-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Κλασσικα ο αλβανός (αν είναι) διέφυγε! Τελικά την ΕΛ.ΑΣ. την έχουμε μόνο για να μαζεύει λεφτά για τον προϋπολογισμό! Από άποψη ελέγχου κ καταστολή εγκλήματος έχουν πιάσει πάτο!
Χαμός γίνεται. Πριν μια εβδομάδα μας άνοιξαν το σπίτι. Ευτυχώς που ήμουν Χαλκιδική και είχα όλα τα πράγματα μαζί μου. Κάτι χρυσαφικά πήραν μόνο και το μισό σπίτι ήταν άθικτο προφανώς άκουσαν θόρυβο από την πολυκατοικία και έφυγαν αφού μπήκαν μεταξύ 12 και 2 το μεσημέρι. Στο τμήμα της περιοχής που πήγαμε για μήνυση μας είπαν πως μέχρι εκείνη την ώρα στην περιοχή είχαν καταγγελθεί 27 διαρήξεις
Σωπα ρε συ! Απο που καταφεραν να μπουνε?
-
Έσπασαν τον μύλο της κλειδαριάς και ήταν και ασφαλείας
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Έσπασαν τον μύλο της κλειδαριάς και ήταν και ασφαλείαςΑαα να μεινω ησυχος δλδ... τζαμπα την εβαλα την πορτα ασφαλειας...
-
Πόρτα ασφαλείας ή μόνο κλειδαριά ασφαλείας;
-
Συναγερμός φαίνεται να είναι η μόνη λύση φίλε κορσέρ.
Πάντως είναι ένας ακόμα τρόπος να ξεφορτωθείς το punto
Mάνο κλειδαριά μόνο, η πόρτα δεν ήταν θωρακισμένη.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Συναγερμός φαίνεται να είναι η μόνη λύση φίλε κορσέρ.Πάντως είναι ένας ακόμα τρόπος να ξεφορτωθείς το punto
Mάνο κλειδαριά μόνο, η πόρτα δεν ήταν θωρακισμένη.
Τωρα που ειπες Funto και το καλοσκεφτηκα... μουφα ασφαλειας σας βαλανε. Εδω του Funto την κλειδαρια την πολτοποιησανε με κατσαβιδια αλλα το πουστικο δεν ανοιξε
Btw, τωρα με την αποσυρση θα παει για λιωσιμο... ο καιρος γαρ εγγυc
Speaking of συναγερμος:
http://cgi.ebay.co.uk/Security-Wireless ... otohostinghttp://cgi.ebay.co.uk/Wireless-Burglar- ... 7C294%3A50
Βασιζομενοι σε GSM... απλοι και γρηγοροι στην εγκατασταση...
-
Που μενεις κονπέντε; (αν επιτρεπεται βεβαια)
Κανω στατιστικη διαρρηξεων μετά τις 2 που εφαγα περσι και φετος
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ελαφρώς οφφ-τόπικ, αλλά ποιός από εδώ ξέρει από Punto; Συνηθισμένα προβλήματα, χούγια και σημεία που πρέπει να κοιταχτούν κλπ. Βρήκαμε ένα Mk2 του 2000 και λέω να το τσιμπίσουμε με τον αδερφό μου για ενδοαστικό/περιαστικό κουβά, γιατί μεγάλωσα και πρέπει να γίνω κουτάκιας, για να με αγαπήσει ο italakias κλπ.Αναφορικά με τη HEL(L)EXPO, συμφωνώ κι εγώ ότι πρέπει να φύγει από εκεί.
Καταπληκτικό αυτοκίνητο. Αν είναι και το 60αρι, ειδικά με έξτρα εξοπλισμό τα καθίσματα και το A/C, τα σπάει.
ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Που μενεις κονπέντε; (αν επιτρεπεται βεβαια)Κανω στατιστικη διαρρηξεων μετά τις 2 που εφαγα περσι και φετος
Καλαμαριά, στην Εθνικής Αντιστάσεως.
Ομοιπαθής ε? Σε ποια περιοχή πρπ αν επιτρέπεται -
Και αξιόπιστο, ειδικά αυτό του corsair το λές έως και απροβλημάτιστο
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Και αξιόπιστο, ειδικά αυτό του corsair το λές έως και απροβλημάτιστο10 χρονων, 150κ+, καννιβαλος οδηγος... θα ελεγα οτι ειναι πολυ αξιοπιστο τηρουμενων των αναλογιων
Αλλωστε δεν ειναι τυχαιο οτι δεν θα ειχα κανενα ενδοιασμο να ξαναπαρω ενα
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
10 χρονων, 150κ+, καννιβαλος οδηγος... θα ελεγα οτι ειναι πολυ αξιοπιστο τηρουμενων των αναλογιων
Σωστά μόνο μια φορά την εβδομάδα συνεργείο για διάφορες άκυρες βλάβες. Το δεύτερο για ποιό λόγο για ανταλλακτικά?
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Που μενεις κονπέντε; (αν επιτρεπεται βεβαια)
Κανω στατιστικη διαρρηξεων μετά τις 2 που εφαγα περσι και φετος
Καλαμαριά, στην Εθνικής Αντιστάσεως.
Ομοιπαθής ε? Σε ποια περιοχή πρπ αν επιτρέπεταιΚεντρο κατακέντρο. Πλατωνος. 6 διαρρήξεις στην πολυκατοικια, οι 2 σε μενα. Η πρωτη με απλή πορτα και η δεύτερη με κλειδαριά ασφαλείας και τρίαινα κλειδωμενες...
-
Φίλε greo συναγερμό σκέφτεσαι να βάλεις?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
10 χρονων, 150κ+, καννιβαλος οδηγος... θα ελεγα οτι ειναι πολυ αξιοπιστο τηρουμενων των αναλογιων
Σωστά μόνο μια φορά την εβδομάδα συνεργείο για διάφορες άκυρες βλάβες. Το δεύτερο για ποιό λόγο για ανταλλακτικά?
Το δικο σου δεν θα υπηρχε καν στα χερια μου... συνεχισε να εκτιθεσαι
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Εδω του Funto την κλειδαρια την πολτοποιησανε με κατσαβιδια αλλα το πουστικο δεν ανοιξεAσχετοι. Κανονικα επρεπε να σου ανοιξουν την πορτα σα κονσερβα, τραβοντας την απο επανω. Ετσι εκαναν σε εμενα...
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Ασφάλιση κλοπής φαίνεται να είναι η μόνη λύση φίλε κορσέρ.Πόσα δευτερόλεπτα πιστεύεις ότι θα φωνάζει ο συναγερμός εάν μπουν;;;;
Πολύ άσχημο πράγμα όμως να σου ανοίγουν το σπίτι...
Πάντως είναι ένας ακόμα τρόπος να ξεφορτωθείς το punto
Το punto δεν θα το ξεφορτωθεί στον αιώνα τον άπαντα... Σε 30 χρόνια, εγώ θα έχω αγοράσει 20θέσιο λεωφορείο για τα εγγόνια, εσύ με τον Αντρέα θα πίνετε τσίπουρα και θα τρώτε γύρους στην Αρετσού κοιτάζοντας τα 15χρονα κοριτσάκια που περνάνε και θα ξερογλύφεστε, ο ποπολάρος θα μιλάει για το πόσο evoness έχει το καινούριο focus MkXXV και ο corsair ακόμα θα προσπαθεί να διαλύσει το punto...
Εξάλλου είναι και αμετανόητος:
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
εσύ με τον Αντρέα θα πίνετε τσίπουρα και θα τρώτε γύρους στην Αρετσού κοιτάζοντας τα 15χρονα κοριτσάκια που περνάνε και θα ξερογλύφεστεΠστ κύριος ξέχασες τον φίλο μου τον Λεωνίδα
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Ασφάλιση κλοπής φαίνεται να είναι η μόνη λύση φίλε κορσέρ.
Πόσα δευτερόλεπτα πιστεύεις ότι θα φωνάζει ο συναγερμός εάν μπουν;;;;
Πολύ άσχημο πράγμα όμως να σου ανοίγουν το σπίτι...
Γι αυτό υπάρχει η τηλεειδοποίηση
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Φίλε greo συναγερμό σκέφτεσαι να βάλεις?Eχω βαλει εναν μπας και τρομαξει καποιον. Το προβλημα ειναι η διαρρηξη καθαυτη και οχι το τι σου κλεβουν
Posts προς Θεσσαλονικείς