-
εξοστρακισμός
-
Παιδια το Παζαρι αυτοκινητων στο Παπαγεωργιου υπαρχει ακομα?Τι μερα και ωρα ειναι?Γενικα οτι λεπτομερειες δεκτες
-
μαλλον εκλεισε η αντιπροσωπεια SAAB
-
Έλα ρε στη γειτονιά μας?
Δλδ πήγε αλλού ή έφυγε εντελώς από Θεσ/νίκη? -
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
Παιδια το Παζαρι αυτοκινητων στο Παπαγεωργιου υπαρχει ακομα?Τι μερα και ωρα ειναι?Γενικα οτι λεπτομερειες δεκτεςΔεν ξέρω αν είναι παλιά καταχώρηση ... πάντως Σάββατο είναι απ' ότι γνωρίζω.
http://www.mystores.gr/product.asp?catid=1381 -
Παιδια το Παζαρι αυτοκινητων στο Παπαγεωργιου υπαρχει ακομα?Τι μερα και ωρα ειναι?Γενικα οτι λεπτομερειες δεκτεςδεν λέει ρε φίλε...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
μαλλον εκλεισε η αντιπροσωπεια SAAB
Πήγε δίπλα στον Εσκιάδη Fiat στο αεροδρόμιο....
Mόνο η έκθεση που ήταν στην Ε.Αντιστάσεως;
Παρέμεινε το συνεργείο στην Γιαννιτσών; -
Στεναχώρια γιατί μας έπιασε;
Τα ίδια αυτοκίνητα από το 1993 είχε μέσα.
-
Thanx Cosneo
Teri δε θελω να παρω,θελω να δωσω ενα παλιο αυτοκινητο,πιστευω εκει ολο και καποιος θα ενδιαφερεται,ελπιζω να μαζευει καθε λογης κοσμο
-
Thanx CosneoTeri δε θελω να παρω,θελω να δωσω ενα παλιο αυτοκινητο,πιστευω εκει ολο και καποιος θα ενδιαφερεται,ελπιζω να μαζευει καθε λογης κοσμο
κάθε λογής κόσμο όνομα και πράμα όμως...για να δώσεις ίσως είναι καλύτερα και πιο εύκολα...απλά έχει πέσει σίγουρα η ποιότητα του κόσμου, ξέρεις τώρα, μαντράδες, ρώσοι, αλβανοί....
-
..double post
-
κ ελεγα καμια κυριακη αν εχει καλο καιρό να πηγενα καμιά βόλτα χια χάζεμα (μου θυμιζει λιγο τα παιδικά χρόνια σε παζάρια γερμανια) αλλα έτσι οπως τα λετε με βλέπω για τιποτα αλλο!
-
Έχουν ψιλοπεθάνει τα περισσότερα cafe-bar ή είναι ιδέα μου;;
Κάθε πέρυσι και καλύτερα. Και κάνω σύγκριση κάθε χρόνο τέτοια εποχή, που είναι εκτός εορτών. -
παιδια εχω μια ετησια συνδρομη στο γυμναστηριο Gymnasium στο κεντρο. για προσωπικους λογους δεν θα μπορεσω να τη χρησιμοποιησω. αν καποιος ενδιαφερεται μπορω να τη μεταφερω σ αυτον. η ετησια συνδρομη εχει 300 ευρω, εγω τη δινω 250. οποιος ενδιαφερεται ας γραψει εδω ή ας μου στειλει πμ.
-
Ο χρήστης Black-eyed έγραψε:
Το θέμα γίνεται σιγά σιγά
Ποιο ακριβώς είναι το on topic;;;
εξοστρακισμός
Εσύ και όλη η εθισμένη στον καφέ παρέα σου!
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
-
Σαν το καφέ δεν έχει...
Kon5 μαζί σου στον πόλεμο που δεχόμαστε
-
-
Καφές = αηδία
Posts προς Θεσσαλονικείς