-
- Καρακόλιθος?:P
- Παύλιανη ανάποδα (το ξαναείπαμε...)
- (DAP, Ιδρυτικός που είσαστε? )
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Δε στέκει ρε Κώστα. Θεωρώ (?) ότι η λογική λεει να ανέβουμε προς τα πάνω και όχι να κατέβουμε. Ο Καρακόλιθος πάει όλο το ράλυ προς τα κάτω.
Ποιό λογικό θα ήταν να ξαναμπεί η Δρυμαία (αλλά πιο ωραία θα ήταν σαν παλιά Μενδενίτσα) ή οι Βωξίτες-Καρούτες.
Λέω εγώ τώρα
Πάντως η άλλη καινούργια (πλην Πύργου) λογικά θα είναι πάνω από τη Λαμία
-
Κοίτα ρε που άρχισε να γράφει το 'παιδί'!!!
Καρακόλιθος!Τι κι αν κατεβαίνει προς τα κάτω?!!Στα τελειώματα,στις κατηφορικές με τις κροκάλες!!Αντε γιατι εχουμε να την δούμε πολύ καιρό!
Το 1998 δεν εγινε τελευταία φορά? -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Δε στέκει ρε Κώστα. Θεωρώ (?) ότι η λογική λεει να ανέβουμε προς τα πάνω και όχι να κατέβουμε. Ο Καρακόλιθος πάει όλο το ράλυ προς τα κάτω.
Ποιό λογικό θα ήταν να ξαναμπεί η Δρυμαία (αλλά πιο ωραία θα ήταν σαν παλιά Μενδενίτσα) ή οι Βωξίτες-Καρούτες.
Λέω εγώ τώρα
Έχεις δίκιο σ'αυτό! Αλλά η Δριμαία νομίζω ότι ήταν και το 99!
Νέα ειδική 3η μέρα (πάνω από Λαμία δηλαδή) θεωρώ ότι θα έχει σίγουρα! -
Το forum σε όλο του το μεγαλείο!!
Οι forum-άδες κάνουν υπολογισμούς , ασκήσεις επι χάρτου , υποθέσεις ,συνδιασμούς ,πλέκουν πιθανά σενάρια ....
Αχ, el-em φωτιές που άναψες!! Κι εσύ nass,δύσκολα που μας βάζεις!!
Πραγματικά,ωραίες στιγμές ...
Μα καλά, ο DAP που βρίσκετε?? Πως δεν μας 'φωτίζει'??
Καλή φώτιση σε όλους μας.. -
Ο χρήστης deggman έγραψε:
ΑΝΑΠΟΔΕΣ: ΠΑΥΛΙΑΝΗ ΣΤΡΩΜΗ
ΝΕΑ ΠΥΡΓΟΣ
ΠΑΛΙΑ 34αρα ΤΟ ΖΕΛΙ ΑΠΟ ΡΕΓΓΙΝΙ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΕΑ, ΜΠΑΣ ΕΊΝΑΙ ΤΟ SHAKEDOWN ΤΟΥ 2002 ΄ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΓΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗ ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΒΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΝΤΑΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΣΩΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΊΖΕΙ? ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΜΠΛΕΚΕΙ ΤΟ ΔΡΟΣΩΧΩΡΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.
Αυτα που γράφω μου φένοντε σαν ταινία του Spilberg!Η 34ΣΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ. ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Λέω εγώ τώρα
Έχεις δίκιο σ'αυτό! Αλλά η Δριμαία νομίζω ότι ήταν και το 99!
Νέα ειδική 3η μέρα (πάνω από Λαμία δηλαδή) θεωρώ ότι θα έχει σίγουρα!Η ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΞΙ Ε.Δ. (Η ΠΕΝΤΕ) ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΧΩΡΙΣ SERVICΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ TYRE ZONE.
ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΒΑΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Η ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΞΙ Ε.Δ. (Η ΠΕΝΤΕ) ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΧΩΡΙΣ SERVICΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ TYRE ZONE.
ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΒΑΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'Δηλαδή 2 ή 3 νέες SS τουλάχιστον!
-
Εγώ επιμένω για Καλοσκοπή και Τσούκα! Ελπίζω και για Γραμμένη Οξιά
Αν και παίζει και το Λιμογάρδι, αφού θα έχει 5 ειδικές την τρίτη μέρα... -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΝΑΠΟΔΕΣ: ΠΑΥΛΙΑΝΗ ΣΤΡΩΜΗ
ΝΕΑ ΠΥΡΓΟΣ
ΠΑΛΙΑ 34αρα ΤΟ ΖΕΛΙ ΑΠΟ ΡΕΓΓΙΝΙ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΕΑ, ΜΠΑΣ ΕΊΝΑΙ ΤΟ SHAKEDOWN ΤΟΥ 2002 ΄ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΓΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗ ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΒΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΝΤΑΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΣΩΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΊΖΕΙ? ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΜΠΛΕΚΕΙ ΤΟ ΔΡΟΣΩΧΩΡΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.
Αυτα που γράφω μου φένοντε σαν ταινία του Spilberg!Η 34ΣΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ. ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Αυτη θα είναι την Κυριακή ώστε να υπάρξει αποσυμφώριση, ας υποθέσουμε οτι μένει ο Αγ. Στέφανος και η 34αρα, τι μένει στα πέριξ ωστε να κλείση ο κύκλος.
Αλλα ας μην το κουράζουμε κατα Γενάρη θα μάθουμε το πρώτο πλάνο και θα δούμε ΦΩΣ. -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Η 34ΣΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ. ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
EΣΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ 34ΑΡΑ;;;
-
Ο χρήστης Simple55 έγραψε:
Η 34ΣΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ. ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Ωχ! Ωχ!
-
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑ 'ΠΟΥΛΑΚΙ' ΠΑΝΤΩΣ ΝΑΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΙΑΝ ΓΝΩΜΗ.
ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΠΑΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑYΤΟΦOΡΟ ΚΙ'ΕΓΩ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ (ΕΥΚΟΛΑ ΘΑΛΕΓΑ) ΕΔΩΣΑ ΖΩΗ ΣΕ ΕΝΑ TOPIC ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΛΗΘΑΡΓΟ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ (ΕΥΚΟΛΑ ΘΑΛΕΓΑ) ΕΔΩΣΑ ΖΩΗ ΣΕ ΕΝΑ TOPIC ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΛΗΘΑΡΓΟ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Λώρη, σταμάτησες όμως να γράφεις στην ενότητα του WRC με αποτέλεσμα να μην ξέρουμε την παραμονή του αγώνα (Σαρδηνία) ότι δεν θα τρέξετε με τον Άρη. Τουλάχιστον από σένα θα θέλαμε κάποια ενημέρωση.
-
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Βασικά τις 17άρες προτιμάει γιαυτό και δύο 17άρες σερί δεν του κακοπέφτουν!!!!
Ειδικές εννοούμε Εεεε....!!!
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Βασικά τις 17άρες προτιμάει γιαυτό και δύο 17άρες σερί δεν του κακοπέφτουν!!!!
Ειδικές εννοούμε Εεεε....!!!
ΚΑΙ Η 34ΑΡΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ (ΕΥΚΟΛΑ ΘΑΛΕΓΑ) ΕΔΩΣΑ ΖΩΗ ΣΕ ΕΝΑ TOPIC ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΛΗΘΑΡΓΟ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Λώρη, σταμάτησες όμως να γράφεις στην ενότητα του WRC με αποτέλεσμα να μην ξέρουμε την παραμονή του αγώνα (Σαρδηνία) ότι δεν θα τρέξετε με τον Άρη. Τουλάχιστον από σένα θα θέλαμε κάποια ενημέρωση.
SLOURP cmarin,
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ,ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ,ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΤΟΣΟ ΤΟ GR ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 4Τ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑΚΙ ΤΟ ΑΞΙΖΑΜΕ.
ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΙ ΘΑ'ΜΑΣΤΕ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΛΩΡΗ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΤΙ ΕΓΕΙΝΕ?
ΤΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ (Ακρόπολις 2005)