-
abc
-
Απο την Κωλεττη θα ξεκιναει το εργο θα υπαρχουν τα διοδια και θα βυθιζεται
-
Ο χρήστης Argyrismm έγραψε:
πολλά ατυχήματα σήμερα σε περιφεριειακό και δρόμο Χαλκιδικής
πεσμένοι άνθρωποι στην άσφαλτο... τρομερά πράματα...
ΠΡΟΣΟΧΟΙ σε όλους μας, τα μποφόρ είναι πολλά και οι πλευρικοί άνεμοι
πολύ δυνατοί που επηρρεάζουν την κατευθυντικότητα του αυτοκινήτουΕγώ κάποια στιγμή στην Πυλαία νόμιζα ότι με χτύπησε αυτοκίνητο αλλά τελικά αποδείχτηκε ριπή ανέμου (και εγώ σαν μαλάκας έψαχνα να βρω ποιος με χτύπησε...)
-
Ο χρήστης vagemm έγραψε:
Κατεβασα το σχεδιο απο την kathimerini.gr αλλα ειναι σε pdf και ειναι 53ΜΒ.
Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες; γιατί δεν το βρίσκω...
-
Το ψαχνω εδω και ποση ωρα αλλα δεν το βρισκω. Ηταν στο site στις 31/10/06
εδω http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economyepix_871504_01/11/2006_203393
κατω κατω λεει οτι στις επιλογες θα βρουμε το σχεδιο και την μακετα αλλα που ακριβως δεν το βρισκω... -
Ναι μέχρι εκεί έφτασα κι εγω!!! Μήηηηηπως θα μπορούσες να το ανεβάσεις;
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Ναι μέχρι εκεί έφτασα κι εγω!!! Μήηηηηπως θα μπορούσες να το ανεβάσεις;Εγινε
http://rapidshare.com/files/2193367/ipo2th311006.pdf.html
Ειναι η σχεδιο που ειδαμε στην παρουσιαση (φωτο απο Google Earth και επανω το σχεδιο της υποθαλασσιας ) σε pdf.
προσοχη ειναι 53ΜΒ -
vagemm
Ευχαριστώ πολύ!!!! -
Τώρα που το είδα λίγο, φαίνεται ότι η Μ. Αλεξάνδρου γίνεται διπλής κατεύθυνσης. Άρα η Ανθέων αλλάζει κατεύθυνση;
Επίσης η Νικης πεζοδρομείται, άρα η υποθαλάσσια είναι μονόδρομος για να φτάσεις στην πόλη απο την δυτική είσοδο
Εκτός απο την έξοδο στην Συνδίκα, βλέπω και μία ακόμα στην Ευζώνων. -
Βλέπω την Εγνατία, με το καταπληκτικό σύστημα φαναριών που έχει, να μπατάρει και να μην κινείται τίποτα...
Επίσης βλέπω πολλά χρήματα στην υπόθεση...και δυστυχώς δεν έχω μερικά διαμερίσματα στη Νίκης...
-
για τον φίλο που ρώτησε αν θα γίνουν έργα στην Β Όλγας. Θα γίνουν εξ'αιτίας της υποθαλλάσιας. Θα γίνει διπλή κατέυθυνσης με λεωφοριόδρομους. Επίσης η Μ Αλεξάνδρου από αυτά που μέχρι στιγμής ξέρω θα στενέψει και σε κάποια σημεία θα γίνει διπλής κατεύθυνσης.
-
Ο χρήστης christaras73 έγραψε:
για τον φίλο που ρώτησε αν θα γίνουν έργα στην Β Όλγας. Θα γίνουν εξ'αιτίας της υποθαλλάσιας. Θα γίνει διπλή κατέυθυνσης με λεωφοριόδρομους. Επίσης η Μ Αλεξάνδρου από αυτά που μέχρι στιγμής ξέρω θα στενέψει και σε κάποια σημεία θα γίνει διπλής κατεύθυνσης.Καλα θα περάσετε...
-
Η υποθαλασσια οπως τελικα θα γινει ειναι εγκλημα. Και μονο που διαβασα οτι θα γινουν συμβατικοι σταθμοι διοδίων (και οχι ΤΕΟ-pass) φτανει για να γινει η κατασταση αιδοιον-πιλος...
-
η κατασταση στην πολη ουτος η αλλως ειναι μπουρδελο. κατι μου λεει οτι εκτος απο τα φραγκα που σιγουρα θα φανε διαφοροι η ολη κινηση γινετε για να αποσυμφορηθει σε καποιο βαθμο το κεντρο της πολης και να πουλαει μουρη η δημαρχαρα μας. για το τι θα γινεται στις εξοδους οπου θα ερχονται χιλιαδες αυτοκινητα και θα μποτιλιαρονται κανεις δεν λεει κουβεντα και κυριως η δημαρχαρα μας που μενει στο πανοραμα και εχει θεα την πολη
-
αυτοι δεν πανε καλα ρε .........
-
Η δημαρχαρα μας εχει (οπως λεγεται) ΗΔΗ πουλησει τα (μελλοντικα) πεζοδρομια της Λεωφορου Νικης (θεος σχωρεστην, να ζησουμε να την θυμομαστε) στους γυφτους της Αριστοτελους για να βαλουν καναπεδες ρεζερβέ.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Η δημαρχαρα μας εχει (οπως λεγεται) ΗΔΗ πουλησει τα (μελλοντικα) πεζοδρομια της Λεωφορου Νικης (θεος σχωρεστην, να ζησουμε να την θυμομαστε) στους γυφτους της Αριστοτελους για να βαλουν καναπεδες ρεζερβέ.για να κανει τα πλακακια του κηπου και της πισινας????
-
Λέτε να μην γίνει τελικά?
Κάποιοι ετοιμάζονται να προσφύγουν στο συμβούλιο της Επικρατείας και στη Ευρωπαϊκή Ένωση...
Το παράδοξο? Οι ίδιοι άνθρωποι που την σκέφτηκαν και έκαναν μελέτες για την υποθαλάσσια...την θάβουν...Ο λόγος, δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με τις αρχικές μελέτες αν και τα οφέλη που παρουσιάζονται στον τύπο βασίζονται σε αυτές ακριβώς τις μελέτες που δεν θα υλοποιηθούν τελικά -
η Μ. Αλεξάνδρου θα γίνει κλειστής κυκλοφορίαε με μπάρες δεξιά-αριστερά?
και τα...θεματικά πάρκα?
-
Avin; Πηγαίνοντας προς θεσσαλονίκη;
Που ακριβώς είναι αυτή;
Posts προς Θεσσαλονικείς