-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Όπως θα δείτε συμβαίνει και στα καλύτερα κανάλια.......
Πότε είδαμε κάτι ανάλογο από τον Alpha;
http://www.alphatv.gr/index.asp?a_id=449
Eπίσης θέλω να γνωστοποιήσω τα εξής:
Όταν είπα 'το τελευταίο που με αποσχολεί είναι πότε θα πάρουμε διαφημίσεις' δεν το είπα για να γίνω αρεστός στο κοινό αλλά για να περάσω ένα μήνυμα στο μηχανισμό και τους υπεύθυνους. Ενεργοποιήθηκαν όλοι αμέσως και αποφασίσαν να μου αφήσουν το περιθώριο να τραβήξω όσο δεν πάει το break.
Τη στιγμή που το πήραμε είχε επίσης ληφθεί η απόφαση να το διακόψουμε εάν πάει να περάσει ο Σούμι.
Να είστε σίγουροι ότι τίποτα δε γίνεται αβασάνιστα και ότι εμάς, εμένα πιο πολύ προσωπικά, τέτοιες επιλογές μας πονάνε πολύ.
Οι περισσότεροι εδώ μέσα καταλαβαίνουν συμπαραστέκονται και τους ευχαριστώ γι' αυτό.
Όμως ξεφεύγοντας από τα όρια αυτού του forum ακόμη νιώθω την αρνητική ενέργεια από τα μπινελίκια που μου έχωσε όλη η Ελλάδα την Κυριακή τη στιγμή του break. Άδικα; Δίκαια; Είναι μέρος της δουλειάς μου;
Αυτά...
Καλό Πάσχα και ελπίζω η Ισπανία να μας φέρει ένα ακόμη τόσο καλό αγώνα.Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει το κείμενο του ITV με αυτό του Alpha. Ίσως να είμαι και ο μοναδικός οπότε δεν πειράζει.
P.S. Είμαι ίσως ο τελευταίος που θα παραπονιόταν για τις συγκεκριμένες διαφημίσεις, ούτε το πρόβλημά μου ήταν αυτές. Απλά άλλο η στάση του ITV απέναντι στους τηλεθεατές και άλλο η στάση του Alpha...
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Όμως ξεφεύγοντας από τα όρια αυτού του forum ακόμη νιώθω την αρνητική ενέργεια από τα μπινελίκια που μου έχωσε όλη η Ελλάδα την Κυριακή τη στιγμή του break. Άδικα; Δίκαια; Είναι μέρος της δουλειάς μου;
Αυτά...Mην ανησυχείς, μακάρι να τρως κάθε φορά τέτοια «μπινελίκια» και να έχουμε τόσο συναρπαστικούς αγώνες!
*τα μπινελίκια τα τρώει αυτός που φαίνεται.Να είσαι σίγουρος ότι εάν βγάζατε στο «γυαλί» αυτόν που δίνει την εντολή για διαφημίσεις θα έτρωγε πολύ φάσκελο...
Καλό Πάσχα και ελπίζω η Ισπανία να μας φέρει ένα ακόμη τόσο καλό αγώνα.
Βλέπω και τα 2 δοκιμαστικά της Ισπανίας ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΑ.Γιατί ρε παιδιά; ...για να μην χάσουμε τα τραγούδια της Αλιμπέρτη;
-
Ευχαριστω για τις πληροφοριες.
-
Τακη ενοιωσες ετσι γιατι ξερεις πως θα αντιδρουσες και ο ιδιος. Που να εκανε τη μεταδοση ο αδερφος σου
Εμενα με χαλαει γιατι το αφεντικο του καναλιου ΜΙΑ φορα δεν ειπε 'Αν ο αγωνας κοβει ανασες ΜΗΝ κανετε διαλειμμα και τα καλυπτω προσωπικα ο ιδιος'. Και να εβγαινε ο Τακης και να ελεγε 'Με προσωπικη αποφαση του Κοντομηνα συνεχιζουμε'.Εγω γελασα οταν ο Παλομπαρινι 'βρηκε' τα 3 χιλιοστα και μαλιστα στο κομματι που ο Αλονσο ηταν ταχυτερος Τακη λεγε του ποτε χαριτολογεις
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Εγω γελασα οταν ο Παλομπαρινι 'βρηκε' τα 3 χιλιοστα και μαλιστα στο κομματι που ο Αλονσο ηταν ταχυτερος Τακη λεγε του ποτε χαριτολογειςΚαλά αυτό ήταν κορυφαίο
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Αυτά...Σε αυτο φιλε Τακη εχεις ενα μεγαλο δικιο ,ειμαστε πολλες φορες αδικοι ή έστω υπερβολικοι , και σιγουρα η ευθυνη του προγραμματισμου των διαφημισεων δεν ειναι δικη σου .
Αλλωστε οπως εχω πει και σε προηγουμενο μυνημα το θεμα των διαφημισεων αφορα και αλλα ευρωπαικα καναλια , οπως RTL,ITV,RAI κ.λ.π
Αληθεια ...εχει σκεφτει κανεις στον ALPHA κατα την διαρκεια των διαφημισεων να υπαρχει ενα μικρο παραθυρο που να συνεχιζει να δειχνει τον αγωνα ???
Κατι σαν Picture In Picture ....οπως πολλες φορες κανει το RTL...Καλό Πάσχα και ελπίζω η Ισπανία να μας φέρει ένα ακόμη τόσο καλό αγώνα.
Απο το στομα σου και στων ........οδηγων το αυτι
Καλο Πασχα ... -
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
To ότι υπάρχουν και χειρότερα (βλέπε ITV) προσωπικά δεν με ανακουφίζει καθόλου!!
Συγνωμη εχεις παρακολουθησει καλυψη F1 απο το ITV πριν πεις πως υπαρχουν κ χειροτερα χαρακτηριζοντας το συγκεκριμενο καναλι?
Δεν αναφερόμουν στην γενική κάλυψη της F1 από το ITV αλλά στη συγκεκριμένη ανακοίνωση που δημοσίευσε ο Go for pole (που απότι φαίνεται δεν διάβασες...) που ζήταγε συγνώμη για το διαφημιστικό διάλειμμα στους τελευταίους τρεις γύρους!
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Κωσταντίνε συγνώμη αλλά αν νομίζεις ότι δεν βάζουν διαφημίσεις στο 90 επειδή τους αρκεί το ημίχρονο είσαι νυχτωμένος!
Γιατι νομιζεις πως δεν βαζουν διαφημισεις κατα την διαρκεια του αγωνα? Απο σεβασμο στον τηλεθεατη?
Όπως είπα πιο κάτω στην ίδια δημοσίευση, υπάρχουν κάποιοι κανόνες που τηρούνται. Το ίδιο πιστεύω θα έπρεπε να θεσπιστεί και για την F1 που να απογορεύει διαφημιστικά διαλείμματα στο τέλος του αγώνα.
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Αληθεια ...εχει σκεφτει κανεις στον ALPHA κατα την διαρκεια των διαφημισεων να υπαρχει ενα μικρο παραθυρο που να συνεχιζει να δειχνει τον αγωνα ???
Κατι σαν Picture In Picture ....οπως πολλες φορες κανει το RTL...Και το οποιο οπως εχει γραφτει πολλες φορες ειναι παρανομο στην χωρα μας.
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Κωσταντίνε συγνώμη αλλά αν νομίζεις ότι δεν βάζουν διαφημίσεις στο 90 επειδή τους αρκεί το ημίχρονο είσαι νυχτωμένος!
Γιατι νομιζεις πως δεν βαζουν διαφημισεις κατα την διαρκεια του αγωνα? Απο σεβασμο στον τηλεθεατη?
Όπως είπα πιο κάτω στην ίδια δημοσίευση, υπάρχουν κάποιοι κανόνες που τηρούνται. Το ίδιο πιστεύω θα έπρεπε να θεσπιστεί και για την F1 που να απογορεύει διαφημιστικά διαλείμματα στο τέλος του αγώνα.
Δε διαβασες σωστα την αναακοινωση του ITV. Το ζουμι ειναι οτι ITV και Alpha (και προφανως καθε καναλι στον κοσμο) δουλευει σε παρομοιο πλαισιο: Χ διαφημιστικα διαλειματα, των Υ λεπτων με το καναλι υπευθυνο για το ποτε θα προβληθουν. Υπαρχουν περιπτωσεις που αυτος ο απλος κανονας οδηγει σε αδιεξοδα, ε τι να γινει; Μακαρι να ειχε βαλει ο Bernie ημιχρονο στον αγωνα να μην χαναμε ουτε δευτερολεπτο.
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Εγω γελασα οταν ο Παλομπαρινι 'βρηκε' τα 3 χιλιοστα και μαλιστα στο κομματι που ο Αλονσο ηταν ταχυτερος Τακη λεγε του ποτε χαριτολογεις
Καλά αυτό ήταν κορυφαίο
και με το μάτι έτσι?
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
To ότι υπάρχουν και χειρότερα (βλέπε ITV) προσωπικά δεν με ανακουφίζει καθόλου!!
Συγνώμη έχεις παρακολουθήσει κάλυψη F1 από το ITV πριν πεις πως υπάρχουν κ χειροτέρα χαρακτηρίζοντας το συγκεκριμένο κανάλι?
Δεν αναφερόμουν στην γενική κάλυψη της F1 από το ITV αλλά στη συγκεκριμένη ανακοίνωση που δημοσίευσε ο Go for pole (που απότι φαίνεται δεν διάβασες...) που ζήταγε συγνώμη για το διαφημιστικό διάλειμμα στους τελευταίους τρεις γύρους!
Επειδή το διάβασα σου λέω πως όταν ένα από τα κορυφαία κανάλια προβολής F1, (που τουλάχιστον εγώ έχω παρακολουθήσει), βγάζει τέτοια ανακοίνωση σημαίνει πως τελικά κάπου τα περιθώρια στενεύουν κ μένουν χωρίς άλλες επιλογές απ το να διακόψουν την κάλυψη για να βάλουν διαφημίσεις.
Κ μιλάμε για το ITV που πραγματικά η δουλειά που κάνουν είναι σεμιναριακη κ προφανώς τα χρήματα που χώνουν είναι πολλά. Όταν βλέπεις πχ να παίρνουν μικροσυνεντευξεις από πιλότους κ παράγοντες πάνω στο grid 15 λεπτά πριν την εκκίνηση σημαίνει πως είναι πολύ χωμένοι στα πράγματα (μια κ δεν έχουν πολλά κανάλια τέτοιες προσβάσεις).
Όλα αυτά όμως που προσφέρουν ίσως να έχουν κ το τίμημα τους.
Τώρα αν αυτό εσένα κ τον Χ τηλεθεατή δεν τον καλύπτει το καταλαβαίνω μια κ εμείς στο τέλος την πληρώνουμε. Απλά δεν μου φαίνεται κ παράλογο μια κ έτσι είναι αυτή την στιγμή οι κανόνες του παιχνιδιού. Το αν συμφωνώ μ αυτούς είναι άλλο θέμα.Κωσταντίνε συγνώμη αλλά αν νομίζεις ότι δεν βάζουν διαφημίσεις στο 90 επειδή τους αρκεί το ημίχρονο είσαι νυχτωμένος!
Μαζί σου, όμως άλλο το τι θα έπρεπε να θεσπιστεί κ άλλο το τι ισχύει.
Κ ένα απλό παράδειγμα είναι η εκπομπή Champions league που περιμένοντας ν ξεκινήσει βλέπεις 15 λεπτά διαφημίσεις κ αμέσως μόλις αρχίσει κάνουν 2ο διαφημιστικό διάλειμα για άλλα 5-8 λεπτά. Το συγκεκριμένο κανάλι λοιπόν που έχει αυτή την εκπομπή αν μπορούσε να διακόπτει τους αγώνες ποδοσφαίρου για διαφήμισεις θα το έκανε χώρις 2η σκέψη. Απλά οι κανόνες εδώ μάλλον είναι διαφορετικοί ευτυχώς προς όφελος του τηλεθεατή. Δεν έχει όμως να κάνει με σεβασμό προς αυτόν απ τα κανάλια γιατί μπροστά στο χρήμα όλα τ άλλα έρχονται σε 2η μοίρα. -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Κατι σαν Picture In Picture ....οπως πολλες φορες κανει το RTL...Και το οποιο οπως εχει γραφτει πολλες φορες ειναι παρανομο στην χωρα μας.
Ναι ??? δεν το ηξερα .....τι να πω .....ειμαστε νομιμοι σε ολα τα αλλα και αυτο μας ....μαρανε!!!!
-
Άν θυμάμαι καλά, είχε προταθεί αυτή η ιδέα και ο Τάκης μας ενημέρωσε οτι είναι παράνομο. Όντος έγινε έτσι?
Πάντως με το που βάζει διαφημήσεις ο ALPHA η μόνη λύση είναι το RTL, και άν τύχει να συμπέσουν τότε νιώθουμε λίγο αποκομμένοι απο τον υπόλοιπο κόσμο
-
ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΤΑΚΗ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ (ΠΟΥ ΞΕΡΩ) ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ-ΔΗΜΙΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ.
ΤΑΚΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Υ.Γ. :ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΙΛΩ ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΤΣΙ.
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
-
Ο χρήστης SocratesDTC έγραψε:
Άν θυμάμαι καλά, είχε προταθεί αυτή η ιδέα και ο Τάκης μας ενημέρωσε οτι είναι παράνομο. Όντος έγινε έτσι?Πάντως με το που βάζει διαφημήσεις ο ALPHA η μόνη λύση είναι το RTL, και άν τύχει να συμπέσουν τότε νιώθουμε λίγο αποκομμένοι απο τον υπόλοιπο κόσμο
Kathiste re seis!
Mouxei tixei otan pezei o gavros na anoigoun ena parathiraki kai na deixnoun diafisimiseis
Mono gia tin F1 isxyei afto ? -
Ο χρήστης strangewonderer έγραψε:
ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΤΑΚΗ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ (ΠΟΥ ΞΕΡΩ) ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ-ΔΗΜΙΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ.ΤΑΚΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Υ.Γ. :ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΙΛΩ ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΤΣΙ.
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Ασχετο, αλλα το κανει κι ο Καρπετοπουλος.
Συμφωνω παντως. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ασχετο, αλλα το κανει κι ο Καρπετοπουλος.Ακομα πιο ασχετο, αλλα σε ποια διευθυνση;
(Να ριξουμε και σ' αυτον κανα μπινελικι)ΥΓ: Χωρις πλακα, το γεγονος οτι ο ΤΠ συμμετεχει στο forum, ακομα και οταν 'τα ακουει', δειχνει καποια πραγματα για τον ιδιο (και ΔΕΝ εννοω οτι εχει μαζοχιστικες τασεις).
-
'Λίγο μετά τα μεσάνυχτα;'
Την Αλευρά την είδαμε ( ), τον Ρόκυ τον είδαμε ( ), ειδήσεις είδαμε ( ), αλλά F1 πριν από τις 2 το βράδυ δεν είδαμε!
Σοβαρά, ποιοι περιμένετε να σας δουν; Δηλαδή περισσότερη τηλεθέαση είχε ο Ρόκυ;
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
'Λίγο μετά τα μεσάνυχτα;'
Την Αλευρά την είδαμε ( ), τον Ρόκυ τον είδαμε ( ), ειδήσεις είδαμε ( ), αλλά F1 πριν από τις 2 το βράδυ δεν είδαμε!
Σοβαρά, ποιοι περιμένετε να σας δουν; Δηλαδή περισσότερη τηλεθέαση είχε ο Ρόκυ;Εγώ π.χ. επειδή μόνο και μόνο ήθελα να ακούσω τις δηλώσεις του Κίμι. Αλλιώς σιγά μην έχανα 2 πολύτιμες ώρες ύπνου...
Ευτυχώς πάντως που είχε Ρόκυ και όχι καμιά βλακεία ταινία.ΥΓ. Την Αλευρά ή κυρίως τα κάτω άκρα της;;;
Μεταδόσεις F1, σχολιασμός και κάλυψη