-
Ο χρήστης Spidey_TS έγραψε:
Γιατί σκαλώνουμε στο τρόπο προώθησης της Brera? Αφού τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια έτσι δεν πλασάρει η Αlfa τα αυτοκίνητα της? Τι χορηγίες σε ομάδες σκι τι yachting τι εγκαίνια με το γαβαλά, τι να δείξει?? WRC και F1???
Η φινέτσα και το στυλ μετράει, σε άλλους λιγότερο σε άλλους περισσότερο και σε άλλους καθόλου. Τα μπουκάλια με το θυρεό μας πειράξανε τώραΣωστό!
Εδώ άλλες εταιρίες **πληρώνουν παραγωγούς **γνωστής σειράς ταινιών περιπέτειας προκειμένου να μας πείσουν οτί ο και-πολύ-γ@μ@ω super πράκτορας τους το παίζει καμπόσος με roadster που χρησιμοποιεί ανάρτηση παλαιολιθικής εποχής!
Ο συγκεκριμένος πράκτορας είχε για προσωπικό αμάξι πάντα βρετανικό , φαντάσου πόσα στάξανε για να περάσει σε αντίπαλο 'σαξονικό' στρατόπεδο!Και η Aston Martin είχε ανάγκη διαφήμησης φαίνεται... Άλλο όμως BMW και Αston Martin και άλλο Alfa που δεν την ξέρουν ούτε στην Αμερική
-
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
Γιατί σκαλώνουμε στο τρόπο προώθησης της Brera? Αφού τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια έτσι δεν πλασάρει η Αlfa τα αυτοκίνητα της? Τι χορηγίες σε ομάδες σκι τι yachting τι εγκαίνια με το γαβαλά, τι να δείξει?? WRC και F1???
Η φινέτσα και το στυλ μετράει, σε άλλους λιγότερο σε άλλους περισσότερο και σε άλλους καθόλου. Τα μπουκάλια με το θυρεό μας πειράξανε τώρα �Σωστό!
Εδώ άλλες εταιρίες **πληρώνουν παραγωγούς **γνωστής σειράς ταινιών περιπέτειας προκειμένου να μας πείσουν οτί ο και-πολύ-γ@μ@ω super πράκτορας τους το παίζει καμπόσος με roadster που χρησιμοποιεί ανάρτηση παλαιολιθικής εποχής!
Ο συγκεκριμένος πράκτορας είχε για προσωπικό αμάξι πάντα βρετανικό , φαντάσου πόσα στάξανε για να περάσει σε αντίπαλο 'σαξονικό' στρατόπεδο!Και η Aston Martin είχε ανάγκη διαφήμησης φαίνεται... Άλλο όμως BMW και Αston Martin και άλλο Alfa που δεν την ξέρουν ούτε στην Αμερική
αχαχαχαχαχαχα καλο καλο !!!!
Σεφερλη σε λένε ??
-
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
Êáé ç Aston Martin åß÷å áíÜãêç äéáöÞìçóçò öáßíåôáé... ¶ëëï üìùò BMW êáé Áston Martin êáé Üëëï Alfa ðïõ äåí ôçí îÝñïõí ïýôå óôçí ÁìåñéêÞÌá öõóéêÜ...
Ç Alfa äåí äçìéïýñãçóå óôçí êáôçãïñßá ôùí supercars,äåí Ý÷åé áóõãêñßôùò ìåãáëýôåñç éóôïñßá áðü ôéò äýï ðñïáíáöåñèåßò êáé äåí ÷ôõðÜåé ôéò ìåãáëýôåñåò ôéìÝò óôéò äçìïðñáóßåò áõôïêéíÞôùí.
Ðïéïò íá ôçí îÝñåé ëïéðüí?
Ôçí îÝñïõìå ëßãïé Üó÷åôïé!
Áõôü öáßíåôáé êáé áðü óÝíá ðïõ ôçí îÝñåéò êáé ðïõ åßóáé ï óçìáéïöüñïò ôçò áó÷åôïóýíçò!Õ.Ã.Áí êïéôÜîåéò ôçí õðïãñáöÞ ìïõ áðü êÜôù áõôüò ðïõ ôï åßðå äåí åßíáé ÁìåñéêÜíïò üðùò ðéóôåýåôáé , áöïý áí Þôáí ÁìåñéêÜíïò äåí èá Ýðñåðå íá ôçí îÝñåé êáé åðïìÝíùò äåí èá Ýðñåðå íá ôï ðåé!!!(åéò Üôïðïí áðáãùãÞ ëÝãåôáé áõôü , êáé ôï îÝñïõí êáé óôçí ÁìåñéêÞ!)
-
Êáé ç Aston Martin åß÷å áíÜãêç äéáöÞìçóçò öáßíåôáé... ¶ëëï üìùò BMW êáé Áston Martin êáé Üëëï Alfa ðïõ äåí ôçí îÝñïõí ïýôå óôçí ÁìåñéêÞ
Ìá öõóéêÜ...
Ç Alfa äåí äçìéïýñãçóå óôçí êáôçãïñßá ôùí supercars,äåí Ý÷åé áóõãêñßôùò ìåãáëýôåñç éóôïñßá áðü ôéò äýï ðñïáíáöåñèåßò êáé äåí ÷ôõðÜåé ôéò ìåãáëýôåñåò ôéìÝò óôéò äçìïðñáóßåò áõôïêéíÞôùí.
Áõôü öáßíåôáé êáé áðü óÝíá ðïõ ôçí îÝñåéò êáé ðïõ åßóáé ï óçìáéïöüñïò ôçò áó÷åôïóýíçò!Õ.Ã.Áí êïéôÜîåéò ôçí õðïãñáöÞ ìïõ áðü êÜôù áõôüò ðïõ ôï åßðå äåí åßíáé ÁìåñéêÜíïò üðùò ðéóôåýåôáé , áöïý áí Þôáí ÁìåñéêÜíïò äåí èá Ýðñåðå íá ôçí îÝñåé êáé åðïìÝíùò äåí èá Ýðñåðå íá ôï ðåé!!!(åéò Üôïðïí áðáãùãÞ ëÝãåôáé áõôü , êáé ôï îÝñïõí êáé óôçí ÁìåñéêÞ!)
XAXAXA!!!
'Ãéáôß åßìáé ôüóï Ýîõðíïò.'
'Ãéáôß ãñÜöù ôüóï ùñáßá.'
'Ãéáôß åßìáé ôï ðåðñùìÝíï.'
(Öñ. Íßôóå , Ecce Homo) -
Και η Aston Martin είχε ανάγκη διαφήμησης φαίνεται... Άλλο όμως BMW και Αston Martin και άλλο Alfa που δεν την ξέρουν ούτε στην Αμερική
Μα φυσικά...
Η Alfa δεν δημιούργησε στην κατηγορία των supercars,δεν έχει ασυγκρίτως μεγαλύτερη ιστορία από τις δύο προαναφερθείς και δεν χτυπάει τις μεγαλύτερες τιμές στις δημοπρασίες αυτοκινήτων.
Ποιος να την ξέρει λοιπόν?
Την ξέρουμε λίγοι άσχετοι!
Αυτό φαίνεται και από σένα που την ξέρεις και που είσαι ο σημαιοφόρος της ασχετοσύνης!Υ.Γ.Αν κοιτάξεις την υπογραφή μου από κάτω αυτός που το είπε δεν είναι Αμερικάνος όπως πιστεύεται , αφού αν ήταν Αμερικάνος δεν θα έπρεπε να την ξέρει και επομένως δεν θα έπρεπε να το πει!!!(εις άτοπον απαγωγή λέγεται αυτό , και το ξέρουν και στην Αμερική!)
Eνώ εσύ ο σχετικός είσαι ο σημαιοφόρος της αμπελοφιλοσαχλαμάρας περί Ιταλικής κουλτούρας και φινέτσας.
Καλά κρασιά που έλεγε και ένας δικός σας
-
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
Eíþ åóý ï ó÷åôéêüò åßóáé ï óçìáéïöüñïò ôçò áìðåëïöéëïóá÷ëáìÜñáòÌå ýøéëïí êáé áíïñèüãñáöå!
ðåñß ÉôáëéêÞò êïõëôïýñáò êáé öéíÝôóáò.
ÕðÜñ÷åé ôÝôïéï (?) êáé Ü(õ)ãïõóôå!
Äåí ìå ðéÜíåéò ðïõèåíÜ ãéáôß åßìáé ó÷åôéêüò...
Å-ËÁ,Å-ËÁ...(èýìá)!!! -
Spidey μιας και αρέσκεσαι στα λόγια μεγάλων ανδρών και το ''φιλοσοφείς'' το θέμα δεν θα έπρεπε να κολλάς τόσο με μια συγκεκριμένη χώρα.
Ο Έλληνας Καζαντζάκης ξέρεις τι έγραψε?‘’Και ποια είναι η πιο αψηλή εντολή; Ν’ αρνηθείς όλες τις παρηγοριές-θεούς, πατρίδες, ηθικές, αλήθειες - ν’ απομείνεις μόνος και ν’ αρχίσεις να πλάθεις εσύ, με μοναχά τη δύναμή σου, έναν κόσμο που να μην ντροπιάζει την καρδιά σου... Ποια ‘ναι η πιο αντρίκια χαρά; Ν’ αναλαβαίνεις την πάσα ευθύνη’’.
-
Eνώ εσύ ο σχετικός είσαι ο σημαιοφόρος της αμπελοφιλοσαχλαμάρας
Με ύψιλον και ανορθόγραφε!
περί Ιταλικής κουλτούρας και φινέτσας.
Υπάρχει τέτοιο (?) και ά(υ)γουστε!
Δεν με πιάνεις πουθενά γιατί είμαι σχετικός...
Ε-ΛΑ,Ε-ΛΑ...(θύμα)!!!Μπράβο που πιάνεις τα λάθη μου. Αυτό είναι άλλο ένα δείγμα της εξυπνάδας και του ''πνευματός'' σου.
ΤΟ ΘΥΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΥΤΗΣ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΞΕΡΕΙΣ...
Αλήθεια εσύ πόση ώρα χρειάζεσαι για να γράψεις κάτι?
Ή μήπως τα γράφεις σε κειμενογράφο πρώτα? -
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
Spidey ìéáò êáé áñÝóêåóáé óôá ëüãéá ìåãÜëùí áíäñþí êáé ôï ''öéëïóïöåßò'' ôï èÝìá äåí èá Ýðñåðå íá êïëëÜò ôüóï ìå ìéá óõãêåêñéìÝíç ÷þñá.
Ï ¸ëëçíáò ÊáæáíôæÜêçò îÝñåéò ôé Ýãñáøå?‘’Êáé ðïéá åßíáé ç ðéï áøçëÞ åíôïëÞ; Í’ áñíçèåßò üëåò ôéò ðáñçãïñéÝò-èåïýò, ðáôñßäåò, çèéêÝò, áëÞèåéåò - í’ áðïìåßíåéò ìüíïò êáé í’ áñ÷ßóåéò íá ðëÜèåéò åóý, ìå ìïíá÷Ü ôç äýíáìÞ óïõ, Ýíáí êüóìï ðïõ íá ìçí íôñïðéÜæåé ôçí êáñäéÜ óïõ... Ðïéá ‘íáé ç ðéï áíôñßêéá ÷áñÜ; Í’ áíáëáâáßíåéò ôçí ðÜóá åõèýíç’’.
Åßðá åãþ ðïôÝ ôï áíôßèåôï?
Êáé ìçí ðáñáëåßøåéò íá áðáíôÞóåéò...Êáé ç Aston Martin åß÷å áíÜãêç äéáöÞìçóçò öáßíåôáé... ¶ëëï üìùò BMW êáé Áston Martin êáé Üëëï Alfa ðïõ äåí ôçí îÝñïõí ïýôå óôçí ÁìåñéêÞ
Ìá öõóéêÜ...
-
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
Eíþ åóý ï ó÷åôéêüò åßóáé ï óçìáéïöüñïò ôçò áìðåëïöéëïóá÷ëáìÜñáò
Ìå ýøéëïí êáé áíïñèüãñáöå!
ðåñß ÉôáëéêÞò êïõëôïýñáò êáé öéíÝôóáò.
ÕðÜñ÷åé ôÝôïéï (?) êáé Ü(õ)ãïõóôå!
Äåí ìå ðéÜíåéò ðïõèåíÜ ãéáôß åßìáé ó÷åôéêüò...
Å-ËÁ,Å-ËÁ...(èýìá)!!!ÌðñÜâï ðïõ ðéÜíåéò ôá ëÜèç ìïõ. Áõôü åßíáé Üëëï Ýíá äåßãìá ôçò åîõðíÜäáò êáé ôïõ ''ðíåõìáôüò'' óïõ.
ÔÏ ÈÕÌÁ ÃÉÍÅÔÁÉ ÊÁÉ ÈÕÔÇÓ ÊÁÌÌÉÁ ÖÏÑÁ ÎÅÑÅÉÓ...
Óùóôü êáé áõôü!
Áõôü ðïõ äåí êáôÜëáâá üìùò åßíáé ðïõ êïëëÜåé ôï áìðåëüöõëëï ìå ôçí óá÷ëáìÜñá?
Ðñïëáâáßíåéò ðÜíôùò íá êÜíåéò edit. -
Spidey μιας και αρέσκεσαι στα λόγια μεγάλων ανδρών και το ''φιλοσοφείς'' το θέμα δεν θα έπρεπε να κολλάς τόσο με μια συγκεκριμένη χώρα.
Ο Έλληνας Καζαντζάκης ξέρεις τι έγραψε?Και ποια είναι η πιο αψηλή εντολή; Ν αρνηθείς όλες τις παρηγοριές-θεούς, πατρίδες, ηθικές, αλήθειες - ν απομείνεις μόνος και ν αρχίσεις να πλάθεις εσύ, με μοναχά τη δύναμή σου, έναν κόσμο που να μην ντροπιάζει την καρδιά σου... Ποια ναι η πιο αντρίκια χαρά; Ν αναλαβαίνεις την πάσα ευθύνη.
Είπα εγώ ποτέ το αντίθετο?
Και μην παραλείψεις να απαντήσεις...Και η Aston Martin είχε ανάγκη διαφήμησης φαίνεται... Άλλο όμως BMW και Αston Martin και άλλο Alfa που δεν την ξέρουν ούτε στην Αμερική
Μα φυσικά...
Η Alfa δεν δημιούργησε στην κατηγορία των supercars,δεν έχει ασυγκρίτως μεγαλύτερη ιστορία από τις δύο προαναφερθείς και δεν χτυπάει τις μεγαλύτερες τιμές στις δημοπρασίες αυτοκινήτων.
Ποιος να την ξέρει λοιπόν?
Την ξέρουμε λίγοι άσχετοι!
Αυτό φαίνεται και από σένα που την ξέρεις και που είσαι ο σημαιοφόρος της ασχετοσύνης!Υ.Γ.Αν κοιτάξεις την υπογραφή μου από κάτω αυτός που το είπε δεν είναι Αμερικάνος όπως πιστεύεται , αφού αν ήταν Αμερικάνος δεν θα έπρεπε να την ξέρει και επομένως δεν θα έπρεπε να το πει!!!(εις άτοπον απαγωγή λέγεται αυτό , και το ξέρουν και στην Αμερική!)
Εγώ είμαι θύμα και χαζός και δεν πιάνω τις δικές σου συχνότητες.
Αλλά ξέρεις κάτι ? Θα γινόσουν πιο πιστευτός αν δεν ήσουν οπαδός -
Οops!!!Τώρα το είδα!!!
Έκανες δυο τυπογραφικά και δεν τα είδα και τα δυο!!!
Είδατε τι μου κάνετε?
Έχω πολλά στο μυαλό μου,έχω πολλά να παρακολουθώ,είναι και αργά,ένα μυαλό το έχουμε... -
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
ÁëëÜ îÝñåéò êÜôé ? Èá ãéíüóïõí ðéï ðéóôåõôüò áí äåí Þóïõí ïðáäüòÅßíáé êáêü áõôï?
-
Αλλά ξέρεις κάτι ? Θα γινόσουν πιο πιστευτός αν δεν ήσουν οπαδός
Είναι κακό αυτο?
Δεν είναι κακό αλλά από άνθρωπο που δείχνει ότι έχει γνώσεις δεν περιμένεις οποισδήποτε μορφής ''οπαδικής'' συμπεριφοράς η οποία καταλήγει και σε προσωπικές επιθέσεις με σκοπό την μείωση της προσωπικότητας του άλλου.
Συνήθως οι άνθρωποι με μέσο επίπεδο γνώσης είναι πιο ανοιχτόμυαλοι (το ανοιχτομυαλοι είναι σχήμα λόγου και μην ρωτήσεις που κολλάει )Α και πως εσύ χρησιμοποιείς αποσπάσματα ΓΕΡΜΑΝΟΥ φιλόσοφου?
-
Άποψη μου είναι οτί το μπουκάλι με το σήμα της άλφα δεν είναι και τόσο προσβλητικό... και μάλλον υπερβάλετε! To σίγουρο πάντως είναι ότι δυστηχώς για ακόμα μια φορά έφτασε η συζήτηση σε τέλμα και εχει μείνει μία πικρία από την αντιπαράθεση σε όλους!
Επίσης θα ήθελα να ζητήσω από τους αλφιατές να μην φανατίζονται τόσο πολύ! Συγκεκριμένα και σε μια άλλη συζήτηση για Brera και SLK τα περισσοτερα που λέγατε ήταν ανακριβειες κα προσβλητικά σχόλια κάτι πού έχετε κάνει και σε άλλα θέματα!
Σίγουρα η Alfa romeo βγάζει πανέμορφα αυτοκίνητα (μόλις είχε βγει η 147 είχα πάθει την πλάκα μου) αλλά να λέτε ότι είναι και τα καλύτερα σε κάθε κατηγοριά είναι το λιγοτερο υπερβολή!
Επίσης το ότι σε όλες τις συγκρίσεις σε όλα τα περιοδικά βγάζουν σε όλους τους τομείς πέρα απο εξωτερικής εμφάνισης (κατι υποκειμενικό) την Ε καλύτερη από την Lancia δεν είναι κατι που πρέπει η ιταλόφιλοι να είστε υπερήφανοι και περισσοτερο για το λογο οτι η Lancia εχει αυτή την ιστορια στην οποία πολλάκις αναφέρεστε...
Η βασική διαφορά μας έιναι οτι εγω δεν θα αγόραζα σε κάθε κατηγορία ένα αυτοκίνητο με το σήμα της mercedes... π.χ δεν θα αγόραζα μια c class και μάλλον θα προτιμούσα μια ΒΜW 5 ή το Α6 απο μία E και σίγουρα θα ήταν πολύ περισσοτερες οι πιθανότητες να αγόραζα μια 147 από την Α class! Όλα αυτα για να σας δείξω ότι δεν φοράω παροπίδες όπως δυστυχώς φαίνεται να φοράτε εσείς!
Τέλος με το να αναφερόμαστε προσβλητικά κατά των ιταλών μόνο ως λάθος μπορώ να το κρίνω!
Υ.Γ καταγγέλω ότι στα ΑJ (Αrmani Jeans) παντελόνια η τιμη έχει ανέβει στα ύψη!
Φιλικά!
-
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
Á êáé ðùò åóý ÷ñçóéìïðïéåßò áðïóðÜóìáôá ÃÅÑÌÁÍÏÕ öéëüóïöïõ?Ïé Ãåñìáíïß áãáðçôÝ ìïõ óþóáíå ôçí öéëïóïößá!
¼ëï ôïí 19ï áéþíá êõñßùò äéáðñÝøáíå.
Ôïõò ëáôñåýù ãéá áõôü!
Åõ÷áñéóôþ ðïõ ìå âïÞèçóåò íá äåßîù ïôß äåí åßìáé ïðáäüò...åãþ óôï åß÷á ðåé ïôß äåí åßìáé!Õ.Ã.ÊÜíïíôáò óôï áíùôÝñù êåßìåíï ôéò áëëÜãåò ðïõ áêïëïõèïýí êáôáëÞãåéò êáé ðÜëé óå ìéá áëçèÞ ðñüôáóç!
'Ãåñìáíïß'==>'Éôáëïß'
'öéëïóïößá'==>'áõôïêßíçóç'
'19ï'==>'20ï' -
Ο χρήστης aliexandros έγραψε:
ÔÝëïò ìå ôï íá áíáöåñüìáóôå ðñïóâëçôéêÜ êáôÜ ôùí éôáëþí ìüíï ùò ëÜèïò ìðïñþ íá ôï êñßíù!Õ.à êáôáããÝëù üôé óôá ÁJ (Ármani Jeans) ðáíôåëüíéá ç ôéìç Ý÷åé áíÝâåé óôá ýøç!
ÁõôÜ Þôáí ðÜíôá áêñéâÜ.
Ôá Diesel ðáñïõóéÜóáí ìåãáëýôåñç áýîçóç. -
Α και πως εσύ χρησιμοποιείς αποσπάσματα ΓΕΡΜΑΝΟΥ φιλόσοφου?
Οι Γερμανοί αγαπητέ μου σώσανε την φιλοσοφία!
Όλο τον 19ο αιώνα κυρίως διαπρέψανε.
Τους λατρεύω για αυτό!
Ευχαριστώ που με βοήθησες να δείξω οτί δεν είμαι οπαδός...εγώ στο είχα πει οτί δεν είμαι!Υ.Γ.Κάνοντας στο ανωτέρω κείμενο τις αλλάγες που ακολουθούν καταλήγεις και πάλι σε μια αληθή πρόταση!
'Γερμανοί'==>'Ιταλοί'
'φιλοσοφία'==>'αυτοκίνηση'
'19ο'==>'20ο'Τότε πέφτεις σε αντιφάσεις. Γιατί κάνεις ειρωνικά σχόλια συνεχώς για συγκεκριμένες μάρκες (οι οποίες αποδεδειγμένα έχουν προσφέρει στην αυτοκίνηση) και δεν λες και κάτι αρνητικό για την Ιταλική Αυτοκινητοβιομηχανία που σήμερα δεν βρίσκονται στα καλύτερά τους?
Εκτός αν δεν βρίσκεις τίποτα και είναι όλα τέλεια.Α και με την διαπίστωση που έκανες (περί οπαδισμού) το διαπίστωσα και εγώ (και ήθελα να γράψω κάτι πάνω σε αυτό), αλλά βλέπεις είχε φύγει για καταχώρηση και δεν έκανα edit (είδες τι μου κάνεις? )
-
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
Ôüôå ðÝöôåéò óå áíôéöÜóåéò. Ãéáôß êÜíåéò åéñùíéêÜ ó÷üëéá óõíå÷þò ãéá óõãêåêñéìÝíåò ìÜñêåò (ïé ïðïßåò áðïäåäåéãìÝíá Ý÷ïõí ðñïóöÝñåé óôçí áõôïêßíçóç) êáé äåí ëåò êáé êÜôé áñíçôéêü ãéá ôçí ÉôáëéêÞ Áõôïêéíçôïâéïìç÷áíßá ðïõ óÞìåñá äåí âñßóêïíôáé óôá êáëýôåñÜ ôïõò?
Åêôüò áí äåí âñßóêåéò ôßðïôá êáé åßíáé üëá ôÝëåéá.Èá óïõ áðáíôÞóù áýñéï -åéëéêñéíÜ- ...íõóôÜæù!
Stay tuned! -
http://www.automobilismo.it/edisport/au ... rera-1.jpg
http://www.automobilismo.it/edisport/au ... rera-2.jpg
http://www.auto-motor-sport.de/test_tec ... .97611.htm
http://www.auto-motor-sport.de/test_tec ... .97609.htm
Αlfa Romeo Brera/Spider