-
Συμφωνώ με το 106 rallye.Έχω την εντύπωση ότι τόσο μικρά σε μέγεθος αυτοκίνητα που να στρίβουν έτσι,δεν υπάρχουν στις ΗΠΑ.Επίσης μάλλον θα ήταν ενδιαφέρον αν μπορούσες να βρεις ένα fiat punto gt.
Από τις alfa,αφού τις έχεις και αδυναμία,κάτι από 147-156-gt,οποιουδήποτε κυβισμού νομίζω θα είναι αρκετά αντιπροσωπευτικό.
-
Ο χρήστης svradelis έγραψε:
.Δεν ξέρω αν θα σε ενδιέφερε και κανένα lada για την φιλοσοφία κατασκευής περισσότερο -
Ο χρήστης dimitrios2004 έγραψε:
Προς το παρών αυτά που είναι σίγουρο πλέον οτι θα οδηγήσω είναι:
Audi A3 (δεν γνωρίζω ακόμα πιο μοντέλο είναι)..
Alfa Romeo 156 GTAΘα ήθελα να οδηγήσω και κάποια απο τα παλία που αναφέρετε. Έχω ακούσει απο πολλούς να μιλάνε για το Peugeot Rally (έχω οδηγήσει το 406 , γνωρίζω οτι δεν έχει καμία σχέση)
Θα προσπαθήσω να δώ άν μπορώ να βρώ το Rally άν και δεν ξέρω αν θα είναι εφικτό αυτό.Αναφερθήκατε στην άνεση των Citroen. Δυστυχώς δεν έχω εμπειρία να κρίνω. Για κάποιον που γνωρίζει να μου πεί είναι αντίστοιχη της άνεσης κάποιων Αμερικάνικων αυτοκινήτων που ήταν σχεδιασμένα για αυτό το σκοπό;
Άν τα καταφέρω θα επιδιώξω να βρώ και Citroen..Να δούμε τι θα πρωτοικανοποιήσω απο τα ανικανοποίητα μου ένστικτα να οδηγήσω αυτοκίνητα διαφορετικά
Όσον αφορά το Seicento why not .. Δεν θα έλεγα οχι αν μυ δινόταν η ευκαιρία
Απο την άλλη όμως απο ότι πρόσεξα δεν είπα και πουθενά όχι
Φιλικά,
ΔημήτρηςTo Seicento το εχω οδηγησει σαν νοικιαζομενο. Το ειχα μια βδομαδα δεν εχω ιδεα τι μοντελο ηταν (αν ηταν πιο σπορτικο η λιγωτερο). Ξερω οτι δεν ειχε υδραυλικο τιμονι και οχι ηλεκτρικα παραθυρα. Κατα τα αλλα ηταν πολυ πιο ζωηρο απο το αλτος που οδηγησα την προηγουμενη βδομαδα. Επισης το μεγεθος που ηταν μικρο ειχε πολυ πλακα μια και εκανα σφηνες και παρακρα οπου ηθελα. (αμα ευρισκα χωρο παρκινγ).
Νικος
-
μητσο λιγη προσοχη μονο με την 156.........οχι τοσο με την δυναμη της, οσο με το τιμονι της ........
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
μητσο λιγη προσοχη μονο με την 156.........οχι τοσο με την δυναμη της, οσο με το τιμονι της ........?
Για την γρήγορη κρεμαγέρα μιλάς;
Γιατί γενικά το τιμόνι της είναι κορυφαίο!Η κοντή κρεμαγέρα μόνο σε παρκάρισμα σε πιλωτή με κολώνες κοντά μεταξύ τους μπορεί να την πατήσεις αν είσαι ασυνήθιστος και κάνεις εντελώς μηχανικές/υπνωτισμένες κινήσεις.
Στην πορεία σε εκπλήσσει πόσο ακαριαία συνηθίζεις και απορείς πως οδηγούσες τόσο καιρό!!
Αυτοκίνητα για οδήγηση στην Ευρώπη ..