-
ΡΕ GUYS Η ΥΠΕΡΙΔΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΙ Η ΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΦΟΡΑ ?
-
ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΒΑΛΕΤΑΙ ΤΟ ΡΑΛΥ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΛΕΝΕ ΝΑ ΤΟ ΟΡΙΣΟΥΝ?
-
Υπαρχει επισημη ανακοίνωση?
-
κι εγω το διάβασα στο rally.gr. Η λέσχη δεν απαντάει στο τηλέφωνο...είναι γεγονός πάντως ότι οι δρόμοι δεν ήταν και στην καλλίτερη κατάσταση..
-
ΛΕΕΙ ΣΤΟ RALLY.GR ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ Α.Λ.Α ΤΟ Μ.ΡΟΔΟ ΑΝΑΒΑΛΕΤΑΙ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ
-
Βεβαια ειναι νωρίς ακόμα αλλά πότε θα γίνει ?
Ακολουθεί ΟΛΥΜΠΙΟΝ & ΚΟΡΙΝΘΟΥ ? -
Υπάρχουν μόνο δύο ημερομηνίες ;
30-31/10 και 19/12
-
ΜΑΛΛΟΝ 30-31)10)2004 ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΔΑ (ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ) ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΑΛΛΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ΜΑΚΡΥΑ). ΕΞ ΑΛΛΟΥ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΗ ΡΙΤΣΩΝΑ ΜΕ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΤΗΣ STARTLINE ΚΑΙ ΤΗΝ Α.Λ.Α. ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Λ.Α.....ΑΡΑ...
-
Το Ολυμπιον είναι 6-7/11/04. Γράψιμο, μια εβδομάδα νωρίτερα σημαίνει Σ/Κ 30-31/10 ?
Δύσκολο το βλέπω.. -
Οπως θα διαβάσετε σε ξεχωριστή ανακοίνωση,το Μαύρο Ρόδο ανεβλήθη!
-
O καιρός δύσκολα θα είναι καλός στις 19 Δεκεμβρίου. Εκεί πάνω θα έχει χιόνι τότε. ... Ισως μία μεταφορά του Ολύμπιου για τις 19 Δεκεμβρίου και στην θέση του ημερολογιακά το Μαύρο Ρόδο..
-
Έχει ακουστεί κάτι επίσημο για την ημερομηνία διεξαγωγής;
-
Ο χρήστης tasmania έγραψε:
Έχει ακουστεί κάτι επίσημο για την ημερομηνία διεξαγωγής;ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΚΑ ΤΟ Μ.ΡΟΔΟ ΣΤΗΝ ΦΕΤΕΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ 'ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΗ' ΤΟΥ ΡΑΛΛΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΠΟ ΑΛΑΚ ΚΑΙ ΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2004.
ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΘ.Ε.Α.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Δάσκαλε καλημέρα,
Τι ακριβώς σε έκανε να δυσανασχετήσεις με την αναβολή του Μ.Ρ. και να καταφύγεις στο bucket σου?
Δεν έχεις συνηθίσει ακόμα (μετά από 30 χρόνια) σπασμωδικές και ανεξήγητες κινήσεις που δεν δίνουν καμία σημασία στους οδηγούς και απλά ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ από τους οργανωτές;
Δεν έχεις συνηθίσει στο παιχνίδι αλληλοκάλυψης των κακώς κειμένων και στην αδυναμία έκφρασης των αγωνιζόμενων;
Αν όχι ΚΑΚΩΣ…
Είσαι εκτός της κοινής αντίληψης των πραγμάτων…
Και το λέω έτσι απλά γιατί όλοι οι υπόλοιποι αγωνιζόμενοι φαίνονται προετοιμασμένοι για τα χειρότερα…
Και εξηγούμαι
Κατά τις 4 το απόγευμα λαμβάνω τηλέφωνο από καλό μου φίλο, συνοδηγό, ότι ο αγώνας ακυρώθηκε (;) Το έμαθε κατά τύχη αφού τηλεφώνησε σε παράγοντα της ΕΛΠΑ για να ρωτήσει κάτι άσχετο. Εκείνη την ώρα μπαίναμε μαζί με την ΓΙΝΕ για το τελευταίο πέρασμα στους ΠΑΠΑΔΕΣ.
Η κατάσταση του δρόμου; Αθίκια 2002… μια χαρά…
Ουδείς ήταν σε θέση να μας ενημερώσει για τις εξελίξεις. Οι καημένοι οι κριτές στεκόντουσαν στη βροχή με αυταπάρνηση συνεχίζοντας τη δουλεία τους…
Μετά από Γολγοθά τηλεφωνικών συνδιαλέξεων για να τρενάρουμε την αναχώρηση του service και του αγωνιστικού καταλήγουμε στη «Γραμματεία του Αγώνα». Βρίσκουμε μια χαριτωμένη κοπελίτσα, υπάλληλο του camping, και μας πληροφορεί ότι «έχουν φύγει όλοι…». Μιλάμε με άλλους αγωνιζόμενους οι οποίοι έχουν μάθει, από τρίτους, ότι ο αγώνας ακυρώθηκε και εγκαταλείπουν σαν ποντίκια το, έτσι και αλλιώς, έρημο μέρος όπου θα διεξάγονταν ο έβδομος κύκλος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλι…
Ουδείς μπήκε στον κόπο από την λέσχη να ενημερώσει τους αγωνιζόμενους. Ζαμανφουτισμός, έλεγε κάποια ψυχή…
«Θα το μάθουνε μωρέ οι παθιασμένοι» Σκέφτηκαν σίγουρα οι καλοί μας οργανωτές..
Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι θα βρέθηκαν το Σάββατο το πρωί σε μια ανύπαρκτη εκκίνηση ενός ανύπαρκτου αγώνα…
Όλοι όσοι μίλησαν μαζί μου κατέληξαν με τη φράση «Καλύτερα, πάμε σπίτια μας να ξεκουραστούμε…»
Έτσι έχει καταντήσει ο χώρος. Από γιορτή μια απλή διαδικασία η οποία με τους ανεγκέφαλους χειρισμούς καταρρακώνει τους συμμετέχοντες με αποτέλεσμα να μη μιλούν καν.Έλειψαν από το χώρο κάποιες μορφές του παρελθόντος που ύψωναν το ανάστημά τους φωνάζοντας για τα κακώς κείμενα …
Μήπως λοιπόν πρέπει να σταματήσεις να φωνάζεις κι εσύ;
-
Λευτερη, φωναξαν και καποιοι αλλοι, αμεσως μετα την αναβολη (ακυρωση
την λεω εγω). Ενας απ αυτους κι εγω. Που εβαλα και καποια θεματακια-αφορμες για συζητηση. Δεν προεκυψε. Δες τα ξανα στο τοπικ του mm55
περι αναβολης και σχολιασε τα μηπως και ευαισθητοποιηθει κανενας, και ετσι τα βασλουμε στο τραπεζι. Γιατι ειναι αληθεια οτι πολλοι αντεδρασαν ,λες και ειχαν παει στην Ευβοια να κανουν αγγαρεια. Μεχρι που καλος φιλος και πρωταγωνιστης αγωνιζομενος μου ειπε:'Εσυ δεν πληρωνεις τ αυτιοκινητο που θα σπασει, ενω εμεις τρεχουμε με τα δικα μας'
Λες κι οταν σου εμπιστευονται μια ολοκληρη περιουσια, αδιαφορεις για την τυχη της. Για τοσο υπευθυνο μ εχει! Ας ειναι! Οι αγωνες ειναι ΑΓΩΝΕΣ
και γινονται για να ...γινονται. -
Πές μας για την κατάσταση των δρόμων μια και ήσουν απο τους τελευταίους που πέρασαν πρίν την αναβολή - ακύρωση. Τελικά ΓΙΝΟΤΑΝ ή ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ αγώνας εκεί???
Ας το πεί κάποιος καθαρά να ξέρουμε κι εμείς. Ετσι για την....ΙστορίαΕίμαι σίγουρος ότι κάποιοι θα βρέθηκαν το Σάββατο το πρωί σε μια ανύπαρκτη εκκίνηση ενός ανύπαρκτου αγώνα…
Δυστυχώς βρέθηκαν και ήταν πολλοί.....
-
Μια χαρα δεν ηταν! Σαβατο πρωι η Λιμνη ειχε λασπη αλλα οχι γλυνα που
ειχε στραγγιξει.Αγωνας γινοταν κανονικα απο αγωνιστικη αποψη. Πιστευω οτι κα Ι.Χ. ,κριτες κλπ περνουσαν. Η χαλκιδα ολοστεγνη κι ο κοσμος περιμενε. Κυριακη περασε την διαδρομη ο αδερφος μου με μηχανη. Αλλου
σχεδον στεγνα, αλλου λιγη λασπη και καποιοι λακκοι πολυ λασπωμενοι.
Κατα την γνωμη του γινοταν αγωνας. Αυτα. -
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Πές μας για την κατάσταση των δρόμων μια και ήσουν απο τους τελευταίους που πέρασαν πρίν την αναβολή - ακύρωση. Τελικά ΓΙΝΟΤΑΝ ή ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ αγώνας εκεί???
Ας το πεί κάποιος καθαρά να ξέρουμε κι εμείς. Ετσι για την....ΙστορίαΕίμαι σίγουρος ότι κάποιοι θα βρέθηκαν το Σάββατο το πρωί σε μια ανύπαρκτη εκκίνηση ενός ανύπαρκτου αγώνα…
Δυστυχώς βρέθηκαν και ήταν πολλοί.....
Σαφώς και γινόταν αγώνας.
Δύσκολος, απ' αυτούς που απαιτούν μυαλό... Τώρα για το αν και πόσο εύκολο θα ήταν να φτάσουν εκεί συνεργεία και οδική βοήθεια αυτό νομίζω ότι το σκέφτονται κατά το σχεδιασμό ενός αγώνα και όχι μία ημέρα πρίν.
Ειδικά σ' ένα αγώνα που έχει ξαναγίνει προκαλώντας αντιδράσεις για την ποιότητά του την προηγούμενη χρονιά...
Το θέμα είναι ποιός ακούει τους οδηγούς...
Μήπως αυτοί που για να δείξουν την εκτίμησή τους σε όλους εμας έστειλαν τα πληρώματα στην ανύπαρκτη εκκίνηση του Σαββάτου με τη συμπεριφορά τους;
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ και πάνω απ' όλα...
ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ που το ανεχόμαστε τόσο καιρό...
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Λευτερη, φωναξαν και καποιοι αλλοι, αμεσως μετα την αναβολη (ακυρωση
την λεω εγω). Ενας απ αυτους κι εγω.Γιατρέ μας,
ένας Πλατής και ένας Τσάδαρης δε φτάνουν. Σ' αυτό το χώρο γίνονται εγκλήματα που έντεχνα συγκαλύπτονται. Ο καθένας για τους δικούς του λόγους αποφασίζει που και πότε θα καταφύγει σε στρουνθοκαμηλισμό με βάση τις ανάγκες και το συμφέρον του...
Δεν τίθεται λοιπόν θέμα άναρθρων κραυγών αλλά χρίζουμε της ανάγκης συγκεκριμένου σχεδίου πρόληψης και όχι αντιμετώπισης φαινομένων.
Δυστυχώς, οι υπεύθυνοι δεν είναι σε θέση να δώσουν λύσεις. Ακόμα και κάποιες ανιδιοτελείς προσπάθειες ατύχησαν οδηγώντας στην αλλωτρίωση.
Εδώ χρειάζονται σχέδια από ανθρώπους γνώστες που θα είναι σε θέση να καταστείλουν την ασυδωσία και τον ζαμανφουτισμό, απ' όπου κι αν αυτά προέρχονται...
Χρειάζονται αξιολογήσεις λεσχών και ανθρώπων. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί να έχει τα ίδια δικαιώματα η ΑΟΛΑΠ με κάθε άλλη λέσχη. Εκεί κάτω για το Ολυμπιακό Ράλι λειτουργούσε γωνιακό κατάστημα για την προβολή του αγώνα στην κεντρική πλατεία του Πύργου ένα μήνα πριν... Στην Αγία Άννα την Πέμπτη πρίν τον αγώνα υπήρχε μία ταβέρνα με όχι πάνω από 15 άτομα μέσα όντας το μοναδικό σημείο με ζωή στην περιοχή... Τι είναι αυτά ΑΙΣΧΟΣ...
ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ
Δε βγαίνει άκρη έτσι. Για να προχωρήσει ο χώρος χρειάζεται περαιτέρω ντιρεκτίβες σε διάφορους τομείς.
Νομίζω...
-
Ωπα Λευτερη μου. Εβαλες 5η και βγηκες! Εχεις πολυ δικηο που θυμωνεις,
εχεις πολυ δικηο σε πολλα απ αυτα που λες. Σ ενα εχεις αδικο , και στο εγραψα απ εξω-απ εξω στην δημοσιευση που προηγουμενα επικαλεστηκα.
Εισαι πολυ σκληρος με το επικεφαλης ατομο της οργανωσης του Μαυρου Ροδου. Ειναι η Μανα των Ελληνικων αγωνων, η κυρια Καιτη Κυριτση, μια γυναικα που απο πριν ακομα γεννηθεις και μεχρι σημερα ,εχει προσφερει στο σπορ πιθανα περισσοτερα απ οσα εχουμε προσφερει ολοι εμεις μαζι. Και δεν ειναι αναμεσα σ αυτους που εγιναν πλουσιοι απο τους αγωνες!
Της αρμοζει αρα,και μονο για την προσφορα αυτη ενας μεγαλυτερος σεβασμος. Στο Μ.Ρ. πιθανοτατα εκανε ενα λαθος. Πιεστηκε? Φοβηθηκε?
Η τεραστια πειρα της ειδε κατι που εμεις δεν ειδαμε?Ας την ρωτησουμε να μας απαντησει. Τα λαθη οπως ξερεις τα αποφευγει μονο αυτος που δεν κανει τιποτα. Και ενα η δυο λαθη μεσα σε 40 και χρονια εμπλοκης...ε συγχωρουνται.Ας ειμαστε λοιπον πιο επιεικεις μ αυτους που εχουν δωσει τη ζωη τους σε μια τρελλα κι ας τους ξεχωριζουμε απο τα εριφια. Κι ας ψαξουμε, οπως αλλου εχω γραψει, να βρουμε τις αιτιες εκει που πραγματικα υπαρχουν.
Ηθελα να το γραψω και τοκανα.Δεξου το ,σε παρακαλω!
Χρήστος.
ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ