-
Εγώ για λόγους σταθερότητας θα άλλαζα και τα 4, κρατώντας για καβάτζα τα 3 που έχουν τουλάχιστον άλλη τόση ζωή.
-
Εγώ θά άλλαζα τά δύο.
Αν είχα πολλές μούρες,θά έβαζα τά φθαρμένα πίσω.
Αν όχι,τότε τά φθαρμένα μπροστά. -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
αν χρειαστει να τα αλλαξω ολα τι να φορεσω? τωρα εχω μισλεν energy e3a σε διασταση 185/65 σε 14αρα...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Εγώ θά άλλαζα τά δύο.
Αν όχι,τότε τά φθαρμένα μπροστά.Για περίπου 100-150 ευρώ παραπάνω δεν νομίζω ότι αξίζει το ρίσκο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εγώ θά άλλαζα τά δύο.
Αν όχι,τότε τά φθαρμένα μπροστά.Για περίπου 100-150 ευρώ παραπάνω δεν νομίζω ότι αξίζει το ρίσκο.
Δέν μιλάω γιά ρίσκο Μάνο,αλλά γιά 'παιχνίδι'.
Αν τά άλλα δύο είναι σημαντικά φθαρμένα,τότε καί εγώ θά έλεγα νά αλλαχτούν καί τά τέσσερα.Σήμερα διαπίστωσα ότι τά νέα exalto πωλούνται κανονικά.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Εγώ θά άλλαζα τά δύο.
Αν όχι,τότε τά φθαρμένα μπροστά.Δέν μιλάω γιά ρίσκο Μάνο,αλλά γιά 'παιχνίδι'.
Αν τά άλλα δύο είναι σημαντικά φθαρμένα,τότε καί εγώ θά έλεγα νά αλλαχτούν καί τά τέσσερα.Ξεχνάς ότι μιλάμε για Xantia 1.6. Η ουδετερότητα και σταθερότητα αυτοκινητοποιημένη.
Χρήστο, η ζάντα της Xantia δε χωράει φαρδύτερο λάστιχο, κι εκτός αυτού τα 195/60/14 είναι αρκετά φαρδιά για τον 1.6 κινητήρα, θα πνιγεί το αυτοκίνητο. Από την άλλη δεν πιστεύω να υπάρχει λόγος να βάλεις 15αρες ζάντες, το κόστος σε ζάντες και (κυρίως) ελαστικά ανεβαίνει πολύ. Βρες τα νέα Exalto 2 και βάλτα.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Βρες τα νέα Exalto 2 και βάλτα.
Τι να τα κάνει με τον κινητήρα που έχει...?
-
H αρχικη διασταση ηταν 175-70-14. στην προηγουμενη αλλαγη εβαλα 185-65-14.. διασταση δεν αλλαζω. Με τα Ε3Α εμεινα ευχαριστημενος.. απλα μηπως τα exalto ειναι υπερβολικα;
-
H αρχικη διασταση ηταν 175-70-14. στην προηγουμενη αλλαγη εβαλα 185-65-14.. διασταση δεν αλλαζω. Με τα Ε3Α εμεινα ευχαριστημενος.. απλα μηπως τα exalto ειναι υπερβολικα;
-
Τα καινούργια Exalto δεν βγαίνουν σε αυτή την διάσταση:( .Οπότε Energy πάλι...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τό νέο Exalto τό είδα σέ διαφημιστικό σταντάκι στόν λαστιχά μου,οπότε μάλλον θά πωλείται.Κυκλοφορούν εδώ και 2 μήνες τουλάχιστον.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
H αρχικη διασταση ηταν 175-70-14. στην προηγουμενη αλλαγη εβαλα 185-65-14.. διασταση δεν αλλαζω. Με τα Ε3Α εμεινα ευχαριστημενος.. απλα μηπως τα exalto ειναι υπερβολικα;Καθόλου υπερβολική δεν είναι. Δεν είναι λάστιχο που θα το βάλεις σε αυτοκίνητο επιδόσεων και μόνο. Θα σου προσφέρει καλύτερο κράτημα σε όλες τις συνθήκες και ειδικά στο βρεγμένο σε σύγκριση με τα Energy. Πριν τα Exalto είχα τα Energy και το μονο που μπορώ να πώ είναι οτι δεν υπάρχει επιστροφή...
Τα Exalto κάνουν λίγο περισσότερο θόρυβο,καθόλου δε με ενοχλούν πάντως,με τα Exalto 2 να είναι βελτιωμένα και σε αυτό το τομέα. -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Καθόλου υπερβολική δεν είναι. Δεν είναι λάστιχο που θα το βάλεις σε αυτοκίνητο επιδόσεων και μόνο. Θα σου προσφέρει καλύτερο κράτημα σε όλες τις συνθήκες και ειδικά στο βρεγμένο σε σύγκριση με τα Energy. Πριν τα Exalto είχα τα Energy και το μονο που μπορώ να πώ είναι οτι δεν υπάρχει επιστροφή...
Τα Exalto κάνουν λίγο περισσότερο θόρυβο,καθόλου δε με ενοχλούν πάντως,με τα Exalto 2 να είναι βελτιωμένα και σε αυτό το τομέα.Ποιά Εnergy..?
Γιατί τα Ε3Α δεν έχουν καμία σχέση με τα προηγούμενα Εnergy...
Ανατίμηση ελαστικών Μισλέν