-
Δεν ειναι τυχαιο που απο το 2014 ολα τα kainoyrgia αυτοκινητα υποχρεωτικα θα πρεπει να εχουν ESP.
Καλυτερα να το γυριζεισ εσυ κατα βουληση οταν βγαζεισ το ΕΣΠ, παρα να γυριζει αυτο οταν θελει και σε αιφνιδιασει..
Μην ξεχναμε οτι και γλυτσα υπαρχει και η ασφαλτος σε πολλα σημεια ειναι γυαλι και τα λαστιχα μας δεν ειναι παντα αριστα
και μερικες φορες, κατα λαθος, μπαινουμε με πιο πολλα χλμ σε μια αποτομη στροφη.....Το ΜΧ5 σε προκαλει να το πιεσεισ.....και η φανοποιια του κοστιζει
στο κατω κατω αν εχει εσπ και δεν το χρυσοπληρωσει, δεν τον χαλαει πουθενα...συν οτι θα μετρησει στην μεταπωληση.
Τσεκαρισε το αυτο με το ΕΣΠ στα 7000....μια χαρα τιμη ειναι αλλα νομιζω ο ιδιοκτητησ εχει αλλαξει γνωμη και μαλλον δεν το δινει
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Πιο λίγο θα καίει το MΧ5. Κοίταξε για έκδοση με DSC.
Πολύ δύσκολο στα χρήματα που διαθέτω
Ο φίλος άλλαξε γνώμη. Πριν λίγο επικοινώνησα
Θα πάω το απόγευμα να δω αυτό
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3823178/ -
Eγω παντως με 2 mx5 και δεν κινδυνευσα πουθενα ουτε απο γλιτσες ουτε απο βροχη...το αμαξι δεν γυρναει εκτος αν πας στις πλατειες του ψυχικου ή εχεις πισω λαστιχα 10ετιας...τελος
Το γυρναγα ΕΓΩ μονο εκει που ηξερα οτι μπορει να γυρισει, σ ολες τις αλλες περιπτωσεις ειναι ουδετερο και λογικο με τοσα λιγα αλογα. Πως να γυρισει η κουρουπα? Πιο λιανα δεν μπορω να το εξηγησωΑSR χρειαζεται απαραιτητα η slk μου γι αυτο και το χουν σοφα τοποθετησει...οταν γυρναει με 3η απο χαμηλες στροφες κιολας ....αλλα εδω μιλαμε για αλλο αυτοκινητο σε δυναμη και ροπη
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Eγω παντως με 2 mx5 και δεν κινδυνευσα πουθενα ουτε απο γλιτσες ουτε απο βροχη...το αμαξι δεν γυρναει εκτος αν πας στις πλατειες του ψυχικου ή εχεις πισω λαστιχα 10ετιας...τελος
Το γυρναγα ΕΓΩ μονο εκει που ηξερα οτι μπορει να γυρισει, σ ολες τις αλλες περιπτωσεις ειναι ουδετερο και λογικο με τοσα λιγα αλογα. Πως να γυρισει η κουρουπα? Πιο λιανα δεν μπορω να το εξηγησωΑSR χρειαζεται απαραιτητα η slk μου γι αυτο και το χουν σοφα τοποθετησει...οταν γυρναει με 3η απο χαμηλες στροφες κιολας ....αλλα εδω μιλαμε για αλλο αυτοκινητο σε δυναμη και ροπη
Δεν διαφωνώ σε αυτά που λες, αλλά θυμάμαι τον εαυτό μου στα 18/19, πως πήγαινα με ένα Cortina 1,6 με 75 HP. Βέβαια τελείως διαφορετικό αυτοκίνητο αλλά τις πλατείες στο Ψυχικο (χωρίς σαμάρια τότε) τις είχα μετρήσει......
Καλό είναι να υπάρχει, αλλά δεν θα κολλήσουμε εκεί... -
Αν υπαρχει εχει καλως δεν διαφωνω αλλα αν βρεθει αριστο αυτοκινητο και δεν εχει, ειναι κριμα να μην το παρεις γι αυτο το λογο
Άλλα ειναι που μετρανε σ ενα mx5 ....εγω αν εψαχνα ενα τωρα θα λυσσαγα να ειχε μπλοκε ας πουμε -
Αν υπαρχει εχει καλως δεν διαφωνω αλλα αν βρεθει αριστο αυτοκινητο και δεν εχει, ειναι κριμα να μην το παρεις γι αυτο το λογο
Άλλα ειναι που μετρανε σ ενα mx5 -
Ο χρήστης heras έγραψε:
Άλλα ειναι που μετρανε σ ενα mx5 ....εγω αν εψαχνα ενα τωρα θα λυσσαγα να ειχε μπλοκε ας πουμεΕίναι κάτι που μπορεί να μπει και μετά, χωρίς μεγάλο κόστος (νομίζω)
-
Ο χρήστης rallye40 έγραψε:
Πιο λίγο θα καίει το MΧ5. Κοίταξε για έκδοση με DSC.
Πολύ δύσκολο στα χρήματα που διαθέτω
Ο φίλος άλλαξε γνώμη. Πριν λίγο επικοινώνησα
Θα πάω το απόγευμα να δω αυτό
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3823178/ωραιοτατο το μελιτζανι...η τιμουλα λιγο τσιμπημενη...αλλα δεν υπαρχουν και πολλες επιλογες στο 1.8 με ESP.
Μαλλον ειναι παρα-εισαγωγη απο γερμανια (οχι ελμα, μπουτσης)....ο παρα-εισαγωγεας εφερνε καινουργια απο γερμανια με καλυτερα σπεκσ απο ελμα και οι εγγυησεισ ισχυαν κανονικα (μη σε κολλησει αυτο, αν το αμαξι ειναι σε αριστη κατασταση).
Σε αυτα τα λεφτα ολα πρεπει να ειναι τελεια-αψεγαδιαστα...απο κουκουλα μεχρι λαστιχα. -
Απ ότι μου είπε στο τηλ, θέλει λάστιχα και service. Θα το δω και βλέπουμε.
-
To μελιτζανί είναι ελληνικό, όχι γερμανίας και είναι έκδοση SVP. Αν μπορείς να το φτάσεις οικονομικά είναι πολύ καλή επιλογή.
Για το DSC και οι αεροσακοι άχρηστοι είναι, όπως και το ABS τις περισσότερες φορές. Το θέμα είναι τι θα κάνεις τη μια που θα τα χρειαστείς.
Το 1.8 γυρνάει πανεύκολα στον μέσο ελληνικό δρόμο ακόμη και με καινούρια λάστιχα. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
To μελιτζανί είναι ελληνικό, όχι γερμανίας και είναι έκδοση SVP. Αν μπορείς να το φτάσεις οικονομικά είναι πολύ καλή επιλογή.
Για το DSC και οι αεροσακοι άχρηστοι είναι, όπως και το ABS τις περισσότερες φορές. Το θέμα είναι τι θα κάνεις τη μια που θα τα χρειαστείς.
Το 1.8 γυρνάει πανεύκολα στον μέσο ελληνικό δρόμο ακόμη και με καινούρια λάστιχα.To SVP τι σημαίνει;
-
Το όνομα της έκδοσης.
Έχει εργοστασιακά γκρι καθίσματα, χρωμιομένο εσωτερικό φαναριών + μάσκα, DSC και ήταν η μόνη που έβγαινε σε αυτό το χρώμα.
http://www.worldcarfans.com/10612225402 ... evealed-ja -
Ευχαριστώ για την ενημέρωση.
Βρήκα κι αυτό, χωρίς φωτό, απο γυναίκα ιδιοκτήτη. Τη Δευτέρα θα είναι Αθήνα.....
http://www.xe.gr/automoto/used-cars-MAZ ... 44842.html -
γυναικα και με 18-αρες ζαντες ε χμμμ ειναι καπως....
οδηγησε το στα κατσαρα να δεισ συνδυασμο ελαστικων-αναρτησησ διοτι τα χαμηλου προφιλ ελαστικα συνδυαζονται με χαμηλωμα σκληρημα και στην τελικη, κοπανημα στις λακουβιτσες. Ολο το σεταπ ειναι εξαιρετικο για πιστα και καλο οδοστρωμα αλλα στους ελληνικουσ δρομουσ ταλαιπωρειται ολο το αυτοκινητο. Η 16-αρα ειναι ιδανικο νουμερο για καθημερινη οδηγηση στο ΜΧ5 NC, ενω η 17-αρα το κανει πιο σπορτιφ και ειναι αποδεκτο...18-αρα δεν θα εβαζα ποτε.
Οσο ανεβαινεισ σε ζαντα πεφτεισ σε προφιλ ελαστικου και ανεση. -
Το ξέρω για τις 18αρες, αλλά η σκέψη είναι να αλλαχτούν με 16αρες άμεσα. Ας είναι καλό κατά τα άλλα και μετά το διαμορφώνουμε!!!
Το FR εχει 215/40/17 και το θεωρώ υπερβολή!!!!! -
Απ ότι μου είπε στο τηλ, θέλει λάστιχα και service. Θα το δω και βλέπουμε.Δυστυχώς δεν ήταν αυτό που περίμενα. Φόραγε τα Yokohama τα εργοστασιακά (σχεδόν τελειωμένα) Η δε φθορά από τη χρήση, θύμιζε αυτοκίνητο με 150000+ χλμ. Ίσως να είμαι περίεργος κι εγώ, αλλά βλέποντας τα δικά μου, νομίζεις πως βγήκαν απο την έκθεση.
Εχω δει πάνω απο 8/9 αυτοκίνητα και έχω κρατήσει 3 αλλά χωρίς DSC. Αύριο θα δω αυτό
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/3585548/
Τη Δευτέρα παραδίδω το FR σε μάντρα σε πολύ καλή τιμή και μέχρι τη Πέμπτη θα προχωρήσω στην αγορά. -
Συγνωμη που ρωταω αλλα μου φαινεται παραξενο...μαντρα και στο παιρνει σε τοσο καλη τιμη? και χωρις να παρεις αλλο απ αυτη?
Εγω περιμενα οτι θα στο σκοτωνεΣτα του θεματος επιβεβαιωνομαι για ακομη μια φορα οτι η υψηλη τιμη δεν σημαινει και αριστο αυτοκινητο...αυτο γι αυτους που λενε οτι η τιμη ειναι αναλογη της καταστασης
-
Αύριο θα δω αυτό
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/3585548/Ολα τα κλισε του καλομεταχειρισμενου-ευκαιρια, εχει :
το αυτοκινητο ειναι σε αριστη κατασταση... φυλασομενο παντα σε κλειστο γκαραζ τα χλμ ειναι πραγματικα και ολα σε εθνικη οδο...ειναι πρωτο χερι και ατρακαριστο....δεκτος καθε ελεγχος....
Ειδικα αυτο με τα χλμ στην ΕΟ...ΕΛΕΟΣ...
-
Ταξιδιάρης λαός ο Έλληνας
-
και κοπελα?
Mazda MX-5