-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Δεν καταλαβαινω γιατι δεν πρεπει να τους κρινουμε..
Ούτε κι εγώ γιατί να μην τους επικροτώ χωρίς να σχολιάζω και την παραμικρή κακία ή σαρδάμ
Αν τυχει και ανατρεξεις για προηγουμενα gp στο thread αυτο θα δεις οτι εχουμε εκφραστει σχεδον ολοι οσοι τους βριζουμε με πολυ θετικα σχολια γι αυτους οταν τα αξιζουν!Ωστοσο Καποια πραγματα ξεπερνουν τις απλες εννοιες 'σαρδαμ' και 'κακια'!Ειναι σχολια ενος ασχετου, ενος ανθρωπου που δε διαθετει ουτε τα ελαχιστα προσοντα για τη θεση και το χωρο που βρισκεται!
-
Δεν πρόσεξε κανείς αυτό που είπε ο Τάκης για το 0-100 και 0-200;;;;
Είπε λοιπόν ότι ένα μονοθέσιο έχει 0-100 σε 4 δευτερόλεπτα και 0-200 σε 8 δευτερόλεπτα... Αν ήμουν δίπλα του θα του έλεγα ότι αυτοί είναι οι χρόνοι αρκεί να τους διαιρέσεις δια το 2...!!! Δεν μπορώ να το θεωρήσω απροσεξία κάτι τέτοιο...Έστω ότι δεν πρόσεξε τι είπε...Δεν μπόρεσε κανείς από το στούντιο να τον διορθώσει;;;;; -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δεν μπορώ να το θεωρήσω απροσεξία κάτι τέτοιο...Έστω ότι δεν πρόσεξε τι είπε...Δεν μπόρεσε κανείς από το στούντιο να τον διορθώσει;;;;;δε τον άκουγε ο Σειτανίδης που ήταν στο nurburgring για να τον διορθώσει ως συνήθως οπότε μην απορείς...
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Δεν μπορώ να το θεωρήσω απροσεξία κάτι τέτοιο...Έστω ότι δεν πρόσεξε τι είπε...Δεν μπόρεσε κανείς από το στούντιο να τον διορθώσει;;;;;
δε τον άκουγε ο Σειτανίδης που ήταν στο nurburgring για να τον διορθώσει ως συνήθως οπότε μην απορείς...
Σύμφωνοι αλλά δεν είναι μόνο ο Σεϊτανίδης στο στούντιο...είναι και η σκλαβούνου και πιθανόν και άλλοι...Δεν μπορεί να μην σκέφτεται τι λέει...Άλλο να πει ένα όνομα λάθος και άλλο να κάνει ένα τέτοιο λάθος..
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
ΣειτανίδηςΑυτο που το πας!Να παρουσιαζουν οι απαραδεχτοι ,ασχετοι,κτλ(να μην επαναλαμβανομαστε) και ο Σειτανιδης να ναι συνηθως πανω στο κοντρολ!Να ταν στην πιστα οπως σημερα να το καταλαβω αλλα στον ιδιο χωρο με τους αλλους 2 και να μην παρουσιαζει αυτος?
-
...έλα ντε αντί του Σειτανίδη έχουμε τον Παλομπαρίνι...
τι να πεις...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Είπε λοιπόν ότι ένα μονοθέσιο έχει 0-100 σε 4 δευτερόλεπτα και 0-200 σε 8 δευτερόλεπτα... Αν ήμουν δίπλα του θα του έλεγα ότι αυτοί είναι οι χρόνοι αρκεί να τους διαιρέσεις δια το 2...!!! Δεν μπορώ να το θεωρήσω απροσεξία κάτι τέτοιο...Έστω ότι δεν πρόσεξε τι είπε...Δεν μπόρεσε κανείς από το στούντιο να τον διορθώσει;;;;;Αν δεν κάνω λάθος, οι σύγχρονες F1 έχουν όντως 0-100 σε 3-4 δευτερόλεπτα λόγω των αυξημένων αεροδυναμικών αντιστάσεων, που δεν τους επιτρέπουν να επιταχύνουν απο στάση αστραπιαία...
Για το 0-200 δεν έχω ιδέα!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν καταλαβαινω γιατι δεν πρεπει να τους κρινουμε..
Ούτε κι εγώ γιατί να μην τους επικροτώ χωρίς να σχολιάζω και την παραμικρή κακία ή σαρδάμ
Σχολιάζεις όμως ως κακομαθημένους αυτούς που τους σχολιάζουν αρνητικά.
Κάνεις λάθος! Πρώτα εσείς με σχολιάσατε και απάντησα στον McLaren Queen ακριβώς για να μην έχουμε μαλλιοτράβηγματα - επειδή μου φάνηκε διαλακτικός. Αν μη τι άλλο διατηρεί χαμηλούς τους τόνους και δεν προσπαθεί να βγάλει εύκολα συμπεράσματα, αν και παρερμήνευσε τα όσα έγραψα.
-
Ο χρήστης Mclaren-Queen έγραψε:
Ειναι σχολια ενος ασχετου, ενος ανθρωπου που δε διαθετει ουτε τα ελαχιστα προσοντα για τη θεση και το χωρο που βρισκεται!Ποιός είναι ο άσχετος; Ο Πουρναράκης; Ο Αντρέα; Άλλος; Μια ερώτηση κάνω από απλή περιέργεια, δεν παίρνω το μέρος κανενός.
-
Ε καλά δε ξαναγράφω άλλο για μεταδόσεις και επαγγελματίες του χώρου. Εσείς ξέρετε καλύτερα αυτή τη δουλειά. Με πείσατε ΟΚ
-
Προσωπικα θεωρω ασχετους και τους 2!Τον Παλομπαρινι τον δικαιολογω καπως γιατι απ οτι εχω καταλαβει τον εχει βαλει το καναλι μονο και μονο επειδη ειναι ιταλος και εχει ξεμεινει στις οθονες μας απο τοτε που η Φεραρι τα σαρωνε ολα(αν και στις περιγραφες ποδοσφαιρικων αγωνων που και καλα ειναι ο χωρος του το ιδιο ασχετος μου φαινεται,μπορει και περισσοτερο !)!Απ την αλλη ο Πουρναρακης ειναι αδικαιολογητος για μενα καθως σερνεται εδω και χρονια στο χωρο της Φ1 στην Ελλαδα ταλαιπορωντας εαυτον και κυριως αλληλους χωρις να χει συνειδητοποιησει ακομα οτι δεν κανει γι αυτο το χωρο!!
Υγ Τωρα θυμηθηκα κι αλλη Πουρναρακια που εκτοξευτηκε αυτο το ΣΚ: Ο μοντελος Κος Πουρναρακης εκανε κτ ειρωνικα σχολιακια(το σαββατο αν δεν κανω λαθος) για τον Νorbert Haug(ετσι γραφεται?)[edit:] και τα παραπανισια κιλα του[edit/]!Νομιζω οτι δεν τον παιρνει καθολου να ειρωνευεται σε αυτον τον τομεα...
-
Ο χρήστης Mclaren-Queen έγραψε:
Απ την αλλη ο Πουρναρακης ειναι αδικαιολογητος για μενα καθως σερνεται εδω και χρονια στο χωρο της Φ1 στην Ελλαδα ταλαιπορωντας εαυτον και κυριως αλληλους χωρις να χει συνειδητοποιησει ακομα οτι δεν κανει γι αυτο το χωρο!!Ενταξει, ειπαμε καθενας εχει την αποψη του αλλα καλο θα ειναι να εκφραζονται πιο κοσμια. Επι της ουσιας αν κανει ή δεν κανει ο ΤΠ το κρινουν καλυτερα απο ολους οι εργοδοτες με τους οποιους συναργαζεται και δεν ειναι λιγοι. Αν λοιπον θεωρεις οτι κανουν λαθος ενα τηλεοπτικο καναλι, ενας ραδιοφωνικος σταθμος και μια εφημεριδα με κορυφαια κυκλοφορια, τοτε τι να πει κανεις.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Απ την αλλη ο Πουρναρακης ειναι αδικαιολογητος για μενα καθως σερνεται εδω και χρονια στο χωρο της Φ1 στην Ελλαδα ταλαιπορωντας εαυτον και κυριως αλληλους χωρις να χει συνειδητοποιησει ακομα οτι δεν κανει γι αυτο το χωρο!!
Ενταξει, ειπαμε καθενας εχει την αποψη του αλλα καλο θα ειναι να εκφραζονται πιο κοσμια. Επι της ουσιας αν κανει ή δεν κανει ο ΤΠ το κρινουν καλυτερα απο ολους οι εργοδοτες με τους οποιους συναργαζεται και δεν ειναι λιγοι. Αν λοιπον θεωρεις οτι κανουν λαθος ενα τηλεοπτικο καναλι, ενας ραδιοφωνικος σταθμος και μια εφημεριδα με κορυφαια κυκλοφορια, τοτε τι να πει κανεις.
Το πιστευω και επισης πιστευω οτι παρα πολλοι συμμεριζονται αυτην την αποψη!Ασχετα ομως μ αυτο που πιστευω εχει αποδειξει πολλακις με τα λεγομενα του σε τηλεοραση και ραδιοφωνο οτι η αρνητικη κριτικη που του ασκειται δεν ειναι καθολου αδικη!
Υγ1:Εγω παλι νομιζω οτι ο καλυτερος κριτης ειναι ο κοσμος!Αν εσυ πιστευεις οτι ο Κοντομηνας η ο Ξυδης μπορουν να κρινουν καλυτερα περι Φ1 απ οτι οι χρηστες του φορουμ ειναι γνωμη σου με την οποια διαφωνω καθετα!
Υγ2 Για τον τροπο που εκφραστηκα εχεις δικιο και ζητω συγγνωμη! -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Είπε λοιπόν ότι ένα μονοθέσιο έχει 0-100 σε 4 δευτερόλεπτα και 0-200 σε 8 δευτερόλεπτα... Αν ήμουν δίπλα του θα του έλεγα ότι αυτοί είναι οι χρόνοι αρκεί να τους διαιρέσεις δια το 2...!!! Δεν μπορώ να το θεωρήσω απροσεξία κάτι τέτοιο...Έστω ότι δεν πρόσεξε τι είπε...Δεν μπόρεσε κανείς από το στούντιο να τον διορθώσει;;;;;Αν δεν κάνω λάθος, οι σύγχρονες F1 έχουν όντως 0-100 σε 3-4 δευτερόλεπτα λόγω των αυξημένων αεροδυναμικών αντιστάσεων, που δεν τους επιτρέπουν να επιταχύνουν απο στάση αστραπιαία...
Για το 0-200 δεν έχω ιδέα!
Το 0-100 υπολογίζεται σε 2,1 δευτερόλεπτα και το (ακόμα πιο εντυπωσιακό) 0-200 σε 4,2-4,4.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Απ την αλλη ο Πουρναρακης ειναι αδικαιολογητος για μενα καθως σερνεται εδω και χρονια στο χωρο της Φ1 στην Ελλαδα ταλαιπορωντας εαυτον και κυριως αλληλους χωρις να χει συνειδητοποιησει ακομα οτι δεν κανει γι αυτο το χωρο!!
Ενταξει, ειπαμε καθενας εχει την αποψη του αλλα καλο θα ειναι να εκφραζονται πιο κοσμια. Επι της ουσιας αν κανει ή δεν κανει ο ΤΠ το κρινουν καλυτερα απο ολους οι εργοδοτες με τους οποιους συναργαζεται και δεν ειναι λιγοι. Αν λοιπον θεωρεις οτι κανουν λαθος ενα τηλεοπτικο καναλι, ενας ραδιοφωνικος σταθμος και μια εφημεριδα με κορυφαια κυκλοφορια, τοτε τι να πει κανεις.
Και η ΕΡΤ πληρώνει ένα σωρό τύπους που εκτελούν χρέη σχολιαστών σε αγώνες ποδοσφαίρου/μπάσκετ! Και σε κάθε διοργάνωση ψάχνουμε το mute στο τηλεκοντρόλ μας! Σημαίνει κάτι αυτό;
Η δικιά μου άποψη είναι ότι ο ΤΠ κάθε άλλο παρά άσχετος είναι. Προφανώς θα μπορούσε να κάνει πολύ καλή δουλειά ως 'εντυπος' δημοσιογράφος. Για την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων χρειάζονται και άλλα πράγματα, τα οποία ο ΤΠ (και πολύ περισσότερο ο ΑΠ) δεν τα έχει...
-
Μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος..(ίσως ο Hellenic Tifosi ή ο Go For Pole..).O Τάκης εκτός από δημοσιογράφος είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός;;
-
Ναι, νομίζω πως είναι.
-
Είναι λογικό να ζητάμε το καλύτερο, και να σκεφτόμαστε πως θα έπρεπε να είναι οι μεταδόσεις, συγκρίνοντας μάλιστα με αντίστοιχα κανάλια του εξωτερικού. Ωστόσο, έχω την άποψη ότι ο Τάκης κάνει όσο καλύτερη δουλειά μπορεί, κι ας στερείται των μέσων που απολαμβάνουν οι συνάδελφοι του από τα ξένα δίκτυα.
Θεωρώ επίσης ότι είναι μακράν καλύτερος ως σχολιαστής F1 απ' όσο είναι για το ποδόσφαιρο ο μέσος σχολιαστής του αθλήματος αυτού.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος..(ίσως ο Hellenic Tifosi ή ο Go For Pole..).O Τάκης εκτός από δημοσιογράφος είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός;;Ναι, έχει τελειώσει στο ΕΜΠ.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος..(ίσως ο Hellenic Tifosi ή ο Go For Pole..).O Τάκης εκτός από δημοσιογράφος είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός;;
Ναι, έχει τελειώσει στο ΕΜΠ.
Εδω προκειται να το τελειωσει ο rallymaniac (ετσι viper?)
ο Κος Πουρναρακης δε θα το βγαλει?
Μεταδόσεις F1, σχολιασμός και κάλυψη