-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
- Όταν ο φαναρτζής της γειτονιάς σου ανέλπιστα σου συμπεριφέρεται σαν να ήσουν ο καλύτερός του φίλος
Υπάρχουν και χειρότερα οταν ο καλυτερος σου φιλος - φαναρτζης σε διωχνει απο τα μαγαζι του γιατι ο στοκος δεν στεκεται πια πανω στην σκουρια
-
- Όταν στη μάσκα αντικρύσεις ένα έμβλημα το οποίο εντός κύκλου περιέχει τρία ν. Το ένα στην κορυφή και τα άλλα δύο από κάτω δίπλα δίπλα...
Tι μου θυμίζει,τι μου θυμίζει
-
Ο χρήστης bug έγραψε:
- Όταν στη μάσκα αντικρύσεις ένα έμβλημα το οποίο εντός κύκλου περιέχει τρία ν. Το ένα στην κορυφή και τα άλλα δύο από κάτω δίπλα δίπλα...
Άσε γιατί δεν θέλω και πολύ να κάνω edit και να γράψω 'δύο Λ το ένα πάνω από το άλλο'...
-
Άσε γιατί δεν θέλω και πολύ να κάνω edit και να γράψω 'δύο Λ το ένα πάνω από το άλλο'...
Ωχ ωχ μαλλον μας εβαλε στο ματι
Μην μπλεξεις με αλφιστα -
1)Δεν είναι απλά 2 Λ,έχουν πραγματικό νόημα
2)Να το εκλάβω ως απειλή??? -
Να μην γράψω τίποτα για 'ιατρικά' σήματα ε;;
-
Ο χρήστης bug έγραψε:
2)Να το εκλάβω ως απειλή???Ως απειλή βεβαίως...ξέρεις τώρα...απειλητικά τηλεφωνήματα, απόπειρες δολοφονίας, μπλεξίματα με αστυνομίες, ιδιωτικοί ντέτεκτιβς και πάει λέγοντας....Πλάκα κάνω ρε παιδιά...μην τρελαθούμε τελείως...
-
Εννοείται πως γνωρίζω την πραγματική τους σημασία... βελάκια ένδειξης κατεύθυνσης είναι: 'Στο βάθος ευθεία συνεργείο'....
-
Ναι αυτά φοβόμουν Χιουμοριστικά το έγραψα και εγώ
-
Εννοείτε πως γνωρίζω την πραγματική τους σημασία... βελάκια ένδειξης κατεύθυνσης είναι: 'Στο βάθος ευθεία συνεργείο'....
Ενώ της alfa o σταυρός:'Και ο θεός βοηθός''.Φιλικά
-
Εννοείται πως γνωρίζω την πραγματική τους σημασία... βελάκια ένδειξης κατεύθυνσης είναι: 'Στο βάθος ευθεία συνεργείο'....
Δεν τα ξερεις καλά δειχνει προς τα που να σηκώσεις οταν μουλαρωσουν τα υδραυλικα
-
Ο χρήστης bug έγραψε:
Εννοείτε πως γνωρίζω την πραγματική τους σημασία... βελάκια ένδειξης κατεύθυνσης είναι: 'Στο βάθος ευθεία συνεργείο'....
To πράσινο φίδι που μας έφαγε;
(Σαφώς φιλικά, μιας και είμαι αλφίστα!! ) -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
To πράσινο φίδι που μας έφαγε;
(Σαφώς φιλικά, μιας και είμαι αλφίστα!! )Nαι ρε παιδιά,πλάκα κάνουμε
-
Όταν τα γκομενάκια το βλέπουν και ξινίζουν τα μουτράκια τους...
-
Όταν σπάσει η μανιβέλα και πρέπει να κάνουμε μετατροπή να βάλουμε μίζα!!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Όταν σπάσει η μανιβέλα και πρέπει να κάνουμε μετατροπή να βάλουμε μίζα!!!Χα χα ο γαμπρος μου πουλησε το μηχανακι του γι αυτον λογο
-
Όταν γεννάνε μέσα αδέσποτα
-
Όταν η βενζίνη που θα του βάλουμε κοστίζει πιο πολύ από το αμάξι
Όταν μας το ανοίξουν για να του κλέψουν το τρίγωνο και το φαρμακείο.
Όταν το δώσουμε για ανταλλαγή με μπαταρία για το παπάκι μας και μας κοιτάνε και γελάνε!!
-
Oταν την ωρα που βαζεις βενζινη περναει απο το μυαλο σου η ιδεα να βγαλεις την μανικα και να περιλουσεις το αμαξι με βενζινη και να το κανεις BBQ .
-
Βάστα να φέρω τις μπριζόλες!!!
Πότε πρέπει να ξεφορτωθούμε το αυτοκίνητό μας!