1,02 χλμ ακολουθείτε τη δεξιά φουρκέτα και σε 6χλμ φθάνετε στη γνωστή διασταύρωση όπου η γνωστή ‘Βαρέλλα’, το βαρέλι του αέραΣΩΣΤΟΣ !!!!!!!
'EL-EM'
-
Απο το χωριο κινετα ποση ωρα ειναι η ειδικη?
-
Απο το χωριο κινετα ποση ωρα ειναι η ειδικη?O TEΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΑΕΙ ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Φοβερό σημείο!!!
Σε 4,8 χλμ, στο πλάτωμα, κατηφορίζετε στον αριστερό δρόμο. Μετά από 1,02 χλμ ακολουθείτε τη δεξιά φουρκέτα και σε 6χλμ φθάνετε στη γνωστή διασταύρωση όπου η γνωστή ‘Βαρέλλα’, το βαρέλι του αέραΣΩΣΤΟΣ !!!!!!!
'EL-EM'
Λώρη,αντιγραφή έκανα από τις σελίδες του αγώνα, οπότε δεν μου αξίζουν και τόσα θαυμαστικά
-
Δυστυχώς Αγ. Θεόδωροι δεν θα γίνουν!!!
8ο ΡΑΛΛΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-32ο ΡΑΛΛΥ ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ 2σε1