-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Στο Κοσμος βλεπω απο μακρυα θεση ελευθερη. Γκαζωνω, πλησιαζω, βλεπω οτι ειναι για αναπηρικο.
Απο απεναντι, νεαρος οδηγος κανει το ιδιο. Φτανουμε τετ-α-τετ και ετοιμαζομαστε και οι 2 να συνεχισουμε το ψαξιμο, χωρις φυσικα να παρκαρουμε εκει.
Ερχεται απο τον καθετο ενα ανθρωποειδες, περναει αναμεσα μας και παρκαρει κυριλε στην αναπηρικη. Κανω την χαρακτηριστικη χειρονομια , το παληκαρι απεναντι γελαει πικρα και συνεχιζουμε την αναζητηση της χαμενης κιβ... ε, θεσης...Εμένα με έβρισε, νεαρή φανερά εκνευρισμένη όταν της είπα ότι έχει παρκάρει σε θέση για έγκυες γυναίκες.
και τι της ειπες?
-
Άμα της είχε απαντήσει, δεν θα ήταν εδώ για να μας την πει την ιστορία...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Άμα της είχε απαντήσει, δεν θα ήταν εδώ για να μας την πει την ιστορία...:
lol:
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Εμένα με έβρισε, νεαρή φανερά εκνευρισμένη όταν της είπα ότι έχει παρκάρει σε θέση για έγκυες γυναίκες.
και τι της ειπες?
Εκει δεν λες τιποτα. Την καθιστας επιτοπου εγκυο, ωστε να εχει καθε δικαιωμα να σταθμευσει...
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Εμένα με έβρισε, νεαρή φανερά εκνευρισμένη όταν της είπα ότι έχει παρκάρει σε θέση για έγκυες γυναίκες.
και τι της ειπες?
Εκει δεν λες τιποτα. Την καθιστας επιτοπου εγκυο, ωστε να εχει καθε δικαιωμα να σταθμευσει...
Γαματο
Παντως οι γκομενες εχουν ξεφυγει
Οι αντρες οδηγοι θα κανουν καμια χειρονομια,θα πουν κανα κοσμητικο και στις περισσοτερς των περιπτωσεων ληγει εκει το θεμαΜε τις γκομενες,ειτε ευγενικα μιλησεις,ειτε τις βρισεις,δεν καταλαβαινουν,θα αρχισουν τα δικα τους........
-
Ο χρήστης Johnny_S έγραψε:
konstantinosV
Μολις πηρα καινουρια σκι και θελω να τα ρυθμισω. Προσπαθησα και μονος μου αλλα δεν ....
Ξερεις που μπορω να παω να μου τα ρυθμισουν?Γιαννης
Με γειά
check πμ -
Εξαιρετική μέρα σήμερα
όσο σκέφτομαι ότι έρχονται τα Χριστούγεννα μου'ρχεται να πάω να φουντάρω με την κίνηση που επικρατεί ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ -
ετοιμαστειτε για τα χειροτερα στην Εγνατεια στο υψος της Αγιας Σοφιας
Νεα παρακαμψη,μειωνει σε 2 τα ρευματα με κατευθυνση δυτικα(προς Σιδηροδρομικο Σταθμο)πριν καμια ωρα που περασα,Δευτερα βραδυ,κλειστη αγορα ειχαμε κολλησει κανα 10 εκει στη στενωσια
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Νεα παρακαμψη,μειωνει σε 2 τα ρευματα με κατευθυνση δυτικα(προς Σιδηροδρομικο Σταθμο)πριν καμια ωρα που περασα,Δευτερα βραδυ,κλειστη αγορα ειχαμε κολλησει κανα 10 εκει στη στενωσια
Προς τι; Μετρό κ εκεί;
-
Περαστικά σας!
Μου κανε ευχάριστη εντύπωση που πρόσεξα πως η Θεσ/νίκη έχει γεμίσει Citaro. Στο καλό να πάνε τα volvo!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Περαστικά σας!Μου κανε ευχάριστη εντύπωση που πρόσεξα πως η Θεσ/νίκη έχει γεμίσει Citaro. Στο καλό να πάνε τα volvo!
Μάλλον δεν είδες καλά τις γραμμές. Τα Volvo ζουν και βασιλεύουν...Αλλά, φανατισμός και ορκισμένοι εχθροί λεωφορείων, μου κάνουν τρομερή εντύπωση!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Περαστικά σας!
Μου κανε ευχάριστη εντύπωση που πρόσεξα πως η Θεσ/νίκη έχει γεμίσει Citaro. Στο καλό να πάνε τα volvo!
Μάλλον δεν είδες καλά τις γραμμές. Τα Volvo ζουν και βασιλεύουν...Αλλά, φανατισμός και ορκισμένοι εχθροί λεωφορείων, μου κάνουν τρομερή εντύπωση!
Mια φορά μπήκα όλη κι όλη σε λεωφορείο, citaro ήταν. Και τέτοια έβλεπα συνήθως. Καλά, δεν το πολυπρόσεξα το θέμα κιόλας.
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Προς τι; Μετρό κ εκεί;
Tο πιο πιθανο ειναι για τα εργα του μετρο
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
ξερει κανείς που μπορώ να βρω καλά ξύλα για το τζάκι? να είναι ξερά, κ μεσές κατά προτίμηση. αγοράζει κανείς από εσάς από κάποιον καλό ξυλέμπορο? δε θέλω να είναι μούσκεμα...Έχει 2 ξυλάδικα στη γωνία Όλγας + Μοσχονησίων (πριν τη Νομαρχία). Έχουν και χλωρά και ξερά, με διαφορετική τιμή προφανώς.
Εγώ πέρνω από το βενζινάδικό μου.Τα έχει σε 15κιλες τσάντες και είναι βολικές στην μεταφορά.....
Τόσο πολύ ακρίβυνε η βενζίνη;
-
καποιο αξιοπιστο καταστημα για αλλαγη αμορτισερ παιδια στην πολη μας?
-
Περιοχη;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Το κακό είναι ότι ακόμα και με αυτήν την παρέμβαση, πάλι τα ίδια θα είναι τα αποτελέσματα. Απλά πλέον στο Πανεπιστήμιο θα παρκάρουν μόνο φοιτητές και εργαζόμενοι του ΑΠΘ. Θα αλλάξει δηλαδή η σύσταση, όχι η ποσότητα και η καφροσύνη των αυτοκινήτων.Χμμ, μέχρι τώρα πάρκαραν εργαζόμενοι, 'πελάτες' ( ) και εξωπανεπιστημιακοί. Τώρα που φεύγουν οι άσχετοι και θα μείνει περισσότερος χώρος, κάποιοι θα αρχίσουν να έρχονται στο ΑΠΘ με αυτοκίνητο ενώ παλιότερα έρχονταν με άλλους τρόπους. Όμως το να βρεις θέση στον προορισμό σου δεν είναι το μόνο θέμα, είναι και η κίνηση στη διαδρομή + το κόστος οπότε υπολογίζω ότι το σύστημα θα ισορροπίσει λίιιγο καλύτερα από προηγουμενώς.
Εξαιρετική μέρα σήμερα
όσο σκέφτομαι ότι έρχονται τα Χριστούγεννα μου'ρχεται να πάω να φουντάρω με την κίνηση που επικρατεί ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑΩ ναι! Σήμερα ήταν μέρα πληρωμής αμαρτιών. 8 παρά τέταρτο το πρωί έπρεπε να πάω Καλαμαριά-Πανόραμα με αυτοκίνητο. 45-50Km/h σε όλες τις λωρίδες του περιφερειακού ενώ στο ραδιόφωνο έλεγε ότι το χάλι φτάνει μέχρι Αγ.Παύλο. Παρεμπιπτόντως, καθώς άκουγα από το ράδιο την αναφορά με τους δρόμους που έχει κίνηση, σκέφτηκα ότι θα ήταν πιο απλό και γρήγορο πλέον να λένε τους δρόμους που δεν έχουν κίνηση... Η Κέννεντι κλασσικά κορεσμένη (πότε θα τον φαρδύνουν αυτό το δρόμο; Έχει απίστευτα πολύ περισσότερη κίνηση απ'ότι έχει σχεδιαστεί) και στο κατέβασμα μπόνους: Στο ύψος του Ανατόλια εκεί που ανοίγει λίγο, τώρα έχει μόνο 1 λωρίδα λόγω έργων (σκάβουν για κάποιο αγωγό // με το δρόμο). Ύστερα, το μεσημέρι Μάκρο για κάτι ψώνια (αναγκαστικά πάλι αμάξι), μετά -με τη μηχανή ευτυχώς- ΑΠΘ, όπου όμως είδα αυτό:
οπότε όπως ήρθα, έφυγα. Προφανώς αν ήμουν με αμάξι θα είχα λαλήσει, είναι κιόλας η n-οστή φορά που συμβαίνει αυτό!
To απόγευμα ξανά Μάκρο (για αλλαγή, τα ελλατωματικά μου μέσα! $%%@) + Carrefour... Δεν θέλω να ξαναοδηγήσω αυτοκίνητο μέσα στη πόλη τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει η δεκαετία...ΥΓ1: Στο ΑΠΘ, πριν τη Γεωπονική, πέτυχα δεξιά ένα Hornet πεσμένο κάτω. Προφανώς κάποιος κρετίνος πήγε να ξεπαρκάρει, το έριξε και δεν άφησε ούτε χαρτάκι...
ΥΓ2: Γιατί οι διαφημίσεις στο ραδιόφωνο είναι για ? -
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Περιοχη;οπουδηποτε φιλε ,αρκει να ειναι αξιοπιστος και σχετικα προσιτος σε τιμες
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Περαστικά σας!Μου κανε ευχάριστη εντύπωση που πρόσεξα πως η Θεσ/νίκη έχει γεμίσει Citaro. Στο καλό να πάνε τα volvo!
29 ειναι ολα κι ολα και απο Volvo πλυμμηρα!!! Μαλιστα η τελευταια παραλαβη B9LA ειναι (τουλαχιστον με 360PS ειναι γρηγορα και δεν σερνονται)...
-
Ο χρήστης garvanitis έγραψε:
Περαστικά σας!
29 ειναι ολα κι ολα και απο Volvo πλυμμηρα!!! Μαλιστα η τελευταια παραλαβη B9LA ειναι (τουλαχιστον με 360PS ειναι γρηγορα και δεν σερνονται)...
Mάιστα!
Πρέπει να βελτιώσω την παρατηρητικότητά μου!
Posts προς Θεσσαλονικείς