-
Ο χρήστης cliff έγραψε:
Όλα τα 4χ4 (SUV και μη) πάνε παντού, ιδίως αν δεν τα έχεις πληρώσει από την τσέπη σου!Σωστό κι αυτό
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Και επειδη η συζητηση εγινε για το 2.5 TDI TOYAREG αναφερω οτι η ροπη του ειναι 408!!!!! στις 2000!!!!στροφες ενω του LANDCRUISER ειναι 389 στις 3200στροφες.................θελει κανεις να αναθεωρησει την αποψη του μεταξυ των 2 4χ4....
Όχι βέβαια και σου εξήγησε ο Johnkok γιατί
Μην λέμε τα ίδια. Καλό, χρυσό και άγιο το VW αλλά δεν είναι όχημα για εκτός δρόμου εξορμήσεις αλλά SUV. Δεν λέω ότι είναι κακό, απλά δεν μπορούμε να συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα.
Έχεις πάει μαζί του σε βουνά, σε ποτάμια, σε..........?
Πάει παντού, πιστεύω.
Εν μέρει, χάνει στον καθαρόαιμο χαρακτήρα του LC,
αλλά από την άλλη, κατά τη γνώμη μου,
το τελευταίο Land Cruiser έχει SUV-οποιηθεί,
ότι θετικό κι αν συνεπάγεται απ' αυτό...Προσωπικά δεν έχω πάει. Αλλά ξέρω από μαρτυρίες και φωτογραφίες φίλων ότι όπου έχουν βρει λίγη λάσπη κολλάνε. Και πίστεψε με, δεν θα ήθελα να βάλω το nivaki μου στην διαδικασία του να ξεκολλήσει ένα τακαρισμένο στην λάσπη VW.
Και μην γελιόμαστε. Το να συζητάμε τις εκτός δρόμου δυνατότητες ενός μοντέλου του οποίου μόνο το 1% των πωληθέντων θα πατήσει χώμα και αυτό σε απλό χωματόδρομο είναι άτοπο.
-
Ο χρήστης tasmania έγραψε:
Και επειδη η συζητηση εγινε για το 2.5 TDI TOYAREG αναφερω οτι η ροπη του ειναι 408!!!!! στις 2000!!!!στροφες ενω του LANDCRUISER ειναι 389 στις 3200στροφες.................θελει κανεις να αναθεωρησει την αποψη του μεταξυ των 2 4χ4....
Όχι βέβαια και σου εξήγησε ο Johnkok γιατί
Μην λέμε τα ίδια. Καλό, χρυσό και άγιο το VW αλλά δεν είναι όχημα για εκτός δρόμου εξορμήσεις αλλά SUV. Δεν λέω ότι είναι κακό, απλά δεν μπορούμε να συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα.
Έχεις πάει μαζί του σε βουνά, σε ποτάμια, σε..........?
Πάει παντού, πιστεύω.
Εν μέρει, χάνει στον καθαρόαιμο χαρακτήρα του LC,
αλλά από την άλλη, κατά τη γνώμη μου,
το τελευταίο Land Cruiser έχει SUV-οποιηθεί,
ότι θετικό κι αν συνεπάγεται απ' αυτό...Προσωπικά δεν έχω πάει. Αλλά ξέρω από μαρτυρίες και φωτογραφίες φίλων ότι όπου έχουν βρει λίγη λάσπη κολλάνε. Και πίστεψε με, δεν θα ήθελα να βάλω το nivaki μου στην διαδικασία του να ξεκολλήσει ένα τακαρισμένο στην λάσπη VW.
Δεν ξέρω τί είδους λάσπη ήταν αυτή ,
αλλά σε διαβεβαιώ, το Touareg δεν κολάει με λίγη λάσπη !Και μην γελιόμαστε. Το να συζητάμε τις εκτός δρόμου δυνατότητες ενός μοντέλου του οποίου μόνο το 1% των πωληθέντων θα πατήσει χώμα και αυτό σε απλό χωματόδρομο είναι άτοπο.
Το ίδιο βέβαια ισχύει για όλα τα τζιποειδή, SUV κτλ...
Άστοχη, είναι μάλλον η πρόθεση των ιδιοκτητών για τη μή χρήση τους εκτός ασφάλτου.[/list] -
Ο χρήστης technik έγραψε:
...
...
...
...
αλλά σε διαβεβαιώ, το Touareg δεν κολάει με λίγη λάσπη !Δεν ήταν λίγη η λάσπη. Τα LC περνούσαν άνετα πάντως
-
...
...
...
...
αλλά σε διαβεβαιώ, το Touareg δεν κολάει με λίγη λάσπη !Δεν ήταν λίγη η λάσπη. Τα LC περνούσαν άνετα πάντως
Προσωπικά το είχαμε περάσει από πολλές δοκιμασίες,
ποτάμι, βουνό, λάσπη κτλ....Πουθενά δεν κόλησε
Ξέρεις τί εστί Βοϊδομάτης ?
-
Μάλλον έχετε χέρια και δεν το λυπάστε Μπράβο σας.
-
Μάλλον έχετε χέρια και δεν το λυπάστε Μπράβο σας.H αλήθεια είναι ότι στην αρχή το λυπάσαι...
**Αντίθεση: **
Μέσα, η απόλυτη χλιδή, αμέτρητα κουμπάκια, ξύλο, δέρμα, navigation.
Έξω, χώμα, λάσπη, βρωμιά και κακό.Μόλις όμως πάρεις χαμπάρι τί μπορεί να κάνει αυτό το μηχάνημα,
δράς ενεργά χωρίς δεύτερη σκέψη !
VW Touareg.Ικανό τζιπ ?