-
Χμ... Κατι σαν τους 'αυτοφωρακηδες' των νυχτερινων κεντρων διλαδι
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Σε ατύχημα που ήμουν αυτόπτης (αυτοκίνητο βγήκε από το STOP και αναβάτης, προσπαθώντας να τον αποφύγει, έπεσε πάνω σε παρκαρισμένο φορτηγό, σπάζοντας και τα δύο του χέρια ), έβαλα στην τσέπη του μπουφάν του αναβάτη μια κάρτα μου, στην οποία είχα γράψει 'μάρτυρας', ώστε να την βρει και να μου τηλεφωνήσει όταν θα μπορούσε (τον έπαιρνε το νοσοκομειακό εκείνη την ώρα). Τελικά βέβαια ήρθε και η αστυνομία, οπότε κράτησαν τα στοιχεία μου και με κάλεσαν στην προανάκριση για κατάθεση.Είναι πάντως νομίζω καθήκον μας να βοηθούμε τέτοιες καταστάσεις με ενεργητικό τρόπο, δηλ. να μην περιμένουμε να μας θυμηθεί ο μη-φταίχτης αλλά να τον θυμηθούμε εμείς, παίρνοντας (αν είναι σε θέση να το δώσει...) το όνομά του και το τηλέφωνό του, ώστε να τον καλέσουμε μετά από μερικές μέρες.
Νάσο ,
ο ενεργητικός τρόπος που προτρέπεις να ακολουθήσουμε συγκρούεται με τον ατομικισμό , τον ευαυτουλισμό και τον ωχαδερφισμό που δυστυχέστατα
έχουν επικρατήσει στην σημερινή μας ζωή .Η αλήθεια θέλει τόλμη και αρετή .
Εάν λοιπόν ποτέ μας συμβεί να ΔΟΥΜΕ ένα τροχαίο , ας ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΔΑΜΕ , και μόνον αυτά , και ας μην φύγουμε , σκεφτόμενοι :'ΘΑ ΜΠΛΕΞΟΥΜΕ' , σκεφτείτε , θα βοηθήσετε ΕΝΑΝ απο τους εμπλεγμένους ΝΑ ΞΕΜΠΛΕΞΟΥΝ.
Αποστόλης.
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
....θα βοηθήσετε ΕΝΑΝ απο τους εμπλεγμένους ΝΑ ΞΕΜΠΛΕΞΟΥΝ.
Αποστόλης.
Μόνο έναν? Εγώ ξέμπλεξα τρείς!
-
Μιας και γράφουμε για μάρτυρες και 'μάρτυρες' τροχαίων και 'τροχαίων'
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
Τι κάνει ένας αυτόπτης μάρτυρας τροχαίου?