-
Ο χρήστης alpanex21 έγραψε:
.....και ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΟΠΩΣ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ, ΣΥΝΟΔΗΓΟΥΣBEST TV MOMENT* Marcus Gronholm
*για την υπέροχη στιγμή που του έμεινε το χερούλι στο χέρι....
Tελικα η τηλεοραση εχει μπει για τα καλα στο wrc
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ο EKSTROM ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ. Ο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΜΕΤΡΙΟΣ ΜΕΞΙΚΑΝΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ 17Η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ 20. ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ 24ΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ...
Επομενος σταθμος του RoC, για να δουμε πως θα τα παει εκει.
(Λιγο off topic αλλα θα κανουμε κανενα thread με προβλεψεις για το RoC?Ηδη ο τροπος που θα τρεξουν τα ζευγαρια εχει ανακοινωθει και οι 8 εθνικες ομαδες σιγα σιγα συμπληρωνουν)
Θα το δειξει κανενα καναλι ή... θα πρεπει να παμε εκει;
Ποτε ειναι; -
πωπω ρε παιδιά...έβλεπα τώρα στην εκπομπή το 3ο σκέλος και έδειξε το πέρασμα του matador από τη γέφυρα στη viladrau. Sainz και Marti έβγαλαν τα χέρια από τα παράθυρα και αποχαιρέτησαν....ειλικρινά δάκρυσα ... Μπράβο του! Μακάρι να ήμουν ο πρώτος στη γέφυρα που θα τον χειροκροτούσε...Πραγματικά απίθανο στιγμιότυπο!!! Ο αποχαιρετισμός του μεγάλου Κάρλος στους συμπατριώτες του!! Αλήθεια πως και δεν έκανε ένα donut (έστω μια μπουγάτσα βρε αδερφέ... )
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Πραγματικά απίθανο στιγμιότυπο!!! Ο αποχαιρετισμός του μεγάλου Κάρλος στους συμπατριώτες του!! Αλήθεια πως και δεν έκανε ένα donut (έστω μια μπουγάτσα βρε αδερφέ... )
Πραγματικά πολύ όμορφη στιγμή! Κουλούρι δεν έκανε γιατί κυνηγούσε τον Gro!
O αγώνας ήταν για έναν (Markko) μετά την εγκατάλειψη του παγκόσμιου που ήταν άτυχος και είχε την στιγμή του με το κάρτερ
Μπράβο λοιπόν στον Μαρτιν για την 2η συνεχόμενη ασφάλτινη νίκη. Κάνεις δεν περίμενε να αποδίδει τόσο κάλα σε μαύρη επιφάνεια. Τον ξέραμε 'χωμάτινο'.
Μπράβο και στον Gronholm. Πίεσε όσο μπορούσε και δεν πτοήθηκε από την πίεση του 'Βασιλιά'. Δεν είχε και πρόβλημα το 307 (παρόλο που τώρα αλλάζουν και...προληπτικά κιβώτιο ).
Για τον Karlos ότι και να πούμε είναι λίγο. Άλλο ένα βάθρο στην πατρίδα του και η συγκίνηση σε άλλα επίπεδα.
Έκπληξη του αγώνα ο Sarrazin. Ο φορμουλάκιας απέδειξε ότι οι εμφανίσεις σε Γερμανία-Κορσική δεν ήταν τυχαίες και τώρα του μένει να άρχίσει προπόνηση και στο χώμα.
Τα subaru και τα 2 έξω από τα νερά τους. Τα πιρέλι είναι σίγουρο ότι δεν μπορούν αποδώσουν όπως τα Μισλέν σε τέτοιες επιφάνειες. Ωστόσο ο Μίκο θα βλέπει μάλλον την θέση του να τρίζει.
Επίτέλους πολύ καλές εμφανίσεις για τα Lancer. Ο τοπικός Sola και ο 'Γκάλης' τα κατάφεραν μια χαρά. Μακάρι το 2005 η Mitsu να είναι ακόμη πιο ανταγωνιστική.
Το ίδιο και για την skoda. Πήγε καλά και είδαμε και τον Colin να δηλώνει ότι το συζητάει μαζί τους.Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και στο PG. To άξιζε πραγματικά!
-
καλησπέρα,
γνωρίζετε αν Στεφάν Σαραζέν έχει παρει μερος σε αγώνες F1??.
Sorry αν το έχεται συζητήσει κάπου αλλού απλά δεν έχω χρόνο να το ψάξω..
ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
καλησπέρα,γνωρίζετε αν Στεφάν Σαραζέν έχει παρει μερος σε αγώνες F1??.
Sorry αν το έχεται συζητήσει κάπου αλλού απλά δεν έχω χρόνο να το ψάξω..
ευχαριστώ!
Απ'ότι ξέρω μόνο σε 1 GP. Στην Βραζιλία του 99 με Minardi. Δεν τερματισε κιόλας!
Ο Go_For_Pole θα πει καλύτερα... -
Οντως εκανε μονο 1 αγωνα με τη Minardi αλλα εχει στην πλατη του παρα πολλα χιλιομετρα σα δοκιμαστης της Prost Grand Prix (1998-2001) και Toyota (2002)
-
Οντως συγκινητική η στιγμή του χαιρετισμού του Carlos στη γέφυρα
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Οντως συγκινητική η στιγμή του χαιρετισμού του Carlos στη γέφυραοντως πολυ πωροθηκα ο ανθρωπος ειναι κυριος και σωστος
-
το ειδα και εγω ο ανθρωπος ειναι πολυ κυριος
-
ρε παιδιά που να βρω τη φωτογραφία του carlos στη γέφυρα με τα χέρια έξω? σε σχετικά υψηλή ανάλυση βέβαια.... τόσο καιρό το site της σουμπαρού με είχε σώσει από high resolution images αλλά μόνο subaru και subaru.... Αυτή που θέλω να τη βρω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ???
-
ρε παιδιά που να βρω τη φωτογραφία του carlos στη γέφυρα με τα χέρια έξω? σε σχετικά υψηλή ανάλυση βέβαια.... τόσο καιρό το site της σουμπαρού με είχε σώσει από high resolution images αλλά μόνο subaru και subaru.... Αυτή που θέλω να τη βρω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ???οντως που θα τι βρουμε? στο racing- live.com tin exei?
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
ρε παιδιά που να βρω τη φωτογραφία του carlos στη γέφυρα με τα χέρια έξω? σε σχετικά υψηλή ανάλυση βέβαια.... τόσο καιρό το site της σουμπαρού με είχε σώσει από high resolution images αλλά μόνο subaru και subaru.... Αυτή που θέλω να τη βρω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ???
οντως που θα τι βρουμε? στο racing- live.com tin exei?
-
KΑΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΙ ΕΔΩ:
http://img38.exs.cx/img38/2559/DSCF5991p.jpg
http://img24.exs.cx/img24/2492/DSCF5987p1.jpg
WRC 2004 - 15oς γύρος - Rally Catalunya