-
Μωρε εγω τα ειδα μια χαρα..εσυ τα ειδες;
Αντε αλλη μια φορα,κι αν διαφωνεις αποδειξε μου οτι εχω λαθος.
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Συμφωνα με τους αρχαιους προγονους σου η ομορφια καθοριζεται απο κανονες,κοινως αποδεικνυεται με μαθηματικο μοντελο.Απογοητευομαι που δεν το ξερεις.Αν εχεις καμια απορια ρωτα και τον drdino που θα ξερει και θα μπορει να στο επιβεβαιωσει.
Υγ:Απορια μιας και δεν δειχνεις να το γραπωνεις.Θεωρητικος εισαι;
-
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Length: 4410
Height:1341
Wheelbase:2528
Track:(front) 1579 (rear) 1559Length/Height= 3,289=2x 1,644
length:3985
height:1230
Length/Heigth=3.24=2x 1.62Ωραία...και τώρα:
Πάτα να δεις το κουκλί!!Ηθελα να'ξερα αν σας τα γραφουν στο ruote classiche αυτά...
Η χρυση αναλογία έχει νόημα στα κουφώματα, Ingegnere, όχι στα αυτοκίνητα!! -
εγω τα ειδα....εσυ τα ειδες? αλλη μια φορα...
ειμαι το απολυτο κενο και ας συζητησουμε λιγο για αυτο...
χμ...αρα ο ντινος μπορει να μας πει τι ειναι ομορφο και τι ειναι τελειο...εχεις ενα δικιο...θα περιμενω να μας το πει...
-
Θαυμαζω την 'θεωρητικη' σου σκεψη βρε συ αλλα δεν την μπορω για να μαι ειλικρινης.. οποτε ας τ αφησομε δω περα.. μη μας βγαλεις και σε καμια εφημεριδα..
Υγ1: Εγω τα ειδα..εσυ τα ειδες;
Υγ2: Αν δεν ξερει ο ντινος να σε πει τι ειναι ομορφια ψαξε να δεις τι ειχαν πει οι αρχαιοι σου προγονοι λεμε..για 4η-5η φορα (?) -
Θεωρητικά το όμορφο χαρακτηρίζεται από τον Χρυσό Κανόνα (ο Παρθενώνας είναι κατασκευασμένος έτσι), αλλά προσωπικά πιστεύω ότι η ομορφιά είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό μιας και κάτι όμορφο δε χαρακτηρίζεται από τις διαστάσεις του!
Η απόδειξη του χρυσού κανόνα (1.618 είναι βασικά) στο μήκος διά ύψος της Brera (διά δύο μάλιστα για να βγει , wishful thinking! ) είναι λάθος. Ο υπολογισμός πρέπει να γίνει ως εξής: συνολικό μήκος διά μήκος καπώ.
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
length:3985
height:1230
Length/Heigth=3.24=2x 1.62Ωραία...και τώρα:
Πάτα να δεις το κουκλί!!Ηθελα να'ξερα αν σας τα γραφουν στο ruote classiche αυτά...
Η χρυση αναλογία έχει νόημα στα κουφώματα, Ingegnere, όχι στα αυτοκίνητα!!Κρυάδες.
Ο λόγος μήκος/ύψος είναι ένα μέτρο,υπάρχουν και άλλα (τα οποία δεν τολμάς βέβαια να επικαλεστείς στον πατημένο σκαραβαίο)και μάλιστα σε τέτοια λεπτομέρεια που δεν φαντάζεσαι.Και τέλος πάντων αυτή τη συζήτηση που την έχουμε ξανακάνει τη βαριέμαι αφόρητα.
Υποκειμενικό είναι μόνο το γούστο. -
Alba Parrietti, αφού το γούστο, του καθενός, είναι προσωπικό και υποκειμενικό. Ποιός ορίζει την αντικειμενική ομορφιά?
-
O χρυσός κανόνας. Και όποιος δεν συμφωνεί με αυτόν, δεν έχει γούστο.
-
Και αυτός που όρισε την Χρυσό Κανόνα, πως αναγνώρισε την αντικειμενική ομορφιά, αφού οδηγείτο από τα δικά του, προσωπικά, γούστα?
-
Αλλος θεωρητικος απο δω.... Κουραστηκα παντως..για να μην πω βαρεθηκα..
κουκο εγω γουσταρω να μου βγεινει η προσθεση 1+1=11 υπαρχουν ομως ΚΑΝΟΝΕΣ (damn!!) που αποδεικνυουν οτι 1+1=2..
Τα φτυσα...η δασκαλα σας πρεπει να σας θεωρουσε τους χειροτερους μαθητες της..
-
Κατείχε την μία και μοναδική αλήθεια.
-
εγω τα ειδα...εσυ τα ειδες?
φυσικα ας το σταματησουμε εδω γιατι θα συγκρουστουν θεωρητικες και τεχνικες σκεψεις και εχω βαλει τον ντινο να μου πει απο 450.000 αντικειμενα ποιο ειναι τελειο και ποιο ομορφο...
μπλοκαρε και του περναω τα βιστα τωρα...
προσωπικα το ξαναλεω η μπρερα μαρεσει ως ενα σημειο...για καποιο λογο οι ιταλοι εκαναν τον κωλαρακο της big and fat....αυτο ισως ενθουσιαζει αντρες αλλα εγω προτιμω πιο ντελικατα πραγματα...
επισης η λευκη μπρερα πριν 2 σελιδες εχει τεραστιες απαισιες ζαντες...το τουτου σιγουρα δεν ειναι για καγκουριλικι...δεν ειναι λεον που θα λεγε και ο hifi
υγ. πολλα ποστς ρε παιδια...
-
Ρε σεις μην το ξεχεζετε εντελως..αμα δλδ διαφωνουμε με κατι πρεπει να το μειωνουμε και να το περιγελουμε; Με την ιδια λογικη που ρωταει ο κουκος ποιος και πως ορισε τον χρυσο κανονα,τον ρωταω κι εγω ποιος,που,ποτε και γιατι ορισε το 1+1 να μας κανει 2; Αμα δε θετε να το καταλαβετε πετε το να παμε σε κανα σουβλατζιδικο να πειραξουμε καναν taurus..
-
Εντάξει, Πάσχε, εμείς πάμε ανάποδα!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Alba Parrietti, αφού το γούστο, του καθενός, είναι προσωπικό και υποκειμενικό. Ποιός ορίζει την αντικειμενική ομορφιά?
Αν η χρυσή τομή (ή χρυσός λόγος) δεν αποτελεί αναγκαστικά αισθητικό κανόνα,αποτελεί ψυχολογικό κανόνα,άρα συνεκδοχικά και αισθητικό,αφού αναπαραγόμενη διαρκώς στη φύση (γι'αυτό άλλωστε ονομάστηκε και θεία αναλογία) διαπιστωμένα δημιουργεί εξαιρετικά ευχάριστα συναισθήματα στο θεατή.
Υπάρχει ειδική ενότητα για το θέμα.Ψάξε σαν καλός moderator (global κιόλας)να τη βρεις.Είπα ότι τη σκυλοβαριέμαι αυτή τη συζήτηση.Τέλος από εμένα -
ασε που τελευταια 1+1 δε κανει 2 κιολας...
-
Again........
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εντάξει, Πάσχε, εμείς πάμε ανάποδα!Βρε αμα το λες,εγω δεν εχω κανενα λογο να διαφωνησω.Σου λεω καποια πραγματα που εδω και αιωνες θεωρουνται de facto και μεχρι τωρα δεν εχεις κανει μια προσπαθεια να μου αιτιολογησεις η ακομα καλυτερα να μου αποδειξεις τον ισχυρισμο σου οτι η ομορφια ειναι υποκειμενικη.Με αλλα λογια αμφισβητεις αυτα που εχουν πει οι προγονοι μας.Μεχρι εδω καλως,για να εχει μια βαση ομως αυτη η συζητηση πρεπει να βασιζονται καπου και οι ισχυρισμοι μας.Αν αυτοι βασιζονται ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στο τι ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ τοτε σορρυ δε θεωρω σοβαρο αυτο το κομματι της συζητησης.(κι αυτο το λεω γιατι ανεφερες μονο οτι η ομορφια ειναι υποκειμενικη και σαν υποστηλωμα της αποψης σου εθεσες τη φραση ' μη διυλιζoυμε τον κωνωπα' )Aυτα,αμα θετε το αφηνουμε κι εδω περα,πολλες σελιδες μαζεψαμε και σημερις σ αυτο το θεμα..
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Again........
Αlfa Romeo Brera/Spider