-
Ο μήνας Αύγουστος δεν θα μπορούσα να πω ότι εξελίχθηκε καλά για μερικούς ανθρώπους. Στο κύκλο τον γνωστόν μου υπήρξε ένας θάνατος και ένας τραυματισμός. Και οι δυο περιπτώσεις οφειλόντουσαν σε τροχαίο.
Τα δυο αυτά γεγονότα μου θύμισαν πόσο εκτεθειμένοι είμαστε στον κίνδυνο .
Με τον τραυματισμό του δεύτερου πλην τις σωματικές βλάβες που υπέστη μου έδειξε ότι υπάρχουν και οικονομικές συνέπειες. Το πόδι που έσπασε θα τον κρατήσει απών από την εργασία του 2 μήνες περίπου.
Αυτό έχει σαν συνέπεια να του μειωθούν σημαντικά οι οικονομικές του απολαβές. (Η κάλυψη από το ΙΚΑ δεν επαρκεί σε αυτή την περίπτωση) . Βάση αυτό τον προβληματισμό του και τον δικό μου (μου θύμισε ότι μπορώ να πάθω και εγώ το ίδιο ) για αυτό το λόγο δημιούργησα σε συνεργασία με μια εκ των μεγαλυτέρων ασφαλιστικών εταιρειών μια ασφαλιστική κάλυψη για αυτόν τον προβληματισμό σε χαμηλό κόστος.Σας παραθέτω το κάτωθι link με περισσότερες πληροφορίες. ( Υπομονή αργεί να ανοίξει )..........
Μόνο σαν διαφημιστική μπορεί να θεωρηθεί μια τέτοια καταχώρηση για καλύψεις,και μάλιστα η πρώτη που κάνεις!
Καλώς όρισες,αλλά θα σε παρακαλούσα να διαβάσεις πιο προσεκτικά τον Κανονισμό του Φόρουμ!![moderator] -
Ο μήνας Αύγουστος δεν θα μπορούσα να πω ότι εξελίχθηκε καλά για μερικούς ανθρώπους. Στο κύκλο τον γνωστόν μου υπήρξε ένας θάνατος και ένας τραυματισμός. Και οι δυο περιπτώσεις οφειλόντουσαν σε τροχαίο.
Με τον τραυματισμό του δεύτερου πλην τις σωματικές βλάβες που υπέστη μου έδειξε ότι υπάρχουν και οικονομικές συνέπειες. Το πόδι που έσπασε θα τον κρατήσει απών από την εργασία του 2 μήνες περίπου.
Αυτό έχει σαν συνέπεια να του μειωθούν σημαντικά οι οικονομικές του απολαβές. (Η κάλυψη από το ΙΚΑ δεν επαρκεί σε αυτή την περίπτωση) . Βάση αυτό τον προβληματισμό του και τον δικό μου (μου θύμισε ότι μπορώ να πάθω και εγώ το ίδιο ) για αυτό το λόγο δημιούργησα σε συνεργασία με μια εκ των μεγαλυτέρων ασφαλιστικών εταιρειών μια ασφαλιστική κάλυψη για αυτόν τον προβληματισμό σε χαμηλό κόστος.Σας παραθέτω το κάτωθι link με περισσότερες πληροφορίες. ( Υπομονή αργεί να ανοίξει )..........
Μόνο σαν διαφημιστική μπορεί να θεωρηθεί μια τέτοια καταχώρηση για καλύψεις,και μάλιστα η πρώτη που κάνεις!
Καλώς όρισες,αλλά θα σε παρακαλούσα να διαβάσεις πιο προσεκτικά τον Κανονισμό του Φόρουμ!![moderator] -
Ασφάλειες ατυχημάτων, σε ενότητα για τη μοτοσικλέτα.
Μήπως εννοεί κάτι, ο ποιητής;Κατά τα λοιπά, μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι (και) αυτές οι ασφάλειες είναι ό,τι καλύτερο, αρκεί να μην τις χρειαστείς ποτέ.
-
μπορει να ειμαι καινουργιος στο συγκεκριμενο forum αλλα αρκετα παλιος σε αλλα.
Το συγκεκριμενο Post δεν εχει να κανει με διαφημιση αλλα με ενημερωση .
Πολλες φορες η ενημερωση ειναι και συγχρονως και διαφημιση.
Υπαγεται σε εμας στο να τοποθετηθουμε.
Οταν συγκρινουμε πχ 2 λαστιχα μοτοσυκλετας ως προς την σταθεροτητα και το κρατημα αναφεροντας το ονομα του κατασκευαστη και το μοντελο τοτε το διαφημιζουμε γιατι βαση της εμπειριας μας εκθιαζουμε θετικα ενα προιον.Αυτο ακριβως εγινε και με το δικο μου topic . Θεωρω οτι η καλυτερη λυση στο συγκεκριμενο προβλημα ειναι αυτη που προτεινα.
Αντι ομως να επιλεξεις την ευκολη λυση να μου σβησεις το link θα μπορουσες να το σχολιασεις εστω και αρνητικα.
Αυτος ειναι και ο λογος τον forum. Να εκφραζουμε τις ιδεες μας ελευθερα και να τις τοποθετουμε για δημοσιο σχολιασμο. -
Για να ξέρουμε και τι λέμε!
Η ελευθερία των Forum δεν σημαίνει οτι μπορεί κάποιος να παραπέμπει σε συγκεκριμένα προϊόντα και υπηρεσίες!Σεβόμενος τον ίδιο τον Κανονισμό!Καταθέτει τον προβληματισμό του και απο εκει και πέρα μπορεί ο κάθε χρήστης να αναζητήσει αυτό που θέλει!
Για αυτό και η καλύτερη λύση (προκειμένου να μην κλειδωθεί το θέμα ή να διαγραφεί εντελώς το post) είναι αυτή που επέλεξα!
Αυτά.
Σας ενδιαφέρει ολούς πιστέυω.