-
ΟΠΟΙΟΣ ΕΤΡΕΧΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 2 ΑΓΩΝΕΣ ΑΣ ΕΚΑΝΕ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΕΜΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.ΤΟ ΕΛΠΑ ΠΩΣ ΜΕΤΡΟΥΣΕ ΩΣ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ?ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ...ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ
-
Ααααααα μάλιστα....Δοκιμές Πέμπτη-Παρασκευή.....Το σπορ των εισοδηματιών και των φραπόγαλων.....Μάλλον έτσι είναι.....Έγω κατάλαβα λάθος και μπλέχτηκα με αυτά.....
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Σήμερα ήρθε το πρώτο Δελτίο Τύπου από την ΑΛΑΚ
*
ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΡΑΛΛΥ 2004
Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας (ΑΛΑΚορινθίας) και η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου (ΑΛΑ) διοργανώνουν στις 27-28 Νοεμβρίου 2004 το 8ο Ράλλυ Κορίνθου –32ο Μαύρο Ρόδο τελευταίο αγώνα του Πρωταθλήματος Ραλλυ 2004.
Η Κόρινθος αποτελεί φέτος το κέντρο του αγώνα , που θα διεξαχθεί σε 4 επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές στον Νομό Κορινθίας.
Η πανηγυρική εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Νοεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου (Φλοίσβος) ,και την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθούν 2 από τις 8 Ειδικές Διαδρομές .To service park του αγώνα και τις δύο μέρες θα φιλοξενηθεί στις ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις του JAMBO Κορίνθου.
Μεγάλος χορηγός του αγώνα είναι η EUROPCAR
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου .Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2741085001,ΦΑΧ 2741072998 ΑΛΑΚ και 2106923180 ΦΑΧ 2106923135 ΑΛΑ και στις ιστοσελίδες http://www.alak.gr,www.ala-racingclub.gr *MONO ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
ΕΓΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ (ΠΕΡΙ ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΗΣ) ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Εγω ομως ξερω ποτε θα πεθανεις, γεροπαραξενε. Οταν θα σε πνιξω.
Γιατι βρε δεν μας ελεγες οτι θ αναβληθει κιολας, να μην μεταφερουμε ολο το τσιρκο εκει πανω? Αφου ολα τα μαθαινεις!!!
Θα τα πουμε τ απογευμα φιλαρακο
Χ. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Εγω ομως ξερω ποτε θα πεθανεις, γεροπαραξενε. Οταν θα σε πνιξω.
Γιατι βρε δεν μας ελεγες οτι θ αναβληθει κιολας, να μην μεταφερουμε ολο το τσιρκο εκει πανω? Αφου ολα τα μαθαινεις!!!
Θα τα πουμε τ απογευμα φιλαρακο
Χ.ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΜΟΥ,
ΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΜΟΥ ΚΙΝΗΣΕΙΣ,ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΕΣΥΡΑ.
ΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ !!!!!!!!
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Αν κατάλαβα καλά ο Καντερές των αγώνων είναι ο el-em.
Από εδώ και πέρα θα ρωτάω Λώρη αν έχεις δηλώσει συμμετοχή, όπως επίσης και αν τυχόν την επέσυρες, διότι κατά τα λεγόμενα σου, κάτι θα ξέρεις, και μετά θα δηλώνω και εγώ, διότι αν σε είχα αντιληφθεί θα γλύτωνα και εγώ την ταλαιπωρία.
Φαίνεται ότι και πάλι έχεις τρόπο να παρεμβαίνεις στα δρώμενα, παρ' ότι 'έχεις απομακρυνθεί'.
LevΥ.Γ. Καλοπροαίρετα γράφω τα παραπάνω.
-
Ο χρήστης Lev έγραψε:
Από εδώ και πέρα θα ρωτάω Λώρη αν έχεις δηλώσει συμμετοχή, όπως επίσης και αν τυχόν την επέσυρες, διότι κατά τα λεγόμενα σου, κάτι θα ξέρεις, και μετά θα δηλώνω και εγώ, διότι αν σε είχα αντιληφθεί θα γλύτωνα και εγώ την ταλαιπωρία.
Φαίνεται ότι και πάλι έχεις τρόπο να παρεμβαίνεις στα δρώμενα, παρ' ότι 'έχεις απομακρυνθεί'.
KI EΓΩ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΑΓΑΠΗΤΕ Lev,ΒΕΒΑΙΑ,ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΕΛΠΑ ΗΜΟΥΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ SΕRVICE PARK ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΟΤΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΓΑΝΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ,ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΗΤΑΝ ΧΑΡΑ ΘΕΟΥ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΟΣΟΙ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΕΥΑΝ ΘΕΤΙΚΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Προσκυνώ εφέντη μ.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
KI EΓΩ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΑΓΑΠΗΤΕ Lev,ΒΕΒΑΙΑ,ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΕΛΠΑ ΗΜΟΥΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ SΕRVICE PARK ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΟΤΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΓΑΝΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ,ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΗΤΑΝ ΧΑΡΑ ΘΕΟΥ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΟΣΟΙ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΕΥΑΝ ΘΕΤΙΚΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Kalimera se olous apo Catalunya,
Dr signomi pou den imoun sunepis me tis protaseis mou, eimai gia to WRC stin ispania, epifilasomai...
Prepei na anagnwrisoume to oti enimerwthikame tilefwnika apo tin ALA gia to pote kai pws tha ginei to Mavro Rodo.
Akoma, mesa stin evdomada pou perase eidame tin 'suliyi' kapoiwn apo autous poy mavrizoun to athlima...
Sinexiste na fwnazete
Kala pame
VIVA CARLOS
ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ