-
ΠΩ-ΠΩΩΩΩ!!!!
ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΙΣΙΩΜΑ!!!!
Ενας ένας βρέ!!!Νά προλαβαίνω νά γράφω!!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΠΩ-ΠΩΩΩΩ!!!!
ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΙΣΙΩΜΑ!!!!
Ενας ένας βρέ!!!Νά προλαβαίνω νά γράφω!!!ξυνεσαι ξυνεσαι
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ΠΩ-ΠΩΩΩΩ!!!!
ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΙΣΙΩΜΑ!!!!
Ενας ένας βρέ!!!Νά προλαβαίνω νά γράφω!!!ξυνεσαι ξυνεσαι
Φαίνεται φαίνεται;
-
βασικα ψηνομαι για πιστα.πιο πολυ για να μαθω το αυτοκινητο μου.ξερετε ειχα ενα ατυχημα. εφυγα απο τον δρομο και ολα αυτα γιατι μου φαινοταν πολυ ωραιο να παιζω με την ουρα του αυτοκινητου μου, μονο που καποια στιγμη δεν το μαζεψα. και ολα αυτα ενω ημουν πολυ νεος οδηγος. απο τοτε, δεν τρεχω ξανα σε δημοσιους δρομους γιατι φοβαμαι μην μου ξανασυμβει. και φυσικα δεν ξερω καθολου τα ορια του αυτοκινητου μου, αλλα ουτε και τα δικα μου. το τελευταιο μου αναποδο ηταν τη μερα που τρακαρα και μαλλον μονο στα καρτ το καταφερνω καλα
οποτε θα ηθελα να μπω στην πιστα, γιατι πιστευω οτι ετσι θα βελτιωθω σαν οδηγος
-
Ο χρήστης gianniskid έγραψε:
βασικα ψηνομαι για πιστα.πιο πολυ για να μαθω το αυτοκινητο μου.ξερετε ειχα ενα ατυχημα. εφυγα απο τον δρομο και ολα αυτα γιατι μου φαινοταν πολυ ωραιο να παιζω με την ουρα του αυτοκινητου μου, μονο που καποια στιγμη δεν το μαζεψα. και ολα αυτα ενω ημουν πολυ νεος οδηγος. απο τοτε, δεν τρεχω ξανα σε δημοσιους δρομους γιατι φοβαμαι μην μου ξανασυμβει. και φυσικα δεν ξερω καθολου τα ορια του αυτοκινητου μου, αλλα ουτε και τα δικα μου. το τελευταιο μου αναποδο ηταν τη μερα που τρακαρα και μαλλον μονο στα καρτ το καταφερνω καλαοποτε θα ηθελα να μπω στην πιστα, γιατι πιστευω οτι ετσι θα βελτιωθω σαν οδηγος
γιανναρε πιστευω οτι μπορεις να βελτιωθεις αν επισης σου δωσει καποιος μερικα στηριγματα για να πατησεις πανω τους και αρχιζεις να πλαθεις με περισσοτερη σιγουρια.................. ενα θα σου πω παντως..... μην απογοητευεσαι......
-
βασικα ψηνομαι για πιστα.πιο πολυ για να μαθω το αυτοκινητο μου.ξερετε ειχα ενα ατυχημα. εφυγα απο τον δρομο και ολα αυτα γιατι μου φαινοταν πολυ ωραιο να παιζω με την ουρα του αυτοκινητου μου, μονο που καποια στιγμη δεν το μαζεψα. και ολα αυτα ενω ημουν πολυ νεος οδηγος. απο τοτε, δεν τρεχω ξανα σε δημοσιους δρομους γιατι φοβαμαι μην μου ξανασυμβει. και φυσικα δεν ξερω καθολου τα ορια του αυτοκινητου μου, αλλα ουτε και τα δικα μου. το τελευταιο μου αναποδο ηταν τη μερα που τρακαρα και μαλλον μονο στα καρτ το καταφερνω καλαοποτε θα ηθελα να μπω στην πιστα, γιατι πιστευω οτι ετσι θα βελτιωθω σαν οδηγος
Γιάννη, το κείμενο σου είναι τρομέρο και αποτελεί παραδειγμα προς μίμηση για όλους και μπράβο που το έγραψες! Όλοι έχουμε κάνει μαλακίες στους δρόμους, σε μικρό ή μεγάλο βαθμό. Κι εγώ μετά από 20 χρόνια θυμάμαι τι έκανα με τα αυτοκίνητα και λέω τον ευατό μου απλά τυχερό!
Θα σου έλεγα να δοκιμάσεις την πίστα χωρίς φόβο ή ακόμη καλύτερα να κάνει ένα safetrack. Όταν βγεις από εκεί θα δεις ότι θα είσαι σαν τη μέρα με την νύχτα σαν οδηγός! Μετά μπες στην πίστα και εφάρμοσε όλα αυτά που έμαθες. Σίγουρα δεν θα απογοητευτείς και επίσης σίγουρα, μετά την πίστα, θα καταλάβεις τι ματαιοδοξία είναι να τρέχεις κάνοντας ταρζανιές στους δημόσιους δρόμους! Άπλά θα μάθεις να κινείσαι σβέλτα και με ασφάλεια!
-
Φίλε gianniskid,πάρε τήν απόφαση,πάρε τό αυτοκίνητό σου,πάρε καί ένα κράνος,καί ακολούθησέ μας.
Θά προσπαθήσω όσο μπορώ τουλάχιστον νά σέ βοηθήσω.
Η πίστα,νά ξέρεις,ότι θά σού ανοίξει τά μάτια.Οχι ότι μόλις μπείς θά γίνεις Σόλμπεργκ (όλοι μάς άλλωστε,κλάσματα τού Σόλμπεργκ ψάχνουμε νά βρούμε),αλλά ούτε καί υποκατάστατο τού safetrack νά τό θεωρήσεις.
Ορεξη φαίνεται πώς έχεις πάντως!!! -
Παίδες,τήν άλλη βδομάδα είναι η 28η.
Ετσι γιά νά μή ξεχνιώμαστε!!! -
ορεξη εχω. θελω να μπω, θελω να μαθω
αντε, κανονηστε και ενημερωστε με
εξαλου φοιτητης σερρες ειμαι οποτε....
-
hunter εγω ειμαι off............ ο αλλος παιζει το πουλι του........ οποτε καποια αλλη στιγμη
-
ορεξη εχω. θελω να μπω, θελω να μαθωαντε, κανονηστε και ενημερωστε με
εξαλου φοιτητης σερρες ειμαι οποτε....
Γιάννη,εγώ θά είμαι στήν πίστα,βρέξει-χιονίσει,στίς 28 τού μήνα.
Οπότε,δέν μένει νά κανονίσουμε τίποτα γιά τήν ημερομηνία.
Ισως,νά υπάρχει καί μία μικρή έκπληξη!!! -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
hunter εγω ειμαι off............ ο αλλος παιζει το πουλι του........ οποτε καποια αλλη στιγμηΟ...άλλος,άς παίζει ότι θέλει ρέ!!!Εσύ γιατί νά τού κάνεις παρέα;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ισως,νά υπάρχει καί μία μικρή έκπληξη!!!
Κρυβε λογια Αντρεα γιατι τα κυπελα πεφτουνε βροχη και ουτε τα
κρανοι δεν σωζουν την κατασταση. -
Ο χρήστης PINATSIS KYRIAKOS έγραψε:
Ισως,νά υπάρχει καί μία μικρή έκπληξη!!!
Κρυβε λογια Αντρεα γιατι τα κυπελα πεφτουνε βροχη και ουτε τα
κρανοι δεν σωζουν την κατασταση.Καημένε συνοδηγούλη!!!!
-
Η μέρα πλησιάζει λέμεεεε!!!
(Στάθη,είσαι έτοιμος; ) -
Παιδιά και 'γω είμαι μέσα για την πίστα!!
Θα είμαστε εμείς και εμείς; Ωραία!!!
Κράνος που θα βρω; Κανένας από τους γνωστούς μου δεν έχει μηχανάκι...
Εξάλλου έχω τόσο καιρό να στροφάρω... Έχω ξεχάσει πως γίνεται!!!
Θέλω να δω τι ψάρια πιάνω μέσα σε μια πίστα, απαλλαγμένος( ; ) από το ανυπέρβλητο αίσθημα φόβου που με κατακλίζει κάθε φορά που πάω να γλιστρίσω... -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Η μέρα πλησιάζει λέμεεεε!!!
(Στάθη,είσαι έτοιμος; )Υποθέτω ότι μιλάτε για την 28η...
Αντρέα, υπάρχει κανένα ραντεβού;;;
Εγκυκλοπαιδικά ρωτάω...
(όχι, δεν θα βάλω το 206 στην πίστα... δεν υπάρχει μία για λάστιχα... Απλά θα κοιτάξω να τα βολέψω να έρθω για παρέα!!! Ελπίζω να με θέλετε... )
-
28 Οκτωβρίου εγώ μάλλον θα είμαι Λιτόχωρο. Αλλίως μπορεί να έρθω καμια βόλτα. Ούτε εγώ πρόκειται να μπώ λόγω ελαστικών.
-
Παιδιά,όποιος έρθει γιά παρέα,νά βρεί κράνος οπωσδήποτε.
Εκτός από οδήγηση,υπάρχει καί η...συνοδήγηση!!!
Πάντως,είναι κρίμα νά μήν μπαίνετε λόγω ελαστικών βρε.Γιά τά γούστα δέν τά έχετε πληρώσει;Αλλωστε,άν πάρετε μιά γεύση,κάνοντας ένα-δύο ημίωρα,μή νομίζετε ότι τά λάστιχα θά λιώσουν έτσι;Ισα-ισα,πού θά φύγει η παλιά (η σκληρη,η άχρηστη,η ζημιάρα) η γόμα,καί τά λάστιχα θά κρατάνε,σάν καινούρια. -
Κράνος θα βρεθεί σίγουρα αν έρθω τελικά. Όλο και κάποιος φίλος με μηχανάκι θα μου διαθέσει
Γιά πίστα είναι κανείς