-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Κάτι για τον Τάκη.
Τάκη, η εκπομπή που είχατε Σάββατο 10-12 στον Champions τι έγινε???Δεν υπάρχει πλέον Champions
Εκπομπή υπάρχει; Κάπου, Κάποτε; Αν όχι, υπάρχει τίποτα στα σχέδιά σου;
Ήταν σημαντική εκπομπή ειδικά όταν είχε τα ελεύθερα του Σαββάτου. -
Εγω θελω να κανω μια παρατηρηση πολυ καλοπροαιρετα που πιστευω θα βοηθησει το επιπεδο της μεταδοσης. Μου δινει ο Τακης την εντυπωση οτι οταν λεει καποια σημαντικη πληροφορια ειτε κοιτα το συνομιλητη του ειτε δεν πολυπροσεχει το μονιτορ.
Για παραδειγμα, ο Μασσα με τζινακι την ωρα που μιλουσε με τον Παπαθεου (αρα λιγο δυσκολο να εβγαινε στην πιστα), το νουμερο στη μουρη της ΡεντΜπουλ, η εξοδος του ΜΣ απο τα 1α πιτς (εμφανως μετα τον Κιμι, αρα δεν εγινε προσπερασμα). Ολα αυτα συνεβηκαν οταν δεν εκανε αυστηρα περιγραφη αλλα μετεφερε καποια σημαντικη ειδηση.
Εγω ειδα 3 θετικοτατα ομως:- Το επιπεδο μεταδοσης εχει ανεβει παρα πολυ
- ΔΕΝ υπαρχουν προσεχως μεσα στις διαφημισεις
- Το preview ηταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΤΑΤΟ. Αν μου ελεγε καποιος οτι εν Ελλαδι θα ειχαμε παρουσιαση με ρεπορταζ ΟΛΩΝ των νεων μονοθεσιων θα τον ειχα παρει με τα γιαουρτια. Πραγματικα εντυπωσιαστηκα!
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Εγω θελω να κανω μια παρατηρηση πολυ καλοπροαιρετα που πιστευω θα βοηθησει το επιπεδο της μεταδοσης. Μου δινει ο Τακης την εντυπωση οτι οταν λεει καποια σημαντικη πληροφορια ειτε κοιτα το συνομιλητη του ειτε δεν πολυπροσεχει το μονιτορ.
Για παραδειγμα, ο Μασσα με τζινακι την ωρα που μιλουσε με τον Παπαθεου (αρα λιγο δυσκολο να εβγαινε στην πιστα), το νουμερο στη μουρη της ΡεντΜπουλ, η εξοδος του ΜΣ απο τα 1α πιτς (εμφανως μετα τον Κιμι, αρα δεν εγινε προσπερασμα).
Έχεις δίκιο σ' αυτά
Ολα αυτα συνεβηκαν οταν δεν εκανε αυστηρα περιγραφη αλλα μετεφερε καποια σημαντικη ειδηση.
Εγω ειδα 3 θετικοτατα ομως:- Το επιπεδο μεταδοσης εχει ανεβει παρα πολυ
- ΔΕΝ υπαρχουν προσεχως μεσα στις διαφημισεις
- Το preview ηταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΤΑΤΟ. Αν μου ελεγε καποιος οτι εν Ελλαδι θα ειχαμε παρουσιαση με ρεπορταζ ΟΛΩΝ των νεων μονοθεσιων θα τον ειχα παρει με τα γιαουρτια. Πραγματικα εντυπωσιαστηκα!
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Ειδικά εκεί που επαναλάμβανε συνεχώς ότι η σύγκρουση ήταν μεταξύ Shumi kai Webber ήταν εκνευριστικό!Ενώ στην αρχή το είπα σωστά με πήρε στο λαιμό του ο Αυστραλός με τη λάθος κάρτα.
-
Ο χρήστης Hakk έγραψε:
Κάτι για τον Τάκη.
Τάκη, η εκπομπή που είχατε Σάββατο 10-12 στον Champions τι έγινε???Δεν υπάρχει πλέον Champions
Ήταν σημαντική εκπομπή ειδικά όταν είχε τα ελεύθερα του Σαββάτου.Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Ετοιμάζεται κάτι αλλά δεν είναι ακόμη ανακοινώσιμο!
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
............Εγω θελω να κανω μια παρατηρηση πολυ καλοπροαιρετα που πιστευω θα
............
.......... 2. ΔΕΝ υπαρχουν προσεχως μεσα στις διαφημισεις
3.................!υπαρχουν.......υπαρχουν!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Ειδικά εκεί που επαναλάμβανε συνεχώς ότι η σύγκρουση ήταν μεταξύ Shumi kai Webber ήταν εκνευριστικό!Τον κορόιδεψε η λεζάντα που στην αρχή έτσι είπε...
Πάντως για πρώτη φορά βγάζω το καπέλο στον Αυστριακό που το είδε αμέσως και το είπε σωστά, ενώ μια ζωή την λεζάντα διαβάζει!!
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Τάκη, η εκπομπή που είχατε Σάββατο 10-12 στον Champions τι έγινε???
Δεν υπάρχει πλέον Champions
Ετοιμάζεται κάτι αλλά δεν είναι ακόμη ανακοινώσιμο!
Καλό αυτό, αλλά ελπίζω να έχουμε ενθαρρυντικά νέα πριν τα Ευρωπαϊκά GP. Να παρακολουθούμε όπως πέρυσι και τα ελεύθερα. Και με διαγωνισμούς όπως πέρυσι δε θα μας κακόπεφτε
Αν γίνει ανακοινώσιμο, ξέρεις. Κάνεις ένα reply σε αυτό το θέμα να ενημερωθούμε. Γιατί για την εκπομπή του Champions από εδώ το είχα μάθει! -
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
...πολύ καλή η χθεσινή εκπομπή ( πριν τα δοκιμαστικά ).
Αν άρχιζε και στην ώρα της (και όχι ένα τέταρτο πριν...)
Δεν εχασες και τιποτα το σημαντικο...
Καλά ρε Φάνη πλάκα μας κάνεις?
Άνοιξα την τηλεόραση παρά 5 και μόλις τελείωνε η παρουσίαση της BAR. Δηλαδή είχα χάσει την παρουσίαση των τριών πρώτων ομάδων του περσινού πρωταθλήματος. Αλλά αυτό δεν είναι κάτι σημαντικό ε? -
Καλα ρε Αγγελε μην κανεις κι'ετσι...
Αν εβλεπες καθολου Φωτεινελη πριν αρχισει το πρωταθλημα,θα τα ειχες δει εδω και αρκετο καιρο και δεν θα χρειαζοταν να τα εβλεπες ολα μολις μια ημερα πριν αρχισει το πρωταθλημα... -
Καλα ρε Αγγελε μην κανεις κι'ετσι...
Αν εβλεπες καθολου Φωτεινελη πριν αρχισει το πρωταθλημα,θα τα ειχες δει εδω και αρκετο καιρο και δεν θα χρειαζοταν να τα εβλεπες ολα μολις μια ημερα πριν αρχισει το πρωταθλημα...Φάνη με συγχωρείς, αλλά νομίζω ότι δεν θες να καταλάβεις αυτό που θέλω να πω. Δεν περίμενα το συγκεκριμένο preview, ούτε και κανένα άλλο videaki της τελευταίας στιγμής''για να τα δω όλα'' όπως λες. Αυτό που με ενόχλησε είναι ότι δεν είδα το πιο σημαντικό μέρος του προγράμματος που είχα αποφασίσει να καθήσω να δω στις 18:00, μιας και γνώριζα τα αποτελέσματα των δοκιμαστικών 14 ολόκληρες ώρες πριν...
Αυτό μου έλειπε να περιμένω από τον Alpha να με ενημερώσει για τα τεκτενόμενα στην Formula 1.
Εσύ δεν θεωρείς σημαντικό το preview και θεωρείς σημαντικά τα μαγνητοσκοπημένα δοκιμαστικά...
Αν έβλεπες καθόλου RTL, θα τα είχες δει 14 ώρες πριν και δεν θα χρειαζοταν να τα έβλεπες 6 μόλις ώρες πριν ξεκινήσουν τα δεύτερα δοκιμαστικά... -
Ομως ξεχνας Αγγελε το πιο σημαντικο...
Στις 16.00 ηταν προγραμματισμενος να γινει ενας αγωνας για το πρωταθλημα,ο οποιος ομως αναβληθηκε λογω κακων καιρικων συνθηκων,και λογικα οι ανθρωποι του καναλιου αρχισαν να ψαχνονται για το τι θα βρουν να βαλουν ωστε να καλυψουν αυτο το κενο.
Παλι καλα να λες που δεν την κανανε την εκπομπη 16.00 με 18.00... -
Ομως ξεχνας Αγγελε το πιο σημαντικο...Για κάτσε ρε Φάνη, από πότε έγινε για εμένα και για εσένα ''το πιο σημαντικό'' ένα εσωτερικό πρόβλημα του σταθμού?
Εμένα για ποιόν λόγο να με απασχολεί κάτι τέτοιο?
Εμένα με ενδιέφερε να δω το preview όχι για να ενημερωθώ, αλλά για να δω κάποια πλάνα από τις παρουσιάσεις των νέων μονοθεσίων και πολύ απλά τα έχασα. Αυτό με ενόχλησε και το έγραψα. Τωρα γιατί εσύ προσπαθείς να με πείσεις ότι αυτό που εγώ ήθελα να κάτσω να δω δεν ήταν ενδιαφέρον, δεν μπορώ να καταλάβω.
Και δεν λες μόνο αυτό, αλλά λες και ότι πρέπει να πούμε και ευχαριστώ που δεν το έβαλε στις 16:00. Τρελαθήκαμε τελείως μου φαίνεται... -
Αγγελε κουλαρε λιγακι,γιατι κανεις λες και συνεβηκε η συντελεια του κοσμου...
Ενταξει κατανοω την απογνωση σου,επειδη ξεκινησε η εκπομπη λιγο νωριτερα,αλλα δε χρειαζεται να κανεις κι'ετσι...
Και στο φιναλε φιναλε,καποιοι επρεπε να ειχαν δωσει ηδη εξηγησεις... -
Αγγελε κουλαρε λιγακι,γιατι κανεις λες και συνεβηκε η συντελεια του κοσμου...
Ενταξει κατανοω την απογνωση σου,επειδη ξεκινησε η εκπομπη λιγο νωριτερα,αλλα δε χρειαζεται να κανεις κι'ετσι...Φάνη πήγαινε στην πρώτη δημοσίευσή μου και δες πόσο cool είναι. Ούτε ότι ήρθε η συντέλεια του κόσμου είπα, ούτε απεγνοσμένος είμαι. Απλά είπα ότι θα ήταν καλύτερα αν ξεκινούσε στην ώρα της. Εσύ έκανες μετά ένα ανούσιο και άστοχο σχόλιο για αυτό και απάντησα.
Και στο φιναλε φιναλε,καποιοι επρεπε να ειχαν δωσει ηδη εξηγησεις...
Ποιούς εννοείς πάλι τώρα?
-
Δεν ξέρω αν έχει προταθεί στο παρελθόν
Και προφανώς δεν εξαρτάται από τον κ. Πουρναράκη η υλοποίησή τουαλλα θα μου φαινόταν ενδιαφέρον να υπήρχε μια ενημερωτική εκπομπή κάθε Κυριακή (για τις Κυριακές που δε γίνεται gp), με τις εξελίξεις της εβδομάδας, τη συνέντευξη τύπου των νικητών, επιπλέον δηλώσεις κλπ. Έστω και μισή ώρα θα ήταν καλό! Έτσι θα καθιερωνόταν ένα 'ραντεβού' με τον Alpha κάθε Κυριακή, θα μας κρατούσε το όποιο ενδιαφέρον για F1 και θα μαθαίναμε συγκεντρωτικά κάποια βασικά νεά από το χώρο. Πέρα από όσους ασχολούνται και ψάχνονται, θα άνοιγε μια νέα οπτική στην F1 - ότι δηλαδή υπάρχει δραστηριότητα και ενδιάμεσα στους αγώνες.
-
Ο χρήστης Di0 έγραψε:
Δεν ξέρω αν έχει προταθεί στο παρελθόν
Και προφανώς δεν εξαρτάται από τον κ. Πουρναράκη η υλοποίησή τουαλλα θα μου φαινόταν ενδιαφέρον να υπήρχε μια ενημερωτική εκπομπή κάθε Κυριακή (για τις Κυριακές που δε γίνεται gp), με τις εξελίξεις της εβδομάδας, τη συνέντευξη τύπου των νικητών, επιπλέον δηλώσεις κλπ. Έστω και μισή ώρα θα ήταν καλό! Έτσι θα καθιερωνόταν ένα 'ραντεβού' με τον Alpha κάθε Κυριακή, θα μας κρατούσε το όποιο ενδιαφέρον για F1 και θα μαθαίναμε συγκεντρωτικά κάποια βασικά νεά από το χώρο. Πέρα από όσους ασχολούνται και ψάχνονται, θα άνοιγε μια νέα οπτική στην F1 - ότι δηλαδή υπάρχει δραστηριότητα και ενδιάμεσα στους αγώνες.
Όλα αυτά έχουν προταθεί εξετάζονται και ίσως έχουμε εκπλήξεις λίγο αργότερα.
Προς το παρόν από τις 3 Απριλίου θα έχουμε και βραδινή εκπομπή στις 12:30 με τον απόηχο του αγώνα, τα highlights συνεντεύξεις και άλλα ενδιαφέροντα θέματα. -
Γεια σε ολους.Για οποιον δεν αρεσουν οι κονσερβες του ALPHA ξημερωματα Σαββατου RTL 05:45 ελευθερα δοκιμ. και 06:45 επισημα δοκιμαστικα.ΑΝΤΕ ΡΕ να παρει κανενα αλλο καναλι την F1.Το χειροτερο καναλι επρεπε να την εχει; Τα λεμε.....BMWΔΑΡΑ.....
-
Eμένα με ικανοποιεί το alpha από το να το πάρει η nova και να πρέπει να πληρώνω εφόσον δεν έχω.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Eμένα με ικανοποιεί το alpha από το να το πάρει η nova και να πρέπει να πληρώνω εφόσον δεν έχω.Αν το πάρει η ΝΟΒΑ θα θες δορυφορικό εξοπλισμό. Αν λοιπόν πάρεις δορυφορικό εξοπλισμό σιγά μην πληρώνεις το χαράτσι, την ώρα που το ΑρΤιΕλ το δείχνει τσάμπα...
Το ακούς βέβαια στη γλώσσα σου, αλλά στο άλλο είναι πιο πλήρης η κάλυψη.
Για το λόγο αυτό δε νομίζω η Νόβα να πάρει ποτέ την Φ1, εκτός αν γίνει αρκετά ακόμα πιο δημοφιλής.
Μεταδόσεις F1, σχολιασμός και κάλυψη