-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
[
Αντρέα, υπάρχει κανένα ραντεβού;;;Μάρκο,στό γιατρό θά πάς καί θα κλείσεις ραντεβού βρε;
Α,νά μήν ξεχάσω,Η πίστα διώχνει:- τό συνάχι
-τούς πονοκεφάλους
-τά....ακροαστικά
-την τερηδόνα!!!
ΜΙΑ ΠΙΣΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ,ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ!!!
- τό συνάχι
-
τι ωρα θα ειστε εκει?
κ επισης που θα βρω κρανος?αν δωσω κανα φραγκο σε αυτους στα καρτ, θα μου δωσουν?αν καταφερω να ερθω, τι ωρα θα ειστε εκει?
-
Ο χρήστης gianniskid έγραψε:
τι ωρα θα ειστε εκει?
κ επισης που θα βρω κρανος?αν δωσω κανα φραγκο σε αυτους στα καρτ, θα μου δωσουν?αν καταφερω να ερθω, τι ωρα θα ειστε εκει?
Αν θα καταφέρεις νά έρθεις,κατά τίς έντεκα θα είμαστε εκεί Γιαννη.
κράνος πού θα βρείς,δέν ξέρω. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
[
Αντρέα, υπάρχει κανένα ραντεβού;;;Μάρκο,στό γιατρό θά πάς καί θα κλείσεις ραντεβού βρε;
Α,νά μήν ξεχάσω,Η πίστα διώχνει:- τό συνάχι
-τούς πονοκεφάλους
-τά....ακροαστικά
-την τερηδόνα!!!
ΜΙΑ ΠΙΣΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ,ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ!!!
Δεν αντιλέγω...
Αλλά δεν θα ανέβουμε όλοι μαζί;;; Τέτοιο ραντεβού εννοώ...
Ισα-ισα,πού θά φύγει η παλιά (η σκληρη,η άχρηστη,η ζημιάρα) η γόμα,καί τά λάστιχα θά κρατάνε,σάν καινούρια.
Λες;;; Άμα γίνουν σλικ θα κρατάνε καλύτερα;;;
- τό συνάχι
-
[quote='markvag
:[/quote]Στίς 9 μετα τήν αερογέφυρα τής Λαγκαδα.
Νά ξέρω άν θά έρθεις,γιά νά περιμένω όμως.
Αλλος από Θεσσαλονίκη,μόνο ο Mirage και άμα! -
αντρεα μπορεις να μου βρεις μια τετραδα λαστιχα μεταχειρισμενα????195/55/15???
η γενικως που μπορω να βρω??? -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
η γενικως που μπορω να βρω???Ρέ σύ,τώρα πού τό λές,πού νά ψάξουμε βρέ.
Καί γιατί νά είναι 195-55/15;Αν είναι 205-50 ή 195-60,τί πειράζει;Ετσι κι'αλλιώς,μετά τήν πίστα θά τά ξαναβγάλεις,έτσι δέν είναι;
Αύριο θά ρίξω μιά ματιά πάντως,στόν λαστιχά μου.Αν έχει,θά μπορέσεις νά έρθεις αύριο νά τά φορέσουμε; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Καί γιατί νά είναι 195-55/15;Αν είναι 205-50 ή 195-60,τί πειράζει;Ετσι κι'αλλιώς,μετά τήν πίστα θά τά ξαναβγάλεις,έτσι δέν είναι;
Αύριο θά ρίξω μιά ματιά πάντως,στόν λαστιχά μου.Αν έχει,θά μπορέσεις νά έρθεις αύριο νά τά φορέσουμε;το παρεβλεψα.......
θα σε παρω τηλεφωνο σε δυο ωρες (να μιλησω με εναν φιλο μου) ...... -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αύριο θά ρίξω μιά ματιά πάντως,στόν λαστιχά μου.Αν έχει,θά μπορέσεις νά έρθεις αύριο νά τά φορέσουμε;Γιά ρίξε μιά ματιά έτσι ενημερωτικά και για 225/50 16..
-
O.K.
Θά ρωτήσω.
Αν θά βρώ,θά σού τηλεφωνήσω. -
O.K !!!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
:Στίς 9 μετα τήν αερογέφυρα τής Λαγκαδα.
Νά ξέρω άν θά έρθεις,γιά νά περιμένω όμως.
Αλλος από Θεσσαλονίκη,μόνο ο Mirage και άμα!Να με περιμένεις! Λίγο μετά την αερογέφυρα της Λαγκαδά λοιπόν! στις 9 αύριο!
(δεν μπόρεσα να βρω κράνος γμτ... )
Μπουγάτσα θα φάμε στις Σέρρες ή να έρθω φαγωμένος;;;
-
Μπουγάτσα πάρε από εδώ Μάρκο.
Κράνος βρές οπωσδήποτε.Μπορεί νά μή βρούμε κανέναν άλλον στήν πίστα γιά νά δανειστούμε.
Ο Στάθης δέν είναι έτοιμος γιά πίστα πρός τό παρών.
Αν είναι κάποιος άλλος γιά τήν αερογέφυρα,νά τό πεί γιά νά περιμένουμε. -
HUNTER
Gianniskid
Markvag καί
Δημήτριος
ηταν αυτοί πού ξεσκιστήκανε στήν πίστα σήμερα.
Από τό πρωί,ώς τό βράδυ!!! -
καταρχην περασα καταπληκτικα. πρωτη μου φορα στην πιστα και ενθουσιαστηκα. Μακαρι να βρισκω παρεα να πηγαινω συχνοτερα. τα παιδια ειναι ολα καταπληκτικα και καναμε πολυ ωραια παρεα. το 206 του Δημητριου εστριβε πολυ καλητερα απο οσο πιστευα μεχρι σημερα και ο HUNTER ειναι απλα αλλου
παιδια σας ευχαριστω για την παρεα. HUNTER σε ευχαριστω που με βοηθησες τοσο πολυ, οπως και επισης που συνοδηγησες μαζι μου για να μου δειξεις πως πρεπει να πηγαινω. Σε ευχαριστω πολυ
ελπιζω να μην χαθουμε παιδια και την επομενη φορα ελπιζω να μαστε περισσοτεροι, οπως επισης να κανονιζουμε και κανα καφε στον ελευθερο σας χρονο
-
Γιάννη,μέ κάνεις καί κοκκινίζω βρέ!!!
Μακάρι νά βρίσκεις χρόνο καί λάστιχα( ) γιά νά στροφάρουμε παρέα. -
Παιδιά και 'γω πέρασα πολύ ωραία
Κάποια στιγμή να το ξανακάνουμε!!!
Τι ωραία θα ήταν αν γίορταζα κάθε μέρα! Θα είχα αρκετά λεφτά για να αγοράζω λάστιχα!Το βασικότερο όλων είναι ότι πρώτη φορά δεν φοβόμουνα καθόλου σε δρόμο... Άρθηκαν οι φοβίες και οι διασταγμοί μου και προσπάθησα να αναζητήσω τα όριά μου.
Αν αναλογιστεί κανείς ότι μπήκα για πρώτη φορά σε πίστα, μπορώ να πω ότι τα πήγα αρκετά καλά...
Την άλλη φορά θα επιστρέψω με μοντελοποιημένη την διαδρομή (κατά τα πρότυπα του Proto)
Το καλό με την πίστα είναι ότι χρησιμοποιύσα παντού 3η, οπότε το σαζμάν γλύτωσε από τις συχνές αλλαγές. Στο μεγάλο ισιάδι φυσικά έβαζα 4η (όσο βελτιωνόμουνα τόσο πιο νωρίς έβαζα την 4η) και στην επερχόμενη στροφή έβαζα ξανά 3η, αλλά με συγχρονισμό. Το σαζμάν την δέχονταν εντελώς αδιαμαρτύρητα, σαν να ήταν σβηστός ο κινητήρας
Τα λάστιχα εννοείται ότι φαγωθήκανε πάρα πολύ!!!Πάντως μου ανοιξανε τα μάτια. Ήταν πάρα πολύ χρήσιμη εμπειρία και με οφέλησε σαν οδηγό πάρα πολύ! Είχα ψιλολάθος εικόνα για το αμάξι μου. Τελικά δεν ειναι τόσο υπερστροφικό όσο νόμιζα. Καμιά φορά σου πετάει την μούρη περισσότερο απ' όσο πρέπει. Βέβαια τα πατήματα που χρησιμοποιούσα δεν ήτανε και τα πλέον ενδεδειγμένα...
Επιμύθιο : Ήταν πολύ ωραία!!!! Να το ξανακάνουμε!
Προτείνω σε όσους δεν έχουνε επισκεφτεί μια πίστα να το κάνουνε πάραυτα!!!
-
Θα το ξανακάνουμε!
Όταν έχω κι εγώ λάστιχα για φάγωμα... (ή μάλλον λεφτά για καινούρια... )
Πάντως η συνοδήγηση (με Hunter και Δημήτριο), άλλο πράγμα!
Κόντεψαν να έρθουν τα μέσα έξω...
Την επόμενη φορά και με το δικό μου...
-
Καί ένα προβληματάκι:
Τά μπροστινά μου λάστιχα (Pirelli P5000 DRAGO) φαγώθηκαν πολύ λιγώτερο από ότι μέ έχουν συνηθήσει,καί μέ πολύ καλή συμμετρία (μέσα-κέντρο-έξω),ενώ,τά πίσω λάστιχα (CEAT TORNADO) μού παρουσίασαν τό εξής:
Τό δεξί (!!!) φαγώθηκε περισσότερο από τό αριστερό,καί μάλιστα σέ χιλιοστά ακριβώς όσο τό μπροστά αριστερό( ),ενώ καί τό πίσω αριστερό έχασε πολύ πέλμα!!!
Σέ δεξιόστροφη πίστα,μέ μπροστοκίνητο-μπροστόβαρο αυτοκίνητο,φυσιολογικά τό πίσω δεξιό λάστιχο θά έπρεπε νά παραμείνει ανέπαφο.
Ακούω γνώμες. -
ta p5000 DRAGO ειναι απαραδεκτα..............δουλεψαν στην πιστα???
Γιά πίστα είναι κανείς