-
Τα περί υπερειδικής δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμα. Πάντως είναι ένα πολύ ενδιαφέρον σχέδιο Αν γίνει η συγκεκριμένη υπερειδική, θα γίνει μία φορά. Το 2004 η υπερειδική έγινε 3 φορές για ειδικούς λόγους
Για τις νέες ειδικές, αυτές είναι (αυτή τη στιγμή) τρείς. Στις προηγούμενες 2-3 σελίδες υπάρχουν hints για τις δύο απά αυτές.
Η μία είναι λίγο-πολύ μέσα σε αυτές που έλεγε ο DAP.
Η άλλη είναι η 34άρα με το χωριό και την ταβέρνα μέσα και κομμάτι της έχει ξαναγίνει και σε παλιό Ακρόπολις.
Η τρίτη δεν έχει ξαναγίνει ποτέ (νομίζω ούτε σε Ακρόπολις ούτε γενικώς) και είναι παρέα με την προηγούμενη (η μία μετά την άλλη) και δεν την έχει αναφέρει κανείς.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Η τρίτη δεν έχει ξαναγίνει ποτέ (νομίζω ούτε σε Ακρόπολις ούτε γενικώς) και είναι παρέα με την προηγούμενη (η μία μετά την άλλη) και δεν την έχει αναφέρει κανείς.
Ωραίο κλου! Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ και πουθενα και θέλεις να την ξέρουμε?
Είναι μία νέα ειδική λοιπόν! -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Είναι μία νέα ειδική λοιπόν!Δεν 'θέλω να την ξέρετε' Απλά το αναφέρω, γνωρίζοντας πως είναι δύσκολο -αλλά αν βρει κάποιος τη δεύτερη, ίσως μπορεί, βλέποντας το χάρτη, να βρει και την τρίτη.
-
Χμ....Μήπως θα είναι από τις μεγαλύτερες ειδικές του αγώνα?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Είναι μία νέα ειδική λοιπόν!Δεν 'θέλω να την ξέρετε' Απλά το αναφέρω, γνωρίζοντας πως είναι δύσκολο -αλλά αν βρει κάποιος τη δεύτερη, ίσως μπορεί, βλέποντας το χάρτη, να βρει και την τρίτη.
Νασουλη μηπως μπορεις να μας πεις ολες τις αλλες εκεινης της ημερας ?Απλως επειδη δεν ξερω ποιον χαρτη να ανοιξω και τα χαρτια που μου εριξαν δεν δειξανε τιποτα.
-
ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΧΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ 17 ΕΔ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ 11 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ?ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΕΙΔΙΚΗ?Η ΘΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ?
-
Έχουμε κανένα νέο για τις ειδικές? Κάπου τώρα δεν πρέπει να ανακοινωθούν?
-
Αντε ντεεε!!!....Και έχουμε να κανονίσουμε και τις επόμενες συνεστιάσεις του Φόρουμ σε συγκεκριμένη ταβέρναααα!!!!
Θα μάθουμε τίποτα τελικά??!!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Έχουμε κανένα νέο για τις ειδικές? Κάπου τώρα δεν πρέπει να ανακοινωθούν?Αργήσαμε μια ημέρα φέτος
Πέρσι 23/1 είχαμε τη διαδρομή...
Ανίτα ακούει; -
Σιγά-σιγά νά αρχίσουμε να ετοιμαζόμαστε έ;
ΤΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ (Ακρόπολις 2005)