-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Το Σαββατόβραδο η σερβιτόρα είναι
Τι επαγγελεσαι?
Εγώ τι να πω στην γυναίκα μου για να πάω ?Αγάπη μου πάω στο spiti mou? Πέραν της πλάκας ειδικά για σαββατόβραδο (που αξίζει η σερβιτόρα) το μαγαζάκι είναι καλό για μια αλλαγή από τα ίδια και τα ίδια.
-
Το Σαββατόβραδο η σερβιτόρα είναι
Τι επαγγελεσαι?
Δικηγόρος είμαι.
Την στάμπαρες και εσύ την σερβιτόρα?
-
Ειναι αυτη που μου εριξε το ποτο...
Και μετα με σκουπισε... -
Και μετα με σκουπισε...
-
Και μετα με σκουπισε...
για λεγε για λεγε...
-
Corsair, πιάσε το Meet The Fuckers 3 και άσε τα φόρα...
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Corsair, πιάσε το Meet The Fuckers 3 και άσε τα φόρα...ναι ρε φιλε, αλλα του Saxon θα ειναι 'based on a true story'
-
Δε θα μου παρετε κουβεντα.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Ωραίο μαγαζί το spiti mou. Διακόσμηση, μουσική (απ αυτή που δεν βάζω ποτέ σπίτι αλλά γουστάρω έξω) - έπαιζε φουλ βινύλιο , ΑΛΛΑ
κακό σέρβις (γίνεται με 2 σερβιτόρους τόσος κόσμος)
τρισάθλιες γκόμενεςTα αφεντικά είναι πελάτες μου. Τί μέρα πήγες? Ανάλογα με τις μέρες είναι. Μερικές φορές έχει σαύρες μερικές φορές καλή αναλογία. Το Σαββατόβραδο η σερβιτόρα είναι
παρασκευή πήγα
σερβιτόρο είχε -
Α ρε Χάρη . Ο Λάζαρος θα ήταν ο σερβιτόρος με τα ράστα Καλό παιδί.
Αλλά Σάββατο θα πηγαίνεις
Μιλάμε για τρελό κουκλί . Έχω καιρό να πάω . -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ωραίο μαγαζί το spiti mou. Διακόσμηση, μουσική (απ αυτή που δεν βάζω ποτέ σπίτι αλλά γουστάρω έξω) - έπαιζε φουλ βινύλιο , ΑΛΛΑ
τρισάθλιες γκόμενεςTα αφεντικά είναι πελάτες μου. Τί μέρα πήγες? Ανάλογα με τις μέρες είναι. Μερικές φορές έχει σαύρες μερικές φορές καλή αναλογία. Το Σαββατόβραδο η σερβιτόρα είναι
παρασκευή πήγα
σερβιτόρο είχεΑυτό που λένε είπε να πάει ο Εβραίος στο παζάρι κι ήτανε μέρα Σάββατο το έχεις ακούσει;;;
Καμία συγγένεια;;;
-
Α ρε Χάρη . Ο Λάζαρος θα ήταν ο σερβιτόρος με τα ράστα Καλό παιδί.Αλλά Σάββατο θα πηγαίνεις
Μιλάμε για τρελό κουκλί . Έχω καιρό να πάω .Ναι, ο Λάζαρος είναι τρελό κουκλί, το παραδέχομαι. Αλλά μήπως είναι λίγο άκομψο να εκφραζόμαστε έτσι σε δημόσια συζήτηση;
-
Έχεις κάτι ανησυχίες ρε πάτερ
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
παρασκευή πήγα
σερβιτόρο είχεΑυτό που λένε είπε να πάει ο Εβραίος στο παζάρι κι ήτανε μέρα Σάββατο το έχεις ακούσει;;;
Καμία συγγένεια;;;
έχω βρει αλλού σερβιτόρες, δεν καίγομαι κιόλας
-
Οι σερβιτόρες είναι χαμένος χρόνος... Όσο πιο ωραία, τόσο περισσότεροι της την πέφτουν και τόσο αυξάνουν οι απαιτήσεις της! Μόνον μόνιμοι θαμώνες αξίζει να χάνουν το χρόνο μαζί τους, αν βλέπουν πως κάνεις κατανάλωση, κερνάς, αφήνεις φιλοδώρημα, τότε ξυπνάνε λίγο τα ...σεξουαλικά τους ένστικτα!
Να ψωνίζεται από αυτές που είναι πελάτισσες στο μαγαζί , αυτές πέφτουν πιο εύκολα και ...φθηνότερα!
-
Ψιτ κύριος εμείς πάμε εκεί και ως νομικοί σύμβουλοι του μαγαζιού και δεν της πολυμιλάμε κρατάμε και ένα τουπέ έτσι να μην παραγνωριζόμαστε
-
H σερβιτόρα περιλαμβάνεται στην αμοιβή?
-
Ψιτ κύριος εμείς πάμε εκεί και ως νομικοί σύμβουλοι του μαγαζιού και δεν της πολυμιλάμε κρατάμε και ένα τουπέ έτσι να μην παραγνωριζόμαστεKοίτα, αν το γκομενάκι είναι φίνο, και μπορούσα να το εχμμμ έστω και σαν ...κλητήρας, δεν θα είχα κάποιο πρόβλημα!
-
@ mirage
Κάτσε και τον περιμένω τώρα από το γραφείο. Λες να του το θέσω το θέμα?@hf
φίνο δεν λες τπτΚαταπληκτικός καιρός σήμερα στην πόλη!
Posts προς Θεσσαλονικείς