-
Ο χρήστης platis έγραψε:
WELCOME BACK ΕΛΕΤΑ!!!Ένα μεγάλο ευχαριστώ , εκ μέρους των ανθρώπων που προσπαθούμε στην νέα εποχή της ΕΛΕΤΑ , μέσα σε χαλεπούς για το σπόρ καιρούς , να διοργανώσουμε εκδηλώσεις αντάξιες της πολύχρονης ιστορίας της Λέσχης ,
τουλάχιστον του επιπέδου που οι αγωνιζόμενοι (και ειδικότερα οι παλιότεροι) γνώρισαν απο την δεκαετία του ΄70 μέχρι το 1999.Αυτό είναι και το προσωπικό μας στοίχημα.
για την ΕΛΕΤΑ Sport
Αποστόλης Νούσιας
Γιάννενα. -
Προς Deggman:
Στην προταση μου, περα απο τους ελεγκτες των επισημων αναγνωρισεων,που ουτως η αλλως υπαρχουν και σημερα, δεν απασχολειται
κανεις αλλος. Υπευθυνες για τον ελεγχο παραμενουν οι τοπικες αστυνομικες αρχες, που απλα θα καλουνται να ενημερωσουν για τυχοντα γεγονοτα την οργανωση και την ΕΘΕΑ , για να επιβαλουν τις ποινες. Αποτρεπτικο ρολο για 'ταρζανιες' θα εχει το αναμφισβητητο της παραβασης
(αφου οταν ειναι διαπιστωμενη απο 'οργανο' με τιποτα δεν αμφισβητειται),
το οτι η τοπικη κοινωνια και αστυνομια θαναι ενημερωμενη,και η προτεινομενη αυστηροτητα των ποινων και μαλιστα σε περιπτωση υποτροπης. Κατα τα αλλα, κι επειδη προσωπικα δεν κανω πολιτικη,(δοκιμες με την ησυχια μου θελω να κανω),οταν υποβαλω μια προταση δεν συνυπολογιζω ποιον συμφερει και ποιον οχι. Αυτο το αφηνω σ αυτους που
ενδεχομενα θα την υλοποιησουν, κι απο κει θα κρινω το ποσα απιδια χωραει ο σακκος.
Παντως σιγουρα η προταση μου ευνοει τους νεοεισερχομενους στο σπορ, αφου τους δινει την δυνατοτητα να κλεισουν την ψαλιδα σε σχεση με τους παληους που εχουν ολες τις ειδικες στο αρχειο του μυαλου τους. Κι αυτο
δεν μ ενοχλει καθολου. -
Οκ, υπεύθυνες για τον ελεγχο παραμενουν οι τοπικες αστυνομικες αρχες, που απλα θα καλουνται να ενημερωσουν για τυχοντα γεγονοτα την οργανωση και την ΕΘΕΑ , για να επιβαλουν τις ποινες.
Αυτό σημαίνει οτι αν γίνει κάνα τρακάρισμα τότε να ενημερώνεται και η ΕΘΕΑ, το οποίο βρίσκω πολύ λογικό. Κάνα μπλόκο θα στήνουν οι τροχαίοι ?
-
Εξαρταται απο αυτες κι απο την ΕΘΕΑ που θα το ζητησει. Κι αν στησουν?
Ο φοβος φιλαει τα ερμα -
ναι... μα όλος ο προβληματισμός μου είναι οτι δεν πρόκειται να πιάσουν κανέναν στα πράσα μιας και με ένα 'αναγνωριστικό' πέρασμα θα δει ο 'ύποπτος οδηγός' (με χίουμορ) οτι δε φρουρείται το πέρασμα και... δώστου !
Οπως είπατε είναι καθαρά θέμα νοοτροπίας. Αν και στην τελική βλέπω οτι με την πρόταση όλοι είναι χαρούμενοι και στα πλαίσια των αρμοδιωτήτων τους, οπότε τώρα την αποδέχομαι και στο 100% όπως κατατέθηκε.
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Σκεψου Χριστο να με ειχε δει καποιος να κινουμαι καπου στην Ναυπακτια τι θα γινοταν (Ευτυχως ημουνα Αλονησο). Αντε να σας επειθα οτι δεν τα εχω κανει πλακακια με
την οργανωση. ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ?
ΤΩΡΑ. Για να ειμαι σαφης, ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΨΑΞΩ. Ετσι γιατι μου κανει κεφι.
Θα κανω την εκδρομη μου, θα γραψω στην καμερα οποια πιθανη διαδρομη
βρω, θα φαω το ψαρακι μου και θα γυρισω. Κι οταν ανακοινωθουν θα ξεσκαρταρω. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? Γιατι πρεπει να με ελεγξει καποιος?(Ειτε αυτος ειναι ο LEV, ειτε ο οποιος εκπροσωπος της Αρχης).εγώ doc πείστηκα. τα συμφέροντα σε φάγανε και πάλι. μόλις είπες οτι θα πας αυτό το ΣΚ, ανακοινώθηκαν οι ειδικές !!! χεχεχεχεχεχεχεχε
-
Ναι και τωρα αρχιζει η προκληση. Προσωπικα θα σεβαστω απολυτα τον
κανονισμο και δεν προκειται να πλησιασω. Να δουμε ποσοι αλλοι θα κανουν το ιδιο. Ενω αν ειχε γινει οπως προτεινω, νομιζω οτι δεν θα ενδιεφερε πια κανεναν να ψηνεται στα βουνα της Ναυπακτιας. Ας ειναι.
Εγω παντως χτες την πατησα αλλα ευχαριστηθηκα εκδρομη. Σηκωθηκα 4.00 το πρωι, και πηγα κατα κει, ταχα μου για να ψαξω. Δαιδαλος η κατασταση και το μαντειο των δελφων κλειστο. Τελικα κατεληξα να τρωω σε διαφορα ταβερνακια. Ωραια ηταν ομως. Οταν το βραδυ εφτασα σπιτι
και ειδα οτι οι διαδρομες ειχαν δημοσιευθει....εσκασα στα γελια και
μουντζωνα τον καθρεφτη μου. Πολυ πλακα ειχε. -
Έστω και 'καπελωμένοι' (είχαμε πεί έως Παρασκευή ) , μετά απο συζήτηση στο Δ.Σ. της ΕΛΕΤΑ , οι απόψεις μας έχουν ως εξής :
Η πρόταση πρέπει να κινείται στα πλαίσια των Κανονισμών της ΕΘΕΑ , όμως , εάν κάποια σημεία της έρχονται σε 'σύγκρουση' με αυτούς , θα πρέπει να υποστηριχθούν με τεκμηριωμένα επιχειρήματα. Πέραν αυτού , συμφωνούμε με την γενική φιλοσοφία της πρότασης και
τολμούμε σαν νεοφώτιστοι στον χώρο , να προσθαφαιρέσουμε τα εξής :
( με την επισήμανση πως η τελική πρόταση θα πρέπει να έχει εφαρμογή και σε πρωταθληματικούς και σε 'φιλικούς' αγώνες , επειδή πιστεύουμε πως οι 'φιλικοί' είναι το ξεκίνημα -για αγωνιζόμενους ΚΑΙ οργανωτές - και θα πρέπει να είναι το θεσμικό (του ξεκινήματος ) πλαίσιο ίδιο με αυτό της 'major league' , έτσι ώστε οι νέοι να μπαίνουν στο χώρο με σωστές βάσεις , όπως για παράδειγμα , κάποιος πιτσιρικάς στο μπάσκετ : τα βήματα είναι βήματα !!! και το μαθαίνει σχεδόν απο την πρώτη του επαφή με την μπάλα. )
- Οι οργανωτές του αγώνα υποχρεούνται να ανακοινώνουν την ακριβή διαδρομή του αγώνα 3 έως 6 μήνες (ανάλογα με την μορφή και την προσμέτρησή του) πρίν την τέλεσή του .
- Τα προτιθέμενα να συμμετάσχουν πληρώματα υποβάλουν δήλωση ενδιαφέροντος για τον αγώνα αυτό, συνοδευόμενη
α.με κατάθεση ποσού ίσου με το 1/5 του παραβόλου του αγώνα (ποσό που συμψηφίζεται με το συνολικό του παραβόλου , σε περίπτωση συμμετοχής ,αλλά ΔΕΝ επιστρέφεται σε περίπτωση μή συμμετοχής , αποτελώντας έσοδο του οργανωτή [και της ΕΘΕΑ αναλογικά] σε κάλυψη των εξόδων που θα προκύψουν απο τις ανάγκες εφαρμογής των διατάξεων της πρότασης) και
β. με κατάσταση των αριθμών κυκλοφορίας 3 (το μέγιστο) αυτοκινήτων , τα οποία θα είναι και τα μόνα που θα έχουν την δυνατότητα σαν αυτοκίνητα αναγνωρίσεων .(ΕΔΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ !!!!).
Η δήλωση αυτή δεν αποτελεί υποχρέωση συμμετοχής , αλλά είναι προαπαιτούμενο έγγραφο της δήλωσης συμμετοχής στον αγώνα και υποβάλεται 1 έως 3 μήνες (ανάλογα με την μορφή και την προσμέτρηση του) πρίν τον αγώνα.
3 έως και 5 : ώς προτάθηκαν.
Σε ότι αφορά τις ποινές και τους μηχανισμούς διακρίβωσης των παραβάσεων , θα θέλαμε να επισημάνουμε πως για να επιβληθούν οι ποινέ που προτείνονται σε περίπτωση εμπλοκής σε ατύχημα ( περιπτ. 4 & 5), είναι αυτονόητο πως πρέπει να αποδειχθεί η υπαιτιότητα του οχήματος αναγνωρίσεων , πράγμα που μας οδηγεί στις γνωστές ατραπούς των τροχαίων ατυχημάτων με τις , επίσης γνωστές χρονοτριβές. Κατα συνέπεια ,
ίσως θα χρειαστεί συζήτηση και επαναδιατύπωση.για την ΕΛΕΤΑ Sport,
Αποστόλης Νούσιας ,
Γιάννενα. -
Apostolis καλημερα.
Δυστυχως απο την Ανδρο που βρισκομαι ειναι πολυ δυσκολο να εχουμε επικοινωνια. Θα τα πουμε απο Σαβατο και μετα.
Με αφορμη ομως μια συζητηση που ειχα χτες βραδυ με καποιους φιλους
σχετικους με το αθλημα, οι οποιοι εξεφρασαν αμφιβολιες για το αν τετοιου ειδους προτασεις πρεπει να συζητιουνται στο φορουμ , θελω να κανω μια διευκρινηση:
Η προταση κατατεθηκε ,ως οφειλα, στην ΕΘΕΑ. Εκει θα συζητηθει, αν οι
υπευθυνοι κρινουν οτι πρεπει να συζητηθει, κι εκει θα ληφθουν ενδεχομενα οι αποφασεις. Η καταθεση της και στο φορουμ,δεν γινεται με σκοπο να μειωθει η ΕΘΕΑ (οπως πολλοι το εκλαμβανουν ατυχως), αλλα με σκοπο να προβληματιστουν οσο πιο πολλοι ενδιαφερομενοι γινεται, να υπαρξει ανταλλαγη αποψεων και γονιμη συζητηση. Εχω αλλωστε εκφρασει
ανοιχτα κι επανειλημενα την αποψη μου για την σημερινη ΕΘΕΑ. Οτι δηλαδη την θεωρω την πιο αξια και αντιπροσωπευτικη κι οτι στηριζω επανω της ολες μου τις ελπιδες. Οπως εχω εκφρασει και την αποψη, οτι στο φορουμ υπαρχουν ανθρωποι αξιολογοι, που ειτε εκφραζονται ειτε οχι,
παρακολουθουν με ενδιαφερον τα τεκταινομενα, και πιθανα περιμενουν
(και δικαιουνται) την ευκαιρια για να προσφερουν κι αυτοι τις καλες τους
υπηρεσιες. Η μηπως δεν συμφωνουμε ολοι οτι η εσωστρεφεια, μας εχει
κανει κακο? Για μικροκοσμο δεν μιλαμε τοσον καιρο?
Παμε λοιπον. Ας μην ψαχνουμε πισω απο την καθε ενεργεια να βρουμε
περιεργες καταστασεις. Σκεφτομαστε, συζηταμε,κοινοποιουμε κι αυτοι που εχουν την ευθυνη παιρνουν τις αποφασεις, εχοντας τις αναλογες και απαραιτητες παραστασεις.
Καλημερα. -
Πάντως αυτό είναι μια διαπίστωση που έχω κάνει εδω και καιρό,και που μοιάζει να κερδίζει έδαφος!
'Μην μιλάτε ανοιχτά και ειδικά στο Φόρουμ των 4Τ'Για ποιό λόγο δεν εχει δικαίωμα κάποιος να καταθέσει μια άποψη δεν μπορώ να το καταλάβω!! (Λές και αν πω π.χ. εγω κάτι θα γίνει κιόλας)!
Για ποιό λόγο να μην μάθω κάτι πάλι δεν μπορώ να το καταλάβω!!!Αναρωτιέμαι αν τελικά η ουσία είναι η τήρηση του απόρρητου (σε ενα ερασιτεχνικό άθλημα υποτίθεται) ...ή η προσπάθεια συγκάλυψης της ανυπαρξίας ουσιαστικού αντίλογου και άποψης!!
Οπως και 'ναχει....οι Αγώνες καλά κρατούν!!!
-
Είναι απλός ο λόγος Νίκο, διοτι απομυθοποιούντε ατομα και καταστάσεις, αυτοι που δεν θέλουν να μιλάνε ανοικτα καποιοι στο Forum των 4 τροχών, γνωρίζουν την δύναμη του αλλα και το μέλλον του, άρα κατα τη γνώμη τους, δεν πρέπει ο κόσμος να είναι υποψιασμένος για το τη γίνετε πριν και μετα τους αγώνες, ωστε όταν θα έρθει η ώρα να υπεριφανέβοντε για τα κατορθόματα τους.
Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός πεθανει και κάποιοι προσποιούντε οτι όλα λειτουργούν ρολόι, γιατι άραγε.
Προχώρα γιατρέ, όπως και όλοι άλλοι επόνημοι και ανώνημοι. -
[b:160u4jik]Είναι απλός ο λόγος Νίκο, διοτι απομυθοποιούντε ατομα και καταστάσεις, αυτοι που δεν θέλουν να μιλάνε ανοικτα καποιοι στο Forum των 4 τροχών, γνωρίζουν την δύναμη του αλλα και το μέλλον του, άρα κατα τη γνώμη τους, δεν πρέπει ο κόσμος να είναι υποψιασμένος για το τη γίνετε πριν και μετα τους αγώνες, ωστε όταν θα έρθει η ώρα να υπεριφανέβοντε για τα κατορθόματα τους.
Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός πεθανει και κάποιοι προσποιούντε οτι όλα λειτουργούν ρολόι, γιατι άραγε.
Προχώρα γιατρέ, όπως και όλοι άλλοι επόνημοι και ανώνημοι.]
ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ !
-
κ.Χριστο, ποτε επιτελους θα μαθετε να κανετε σωστα quote?
-
ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ S3 , ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ , ΞΕΡΑΘΗΚΑ , ΧΘΕΣ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ . Η ΣΑΤΙΡΑ ΣΟΥ ...ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ
-
Φιλε Apostolis.
Στην ουσια της συμπληρωματικης προτασης σου:- Δεν βλεπω που προκυπτουν σημαντικα εξοδα για τους οργανωτες απο την προταση μου. Αντιθετα, νομιζω οτι οι οργανωτες θα εξοικονομησουν χρηματα, αφου θα γνωριζουν κατ αρχην τον αριθμο των συμμετοχων, κι
ετσι θα μπορουν να προγραμματισουν καλυτερα τον αγωνα τους, χωρις τις εκπληξεις που παρατηρηθηκαν για παραδειγμα περυσι στο Στερεας. Αρα διαφωνω στην επιβολη μιας επι πλεον επιβαρυνσης των οδηγων (για το 15% που δεν επιστυρεφεται μιλαω). Ισως αντιθετα ναναι λογικο να επιβαρυνονται οι οδηγοι μονο την αξια των εγγραφων (road book,κ.λ.π.),
η οποια μετα θα αφαιρειται απο την συμμετοχη. - Εχεις απολυτο δικηο για τα ενοικιαζομενα αυτοκινητα. Δεν μπορει ομως να μην ξερεις τα προβληματα που εχει δημιουργησει η τακτικη αυτη, και τις κακες εντυπωσεις που προκαλουν (για τους αγωνες) οσοι νοικιαζουν ενα αυτοκινητο, κανουν δοκιμες σε αντιθεση με το συμβολαιο που εχουν υπογραψει με την εταιρια ενοικιασεων, κι υστερα επιστρεφουν ενα
'παρταλι'. - Για το ποιος φταιει σ ενα ατυχημα, το πορισμα εξαγεται συνηθως συντομα. Σοβαρα στοιχεια μπορουν να αντληθουν κι απο τις πραγματογνωμοσυνες των εμπλεκομενων ασφαλιστικων.
Καλη επιτυχια και παλι στην ανασυσταση της Ελετα. Χωματινα η ασφαλτινα, ηταν απιοθανα εκει πανω!
Χρηστος.
- Δεν βλεπω που προκυπτουν σημαντικα εξοδα για τους οργανωτες απο την προταση μου. Αντιθετα, νομιζω οτι οι οργανωτες θα εξοικονομησουν χρηματα, αφου θα γνωριζουν κατ αρχην τον αριθμο των συμμετοχων, κι
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Φιλε Apostolis.
Στην ουσια της συμπληρωματικης προτασης σου:- Δεν βλεπω που προκυπτουν σημαντικα εξοδα για τους οργανωτες απο την προταση μου. Αντιθετα, νομιζω οτι οι οργανωτες θα εξοικονομησουν χρηματα, αφου θα γνωριζουν κατ αρχην τον αριθμο των συμμετοχων, κι
ετσι θα μπορουν να προγραμματισουν καλυτερα τον αγωνα τους, χωρις τις εκπληξεις που παρατηρηθηκαν για παραδειγμα περυσι στο Στερεας. Αρα διαφωνω στην επιβολη μιας επι πλεον επιβαρυνσης των οδηγων (για το 15% που δεν επιστυρεφεται μιλαω). Ισως αντιθετα ναναι λογικο να επιβαρυνονται οι οδηγοι μονο την αξια των εγγραφων (road book,κ.λ.π.),
η οποια μετα θα αφαιρειται απο την συμμετοχη. - Εχεις απολυτο δικηο για τα ενοικιαζομενα αυτοκινητα. Δεν μπορει ομως να μην ξερεις τα προβληματα που εχει δημιουργησει η τακτικη αυτη, και τις κακες εντυπωσεις που προκαλουν (για τους αγωνες) οσοι νοικιαζουν ενα αυτοκινητο, κανουν δοκιμες σε αντιθεση με το συμβολαιο που εχουν υπογραψει με την εταιρια ενοικιασεων, κι υστερα επιστρεφουν ενα
'παρταλι'. - Για το ποιος φταιει σ ενα ατυχημα, το πορισμα εξαγεται συνηθως συντομα. Σοβαρα στοιχεια μπορουν να αντληθουν κι απο τις πραγματογνωμοσυνες των εμπλεκομενων ασφαλιστικων.
Καλη επιτυχια και παλι στην ανασυσταση της Ελετα. Χωματινα η ασφαλτινα, ηταν απιοθανα εκει πανω!
Χρηστος.
Κατ΄αρχή , ευχαριστούμε για τις ευχές , και ελπίζουμε οι αγωνιζόμενοι
να 'αγκαλιάσουν' τις εκδηλώσεις της ΕΛΕΤΑ , με την ίδια θέρμη όπως παλιά, υποσχόμενοι πως θα προσπαθήσουμε να είναι στα υψηλά standarts.Για την συζήτηση της πρότασης :
-
Εντάξει , ίσως το ανεπίστρεπτο 15% είναι υπερβολή , ας μείνουμε λοιπόν : ' ...προκαταβάλοντας το 15% που θα συμψηφίζεται ή θα επιστρέφεται σε περίπτωση συμμετοχής ή μή , αντίστοιχα. ...'.
-
Το θέμα με τα ενοικιαζόμενα , ίσως θα μπορούσε να λυθεί : 'Εναλλακτικά , οι αγωνιζόμενοι που προτίθενται να χρησιμοποιήσουν για τις αναγνωρίσεις ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα , θα κάνουν ιδιαίτερη σημείωση στην δήλωση ενδιαφέροντος και θα είναι υποχρεωμένοι να αναφέρουν την εταιρεία ενοικιάσεων και τον τύπο του
αυτοκινήτου. Ακόμη , θα είναι υποχρεωμένοι να δηλώσουν τον αριθμό
κυκλοφορίας του , όταν το παραλάβουν , καταθέτοντας στον οργανωτή , την ημέρα που θα επισκεφθούν την περιοχή του αγώνα , αντίγραφο του μισθωτηρίου ΕΠΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ των εγγράφων του αγώνα(Road Book κλπ.) ' -
Για την υπαιτιότητα στα τροχαία , απλά αναφέραμε τον προβληματισμό μας , ότι σε περίπτωση 'αργοπορίας' του πορίσματος , θα παραμένει σε
εκκρεμότητα το εκάστοτε συμβάν.
για την ΕΛΕΤΑ Sport
Αποστόλης Νούσιας
Γιάννενα. - Δεν βλεπω που προκυπτουν σημαντικα εξοδα για τους οργανωτες απο την προταση μου. Αντιθετα, νομιζω οτι οι οργανωτες θα εξοικονομησουν χρηματα, αφου θα γνωριζουν κατ αρχην τον αριθμο των συμμετοχων, κι
-
Εξ ορισμου, θεωρω οτι η νεα κι ενδιαφερουσα στηλη 'Κους-Κους' ειναι και
εγκυρη. Κι επαναφερει το θεμα των αναγνωρισεων, κανοντας αυτους που καθονται σπιτι τους- σεβομενοι τον κανονισμο- να αισθανονται...ασχημα.
Μηπως πρεπει να ψαξουμε με περισσοτερη επιμονη να βρουμε την λυση? -
Παρακολουθώ αυτό το θέμα εδω και καιρό και ομολογώ οτι με έχει ποβληματίσει πολύ. Είναι γεγονός οτι τα περισσότερα πληρώματα κάνουν πολλές δοκιμές γιατί για κάποιον λόγο τις χρειάζονται.
Ερχόμαστε τώρα να πούμε οτι κοιτάχτε να δείτε , τα περάσματα τέλος. Και γιατί να το δεχτούν ? Δίνετε τίποτα σε αντάλλαγμα κύριοι ? Όχι.
Λοιπόν. Αφήνουμε ενα ΣΚ ελεύθερα περάσματα για γράψιμο-τσεκάρισμα αλλα με περιορισμό ταχύτητας (η αστυνόμευση στην κρίση σας). Και προσφέρουμε το επόμενο ΣΚ Κλειστό Δρόμο για δοκιμές , με καρτέλα 4,5,6 περασμάτων, όσα νομίζετε τέλος πάντων. Και μετά απο κανα δυο χρονάκια , αφού έχουμε μπεί κάπως σε σειρά , το κάνουμε και αυστηρά 4.
Το σκεπτικό αυτό πηγάζει απο το οτι για τις δοκιμές , το πρώτο μας μέλημα είναι να προστατεύσουμε τους ανυποψίαστους περαστικούς, και το δεύτερο είναι οτι αφου τα πληρώματα τελικά το χρειάζονται , ας κάνουν τα περάσματά τους όπως πρέπει. Νομίζω οτι ολοι θα πριτιμούαν τον κλειστό δρόμο και δεν θα μετατρέπονται τα βουνά σε πεδία μάχης δυο μήνες πριν τον αγώνα. -
Ειλικρινα, αν μπορουσε να γινει αυτο, δεν θα συζητουσα τιποτ αλλο!
-
Δυο ιστοριουλες περα για περα αληθινες και με νοημα!
- Σαβατο βραδυ, παρεα με φιλους σχετικους, βλεπουμε τον διασυρμο στην
τηλεοραση. Καποια ωρα ερχεται η κουβεντα στα δικα μας. Κι αρχιζει ο εξαψαλμος. 'διαβασες τροχους? Ειδες που πηγανε να δοκιμασουνε την BMW?. Κοιτα να δεις που ο Λαμπρος θα κανει πρωτο χρονο στο ΕΛΠΑ την
ωρα που οι αλλοι θα την μαθαινουν....και αλλα πολλα.' Υπερβολες θα πειτε. Κι εγω το ιδιο ειπα και λεω. Ομως ενος χαζου κανονισμου (κι ανεφαρμοστου) μυρια επονται. Εκτιθενται προσωπα και καταστασεις, φορεις
κι επιχειρησεις χωρις λογο. Εστω και καθ υπερβολην. - Κυριακη πρωι. Γνωριζω για πρωτη φορα την διαδρομη Αναληψη-Κυριακι
Πανεμορφη, τεχνικη , γρηγορη. Τηλεφωναω σε καλο, παληο φιλo:
- Ελα και συ ρε να τρεξεις, να ευχαριστηθουμε. Τα παιδια εδω προσπαθουν να μαζεψουν συμμετοχες, κι αξιζει τον κοπο.
- Ναι. Αν προλαβω να ετοιμαστω θαρθω. ΕΛΠΑ θα πας?
- Και βεβαια θα παω
- Και δοκιμες?
- 4 φορες. Οπως λεει ο κανονισμος. Τι να κανουμε? Να παω και να γινω ρομπα? Γιατι οι αλλοι εχουν παει?
- Αν εχουν παει? Μεχρι και λαστιχα και πιεσεις εχουν βγαλει...(αυτος παντα ξερει τι λεει!)
- Α ωραια. Εγω δεν παω. Το πολυ-πολυ να με πουνε στα 51 μου κουλο.
- ΟΧΙ. ΘΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΦΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ.. ΘΑ
ΞΕΡΟΥΜΕ. (Αυτο το τελευταιο-ειλικρινα - δεν θυμαμαι αν το ειπα εγω η ο
συνομιλητης. Παντως ο διαλογος καπως ετσι ηταν.
Ετσι, μ αυτα και μ αυτα, παλι καποιοι θα κινδυνευουν να διασυρθουν
εστω καθ υπερβολην. Για τον ιδιο χαζο κανονισμο.
Ξερω-ξερω. Γκρινιαζω και μεμψιμοιρω. Καθιστε ν ακουτε κι εσεις το παρασκηνιο και θα κανετε το ιδιο.
ΓΙ ΑΥΤΟ. Στρατη και Γιαννη Μεσημερη, δωστε μια λυση στο θεμα. Οσο πιο
γρηγορα γινεται. Να τελειωνουμε μ ενα -ενα θεμα.
Ελπιζω να με κατανοησατε.
Ευχαριστω.
- Σαβατο βραδυ, παρεα με φιλους σχετικους, βλεπουμε τον διασυρμο στην
ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ.