-
Εχει δικιο ο Μανος, ακουστηκε και προφανως ηταν εκ παραδρομης.
-
Κοιταχτε και δω τι γινεται :
-
Πω πω!! Γεμισε η ασφαλτος trivial pursuit...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Πω πω!! Γεμισε η ασφαλτος trivial pursuit...stratego είπαμε!!!
-
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
Κοιταχτε και δω τι γινεται :Κοντευει να ξεζανταριστει το χαρπατι
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...και χάλια ο ήχος! Με το ζόρι καταλαβαίνα τι έλεγαν...όσο μιλούσαν για τον αγώνα γιατί κατά τα άλλα μάθαμε για το πόσο κάνει ο καφές, τι γιωτ και πόσες κοπέλες επάνω του έχει ο Μιντλάρχης, ποιά αμάξια κυκλοφορούσαν, σε ποιόν όροφο υπάρχει η ελληνική σημαία και άλλα πολλά πάντα σχετικά με τον αγώνα.Επειδη μολις παρακολουθησα τον αγωνα απο το ITV και τα ανω ερωτηματα δεν καλυφθηκαν στην καλυψη, θα ειχες την ευγενεια να μου μεταφερεις ποσο κανει ο καφες, ποσο μεγαλο το εχει ο Μιντλαρχης το γιοτ και σε ποιον οροφο υπηρχε η ελληνικη σημαια?
Δεν μπορω να συνεχιζω να αγνοω τετοια καιρια ερωτηματα!
-
Ο χρήστης Af9pk έγραψε:
Επειδη μολις παρακολουθησα τον αγωνα απο το ITV και τα ανω ερωτηματα δεν καλυφθηκαν στην καλυψη, θα ειχες την ευγενεια να μου μεταφερεις ποσο κανει ο καφες, ποσο μεγαλο το εχει ο Μιντλαρχης το γιοτ και σε ποιον οροφο υπηρχε η ελληνικη σημαια?Δεν μπορω να συνεχιζω να αγνοω τετοια καιρια ερωτηματα!
-
Εγώ πάλι νομίζω ότι καλύτερα να κλειδωθεί το τόπικ. Έχει χάσει το στόχο του που είναι χρήσιμη κριτική και συζήτηση.
Ο καθένας λέει ό,τι του κατέβει, ειρωνίες και προσωπικές προσβολές στο φουλ, εξυπνάδα όσο δεν πάει άλλο.
Βέβαια είμαι σίγουρος ότι όλοι όσοι κοροϊδεύουν θα έκαναν καλύτερη μετάδοση, αφού και όλα τα ξέρουν και ποτέ δεν κάνουν λάθος και πάντα θα έβρισκαν κάτι να πουν σε αγώνα 2 ωρών με πολλά νεκρά σημεία. Πάντα οι προβλέψεις τους θα έπεφταν μέσα.
Λίγος σεβασμός στη δουλεία του άλλου δεν βλάπτει.
-
Μπα; Από πότε απαγορεύεται η κριτική;
Χαβαλέ έχουν ΟΛΑ τα θέματα του φόρουμ, ακόμη και αυτά στα οποία συζητιούνται πολύ πιο σοβαρά θέματα! Αλίμονο αν ξέφευγε αυτό εδώ...
-
Ο χρήστης afonic έγραψε:
Εγώ πάλι νομίζω ότι καλύτερα να κλειδωθεί το τόπικ. Έχει χάσει το στόχο του που είναι χρήσιμη κριτική και συζήτηση.Ο καθένας λέει ό,τι του κατέβει, ειρωνίες και προσωπικές προσβολές στο φουλ, εξυπνάδα όσο δεν πάει άλλο.
Βέβαια είμαι σίγουρος ότι όλοι όσοι κοροϊδεύουν θα έκαναν καλύτερη μετάδοση, αφού και όλα τα ξέρουν και ποτέ δεν κάνουν λάθος και πάντα θα έβρισκαν κάτι να πουν σε αγώνα 2 ωρών με πολλά νεκρά σημεία. Πάντα οι προβλέψεις τους θα έπεφταν μέσα.
Στη χωρα που εχει θεσμοθετηθει ιδεολογικα και νομικα το δικαιωμα (ή μαλλον υποχρεωση) στην αφασια, στη χωρα του 99%, δεν πρεπει να προκαλουν εντυπωση πλεον τετοια ποστ.
-
Ολοι ζούμε στο καφενείο Η ΕΛΛΑΣ και υποτίθεται ότι θα έπρεπε να έχουμε συνηθίσει στο μπάχαλο και στην κριτική που ασκούμε όλοι μας για όλα γιατί και εμείς είμαστε μέρος του μπάχαλου και συμμετέχουμε ενεργά, απο την άλλη για να δίνει ο άλλος το δικαίωμα με την 2ης - 3ης η χαμηλότερης ποιότητας δουλειάς του ή τα ζητάει ο κ@...ς ή είναι άσχετος και πρέπει να ασχοληθεί με κάτι άλλο, δεν φταίει ο θεατής αν ακούει την πατάτα του καθενός και δυσανασχετεί γιατί ο σχολιαστής εκτίθεται με την δουλειά του στην κριτική, γιατί δεν γινότανε τέτοια κριτική όταν έκανε μεταδόσεις ο Αρης Σταθάκης ή ο Παύλος Αλέπης ? Αλλο ήθος, άλλες γνώσεις, δεν επέτρεπαν με τις μεταδόσεις τους να καταλάβει ο θεατής με ποιανού το μέρος είναι, σε αντίθεση με τον Πουρναράκη που λές και είναι μέτοχος της Φερράρι - καλά ο άλλος ο Παλομπαρίνι είναι Ιταλικής καταγωγής οπότε εξυπακούεται η προτίμησή του - δεν κατανάλωναν την ώρα της μετάδοσης με φτηνά φλιναφήματα και λογοδιάρια, αλλά ότι έλεγε ο Σταθάκης και ο Αλέπης είχε ουσία.
Ας μελετήσουν οι κύριοι τους Ευρωπαίους συναδέλφους τους πως γίνεται μια μετάδοση μηχανοκίνητου αθλητισμού, ας αποκτήσουν με λίγο διάβασμα κάποιες βασικές γνώσεις και ας αφήσουν στην άκρη τις προσωπικές τους προτιμήσεις και ας ασχοληθούν και με τις μικρότερες ομάδες που και αυτές αξίζουν προσοχής γιατί οι μεγάλες ομάδες την έχουν την προσοχή ούτως ή άλλος, άλλωστε και εσύ φίλε μου κριτική κάνεις σε αυτούς που κρίνουν, εσύ είσαι ευχαριστημένος απο τις μεταδόσεις, αν ναί, έχει καλώς, αν όχι αν δεν γκρινιάξουμε πως θα καταλάβουν ότι κάνουν λάθος για να βελτιωθούν, καλό τους κάνουμε που τους τα χώνουμε να είσαι σίγουρος γιαυτό.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
...γιατί δεν γινότανε τέτοια κριτική όταν έκανε μεταδόσεις ο Αρης Σταθάκης ή ο Παύλος Αλέπης ?Γιατι δεν υπηρχε ιντερνετ.
... Αλλο ήθος, άλλες γνώσεις... ότι έλεγε ο Σταθάκης και ο Αλέπης είχε ουσία.
Για το ηθος δε θα πω κατι, για τις γνωσεις θα πρεπει τουλαχιστον να αστειευσαι. Οι μεταδοσεις εκεινης της εποχης και το επιπεδο της πληροφορησης που παρειχαν ηταν απλα γραφικες. Το μονο καλο ηταν οτι ειχαν καλυτερη αισθητικη απο το τριο της καταστροφης της κρατικης τηλεορασης που ειχαμε συνηθισει. Ομως κατα τα αλλα αυτοι οι ανθρωποι αμφιβαλλω αν ειχαν ταξιδεψει ποτε σε ενα τεστ, αμφιβαλλω αν ειχαν ποτε μιλησει με ανθρωπους της F1. Χωρις αυτη την επενδυση σε χρονο και ταλαιπωρια μεταδοση F1 της προκοπης δε γινεται, μονο γενικολογιες βγαινουν απο το στομα.
Ας μελετήσουν οι κύριοι τους Ευρωπαίους συναδέλφους τους πως γίνεται μια μετάδοση μηχανοκίνητου αθλητισμού, ας αποκτήσουν με λίγο διάβασμα κάποιες βασικές γνώσεις...
Αληθεια εσυ πως ξερεις οτι αυτα ΔΕ γινονται αποπ πλευρας ΤΠ; Ξερεις πως δουλευει, με ποιους μιλαει, καθε ποτε ταξιδευει; Στην τελικη ξερεις τιποτα ή απλα ταλαιπωρεις ενα πληκτρολογιο;
... ας αφήσουν στην άκρη τις προσωπικές τους προτιμήσεις και ας ασχοληθούν και με τις μικρότερες ομάδες που και αυτές αξίζουν προσοχής γιατί οι μεγάλες ομάδες την έχουν την προσοχή ούτως ή άλλος...
Για το μονο πραγμα που αξιζει να ασχοληθει κανεις με την μοναδικη πραγματικα μικρη ομαδα του grid, την Midland, ειναι ο ιδιοκτητης της. Οι υπολοιποι κατασκευαστες εχουν ακριβως την προσοχη που τους αρμοζει, δηλαδη οι πετυχημενοι προβαλλονται, οι αποτυχημενοι οχι. Ετσι γινεται απο ολο τον τυπο διεθνως και ειναι απολυτα φυσιολογικο.
... αν δεν γκρινιάξουμε πως θα καταλάβουν ότι κάνουν λάθος για να βελτιωθούν, καλό τους κάνουμε που τους τα χώνουμε να είσαι σίγουρος γιαυτό.
Μετα απο τα παραπανω, μην εισαι τοσο σιγουρος γιαυτο
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ας μελετήσουν οι κύριοι τους Ευρωπαίους συναδέλφους τους πως γίνεται μια μετάδοση μηχανοκίνητου αθλητισμού, ας αποκτήσουν με λίγο διάβασμα κάποιες βασικές γνώσεις...
Αληθεια εσυ πως ξερεις οτι αυτα ΔΕ γινονται αποπ πλευρας ΤΠ; Ξερεις πως δουλευει, με ποιους μιλαει, καθε ποτε ταξιδευει; Στην τελικη ξερεις τιποτα ή απλα ταλαιπωρεις ενα πληκτρολογιο;
Yπερβολικοί και οι δύο κατα τη γνώμη μου... Η ουσία δεν είναι πόσο ταξιδευουν, πόσο διαβάζουν, πόσες γνωσεις έχουν.. Η ουσία -για μενα τον τηλεθεατη- είναι να είναι καλή η μετάδοση! Χωρίς υπερβολές, χωρις άχρηστες πληροφορίες και κυριως χωρις λανθασμένες πληροφορίες! Απο κει και πέρα το πόσο δουλευουν, δεν το αμφισβητώ αλλά στην τελική δεν με αφορά..
Προφανως είναι live μεταδοση και λάθη θα γινονται και όλοι ευχαριστημενοι να είμαστε δεν γινεται.. Αυτο δεν απαγορευει ουτε να κανουμε κριτικη και σαφεστατα ουτε να κάνουμε πλάκα!!! Οταν εκτιθεσαι και έχεις εκπομπή θα ακουσεις και τετοια.. Πόσο μάλλον όταν ανοιγεις και το αντιστοιχο θέμα!
Τελος για τις πλάκες.. Περνανε ένα μηνυμα στον παρουσιαστη μέσα από γέλιο.. Ειμαι σίγουρη όταν βλεπει τις εκπομπές του μετά θα εντοπίζει κι αυτός τα λάθη του..
Και last but not least δεν ειναι όλοι οι ανθρωποι φτιαγμένοι για το γυαλί.. Δεν τους πάει, κομπλάρουν δεν ξέρω τι.. Εκεί ισως εντοπίζεται το πρόβλημα και όχι στις γνώσεις!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Προφανως είναι live μεταδοση και λάθη θα γινονται και όλοι ευχαριστημενοι να είμαστε δεν γινεται.. Αυτο δεν απαγορευει ουτε να κανουμε κριτικη και σαφεστατα ουτε να κάνουμε πλάκα!!! Οταν εκτιθεσαι και έχεις εκπομπή θα ακουσεις και τετοια.. Πόσο μάλλον όταν ανοιγεις και το αντιστοιχο θέμα!Ειναι σαφες απο προηγουμενο post οτι σαν mod ενθαρυνουμε την κριτικη αφου οπως λες στην τελικη ο ΤΠ ειναι που εχει ανοιξει το thread. Απο εκει και περα υπαρχουν ορια, νομιζω καθε λογικος ανθρωπος συμφωνει με αυτο.
Τελος για τις πλάκες.. Περνανε ένα μηνυμα στον παρουσιαστη μέσα από γέλιο.. Ειμαι σίγουρη όταν βλεπει τις εκπομπές του μετά θα εντοπίζει κι αυτός τα λάθη του..
Αυτο ο ΤΠ το κανει συστηματικα απ' οσο ξερω.
-
Ο χρήστης afonic έγραψε:
Εγώ πάλι νομίζω ότι καλύτερα να κλειδωθεί το τόπικ. Έχει χάσει το στόχο του που είναι χρήσιμη κριτική και συζήτηση.Ο καθένας λέει ό,τι του κατέβει, ειρωνίες και προσωπικές προσβολές στο φουλ, εξυπνάδα όσο δεν πάει άλλο.
Και η κριτική φίλε 21 Quadra μπορεί να γίνει καλοπροαίρετα και χωρίς προσβολές και αναθεματισμούς. Όπως και η όλη κουβέντα εδώ μέσα άλλωστε..Αλλιώς ο καθένας μπορεί να κάνει αίτηση για δουλειά στον Alpha, στο ΙΤV, στο Eurosport, στην Toyota, στη Michelin, κοκ και να θαυμάσουμε τις γνώσεις και το έργο του.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Απο εκει και περα υπαρχουν ορια, νομιζω καθε λογικος ανθρωπος συμφωνει με αυτο.Σαφέστατα! Ορια υπάρχουν σε όλα Κωστα. Και υπάρχει και η δυνατότητα επίσης στον ΤΠ να μας πει κι αυτός την άποψη του! Εγω προσωπικά είμαι μεσες άκρες ευχαριστημενη απο τον ιδιο (για τον διπλανό του ένα θα πω.. Δυστυχώς πήρε τον γαύρο η ΝΕΤ και ουτε σε μια φιεστα δεν μπορουμε πλέον να ελπίζουμε για την απουσία του) απλά μερικά λάθη αναφέρονται και μερικές... κοτσανούλες αντιμετωπίζονται με χιουμορ.. άνθρωποι είμαστε!!
Αυτο ο ΤΠ το κανει συστηματικα απ' οσο ξερω.
Good for him..
-
go_for_pole ευτυχώς ταλαιπωρώ μόνο το πληκτρολόγιο και όχι ' άλλα ' πράγματα.
-
Ο χρήστης afonic έγραψε:
Ο καθε παρουσιαστης που δουλευει στην τηλεοραση σε οποιονδηποτε τομεα γνωριζει οτι εκτιθεται και τον παρακολουθουν εκατομμυρια ανθρωποι.Αυτο σημαινει οτι ειναι υποχρεωμενος να δεχεται ολες τις κριτικες, καλες και κακες!Επειδη στα σχολια στη δημοσιευση σου αναφερεσαι και σε μενα(φου εχω ασκησει πολλες φορες αρνητικη κριτικη στους 2 παρουσιαστες) εχω να σου πω οτι ποτε δεν ισχυριστηκα(ουτε κανεις αλλος απ οτι θυμαμαι) οτι εχω περισσοτερες γνωσεις απ τον Κο ΤΠ.Εγω ομως δεν εχω το ΘΡΑΣΟΣ να βγω στην τηλεοραση και να παρουσιασω με τις λιγοστες γνωσεις μου(θελω να ξεκαθαρισω οτι δεν εννοω οτι ο Κος ΤΠ εχει ελλιπεις γνωσεις απλως θελω να εξηγησω οτι επιχειρηματα του τυπου'όλοι όσοι κοροϊδεύουν θα έκαναν καλύτερη μετάδοση' δεν εχουν καμια βαση)
Και επειδη πολλα εχουν ειπωθει θελω να διευκρινησω οτι δεν ξερω απο χθες κανεναν παρουσιαστη και δεν εχω κανενα προηγουμενο με κανεναν τους!Κριτικαρω αυτο που βλεπω!Και να σου δωσω ενα παραδειγμα:γιατι στο ποδοσφαιρο ολοι κραζουν τον Βερνικο και π.χ. για τον Σωτηρακοπουλο δεν ακουγεται λεξη?Μην τρελαθουμε τελειως.Δεν ειμαστε τοσο κομπλεξικοι και κολλημεοι οσο θελετε να πιστευεται!Για τον ΑΤ μονο καλα σχολια ακουστηκαν.Γιατι?ειμαστε κολλητοι του η μας αρεσε η φωνη του? -
Ο χρήστης afonic έγραψε:
Εγώ πάλι νομίζω ότι καλύτερα να κλειδωθεί το τόπικ. Έχει χάσει το στόχο του που είναι χρήσιμη κριτική και συζήτηση.Συγγνώμη αλλά το topic το έχει ανοίξει, προς τιμήν του, ο ίδιος ο Τάκης. Επίσης προς τιμήν του δέχεται όλη την κριτική που γίνεται, και συνήθως σε επόμενη εκπομπή έχει το integrity ώστε να διορθώνει τις παραδρομές. Τέλος, είναι αρκετά έξυπνος ώστε να αγνοεί τα trolls που ρίχνουν ανυπόστατους ισχυρισμούς προς το μέρος του.
Επίσης, μερικοί από εδώ, ανάμεσά τους θέλω να πιστεύω ότι συμπεριλαμβάνομαι κι εγώ, προσπαθούμε να κάνουμε καλόπιστη και εποικοδομητική κριτική, και να κρατήσουμε αυτό το κανάλι επικοινωνίας ανοιχτό.
Το topic αυτό θα κλείσει μόνο όταν το θελήσει ο ίδιος ο ΤΠ, και τότε πολύ απλά εμείς που θέλουμε να κρατήσουμε κάποια επαφή θα χρησιμοποιούμε το email της εκπομπής. Τόσο απλά.
Αυτό με το scrabble ήταν αστείο πάντως, και δεν περιλαμβάνεται στο trolling.... λίγο 'πείραγμα' στον αγαπητό ΤΠ νομίζω ότι ποτέ δε βλάπτει.
Μεταδόσεις F1, σχολιασμός και κάλυψη