-
Ο χρήστης Schumi03 έγραψε:
απλά πιστεύω ότι ο Μπαρικέλο είναι ανάξιος για να είναι ο δεύτερος οδηγός,αυτό μονοΔηλαδη ειναι αξιος,για να ειναι ο πρωτος οδηγος;;;
-
fani me poroneis me tin eikona tis McLaren stin ypografi sou!! EYGE!!
-
Και τωρά μπορείς να βγείς και να πεις ότι ο R.B φταίει που ο M.S εγκατέλειψε. Άντε γιατί πολύ θράσος έχει ο Βραζιλιάνος δύο pole συνεχόμενες το έβγαλε τα μάτια. Δε νομίζω να θέλει να κερδίσει και αύριο :'Ως εδώ Ρούμπενς!!!'
Πέρα από την πλάκα τώρα δε ξέρω που οφείλεται αυτή η έξοδος του M.S αλλά για έναν οδηγό που είναι πλεόν εφτάκις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής τέτοια λάθη σε στεγνό έδαφος χωρίς καμία πίεση και χωρίς καμία δικαιολογία νομίζω ότι είναι ανεπίτρετα.
-
Ο MS εχει μια ταση να κανει επιπολαιοτητες οταν δε λειτουργει υπο πιεση. Ανθρωπος ειναι στο κατω κατω, λογικο.
Πως σας φανηκε η πιστα; Δεν ειχε φοβερες στροφες σε ορισμενα σημεια;
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Πως σας φανηκε η πιστα; Δεν ειχε φοβερες στροφες σε ορισμενα σημεια;ΠΟΛΥ καλή η πίστα!!! Πολύ καλή και η μετάδοση!
Όσο χάλια είναι αυτή του Μπαχρέιν άλλο τόσο υπέροχη είναι της Κίνας (αν και το πρώτο S παραμοιάζει με αυτό της Μαλαισίας). -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Τωρα πια,η πιστα της Σαγκαης μετα απο το Magny-Cours ειναι απο τις χειροτερες μου.
Χθες προσπαθωντας να την μαθω στο Playstation2,καταλαβα πως ειναι μια εντελως ''αθλια'' πιστα.Σημερα επειδη βρισκομουν στα βουνα δεν ειχα την ευκαιρια να δω τα δοκιμαστικα(κατι το οποιο εχει να συμβει περιπου 4,5 χρονια,δηλαδη να μην δω δοκιαμστικα..... ),και δεν ξερω πως μπορει να σας φανηκαν οι πρωτες δυο στροφες της πιστας.Εμενα παντως παιζοντας τες στο εξομοιωτη μου αφησαν τις χειροτερες εντυπωσεις .Καλα για την 1η δεν εχω λογια να πω,η χειροτερη στροφη πραγματικα που εχω δει στη ζωη,απελπηστικα μεγαλη χωρις να υπαρχει καποιο συγκεκριμενο apex ,ενω η 2η αλλη μια κλειστη με ασχημο turn-out,που οδηγει σε μια τυφλη αριστερη γρηγορη ανηφορικη(τεχνητη),αφου οπως θα γνωριζετε η περιοχη πριν γινει η πιστα ηταν βαλτοτοπος,ετσι λοιπον ο Tilke ανελαβε να κανει τις γνωστες του π@π@ριες.......
Τωρα τα γρηγορα εσακια,δε μπορω να πω καπως τρογωνταιΤο αποκορυφωμα του ''εκτρωματος''-πιστας που εφτιαξε ο Γερμανος κορυφωνεται με την απελπιστηκα μεγαλη βαρετη ευθεια 1200 μετρων,που οδηγει σε μια πολυ κλειστη φουρκετα.
Οσο για την τελευταια στροφη πια,τι να πω,τοσες πιστες εχω παιξει σε εξομοιωτη,καμια αλλη δεν εχω δει να εχει παρομοια στροφη για τελευταια! -
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Τωρα πια,η πιστα της Σαγκαης μετα απο το Magny-Cours ειναι απο τις χειροτερες μου.
Χθες προσπαθωντας να την μαθω στο Playstation2,καταλαβα πως ειναι μια εντελως ''αθλια'' πιστα.Σημερα επειδη βρισκομουν στα βουνα δεν ειχα την ευκαιρια να δω τα δοκιμαστικα(κατι το οποιο εχει να συμβει περιπου 4,5 χρονια,δηλαδη να μην δω δοκιαμστικα..... ),και δεν ξερω πως μπορει να σας φανηκαν οι πρωτες δυο στροφες της πιστας.Εμενα παντως παιζοντας τες στο εξομοιωτη μου αφησαν τις χειροτερες εντυπωσεις .Καλα για την 1η δεν εχω λογια να πω,η χειροτερη στροφη πραγματικα που εχω δει στη ζωη,απελπηστικα μεγαλη χωρις να υπαρχει καποιο συγκεκριμενο apex ,ενω η 2η αλλη μια κλειστη με ασχημο turn-out,που οδηγει σε μια τυφλη αριστερη γρηγορη ανηφορικη(τεχνητη),αφου οπως θα γνωριζετε η περιοχη πριν γινει η πιστα ηταν βαλτοτοπος,ετσι λοιπον ο Tilke ανελαβε να κανει τις γνωστες του π@π@ριες.......
Τωρα τα γρηγορα εσακια,δε μπορω να πω καπως τρογωνταιΤο αποκορυφωμα του ''εκτρωματος''-πιστας που εφτιαξε ο Γερμανος κορυφωνεται με την απελπιστηκα μεγαλη βαρετη ευθεια 1200 μετρων,που οδηγει σε μια πολυ κλειστη φουρκετα.
Οσο για την τελευταια στροφη πια,τι να πω,τοσες πιστες εχω παιξει σε εξομοιωτη,καμια αλλη δεν εχω δει να εχει παρομοια στροφη για τελευταια!Φανη διαφωνω, φοβερη η πιστα, σιγουρα στις 4 κορυφαιες μαζι με Suzuka, Sepang και Spa. Ακρως τεχνικη, επιτρεπει διαφορετικες γραμμες σε πολλα σημεια, δυσκολη 1η στροφη με αυξανομενη καμπυλοτητα, δυνατοτητες για προσπερασμα, και το κυριοτερο μερικες απο τις λιγες εναπομειναντες γρηγορες στροφες στην F1. Κριμα που ο MS εχασε το γυρο του, καθως μου φαινεται η πιστα θα του εδινε την ευκαιρια να αξιοποιησει τις ικανοτητες του. Οσο για τη χειροτερη στροφη - αυτη για μενα την εχει καπαρωσει η πρωτη της Monza!! Παντως υπαρχει και η περιπτωση οταν την παιξω να μην τη γουσταρω τοσο πολυ.
Κατι αλλο, εκεινο το απιστευτο 1.32 και κατι του Davidson απο που ηρθε?
-
Κατι αλλο, εκεινο το απιστευτο 1.32 και κατι του Davidson απο που ηρθε?
1:33.289 έφερε στα 'δεύτερα' της Παρασκευής.
-
Κριμα που ο MS εχασε το γυρο του, καθως μου φαινεται η πιστα θα του εδινε την ευκαιρια να αξιοποιησει τις ικανοτητες του.
Δικαίωμα, που λένε και στα χαρτιά καταλαβαίνω πολύ καλά τι ακριβώς θέλεις να πεις -θέλω να πιστεύω δηλαδή- αλλά έτσι που το γραφείς είναι σαν να φταίει η πίστα.
Η πίστα του έδωσε την ευκαιρία αυτός τα έκανε θάλασσα και μπήκε για ακόμα μία φορά στο στόχαστρο όσον δεν τον πολυσυμπαθούν. Άξιος της μοίρα του λοιπόν, αλλά πάντα μπορεί να μας χαρίσει ένα πολύ καλό αγώνα έχει πολύ κόσμο να περάσει αύριο μέχρι να φτάσει στο βάθρο και να αποδείξει ακόμα και στους πιο δύσπιστους - σαν και μένα καλή ώρα- ότι πράγματι και δίκαια είναι ο μοναδικός οδηγός που έχει στην κατοχή του εφτά -πλέον- παγκόσμια πρωταθλήματα...
-
AlfaRomeo ναι αυτο εννοουσα - πιστευω πως χθες οι αλλοι δυο οδηγοι με λογικο φορτιο καυσιμου θα επρεπε να ειναι πιο κοντα η ακομα και στην pole του 1.34.
Κ με τιποτα δε λεω οτι εφταιγε η πιστα του MS! Απλα τον εβλεπα χαλαρα πρωτο αν δεν εκανε το λαθακι του. Ο ιδιος ωομιζει πως μπορει να το κερδισει και σημερα Αντε να δουμε τι θα γινει, αρχιζει οπου ναναι!
-
**ΩΣ ΕΔΩ ΡΟΥΜΠΕΝΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΒΕΙ ΑΚΟΜΑ PONTIUM!!!!!!!!!
ΜΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ FERRARI ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΤΙΜΟΙ;;;;;;;
ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο SCHUMI ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο RUBENS;;;;;;;;; **
Εκτυφλωτικο σε βρισκω
moderator Go_For_Pole -
Ο χρήστης k έγραψε:
Η πίστα του έδωσε την ευκαιρία αυτός τα έκανε θάλασσα και μπήκε για ακόμα μία φορά στο στόχαστρο όσον δεν τον πολυσυμπαθούν. Άξιος της μοίρα του λοιπόν, αλλά πάντα μπορεί να μας χαρίσει ένα πολύ καλό αγώνα έχει πολύ κόσμο να περάσει αύριο μέχρι να φτάσει στο βάθρο και να αποδείξει ακόμα και στους πιο δύσπιστους - σαν και μένα καλή ώρα- ότι πράγματι και δίκαια είναι ο μοναδικός οδηγός που έχει στην κατοχή του εφτά -πλέον- παγκόσμια πρωταθλήματα...
Nα υποθέσω ότι τελικά δεν κατάφερε να σε πείσει σήμερα, ε;
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Κριμα που ο MS εχασε το γυρο του, καθως μου φαινεται η πιστα θα του εδινε την ευκαιρια να αξιοποιησει τις ικανοτητες του.Πάλι καλά που σήμερα του δώθηκαν καμιά 50αριά ευκαιρίες ακόμα και τα κατάφερε!
-
Είδατε τι έκανε ο θρασύτατος αυτό το ΣΚ
Και pole και νίκη. 2 στα 2 το κωλόπαιδο. Ντροπή Rubens!
Αντί να κάνεις τετ-α-κε πήγες και νίκησες. Ντροπή -
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Nα υποθέσω ότι τελικά δεν κατάφερε να σε πείσει σήμερα, ε;
Nα μην υποθέσεις να είσαι σίγουρος.
Ένα γνωμικό λέει : 'Το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφού εστί' . Και ο εφτάκις -πλεον- παγκόσμιος πρωταθλητής και 'κατά τεκμηριο καλύτερος οδηγός αγώνων' έκανε το ίδιο λάθος στην ίδια στροφή χωρίς πίεση και χωρίς να φταίει κανένας όσο και αν εκει στον Alpha έβλεπαν κραδασμούς στο τιμόνι!Εγώ έχω όλη την καλή διάθεση για να δεκτώ ότι ο MS είναι ο μεγαλύτερος οδηγός που πέρασε την τελευταία πενταετία άντε επταετία από την F1 αλλά μέχρι εκεί. Δεν αντέχω τις συγκρίσεις ούτε με το Sena ούτε με τους Prost Stewart,Clark, Fagio, G.Villeneuve και γενικώς όλος αυτός ο θόρυβος ότι ο γερμανός είναι ο καλύτερος πιλότος που πέρασε ποτέ. Με τρελαίνουν όλες αυτές οι συγκρίσεις.
Νομίζω ότι κάθε φορά που ο MS πέρνει την μία νίκη μετά την άλλη και σαρώνει τα πρωταθλήματα στο τέλος πάντα κάτι στραβώνει με αποτέλεσμα να αυτοδιαψεύδεται.
Στο κάτω κάτω ένα λάθος μπορώ να το δεχτώ, άνθρωπος είναι και αυτός, δύο φορές το ίδιο λάθος πάει πολύ!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Κριμα που ο MS εχασε το γυρο του, καθως μου φαινεται η πιστα θα του εδινε την ευκαιρια να αξιοποιησει τις ικανοτητες του.
Πάλι καλά που σήμερα του δώθηκαν καμιά 50αριά ευκαιρίες ακόμα και τα κατάφερε!
Τα καταφερε χωρις τα , οπως δειχνει το εκπληκτικο 1:32.238 του. Τωρα αν ξεκινησε τελευταιος, αν τον εβγαλαν απο τα pits 15 δευτερα μετα τη Minardi, αν ειχε λαστιχο και σερνοταν για μισο γυρο, αν τον υποχρεωσαν να κανει αχρειαστο 4ο pitstop, αν σπιναρε κατα ομολογουμενως πρωτογνωρο τροπο σε πανευκολη flatout στροφη -με πρωτη ματια φανηκε σφαλμα του TC, και οταν εισαι κολλημενος πισω απο αλλον δεν περιμενεις υπερστροφη-, τι να κανει ο ανθρωπος, δεν ειναι και Θεος. Μην τον βγαλουμε και αχρηστο παντως, δεν εχει τιποτε αλλο να αποδειξει.
-
Οπως δηλωσε ο ιδιος εχασε downforce επειδη ηταν κοντα στον Αλονσο και γι'αυτο σπιναρε. Παντως συγκρισεις δεν μπορουν να γινουν με παλαιοτερους μεγαλους οδηγους καθως μιλαμε για διαφορετικες εποχες.( σλικ ελαστικα, τουρμπο, κλπ.)
ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΡΟΥΜΠΕΝΣ!