-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Νικος ματσαμπλοκος
Νίκος Κάλαντας του Καβουρδήρη του Κώστα
Φου-σε-κης!!!
Γουρούνα Σταματαλένα!
-
Δεν είμαι μεθυσμένος, απλά είμαι νταής!
-
το μαμησαμε ολιγον
-
-
Να σου πω ρε Krus κ Koyk
στον βλακα που ο μονος σκοπος του ειναι να ειρωνευτει τους αλλους αλλα και να γαμισει το τοπικ, θα πειτε τιποτα? Που εχει μπλεξει αυτα που λεμε με τις μλκιες τις δικιες του, το tfrc (μαγκα, για περνα απο κατω να δεις τι κλεισαμε και γιατι...), και οτι αλλο του κατεβει με μοναδικο σκοπο να κοροιδευει?
αλλα ειπαμε, πισω απο ενα πληκτρολογιο, ολοι μαγκες γινατε. Αναβασακια, αντε να πεσεις απο κανα γκρεμο σε αγωνα να τελειωνουμε με την παρτη σου...Ετσι κι αλλιως απο το τι δειχνεις εδω μεσα, μαλλον λιγοι θα σε κλαψουν.
-
Πολύ μίσος, Kacey...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Πολύ μίσος, Kacey...Μην τον παρεξηγείς...είχε άσχημα παιδικά χρόνια.
Σκέψου τι είναι να είσαι παιδί και εκεί που όλοι driftάρουν εσύ να τρως μούτρα συνέχεια...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Να σου πω ρε Krus κ Koykστον βλακα που ο μονος σκοπος του ειναι να ειρωνευτει τους αλλους αλλα και να γαμισει το τοπικ, θα πειτε τιποτα?
KC, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί. Πάμε παρακάτω.
-
ωπα ρε μεγαλε, εσυ δεν υποτιθεται οτι πρεπει να εισαι αντικειμενικος? Τιμωρια με βαζεις τωρα? Για να καταλαβω δηλαδη...Και κοιτα να δεις σε ποιο τοπικ εγινε αυτο, και για πιο σκηνικο μιλαμε. Μηπως επεσε γραμμη απο πανω? Ε φανταστικε μοδερατορα? ΕΕΕ?
-
Κάνε μου μήνυση
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ωπα ρε μεγαλε, εσυ δεν υποτιθεται οτι πρεπει να εισαι αντικειμενικος? Τιμωρια με βαζεις τωρα? Για να καταλαβω δηλαδη...Και κοιτα να δεις σε ποιο τοπικ εγινε αυτο, και για πιο σκηνικο μιλαμε. Μηπως επεσε γραμμη απο πανω? Ε φανταστικε μοδερατορα? ΕΕΕ?Που σαι kacey μη το γυρνας τωρα σε Μαρθα Βουρτση!!!
Ουτε σε κλειδωσε ουτε σου σβησε γραπτα.Μη το παιζεις και αδικημενος!!! Αλλα απο δω το πας απο κει το πας παλι στον Καβαθα το φερνεις.
Αφου δεν τον γουσταρεις τι θελεις μαζι μας που ολοι ειμαστε μισθαρνα οργανα του; -
Ωραια τοτε, παμε ετσι. Μην βγεις ομως μετα και αρχισεις να σβηνεις παλι επιλεκτικα ποστ, γιατι τοτε θα νομιζουμε οτι καποιος σου λεει τι να αφησεις και τι να πεταξεις, μην του χαλασει το image...*
να σου πω ρε αναβ**edit [Krusenstern]**ασακια, τα πραγματα που ειχε κανει το TFRC δεν τα ειχε δει στα ονειρα του οχι αλλο κλαμπ, οχι αλλη λεσχη (track day με 100+ αυτοκινητα και αψογη οργανωση), αλλα κανενας αλλος στο μπουρδελο που λεγονται ελληνικος μηχανοκινητος αθλητισμος.
για να μην πουμε για φιλανθρωπικες κλπ, αυτο ειναι αλλο θεμα. Οταν λοιπον γεμισαμε απο edit [Krusenstern] δηθεν σαν και εσενα,** οταν οι 4Τ που τοσο νοιαζονται για την οδικη ασφαλεια και παιδεια αρχισαν να χρεωνουν 4 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ την ημερα το μπουρδελοχωραφο που ονομαζουν πιστα**, ε τοτε ειπαμε να το αφησουμε το θεμα γιατι μας χαλαγατε την καλη προσπαθεια. Καπου εκει ξαναγυρισαμε στο φυσικο μας περιβαλλον τον δρομο, και αφησαμε τους γρηγορους και μαγκες του πληκτρολογιου σαν και την παρτη σου να καθονται να κοιτανε και να πετανε λασπη.
απο κει και περα, επιχειρηματα δεν εχεις, μονο ειρωνια εχεις. Ουτε τα edit [Krusenstern] να απαντησεις σε αυτα που σε ρωτησα και εχουν να κανουν με το θεμα μας δεν εχεις. Για αυτο αντε εσυ στις αναβασεις σου (μπας και φυγεις απο κανα γκρεμο να γουσταρουμε), ασε εμας να κυνηγιομαστε στους δρομους και να το παιζουμε Schumi, και κανε την παπια αφηνοντας ασχολιαστες τις μλκιες του 4Τροχιτη δημοσιογραφου...
*ποσα εβγαλε ο ΚΚ απο τις μετοχες που πουλησε? 4.5 μυρια ευρω? Ισως να κανω λαθος γιατι δεν ξερω απο χρηματιστηριο, αλλα αμα ειναι καπου εκει, δεν κοιταει να φτιαξει αυτο που ονομαζει πιστα και το προβαλει ως την σωτηρια της ελληνικης οδικης ασφαλειας?
ναι ρε φιλε, δεν γουσταρω τους ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ τυπους που ολο κηρυγμα και μαθημα ειναι, το παιζουν σωτηρες του τοπου και μετα πανε και κανουν τα ιδια σκατα επειδη 'αυτοι ξερουν καλυτερα'. Αμα θες εσυ να κανεις τον μλκ και να θεωρεις οτι δεν ειναι ετσι, προβλημα σου.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
αναβ**edit [Krusenstern]**ασακιαΈλιωσα...
-
Καλα εσενα στα εχω μαζεμενα, ακου εκει παλιο beep beep μουτρα εγω...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ωραια τοτε, παμε ετσι. Μην βγεις ομως μετα και αρχισεις να σβηνεις παλι επιλεκτικα ποστ, γιατι τοτε θα νομιζουμε οτι καποιος σου λεει τι να αφησεις και τι να πεταξεις, μην του χαλασει το image...*να σου πω ρε αναβ**edit [Krusenstern]**ασακια, τα πραγματα που ειχε κανει το TFRC δεν τα ειχε δει στα ονειρα του οχι αλλο κλαμπ, οχι αλλη λεσχη (track day με 100+ αυτοκινητα και αψογη οργανωση), αλλα κανενας αλλος στο μπουρδελο που λεγονται ελληνικος μηχανοκινητος αθλητισμος.
για να μην πουμε για φιλανθρωπικες κλπ, αυτο ειναι αλλο θεμα. Οταν λοιπον γεμισαμε απο edit [Krusenstern] δηθεν σαν και εσενα,** οταν οι 4Τ που τοσο νοιαζονται για την οδικη ασφαλεια και παιδεια αρχισαν να χρεωνουν 4 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ την ημερα το μπουρδελοχωραφο που ονομαζουν πιστα**, ε τοτε ειπαμε να το αφησουμε το θεμα γιατι μας χαλαγατε την καλη προσπαθεια. Καπου εκει ξαναγυρισαμε στο φυσικο μας περιβαλλον τον δρομο, και αφησαμε τους γρηγορους και μαγκες του πληκτρολογιου σαν και την παρτη σου να καθονται να κοιτανε και να πετανε λασπη.
απο κει και περα, επιχειρηματα δεν εχεις, μονο ειρωνια εχεις. Ουτε τα edit [Krusenstern] να απαντησεις σε αυτα που σε ρωτησα και εχουν να κανουν με το θεμα μας δεν εχεις. Για αυτο αντε εσυ στις αναβασεις σου (μπας και φυγεις απο κανα γκρεμο να γουσταρουμε), ασε εμας να κυνηγιομαστε στους δρομους και να το παιζουμε Schumi, και κανε την παπια αφηνοντας ασχολιαστες τις μλκιες του 4Τροχιτη δημοσιογραφου...
*ποσα εβγαλε ο ΚΚ απο τις μετοχες που πουλησε? 4.5 μυρια ευρω? Ισως να κανω λαθος γιατι δεν ξερω απο χρηματιστηριο, αλλα αμα ειναι καπου εκει, δεν κοιταει να φτιαξει αυτο που ονομαζει πιστα και το προβαλει ως την σωτηρια της ελληνικης οδικης ασφαλειας?
ναι ρε φιλε, δεν γουσταρω τους ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ τυπους που ολο κηρυγμα και μαθημα ειναι, το παιζουν σωτηρες του τοπου και μετα πανε και κανουν τα ιδια σκατα επειδη 'αυτοι ξερουν καλυτερα'. Αμα θες εσυ να κανεις τον μλκ και να θεωρεις οτι δεν ειναι ετσι, προβλημα σου.
Διαβαζοντας ολα αυτα τα παραπανω καταλαβα οτι ειμαι μαλακας μιλωντας μαζι σου.Αντε καληνυχτα.
-
Χαχαχαχαχαχχαχαχαχα....Εκτός από μούτρα τρως και edit...
-
Εμ βεβαια, τους θιξαμε το μαγαζι .
αγαπητοι κυριοι mods (slourp slourp), μπορω να λεω 'ορχεις' η θα μου το σβησετε και αυτο?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
απο κει και περα, επιχειρηματα δεν εχεις, μονο ειρωνια εχεις. Ουτε τα cohones να απαντησεις σε αυτα που σε ρωτησα και εχουν να κανουν με το θεμα μας δεν εχεις. Για αυτο αντε εσυ στις αναβασεις σου (μπας και φυγεις απο κανα γκρεμο να γουσταρουμε), ασε εμας να κυνηγιομαστε στους δρομους και να το παιζουμε Schumi, και κανε την παπια αφηνοντας ασχολιαστες τις μλκιες του 4Τροχιτη δημοσιογραφου...
Γιατί το χαλάς πάντα με υπερβολές ρε γμτ.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
απο κει και περα, επιχειρηματα δεν εχεις, μονο ειρωνια εχεις. Ουτε τα cohones να απαντησεις σε αυτα που σε ρωτησα και εχουν να κανουν με το θεμα μας δεν εχεις. Για αυτο αντε εσυ στις αναβασεις σου (μπας και πατησεις καμμια μπανανοφλουδα και driftαρεις κι εσυ να γουσταρουμε), ασε εμας να κυνηγιομαστε στους δρομους και να το παιζουμε Schumi, και κανε την παπια αφηνοντας ασχολιαστες τις μλκιες του 4Τροχιτη δημοσιογραφου...
tazio έτσι θα ήταν καλύτερα;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
απο κει και περα, επιχειρηματα δεν εχεις, μονο ειρωνια εχεις. Ουτε τα cohones να απαντησεις σε αυτα που σε ρωτησα και εχουν να κανουν με το θεμα μας δεν εχεις. Για αυτο αντε εσυ στις αναβασεις σου (μπας και φυγεις απο κανα γκρεμο να γουσταρουμε), ασε εμας να κυνηγιομαστε στους δρομους και να το παιζουμε Schumi, και κανε την παπια αφηνοντας ασχολιαστες τις μλκιες του 4Τροχιτη δημοσιογραφου...
Γιατί το χαλάς πάντα με υπερβολές ρε γμτ.
Κοιτα, εγω εχω μαθει τον μλκ να τον λεω μλκ (δεν το γραφω ειδικα για εκεινον Ω Κυριε Moderator lord, για να καταλαβει ο Ταζιος το γραφω). Δεν με νοιαζει ουτε το politicaly correct, ουτε να μην τον θιξω ουτε τιποτα. Οπως τα βλεπω/νιωθω τα γραφω, οπως και ολα τα παραπανω και τα πιο κατω.
Απο κει και περα, υπερβολη ειναι το οτι αφου τον ρωτησα κατι (που φυσικα δεν μπορει να απαντησει...) τρεις φορες, το μονο που ηξερε να κανει ειναι να ειρωνευτει για οτι μλκια του κατεβηκε στο κεφαλι συμπεριλαμβανομενου και του tfrc που ουδεμια σχεση εχει με το θεμα μας? Οπου πολυ εντεχνως προσπερναει και ξεχναει αυτα που λεμε? Ε οχι, με προσβαλλει αυτο το πραγμα.
Εγραψα για την μλκια του 'δημοσιογραφου', και εδω και ποσες σελιδες μου την εχουν πεσει ΕΜΕΝΑ οι περισσοτεροι απαιτωντας να απολογηθω ΕΓΩ, αντι να παρουν ολοι απο μια καρτελα αυγα και να τα αδειασουν στο κτιριο των Τ.Ε. Ε δεν μας αφοδευετε λεω γω...
ΟΙ ΚΟΝΤΡΑΚΗΔΕΣ