-
Σήμερα δυστυχώς πέτυχα την πορεία σε όλο το μήκος της. Με το 78 ερχόμουν από το αεροδρόμιο και έκανα ολόκληρο κύκλο και πήγα τελικά σπίτι με τα πόδια από τα τρένα. Το βασικό λάθος και ο βασικός φταίχτης μάλλον είναι ο οδηγός του 78 μιας και μου απέδειξε ότι μπήκε με μέσο. Τέλος πάντων, έριξα πολλές κατάρες και σ'αυτόν και στα κωλόπαιδα (από 9 έως 40 χρόνων είδα στην πορεία με καλυμμένα τα πρόσωπά τους πάντα και με μάσκες) που 'χρησιμοποίησαν το δικαίωμά τους να διαδηλώσουν'. Εγώ άμα χρησιμοποιήσω το 'δικαίωμά μου στην αυτοάμυνα από κακοποιά στοιχεία' και πάρω κανά δακρυγόνο και τους το βάλω να το καταπιούν, θα φταίω? Φαντάζομαι όχι... 4 ώρες από την ζωή μου χαμένες . Τώρα διαβάζω στο indymedia ότι μπήκαν αστυνομικοί στο πολυτεχνείο. Άντε, πάλι πόλεμο θα έχουμε .
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Σήμερα δυστυχώς πέτυχα την πορεία σε όλο το μήκος της. Με το 78 ερχόμουν από το αεροδρόμιο και έκανα ολόκληρο κύκλο και πήγα τελικά σπίτι με τα πόδια από τα τρένα. Το βασικό λάθος και ο βασικός φταίχτης μάλλον είναι ο οδηγός του 78 μιας και μου απέδειξε ότι μπήκε με μέσο. Τέλος πάντων, έριξα πολλές κατάρες και σ'αυτόν και στα κωλόπαιδα (από 9 έως 40 χρόνων είδα στην πορεία με καλυμμένα τα πρόσωπά τους πάντα και με μάσκες) που 'χρησιμοποίησαν το δικαίωμά τους να διαδηλώσουν'. Εγώ άμα χρησιμοποιήσω το 'δικαίωμά μου στην αυτοάμυνα από κακοποιά στοιχεία' και πάρω κανά δακρυγόνο και τους το βάλω να το καταπιούν, θα φταίω? Φαντάζομαι όχι... 4 ώρες από την ζωή μου χαμένες . Τώρα διαβάζω στο indymedia ότι μπήκαν αστυνομικοί στο πολυτεχνείο. Άντε, πάλι πόλεμο θα έχουμε .Στο Μετσοβειο παντως δεν μπηκαν... την εκαναν με ελαφρα πηδηματακια οσοι ηταν μεσα.... οταν ακουσαν οτι ο εισαγγελεας εδωσε το ελευθερο στην αστυνομια να μπει.....
-
Σε λίγο αρχίζει η πορεία των αντιεξουσιαστών.. Πάλι θα κλείσουν δρόμοι οπότε αν μπορείτε να αποφύγετε το κέντρο κάντε το...
-
Άραγε η πορεία των εξουσιαστών πότε θα γίνει;
-
Μόλις έκλεισε η Τσιμισκή.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Μόλις έκλεισε η Τσιμισκή.Εσύ τι έκανες;;; Έψαχνες για πελάτες;;;
-
Ετοιμαζόμουν να πετάξω κανένα παλιο κομοδίνο στα κεφάλια των πιθήκων
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Ετοιμαζόμουν να πετάξω κανένα παλιο κομοδίνο στα κεφάλια των πιθήκωνΚαι μετά να κατέβεις κάτω και να πιάσεις το θύμα σου για να του πεις 'Είμαι δικηγόρος. Πρέπει να καταθέσεις μήνυση κατά αγνώστων για να πιαστεί αυτός που σου έκανε κάτι τέτοιο. Πάρε την κάρτα μου'...
Ναι... ξέρω... η σκέψη δεν πέρασε καν από το μυαλό σου...
-
Είσαι φαιδρός
Αλλά τί περιμένεις από λαβωμένο ψιτροενάκια -
Βροχούλα έξω και συνεπώς γλίστρα και κίνηση
Ξεκινώντας πριν λίγο από φανάρι με το 2κυκλο μόλις πάτησα με μηδενική ταχύτητα την λευκή διαγράμμιση της διάβασης έκανε ένα καλό τσαλιμάκιΓιατί δεν βάζουν παντού τις κίτρινες διαγραμμίσεις που είναι αντιολισθητικές?
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Είσαι φαιδρόςΕίμαι...
Αλλά τί περιμένεις από λαβωμένο ψιτροενάκια
Έχω και καλύτερα για το μέλλον...
-
-
Παίδες με τη βροχή στην πόλη τι έγινε-γίνεται;
-
εχει γαμηθει το συμπαν....
-
ακομα δεν έχει χρειαστεί να βάλω μπρατσάκια, έχει αρκετό αέρα πάντως
-
Εδώ, είχαμε και 1,5 ώρα διακοπή ρεύματος. Απίστευτο νερό. Κινδύνεψα να μου πλημηρίσει το ένα κτήριο, γιατί λόγο απουσίας ρεύματος δεν δούλευαν οι αντλίες. Τη γεννήτρια την είχα στο γκαράζ(που ανοίγει με ρεύμα )
Τελευταία στιγμή, βρήκα μια ντίζα που την ανοίγει χειροκίνητα....
Όποιος έχει εξοχικό κατα δω, ας έρθει σύντομα...Κωνσταντίνεεεεε
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Εδώ, είχαμε και 1,5 ώρα διακοπή ρεύματος. Απίστευτο νερό. Κινδύνεψα να μου πλημηρίσει το ένα κτήριο, γιατί λόγο απουσίας ρεύματος δεν δούλευαν οι αντλίες. Τη γεννήτρια την είχα στο γκαράζ(που ανοίγει με ρεύμα )
Τελευταία στιγμή, βρήκα μια ντίζα που την ανοίγει χειροκίνητα....
Όποιος έχει εξοχικό κατα δω, ας έρθει σύντομα...Κωνσταντίνεεεεε
σε ποιο σημειο εισαι?
-
Σιθωνία.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Τη γεννήτρια την είχα στο γκαράζ(που ανοίγει με ρεύμα )Μου θύμησες τα μαγνητοφωνημένα μηνύματα της forthnet όταν περίμενα με τις ώρες στην αναμονή: Σε περίπτωση που έχετε προβλήματα με τη σύνδεσή σας στο internet, παρακαλώ απευθυνθείτε στο site μας... )... Βέβαια, το ότι το πρόβλημα συνήθως ήταν ότι ΔΕΝ μπορούσα να μπω στο internet ήταν μικρής σημασίας λεπτομέρεια...
Ελπίζω να μην πάθατε τίποτα από τα νερά...
-
Με τα νερά ok, αν και είμασταν σε επιφυλακή.... Η γυναίκα μου δηλ, γιατί εγώ ξύπνησα κατά τις 11 και κάτι .
Συνεχίζει ακόμα και τώρα με πολύ δυνατό αέρα και βροχή. Κεραίες έχουν πέσει, πινακίδες έχουν σπάσει. Ευτυχώς είναι βοριάς και δεν έχουμε θέμα με τη θάλασσα. Πιστεύω 1ο πόδι όσοι βλέπουν προς Σιθωνία, θα έχουν πρόβλημα.
Και θα κρατήσει λέει έτσι ο καιρός, μέχρι την Τρίτη.
Posts προς Θεσσαλονικείς