-
Εντάξει φίλε πάμε Πέμπτη πλύσιμο πρώτα και μετά κέρωμα, σωστά? Πες μου μόνο από που να πάρω κερί.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ναι, μαθηματικό. Εσύ;
Φυσικός. Και για να σπαμμάρουμε λίγο, είδες το email που έστειλαν από τη πρυτανεία σχετικά με τον έλεγχο των εισερχόμενων αυτοκινήτων; Καιρός είναι να γίνει...
Μπα, μπα, μπα!!! Ειμαστε πολλες τελικα! Εδω γεωλογικο (να κλεισει ο κυκλος)
Σημερα αλλη μια ομορφιά στο φαναρι της Ευαγγελιστριας. Εσπασαν ΚΑΙ αγωγο αεριου. Πριν απο λιγο εφυγαν τα πυροσβεστικα και μαλλον το βουλωσαν. Δεν μυριζει πλεον. Αν βλεπω καλα απο το παραθυρο (ειμαι ακριβως στο φαναρι) ηταν απο δικτυο ιδιωτικης τηλεφωνιας (αυτοι δεν εχουν τα στενα τα καναλια των 30 ποντων; )
-
**Θεσσαλονίκη: Κατασκευή πλωτού πάρκινγκ στην παραλιακή **
Γνωρίζει κανείς κάτι γι αυτό;
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
**Θεσσαλονίκη: Κατασκευή πλωτού πάρκινγκ στην παραλιακή **
Γνωρίζει κανείς κάτι γι αυτό;
Ειχε σχετικο θεμα στον Αγγελιοφορο της Κυριακης... Παιζουν πολλα συμφεροντα...
-
Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Έχει ξανασυζητηθεί και έχει αποριφθεί για αισθητικούς λόγους...Τώρα θα μου πείτε για ποια αισθητική μίλαω βλέποντας το Τέρας του Ατσαλάκωτου ή τα Κινούμενα Συντρίβανια Έκπληξη που ήθελε να φτιάξει παλαιότερα. Έλεος με τον βιασμό της αισθητικής σε αυτή την πόλη
-
Προτείνω τα A-7 πριν παροπλιστούν να κάνουν έναν τιμητικό βομβαρδισμό στο ΤΕΡΑΣ.
-
Δεν είναι κακή η ιδέα σου. Εγώ πάντως όταν το βλέπω οραματίζομαι σκηνές Fight Club γι αυτό το κτίριο.
-
Στο τελος θα μας πουνε οτι θα κανουνε και κρεμαστο παρκινγκ!Εχει η θεσσαλονικη εναν σκασμο επιγεια παρκινγκ(Βασιλισης Ολγας,Τσιμισκη,Λεωφορος Νικης και δεν συμμαζευεται) ε και λενε 'δεν κανουμε και ενα στην θαλασσα ετσι για αλλαγη βρε αδερφε'!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Προτείνω τα A-7 πριν παροπλιστούν να κάνουν έναν τιμητικό βομβαρδισμό στο ΤΕΡΑΣ.Ποιο λεμε τερας?
-
Ποιο τερας ρε παιδια;;;Εγω δε μπορω με τπτ παντως να χωνεψω το μεγαρο...Πολυ γκουμουτσα ρε παιδι μου...
-
To καινούριο δημαρχείο. Ό,τι πρέπει είναι για ασκήσεις βομβαρδισμού ακριβείας με gbu-24.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
To καινούριο δημαρχίο. Ό,τι πρέπει είναι για ασκήσεις βομβαρδισμού ακριβείας με gbu-24.Να ειναι και ο πριγκηπας μεσα ομως...
edit: Ντινο απο Αλμπανια ειπαμε οτι εισαι?
-
Είσα μεγάλος ταλάκας μελικά. Πριν από εσένα το διόρθωσα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είσα μεγάλος ταλάκας μελικά. Πριν από εσένα το διόρθωσα.Μα κατσε... μου ειπες να κανω εντιτ.... εγω νομιζα πως για να σε σχολιασω κακοπιστα μου το ειπες...
-
Ακόμα να βάλεις το Illushin να σε καταρρίψω ε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ακόμα να βάλεις το Illushin να σε καταρρίψω ε;ΜΗΝ ΜΕ ΤΣΙΤΩΝΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ 6 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥ BAND OF BROTHERS HIDEF...
... κατανοητος?
-
-
Πάντως, πιστεύω, ότι και αυτό το πάρκινγκ να γίνει (ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ!), οι Θεσσαλονικείς πάλι θα κάνουν σβούρες για παρκάρισμα
Απόδειξη αυτού, ότι σε ώρες αιχμής, το υπαίθριο -και φτηνό- πάρκινγκ της ΔΕΘ (Αγγελάκη) έχει κενές θέσεις, ενώ την ίδια στιγμή στην περιοχή επικρατεί το διπλοπαρκάρισμα!!!
-
Το δε βράδυ επικρατεί ο νόμος του παρκαδόρου της μπουζουκλερί απέναντι...Τι κι αν μια κλούβα ΜΑΤ διπλοπαρκάρει ( δημιουργώντας φυσικά κι αυτή πρόβλημα ) μπροστά στο μαγαζί νόμος είναι ο παρκαδόρος
-
λιγα παρκινγκ ειναι πληρη στη θεσσαλονικη...τεσπα...
δε βαζουν και κανα αεροπλανοφορο...κανεις δε θα πληρωσει...
Posts προς Θεσσαλονικείς