-
Γίνεται να απενεργοποιήσω την σειρήνα απ'τον συναγερμό ώστε να μη κάνει τα μπιπ-μπιπ όταν τον ενεργοποιώ/απενεργοποιώ για να μη τρώει μπαταρία και να το χρησιμοποιώ απ'το remote μόνο σαν κεντρικό κλείδωμα; Πρέπει να γίνει κάποια παράκαμψη/επαναπρογραμματισμός ή υπάρχει σειρήνα απ'την οποία αφαιρώ τα καλώδια; Είναι ένας παλιός Cobra.
Thanks -
Γίνεται να απενεργοποιήσω την σειρήνα απ'τον συναγερμό ώστε να μη κάνει τα μπιπ-μπιπ όταν τον ενεργοποιώ/απενεργοποιώ για να μη τρώει μπαταρία και να το χρησιμοποιώ απ'το remote μόνο σαν κεντρικό κλείδωμα; Πρέπει να γίνει κάποια παράκαμψη/επαναπρογραμματισμός ή υπάρχει σειρήνα απ'την οποία αφαιρώ τα καλώδια; Είναι ένας παλιός Cobra.
Thanks -
Thanks -
Συνήθως αυτό επιτυγχάνεται με το τηλεκοντρόλ του συναγερμού.
Αν δεν έχεις το manual του συναγερμού που εξηγεί πως το απενεργοποιείς, καλό είναι να πας σε κάποιο κατάστημα που τοποθετεί συναγερμούς.
Ακόμα και αν δεν ξέρουν/θυμούνται το πως,με ένα τηλ. στην αντιπροσωπεία θα σε εξυπηρετήσουν.
Υπάρχει και μια μικρή πιθανότητα να έχει ξεχωριστό πιεζοηλεκτρικό οπότε το αποσυνδέεις. -
Σε παλιό cobra που έχω εγώ , το 'μεγαφωνάκι' (πιεζοηλεκτρικό) είναι ξεχωριστό με 2 μικρά καλωδιάκια. Εχει το μέγεθος ενός τουίτερ 3 εκ. περίπου. Αν είναι κι εσένα έτσι .... κόψε τα καλώδια και καθάρισες.
-
Σε παλιό cobra που έχω εγώ , το 'μεγαφωνάκι' (πιεζοηλεκτρικό) είναι ξεχωριστό με 2 μικρά καλωδιάκια. Εχει το μέγεθος ενός τουίτερ 3 εκ. περίπου. Αν είναι κι εσένα έτσι .... κόψε τα καλώδια και καθάρισες.
-
Οι Κόμπρα προγραμματιζονται για τετοιες λειτουργιες με ενα ειδικο υπολογιστη, (TOTeM) που τον εξουν μαγαζια που τοποθετουν συναγερμους. Πηγαινε σε ενα τετοιο και ζητησε το.
Και εμεις κόμπρα εχουμε -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Σε παλιό cobra που έχω εγώ , το 'μεγαφωνάκι' (πιεζοηλεκτρικό) είναι ξεχωριστό με 2 μικρά καλωδιάκια. Εχει το μέγεθος ενός τουίτερ 3 εκ. περίπου. Αν είναι κι εσένα έτσι .... κόψε τα καλώδια και καθάρισες.να υποθέσω ότι αυτό βρίσκεται εκτός του 'κουτιού' του συναγερμού, έτσι;
Thanks, θα το κοιτάξω asap -
το ψαξα, έβγαλα τη σειρήνα εντελώς, ακόμα έκανε μπιπ μπιπ όμως από αλλού, δεν κατάφερα να βρω την πηγή, έκανα χίλια κομμάτια την πλακέτα και τώρα δε λειτουργεί τπτ
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
το ψαξα, έβγαλα τη σειρήνα εντελώς, ακόμα έκανε μπιπ μπιπ όμως από αλλού, δεν κατάφερα να βρω την πηγή, έκανα χίλια κομμάτια την πλακέτα και τώρα δε λειτουργεί τπτΕλπιζω μονο να δουλευει το αυτοκινητο.Καλυτερα να πας σε εγκαταστατη συναγερμων και να στο φτιαξει.Εκτος αν μπορεις να βρεις το σχεδιο εγκαταστασης του συναγερμου και δεις πως μπορεις να αφαιρεσεις την σειρηνα.
-
εντάξει αφού λειτουργεί το αυτοκίνητο όλα ΟΚ! Το κατέστρεψα ολοσχερώς το συναγερμό, πρέπει να βρω κάτι πηνία που έβγαλα απ'την πλακέτα. `Ισως όταν βρω που είναι κρυμμένη η σειρήνα να ξανασχοληθώ μαζί του
-
Εμενα στον gemini ευτυχώς μου χαλασε η σειρήνα απο μόνης της,μεγάλη ηδονή,τέρμα τα πολλαπλά μπιπ-μπιπ!Ανοιγμα-κλείσιμο κυριλέ τώρα.
-
Ε τον τυχερό!
Μα καταντάει σπαστικό στην τελική, όλο μπιπ-μπιπ, και ήταν δυνατή η τιμημένη ..
Μουγγός συναγερμός