-
Ο χρήστης syele έγραψε:
'Μπράβο στις Σερραίες'
Επειδή το ρεπορτάζ ήταν από την πίστα των Σερρών, θεώρησε σωστό να υποθέσει ότι όλες ήταν ΣερραίεςΏρες ώρες, είμαστε πολύ κίτσοι ρε γμτ
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Μας είδατε;;;
Μανίνα και Αντριάνα τα δύο νέα μέλη του Motorwomen clubΜόλις είδα το ρεπορτάζ πήρα τηλέφωνο τον HUNTER και μου λέει 'τα είδα... άσε! Θα είμαι σταματημένος στο φανάρι και θα μου λένε οι από δίπλα 'γεια σου Εύα σε είδαμε στην τηλεόραση'.
... καλό !!
Ααα και ο Αντρέας ας πρόσεχε
-
:edit:
-
Ελπιζω να μην σας ζαλιζω, μηπως μετρησε καποιος κανενα απο τα bmw M3 που ηταν στην πιστα?, μας ενδιαφερει να δουμε ποσο περιπου γυρναγαν, με νορμαλ ελαστικα, η slick, εχει ενα M3 ενας φιλος ο οποιος δεν μπαινει ιντερνετ, και εχουμε περιεργεια...
καλη μερα.
-
Λοιπόν στα σημαντικά τώρα... Χτες ήταν ένα τρομερά επιτυχημένο trackday με ελάχιστα παρατράγουδα αναφορικά με τον αριθμό των αυτοκινήτων που συμμετείχαν. Η συμπεριφορά στην πίστα ήταν άψογη από όλους ενώ και τα αυτοκίνητα πολύ αξιόλογα, οδηγημένα όπως τους αρμόζει από ανθρώπους που προφανώς 'το κατέχουν το άθλημα'. Το φόρουμ των 4Τ είχε αρκετά έντονη παρουσία (έστω κι ανεπίσημα) αφού στις Σέρρες ήταν ο HUNTER, o f1pilot, o popol@ros, o Nikos_bugsR, o jims192, η Εva, η CLSfox και σίγουρα κι άλλοι με τους τους οποίους δεν έτυχε να μιλήσουμε χτες.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα χτες ήταν το έντονο κρύο (η θερμοκρασία κυμάνθηκε από 3 έως 7 βαθμούς), το οποίο απέτρεπε τα ελαστικά από το να έρθουν σε θερμοκρασία λειτουργίας μέσα στους 5 γύρους τους οποίους είχε κάθε γκρουπ στη διάθεσή του κάθε φορά. Αυτό βέβαια δε νομίζω να μείωσε την ευχαρίστηση που λάμβανε ο καθένας οδηγώντας μέσα στην πίστα. Προσωπικά έκανα μόνο δύο αρκετά φυλαγμένες 'γύρες' χρησιμοποιώντας τα κανονικά μου λάστιχα και όχι το δεύτερο σετ με τα μεταχειρισμένα που έχω, αφού έπρεπε να επιστρέψω σχετικά νωρίς στην Αθήνα λόγω ανειλλημένων υποχρεώσεων με το αυτοκίνητο 'ως έχει'.
Ζητώ δημόσια συγγνώμη από τον popol@ro που του είχα υποσχεθεί βόλτα, αλλά λόγω της ελαφρώς καθυστερημένης έναρξης του trackday δεν πρόλαβα να μπω τρεις φορές όπως είχα υπολογίσει. Γιάννη την επόμενη φορά!
Επίσης πρέπει να πω πως χάρηκα πολύ που γνώρισα τον Ανδρέα (HUNTER), ο οποίος είναι καταπληκτικός τύπος (και πάει αέρα, αλλά αυτό είναι το λιγότερο). -
Ο χρήστης Runner Ducati Baylisstic έγραψε:
Ελπιζω να μην σας ζαλιζω, μηπως μετρησε καποιος κανενα απο τα bmw M3 που ηταν στην πιστα?, μας ενδιαφερει να δουμε ποσο περιπου γυρναγαν, με νορμαλ ελαστικα, η slick, εχει ενα M3 ενας φιλος ο οποιος δεν μπαινει ιντερνετ, και εχουμε περιεργεια...καλη μερα.
Όλα τα αυτοκίνητα μετρήθηκαν αφού η πίστα παρείχε χρονόμετρα σε όλους. Εγώ δυστυχώς δεν ξέρω χρόνους αφού έφυγα αρκετά νωρίς από την πίστα και οι χρόνοι μοιράστηκαν στο τέλος της μέρας, αλλά είμαι σίγουρος κάποιος από τους φίλους που έμεινε μέχρι το τέλος, θα δώσει τους χρόνους.
-
Γειά σας παιδιά,είμαι η Αντριάνα τού μότοργούμαν!!!!
Καλά περάσαμε,χρόνους καλούς κάναμε,αλλά ουδέν καλόν αμιγές κακού.
Στούς τελευταίους γύρους μου στήν πίστα,έκαψα έμβολο στόν τέταρτο κύλινδρο (φωτό θά ποστάρει ο Κρούζενστερν,άν ευκαιρέσει)
Εγώ έκανα χτές προσωπικό μου ρεκόρ,τουλάχιστον στούς τελευταίους χρονομετρημένους γύρους,μιάς καί στοά δύο πρώτα σέσσιονς δέν έπιανε τόν σένσορα τό 'μάτι' τής πίστας.
Ο χρόνος μου ήταν 1:43:86,καί μάλιστα μέ πολιτικά λάστιχα,μέ τόν καιρό εναντίον μας,καί μέ προοπτικές μεγάλης βελτίωσης,οι οποίες ήταν πάντα εκεί,αλλά η πίστη μου σέ παλαιούς αγωνιζόμενους μέ έκανε νά μήν τίς βλέπω.Μετά από τίς επισκευές,θα επιστρέψουμε δρυμύτεροι.
Υ.Γ. όποιος μπορέσει να πεί δθό τρία πράγματα,γιά τό πιστόνι μου,θα είναι καλοδεχούμενος.
Ελπίζω ο Σπύρος να έλαβε τό ΜΜS πού έστειλα.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Ελπιζω να μην σας ζαλιζω, μηπως μετρησε καποιος κανενα απο τα bmw M3 που ηταν στην πιστα?, μας ενδιαφερει να δουμε ποσο περιπου γυρναγαν, με νορμαλ ελαστικα, η slick, εχει ενα M3 ενας φιλος ο οποιος δεν μπαινει ιντερνετ, και εχουμε περιεργεια...
καλη μερα.
Όλα τα αυτοκίνητα μετρήθηκαν αφού η πίστα παρείχε χρονόμετρα σε όλους. Εγώ δυστυχώς δεν ξέρω χρόνους αφού έφυγα αρκετά νωρίς από την πίστα και οι χρόνοι μοιράστηκαν στο τέλος της μέρας, αλλά είμαι σίγουρος κάποιος από τους φίλους που έμεινε μέχρι το τέλος, θα δώσει τους χρόνους.
Κοντά σρτό 1:40 από ότι θυμάμαι,αύριο θα απαντήσω μέ τα χαρτιά πού μάς δώσανε.
-
Ο χρήστης sakinen έγραψε:
Η αξία του κόκκινου καντέτ πλέον έχει ανέβει σε άλλα επίπεδα....Και του ιδιοκτητη του βεβαιως- βεβαιως μιας και εγινε ......Αντριαννα του μοτορουιμεν
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Γειά σας παιδιά,είμαι η Αντριάνα τού μότοργούμαν!!!!Καλά περάσαμε,χρόνους καλούς κάναμε,αλλά ουδέν καλόν αμιγές κακού.
Στούς τελευταίους γύρους μου στήν πίστα,έκαψα έμβολο στόν τέταρτο κύλινδρο (φωτό θά ποστάρει ο Κρούζενστερν,άν ευκαιρέσει)
Εγώ έκανα χτές προσωπικό μου ρεκόρ,τουλάχιστον στούς τελευταίους χρονομετρημένους γύρους,μιάς καί στοά δύο πρώτα σέσσιονς δέν έπιανε τόν σένσορα τό 'μάτι' τής πίστας.
Ο χρόνος μου ήταν 1:43:86,καί μάλιστα μέ πολιτικά λάστιχα,μέ τόν καιρό εναντίον μας,καί μέ προοπτικές μεγάλης βελτίωσης,οι οποίες ήταν πάντα εκεί,αλλά η πίστη μου σέ παλαιούς αγωνιζόμενους μέ έκανε νά μήν τίς βλέπω.Μετά από τίς επισκευές,θα επιστρέψουμε δρυμύτεροι.
Υ.Γ. όποιος μπορέσει να πεί δθό τρία πράγματα,γιά τό πιστόνι μου,θα είναι καλοδεχούμενος.
Καλώς την Αντριάνα
Καλά περάσατε εεε ..Κρίμα για το μοτέρ
Οταν ανεβάσει ο Σπύρος τις φωτο θα το δούμε ... συνήθως είναι από φτωχό μείγμα όμως. -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Γειά σας παιδιά,είμαι η Αντριάνα τού μότοργούμαν!!!!
Καλά περάσαμε,χρόνους καλούς κάναμε,αλλά ουδέν καλόν αμιγές κακού.
Καλώς την Αντριάνα
Καλά περάσατε εεε ..Κρίμα για το μοτέρ
Οταν ανεβάσει ο Σπύρος τις φωτο θα το δούμε ... συνήθως είναι από φτωχό μείγμα όμως.ΒΑΣΙΛΗ μιας και το ανάφερες υπάρχει τρόπος να το καταλάβουμε ότι έχουμε φτωχό μίγμα και να προλάβουμε συμβάντα σαν αυτά του HUNTER
(αν υποθέσουμε φυσικά πως αυτό ήταν το πρόβλημα)??Ρωτώ γιατί έχω ένα πρόβλημα στο αμάξι και νομίζω 'οτι στεγνώνει ψιλά και θα κάψω κάνα εμβολο.
-
Ιδού η φωτό του Ανδρέα παίδες:
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
συνήθως είναι από φτωχό μείγμα όμως.
Εκεί πήγε τό μυαλό μου Βασίλη.
Πώς να προχωρήσω;Μέ ρυθμιστή πίεσης καυσίμου;Θά είναι αρκετό αυτό;
Μήπως κάτι άλλο;Θά τό βάλω καί στα 'τεχνικά'.Οσοι περισσότεροι τό διαβάσουνε,τόσο περισσότεροι θα τό αποφύγουνε.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
συνήθως είναι από φτωχό μείγμα όμως.
Εκεί πήγε τό μυαλό μου Βασίλη.
Πώς να προχωρήσω;Μέ ρυθμιστή πίεσης καυσίμου;Θά είναι αρκετό αυτό;
Μήπως κάτι άλλο;Θά τό βάλω καί στα 'τεχνικά'.Οσοι περισσότεροι τό διαβάσουνε,τόσο περισσότεροι θα τό αποφύγουνε.
Αντρέα το 1ο βήμα είναι δυναμομέτρηση μα ταυτοχρονη μετρηση του μιγματος για να δεις που υπαρχει ακριβώς υποαρχει το πρόβλημα και μετά επεναπρογραμματισμος του εγκεφάλου στο δυναμόμετρο. Σχετικα ακριβη δουλειά αλλα αξίζει.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Αντρέα το 1ο βήμα είναι δυναμομέτρηση μα ταυτοχρονη μετρηση του μιγματος για να δεις που υπαρχει ακριβώς υποαρχει το πρόβλημα και μετά επεναπρογραμματισμος του εγκεφάλου στο δυναμόμετρο. Σχετικα ακριβη δουλειά αλλα αξίζει.
Τό κακό είναι ότι δέν ξέρω τίποτα γιά δυναμομετρητές στήν Θεσσαλονίκη,πόσο μάλλον γιά τό ποιόν θα εμπιστευτώ.
-
Αντρέα ωραίο πιστόνι να το χαίρεσαι κρίμα την ταλαιπωρία αλλά τουλάχιστο πρόλαβες να το χαρείς έτσι ?
ναι ήταν φοβερή μέρα (τουρμπόκαιρος βέβαια αλλά αμα είσαι βουνισιος το αντέχεις )
τα BMW ήταν από Κοζάνη και είχαν καλύτερο χρόνο 1.39.7 το κόκκινο και 1.40.0 το μαύρο. φυσικά το show όλη μέρα από αυτά και το mercedes 190 ήταν όλα τα λεφτά. κάθε φορά που βγαίνανε, γέμιζε η κερκίδα του.. αναψυκτήριου (για να κόβει και τον αέρα).
μπράβο στις Motorwomen που μας βγάλανε στις ειδήσεις. Ευα πάρε την ΕΘΕΑ να δούμε και κάνα αγώνα στον ΑΝΤ1.
Καλά, τα 106 σκίσανε πάλι ε ? χεχεχε
καλύτερα γυρολόγια ημέρας :
Μπίμπης (Εvo) 1:35.1 - με την κοπελιά του μέσα....
Μάνος (106) 1:35.2 - η σημαία του 106sportclub για τη μέρα και άσωτοι γύροι
Στέλιος (Evo) 1:35.7 - Αυτός δεν είχε την κοπελιά του μέσα..
Παναγιώτης f1pilot (106) 1:36.0 - Με χαρά είδα ότι βγήκε όταν έβγαλε το 2ο στρώμα από λινά. Άξιος!
tapasr (106) 1:37.5
glf (106) 1:37.5
jongoul (106) 1:37.7 - O καλύτερος ήχος από 106
ntz (106) 1:38.8 - ακόμα και με turbo τα 106 στρίβουν !!!!!!!
Ace-xarhs (106) 1:39.1 - way to go...
Κρητικός (BMW M3) 1:39.7 - κοζάνη οέο αλλά τον πάτησα χεχεχεχε
mythos (starlet !!!) 1:39.8 - Εφυγε όταν νύχτωσε!!!
Θοδωρής (ΒΜW 320) 1:40.0 - Ο συνοδηγός μου στο σπριντ Κοζάνης !! χεχεχεχε το βραβείο για τις πιο πολλές πόρτεςσε σύνολο 49 συμμετοχών !!!
δεν ξέρω, πρώτη φορά ευχαριστήθηκα τόσο πολύ μια μέρα σε πίστα! το πόσο καλά και γρήγορα περνούσε η μέρα...
-
Η φωτογραφία αποδεικνύει το 'λυώσιμο' του πιστονιού από προανάφλεξη λόγω φτωχού μείγματος.
Τα σπασμένα ελατήρια μπορεί να προκαλέσουν τέτοιο λυώσιμο , αν θυμάμαι καλά όμως τα πιστόνια-ελατήρια ήταν καινούργια.Δυστυχώς η μόνη αξιόπιστη λύση είναι αυτή που έγραψε ο Χρήστος.
Δυναμομέτρηση με ταυτόχρονη ανάλυση καυσαερίων από wide band 'λ' που έχουν τα δυναμόμετρα. Μόνο πάνω σε δυναμόμετρο όπου ο κινητήρας έχει υψηλό φορτίο μπορεί να διαβαστεί καλά το μείγμα.
Εκεί πάνω στο δυναμόμετρο μπορεί να ρυθμιστεί το μείγμα είτε με έναν ρυθμιζόμενο ρυθμιστή πίεσης καυσίμου (στη καλύτερη περίπτωση και πολύ χοντρική ρύθμιση) ... ή ... να φτειαχτεί καινούργιο πρόγραμμα το οποίο θα είναι ειδικά για τον κινητήρα σου (η καλύτερη λύση)
Ενδεικτικά μετά από δυναμομέτρηση στο δικό μου (πολύ πλούσιο μείγμα) , ο Δημητριάδης ζήτησε 700 ευρω για καινούργιο πρόγραμμα .. ο Χρήστος ήταν παρών. -
Ο χρήστης glf έγραψε:
Αντρέα ωραίο πιστόνι να το χαίρεσαι κρίμα την ταλαιπωρία αλλά τουλάχιστο πρόλαβες να το χαρείς έτσι ?ναι ήταν φοβερή μέρα (τουρμπόκαιρος βέβαια αλλά αμα είσαι βουνισιος το αντέχεις )
τα BMW ήταν από Κοζάνη και είχαν καλύτερο χρόνο 1.39.7 το κόκκινο και 1.40.0 το μαύρο. φυσικά το show όλη μέρα από αυτά και το mercedes 190 ήταν όλα τα λεφτά. κάθε φορά που βγαίνανε, γέμιζε η κερκίδα του.. αναψυκτήριου (για να κόβει και τον αέρα).
μπράβο στις Motorwomen που μας βγάλανε στις ειδήσεις. Ευα πάρε την ΕΘΕΑ να δούμε και κάνα αγώνα στον ΑΝΤ1.
Καλά, τα 106 σκίσανε πάλι ε ? χεχεχε
καλύτερα γυρολόγια ημέρας :
Μπίμπης (Εvo) 1:35.1 - με την κοπελιά του μέσα....
Μάνος (106) 1:35.2 - η σημαία του 106sportclub για τη μέρα και άσωτοι γύροι
Στέλιος (Evo) 1:35.7 - Αυτός δεν είχε την κοπελιά του μέσα..
Παναγιώτης f1pilot (106) 1:36.0 - Με χαρά είδα ότι βγήκε όταν έβγαλε το 2ο στρώμα από λινά. Άξιος!
tapasr (106) 1:37.5
glf (106) 1:37.5
jongoul (106) 1:37.7 - O καλύτερος ήχος από 106
ntz (106) 1:38.8 - ακόμα και με turbo τα 106 στρίβουν !!!!!!!
Ace-xarhs (106) 1:39.1 - way to go...
Κρητικός (BMW M3) 1:39.7 - κοζάνη οέο αλλά τον πάτησα χεχεχεχε
mythos (starlet !!!) 1:39.8 - Εφυγε όταν νύχτωσε!!!
Θοδωρής (ΒΜW 320) 1:40.0 - Ο συνοδηγός μου στο σπριντ Κοζάνης !! χεχεχεχε το βραβείο για τις πιο πολλές πόρτεςσε σύνολο 49 συμμετοχών !!!
δεν ξέρω, πρώτη φορά ευχαριστήθηκα τόσο πολύ μια μέρα σε πίστα! το πόσο καλά και γρήγορα περνούσε η μέρα...
Αψογα τα Ραλακια... βλεπω γυρνανε σε εξαιρετικους χρονους, βεβαια παντα σημαντικοτερο ρολο παιζει ο οδηγος... (οκ μαζι σιγουρα με το στησιμο)...
-
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την μαμά μου, τον μπαμπά μου, την ακαδημία, τον οδηγό μου που με έμαθε να κρατάω το τιμόνι κτλ κτλ...!
Πέρα από την πλάκα να πω και εγώ με την σειρά μου ένα τεράστιο μπράβο σε όλους όσους κόπιασαν ούτως ώστε αυτή η διοργάνωση να σχεδιαστεί και να διεκπεραιωθεί με απόλυτη επιτυχία, μεταξύ αυτών τον Παναγιώτη Τανιμανίδη (106sportclub), τον Δημήτρη Παπασιλέκα (Puntoclub), τον Φίλιππο Μάρρα (Ibizaclub) και φυσικά την Λουίζα Clsfox στην οποία πραγματικά βγάζω το καπέλο!!
Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Κατερίνα (kat) η οποία μου παραχώρησε το αυτοκίνητό της (MX5) για να οδηγήσω στην πίστα μιας και το δικό μου είχε μείνει νωρίτερα από μηχανική βλάβη αλλά και τον Αντρέα (Hunter) o οποίος μου έδωσε το πανέμορφο Opel του για τις ανάγκες των incar πλάνων! Αντρέα (Αντριάννα?!?!?!?!) χάρηκα πολύ για την γνωριμία!
Χάρηκα πολύ που για μια ακόμη φορά είδα αρκετές γνωστές φάτσες της Β.Ελλάδας αλλά και γνώρισα νέο κόσμο μεταξύ αυτών τον Hunter, τον Popolaro και τον Glf!
Εκτάκτως ενημερωθήκαμε από δημοσιογράφο του Αντ1 ότι θέλουν να καλύψουν την εκδήλωση και να κάνουν ένα ρεπορτάζ για το Club στο δελτίο των 20:00 όπως και έγινε. Αν και το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που ευελπιστούσαμε μιας και όλες οι σημαντικές δηλώσεις περί ασφάλειας φαίνεται πως δεν αποτελούσαν 'ενδιαφέρον' θέμα και κόπικαν στο μοντάζ εντούτοις θεωρώ πως μια τέτοια δημοσιότητα για μια ακόμη φορά είναι καλή για το Club, την προβολή και την ανάπτυξή του!
Να διευκρινίσω πως η δηλώσεις της κοπέλας με το κόκκινο Seat Ibiza σε καμία περίπτωση ΔΕΝ επικροτήθηκαν από τα υπόλοιπα μέλη τα οποία παρευρίσκονταν στον χώρο καθώς ΔΕΝ εκφράζουν ούτε την φιλοσοφία αλλά ούτε και το ύφος της παρέας μας. Δυστυχώς όμως μεγάλο απόσπασμα από αυτές τις δηλώσεις φάνηκε ιδιαίτερα 'ενδιαφέρον' σε αυτούς που κάνανε το μοντάζ και έτσι η εικόνα που πέρασε τελικά προς τον κόσμο δεν είναι αντιπροσωπευτική του χαρακτήρα του Club μας...
Το ρεπορτάζ μπορείτε να δείτε εδώ:
http://www.motorwomen.gr/downloads/Ant1.wmv -
Ευα πάρε την ΕΘΕΑ λέμε!! αμα φέρνεις κάμερες για trackday, φαντάζομαι τι θα γίνει για ένα ράλλυ ! χεχεχεχεχεχε
ήταν και το κανάλι ΔΙΚΤΥΟ από Σέρρες στην πίστα και είπαμε κάποια πράγματα και εκεί. το είδε κανείς από Σέρρες ? είμαι περίεργος να μάθω πως το παρουσίασαν εκεί που είναι πιο συνηθισμένοι μάλλον στα events της πίστας
Γιά πίστα είναι κανείς