-
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ , ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ , ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΕ Lev ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΟΑΑ , ΚΑΙ ΜΑΛΟΝ ΠΕΡΝΑΓΕΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ .
ΑΝΩΡΙΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ (ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ) , ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΥΝ , ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΔΗΓΑΡΕΣ , ΔΙΑΦΟΡΟΙ (ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΛΟΓΟ ΤΙΜΗΣ .ΑΥΤΑ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΧΡΙΣΤΟΣ Α.
-
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ:
Διαβαζοντας τα οσα γραφει ο LEV με ζωσανε οι σκεψεις και τα φιδια.'Τι
θελω εγω και τσακωνομαι, χαλαω φιλιες και πολυτιμο χρονο να διεκδικω? Τι μ εχει τσιμπησει? Αφου, ετσι κι αλλιως, ποτε δεν εκανα και δεν θα κανω πανω απο 4-5 περασματα γιατι συνηθως στο 3ο βαριεμαι. Αφου οταν κανω
δοκιμες παω σαν την κοτα, γιατι πιο πολυ απ ολα, φοβαμαι τις επαφες.Αφου εκανα ολοκληρο Ακροπολις, ομορφα και καλα,με ρυθμο NIVA, κι εμαθα τον Ελικωνα προχτες απεξω με 3+3. Κι αφου κανενας τελικα δεν νοιαζεται, να μην ξοδευονται αδικα χρηματα η να μην την πληρωνουν με καθε τροπο οι πολλοι επειδη οι λιγοι ειναι μαγκες, τι θελω κι ασχολουμαι? Το πολυ-πολυ να ζητησω να μας δωσουν αλλη μια διελευση
για να βαλω το τελικο Ο.Κ. στις σημειωσεις. Ιδεολογιες, σεβασμος της ελευθεριας, της αξιοπρεπειας μας και σκατα. Ρε τρελλε, κοιτα την παρτη σου και κατσε ησυχα. Ζητησες 2-3 ατομα που συμφωνουν ,για βοηθεια.
Απαντησε κανενας? Οχι για να περασει η προταση. Αλλα για να βγαλει καπου η βαβουρα, να κατσουμε να σκεφτουμε και να συζητησουμε, και να βρεθει μια λυση. Αξιοι της τυχης μας και της απαξιωσης.'ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ? Τα 4 περασματα που
ευκολα μπορουν να γινουν 5. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΝΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΩ! ΕΤΩΝ 51!
AVE. -
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ , ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ , ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΕ Lev ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΟΑΑ , ΚΑΙ ΜΑΛΟΝ ΠΕΡΝΑΓΕΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ .
ΑΝΩΡΙΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ (ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ) , ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΥΝ , ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΔΗΓΑΡΕΣ , ΔΙΑΦΟΡΟΙ (ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΛΟΓΟ ΤΙΜΗΣ .ΑΥΤΑ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΧΡΙΣΤΟΣ Α.
Μάλλον συμφωνούμε απόλυτα, αφού και εγώ γιά 'λόγο τιμής' ψάχνω και αυτό αναζητάω μεταξύ μας. Σίγουρα κάποιοι άλλα έλεγαν και λένε μπροστά μας και άλλα κάνουν από πίσω. Αυτό όμως δεν σημάίνει ότι θα πρέπει να τους κάνουμε το χατήρι γιά να διεκδικήσουμε στην ουσία απεριόριστες δοκιμές. Διότι από την μέχρι τώρα συζήτηση και ειδικά έτσι όπως τέθηκε εξ αρχής μάλλον γιά κάτι τέτοιο γίνεται λόγος, γιά το οποίο στην παρούσα πλέον χρονική στιγμή είμαι εντελώς αντίθετος, αν και προσωπικά, όπως άλλωστε και σε σένα και σε όλους εμάς τους εντός των ...ήντα οι δοκιμές (αναγνωρίσεις) είναι πλέον το ζουμί και όχι τόσο ο αγώνας από μόνος του. Αυτό όμως θα είχε μέσα το στοιχείο της προσωικής μας επιδίωξης και ένα χρονοδιάγραμμα πολύ μικρό και θεωρώ ότι θάναι άδικο να πάρουμε τα νέα παιδιά στο λαιμό μας.
Εκτός αυτού γιατί σε απογοήτευσα; Μήπως ο ΣΟΑΑ έχει μία συγκεκριμένη νοοτροπία σκέψης και δράσης την οποία αντιστρατεύονται οι απόψεις μου; Μήπως οι απόψεις μου είναι 'αντι.....ΣΟΑΑ'; Εάν ήμουν στο όργανο και η άποψή μου ήταν μειοψηφία, τότε θα έπρεπε οι υπόλοιποι να με πείσετε γιά το αντίθετο ή να με αφήσετε να μειοψηφώ. Αυτό είναι βασική αρχή της Δημοκρατίας και νομίζω ότι ταιριάζει και στο κειμενάκι του Platis, ο οποίος νομίζω ότι και αυτός μάλλον απογοητεύτηκε μαζί μου (Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι θάπρεπε να πω γιά να μην σας απογοητεύσω, λυπάμαι).
Όμως η άποψη αυτή την οποία διατύπωσα και πραγματικά είναι άποψη - βάση και δεν είανι ολοκληρωμένη πρόταση (το γράφω άλλωστε) είναι άποψη αρκετών, έχει ακουστεί πολλές φορές και αν δεν με απατά η μνήμη μου ακούστηκε και στην συνάντηση στο Καρτοδρόμο, δεν θυμάμαι αν μπήκε στη βάση των πόσων περασμάτων, αλλά σίγουρα μπήκε στη βάση των ελεγχόμενων περασμάτων και νομίζω ότι την είχαν εκφράσει και άτομα του ΣΟΑΑ. Δεν ξέρω αν εξέφραζαν προσωπική άποψη ή άποψη του ΣΟΑΑ. Τότε όμως όλοι μιλάγαμε-τε γιά έλεγχο των 'δοκιμών', γιά ασφάλεια των διαδρομών και του αγώνα και ποτέ δεν ακούστηκε ότι κάποιος από εκεί μέσα ήταν υπέρ των απεριόριστων δοκιμών.
Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος, ή ας μου φρεσκάρει τη μνήμη.
Θα συμφωνούσα απόλυτα με τον Platis αν με έπειθε ότι καθ' όλη τη διάρκεια των Ολυμπιακών αγώνων κυκλοφορούσε μέσα στις κόκκινες λωρίδες επειδή δεν ήθελε να του περιορίζουν κάποιοι την ελευθερία του. Αν πραγματικά το έκανε τότε εγώ προσωπικά δεν μπορώ να ακολουθήσω αυτή την τόσο επαναστατική στλαση ζωής. Λυπάμαι και πάλι γιατρέ δεν είμαι τόσο επαναστάτης όσο εσύ, είμαι λίγο λιγότερο, τόσο που να κάνει τη διαφορά.
Καληνύχτα
Lev -
ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ,ΦΙΛΕ ΜΟΥ Lev , ΕΚΕΙ ΠΟΥ θαναι αδικο να παρουμε τα νεα παιδια στο λαιμο μας . ΜΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ , ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ?
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ , ΜΕ ΤΑ ΠΕΝΤΕ -ΔΕΚΑ ΕΝΤΙΜΑ( ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ,ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ) ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΠΟΥ ΟΝΤΑΣ ΓΡΗΓΩΡΟΙ ΟΔΗΓΟΙ , ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ , ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , ΓΙΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ , ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ (ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ) ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ , ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙ .
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΥΣ , ΑΡΓΟΥΣ ΕΩΣ ΤΑΛΑΙΠΟΡΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΓΝΩΜΙΚΟ ΙΑΒΕΡΗ .ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΣΟΑΑ , ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΛΟΥ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥΣ .
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΝΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ , ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ , ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ .
ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΦΙΛΕ Lev , ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΟΝΤΕ ΑΠ'ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ , ΣΕ ΧΡΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΟΥΧΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΑΓΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ , ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΕΡΑ , ΚΑΙ ΑΝ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ , Η ΠΑΕΙ ΣΑΝ ΚΟΤΑ , ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΤΗΝΟΥΝ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ , Η ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΑΔΑ ΚΑΙ ΣΑΒΟΥΡΙΑΖΕΤΑΙ .
ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΕ , ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΟΥΝ , ΑΠΕΥΘΗΝΟΝΤΕ , ΣΕ ΝΟΡΜΑΛ ΑΤΟΜΑ , ΓΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ , ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ .
ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΤΗΣΕΙ , ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΒΛΑΜΕΝΑ , ΠΟΥ ΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΤΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΝΕΙΡΕΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΒΑΤΑΝΕΝ .
ΑΥΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Lev ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΝΥΚΤΑ . -
LEVακο μου καλε
Αστοχο το παραδειγμα σου. Οι κοκκινες λωριδες εγιναν για να διευκολυνουν ενα ΟΛΟΚΛΗΡΟ εργο, στο οποιο συμμετειχαμε ολοι και απο το οποιο (αν λειτουργησουμε σωστα) ΟΛΟΙ μπορουμε να κερδισουμε (δεν
μιλαω μονο για χρηματα) Γι αυτο και τις σεβαστηκα. Οι περιορισμοι ,αντιθετα, των αναγνωρισεων τεθηκαν για να ελεγξουν μερικα
'απροσαρμοστα' και οχι κατ αναγκην νεαρα μυαλα,και την πληρωνουμε ολοι συλληβδην. Εχει διαφορα, ετσι?
Παρ ολα αυτα θα συνεχισω να σε διαβαζω μ ενδιαφερον, γιατι οταν δεν μου τα ψιλοχωνεις...γραφεις ωραια
Καλημερα! -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Οι περιορισμοι ,αντιθετα, των αναγνωρισεων τεθηκαν για να ελεγξουν μερικα
'απροσαρμοστα' και οχι κατ αναγκην νεαρα μυαλα,και την πληρωνουμε ολοι συλληβδην.Οι περιορισμοί το πέτυχαν αυτό ? Οχι, νομίζω πως συμφωνούμε.
Η πρότασή σου platis σε τι βελτιώνεται ως προς αυτό ? Θα ελεγχθούν οι 'απροσάρμοστοι' με ποιό τρόπο ? Ο,τι μέτρα υπάρχουν στην πρόταση σου (Τροχαία, οργανωτές), υπάρχουν και τώρα. Οπότε σε τι θα βελτιωθεί η κατάσταση ως προς τους 'απροσάρμοστους' ?
Δέχομαι την τεράστια βελτίωση της πρότασής σου ως προς τη γελοία σημερινή κατάσταση του να βγαίνουν στα βουνά ψάχνοντας τις ειδικές, να 'διαρρέουν' αυτές (ενδεχόμενα προς 'φίλους και γνωστούς'), να μην μπορείς να περάσεις από την ορεινή Ναυπακτία μη σε δει κανένα 'κακό μάτι' , στη δημιουργία κλίματος καχυποψίας και συνωμοτικότητας ('μεταξύ κατεργαραίων'...) κοκ.
Ωστόσο αυτά είναι προβλήματα εσωτερικά του χώρου μας και πρέπει εμείς να τα πολεμήσουμε. Δέχομαι ως ορθή πολλές φορές (αλλά όχι πάντα) τη λογική 'ό,τι δεν μπορείς να αστυνομεύσεις, ελευθέρωσέ το' αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να εφαρμοστεί εδώ, λόγω της παρακάτω παραγράφου.
Το κύριο πρόβλημα, που είναι η κακή εικόνα των αγώνων προς τα έξω, επειδή μερικά 'κωλόπαιδα' είναι πάνω στο βουνό 3 μήνες πριν και κάνουν 100 περάσματα σε ρυθμούς αγώνα, δεν βλέπω πως το αντιμετωπίζει η πρότασή σου. Ισα-ίσα που, από 'αγωνιστική' άποψη, σε ό,τι δηλ. αφορά τους κανονισμούς, νομιμοποιεί την κατάσταση αυτή και αφήνει το βάρος της απόδειξης σε τρίτους προς τους αγώνες (Αστυνομία), για τους οποίους δεν έχεις καμία εγγύηση πως ενδιαφέρονται να αναλάβουν το καθήκον αυτό. Δηλαδή και τώρα αν υπάρχει μια καταγγελία στην 'Καλοσκοπή' πως ο Χ πάει του σκοτωμού πάνω-κάτω, τι εμποδίζει τον τοπικό αστυνομικό να του 'κόψει τον κώλο' ενώ αν ισχύσουν όλα αυτά θα το κάνει ?
-
Το μη χειρον, βελτιστον Νασο μου. Και παραβλεπεις την τελευταια παραγραφο που λεει οτι 'αν η παραβαση κοινοποιηθει στην ΕΘΕΑ παει για χρονια σπιτι του'.
Πραγματικα, και το εννοω, θα προτιμουσα 4,5,6 φυλασσομενα περασματα
αν:- εξασφαλιζοταν η μυστικοτητα (που δεν εξασφαλιζεται )
- Υπηρχαν τα χρηματα κα το προσωπικο (και περισευαν) για την φυλαξη.
Αισθανομαι οτι την επεξεργασια του θεματος την εχουμε εξαντλησει. Μενει μονο να δουμε τι θα ηθελε η πλειοψηφια, συνυπολογιζοντας τις ιδιαιτεροτητες των επιμερους προτασεων, και να ληφθουν οι αποφασεις
απο τους αρμοδιους.
Θα τα πουμε στην Πατρα.
Χρηστος.
-
ΑΓΑΠΗΤE ΜΟΥ , Ναςς , TO ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ , ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ , ΩΣΤΕ ΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ , ΤΑ Ο ΠΛΑΤΗΣ , ΚΑΙ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ , ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΞΗ ΜΗΝΕΣ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΟΜΑΔΙΚΟ , ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ .
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΗΔΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΔΟΚΙΜΕΣ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΜΑΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ , ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΙΑΚΟΠΩΝ .
ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ , ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΩΝ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΤΩΝ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΕΑ , ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ . ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΟΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ , ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ , ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΕ , ΚΑΙ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ Η ΕΘΕΑ , ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ , ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΛΙΣΑΝΣ , ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ .
ΕΙΠΑΜΕ , ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΟΔΕΥΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ , ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ .
ΟΙ ΒΛΑΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ , , ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ .
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ , ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΠΩΣ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΤΑΔΕ , ΕΡΙΞΕ ΕΝΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΤΟ ΧΑΝΤΑΚΙ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΑΡΓΑΡΑ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ, Η ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΛΕΟΝ ΗΘΙΚΑ ΑΤΟΜΑ , ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ . -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Το μη χειρον, βελτιστον Νασο μου. Και παραβλεπεις την τελευταια παραγραφο που λεει οτι 'αν η παραβαση κοινοποιηθει στην ΕΘΕΑ παει για χρονια σπιτι του'.
Πραγματικα, και το εννοω, θα προτιμουσα 4,5,6 φυλασσομενα περασματα
αν:- εξασφαλιζοταν η μυστικοτητα (που δεν εξασφαλιζεται )
- Υπηρχαν τα χρηματα κα το προσωπικο (και περισευαν) για την φυλαξη.
Αισθανομαι οτι την επεξεργασια του θεματος την εχουμε εξαντλησει. Μενει μονο να δουμε τι θα ηθελε η πλειοψηφια, συνυπολογιζοντας τις ιδιαιτεροτητες των επιμερους προτασεων, και να ληφθουν οι αποφασεις
απο τους αρμοδιους.
Θα τα πουμε στην Πατρα.
Χρηστος.
Καλησπέρα,
Χρίστο θα συμφωνήσω μαζί σου. Το θέμα έχει εξαντληθεί. Πιστεύω ότι κάποια θέματα δρομολογούνται προς την σωστή κατεύθυνση. Αργά η γρήγορα θα ξέρουμε.
Γειά χαρά
Κ.Βλασταράς
Μία μόνο σημείωση. Για τα πιο πάνω χρειάζεται κυρίως η συνδρομή ανθρώπινου δυναμικού με κατάρτιση, με σωστή νοοτροπία και όχι συμπεριφορές που θυμίζουν άλλες εποχές. -
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΓΑ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑΠΑΡΕΜΒΕΙ ΔΡΑΣΤΙΚΑ Η ΕΘΕΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΚΑΚΟ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥΣ. ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠανΠΡ ΕΙΝΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ Η ΕΙΝΑΙ ΗΜΙΕΠΑΓΓΛΜΑΤΙΚΟ ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΡΙΣΚΑΡΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ..............
Υ.Γ. ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΔΗΛΑΔΗ 6-7 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Σουκουλη , αν εγώ δεν μπορώ να περάσω 50 φορές που μπορείς εσύ , είσαι υποχρεωμένος να μη τις κανείς ούτε εσύ ?????????
Αν εγώ δεν μπορώ να πάρω πούμα αλλά γιουγκο θα πρέπει να μη πάρεις και εσύ ?????????
Αν ο Αθανασουλας ήτανε 10 μέρες στη τάδε ειδική γιατί μπορούσε το παιδί και είχε χρόνο , δεν θα έπρεπε να πάει γιατί δεν μπορούσε ο Ευσταθίου ?????
Μη τρελαθούμε τελείως !!
Και να είσαι σίγουρος ότι ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος αλλά αυτή είναι η άποψη μου !!!!Συμφωνούμε απόλυτα!
Ο ΤΡΟΠΟΣ των περασμάτων πρέπει να περιοριστεί, όχι ο αριθμός τους.
Το να πηγαίνω σαν σε αγώνα, μηχανές και εξατμίσεις που ουρλιάζουν, με οριακές γραμμές και ταχύτητες, αντίθετα ρεύματα, στριγγλίζοντα λάστιχα και γυρισμένα αμαξώματα ενοχλούν τους κατοίκους, όχι αν περάσω 4 ή 44 φορές...Και αν οι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ του WRC κάνουν 4 περάσματα σε 18 αγώνες το χρόνο (και το στέλνουν πολλές φορές και πάλι...) έχοντας και πόσους οδηγούς που έχουν ελέγξει για λογαριασμό τους νωρίτερα δεν σημαίνει πως εμείς οι ερασιτέχνες των 2-5-10 αγώνων το χρόνο μπορούμε να κινηθούμε με τις ίδιες δοκιμές (χωρίς γκράβελ καρς και τσεκαρισμένες σημειώσεις) με ασφάλεια.
Εμείς μπαίνουμε σε μπάκετ 10 φορές το χρόνο, και αυτοί μπαίνουν 10 φορές σε 15 μέρες...CASTOR δεν πιστεύω ότι θα δουλέψει το μηχανάκι και δεύτερον δεν με ενδιαφέρουν τα τέσσερα περάσματα.
Και δεν απαντησες στο Λωρη που σε ρωτησε αν θα ισχυει το ιδιο και με τους ξενους .Απάντησα εγώ, όμως. Γιατί δεν σχολιάζεις αυτό;
Φυσικά δεν απάντησα με το μυαλό του Castor, αλλά το δικό μου. Γιαυτό είναι το Φόρουμ, για να λέει ο καθένας αυτό που πιστεύει, και τελικά να επιλεγεί το πιο σωστό.Εχεις απολητο δικιο και σου ζητω συγνωμη , αλλα απο τη λαχταρα (και τη ΖΟΧΑΔΑ) να απαντησω δεν το διαβασα . Να εισαι καλα !
Υ.Γ Ποσο δικιο ειχες ρε χρηστακη !!!!!!!!!!!!!!
Άπελπισμενος Ορφανος Στρατος
-
Αυτο που δεν εχω καταλαβει φιλε μου Στρατο , ειναι ....αν τελικα χρειαζεται να εχω δικιο , οπως λες . Αφου και ανθρωποι που τους αγαπω , και το γνωριζουν , με τιμωρουν ευγενικα με τον δικο τους τροπο . σφαζοντας με, με το γαντι !
Παντως , σ'αυτο που σιγουρα θα εχω δικιο , ειναι οτι εσεις ,θα εισαστε οι μοναδικοι απ'τους πρωταγωνιστες του αγωνα που ερχεται , που ακομα και σημερα δεν εχετε ιδεα , που και πως ειναι οι ειδικες (εκτως βεβαια της πρωτης μερας , οπου εχετε δειξει ποιος ειναι ποιος ).
Χ.Α.
-
Σε μενα παντως ετυχε το πιο κουφο..... Γυριζα απο Κιατο το σαββατο το βραδυ με το Ι.Χ μου που τυχανει να ειναι και το αγωνιστικο μου.Αφου ειχα ριξει τις μασες μου λοιπον σε ενα καλο φιλο και αγωνιζομενο,στου οποιου το μαγαζι ειχε γινει και η απονομη μετα το τοπικο σπριντακι, σταματαω λοιπον να πληρωσω στα διοδια της Κορινθου. Με βλεπει λοιπον ο πιτσιρικας στο γκισε και μου κανει την εξης ερωτηση....
'Και εσεις δοκιμες για το ΕΛΠΑ ειχατε παει?????'
ΦΣΣΣΣ ΝΤΟΙΝΓΚ
Μου ηρθε ο ουρανος σφοντιλι....
Και μετα μου λενε εμενα για ειδικες που φυλασοντε και οτι ολα ειναι ροδινα και by the book για το ραλυ ΕΛΠΑ.
Και ερωτω: Αν εγω ειχα δηλωσει συμμετοχη στον συγκεκριμενο αγωνα και με βλεπανε στην εθνικη οδο να γυριζω απο εκει που ημουνα δεν θα ειχα προβλημα μετα με την ΕΘΕΑ και κινδυνο να χασω την αδεια μου? -
χαχαχαχαχα ρε λες να είναι βαλτός της οργάνωσης ο νεαρός στο γκισέ και να ψαρώνει κόσμο ? χεχεχεχεχεχεχε
-
Ναι, στα πλαίσια της προβολής του αγώνα!
-
Είμαι πολύ περίεργος να δω σε τι βαθμό όλες αυτές οι κουβέντες θα συνεχιστούν και μετά το ΕΛΠΑ, τουλάχιστον όσον αφορά τα υπόλοιπα ασφάλτινα ράλι (προσμετρούν μόνο στο κύπελλο).
Και κανείς δεν έχει πει τίποτα για τις αναβάσεις. Εκεί δεν κάνουν αναγνωρίσεις ? -
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Είμαι πολύ περίεργος να δω σε τι βαθμό όλες αυτές οι κουβέντες θα συνεχιστούν και μετά το ΕΛΠΑ, τουλάχιστον όσον αφορά τα υπόλοιπα ασφάλτινα ράλι (προσμετρούν μόνο στο κύπελλο).
Και κανείς δεν έχει πει τίποτα για τις αναβάσεις. Εκεί δεν κάνουν αναγνωρίσεις ?ΕΣΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ , ΕΧΕΙΣ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΟΑΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .
ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙΣ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΛΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ .
Χ.Α.
-
Χωρις να ειμαι ουτε ο πλεον καταλληλος ουτε ο πλεον σχετικος, θα συμφωνησω με APR οτι τοσο ο Χρηστος οσο και ο Γιωργος ειναι οτι πρεπει για τον ΣΟΑΑ. Αγαπουν το αυτοκινητο, τους κοβει και εχουν ορεξη-πνευμονια. Μακαρι λοιπον!
-
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΠΑ , οπως ειχα υποσχεθει.
- Γκρινιαζουμε, γκρινιαζουμε, αλλα κανεις δεν φιλοτιμηθηκε να ερθει να πει 'παιδια το προβλημα υπαρχει, να το συζητησουμε? Να κανουμε κατι?'
Ετσι τα καστανα απο τη φωτια θα πρεπει να τα βγαλουν παλι αυτοι που με την παρουσια τους στα οργανα, εκτιθενται. Για να μπορουμε να ξαναγκρινιαζουμε ανεξοδα κι ανευθυνα. Πικρα. Κριμα. Παθαινεις,μαθαινεις. - Ειναι αρκετες οι 4 διελευσεις? Στην απαντηση μου δεν θα μπορεσω ναμαι
σαφης. Εκανα οντως μονο 4 διελευσεις-κι οποιος θελει το πιστευει- αλλα
εστιασα στην καλη περιγραφη του δρομου κι οχι στο αν η ταδε στροφη
βγαινει με 5η σκασμενη η κρατημενη. Στη βροχη αυτο με βοηθησε πολυ.,
μια και οι ταχυτητες ηταν πολυ περιορισμενες. Δεν ξερω τι θα συνεβαινε αν το πρωτο περασμα ηταν στεγνο. Νομιζω οτι οι 4 αναγνωρισεις σε μια τετοια περιπτωση θα ηταν ανεπαρκεις. Την δευτερη Ναυπακτο την καναμε σχεδον ολη στεγνη, αλλα ειχε προηγηθει το πρωινο περασμα, οποτε μας ειχαν λυθει πολλες 'γρηγορες' αποριες. - Εχω την αισθηση οτι η οργανωση καθε αγωνα θα μπορουσε να βοηθησει σημαντικα, επισημαινοντας με καποιο τροπο τα επικινδυνα σημεια (π.χ. κοκκινο σπραιυ) εφ οσον συνεχιστει ο αριθμητικος περιορισμος των αναγνωρισεων.
Αυτα και τελος._
- Γκρινιαζουμε, γκρινιαζουμε, αλλα κανεις δεν φιλοτιμηθηκε να ερθει να πει 'παιδια το προβλημα υπαρχει, να το συζητησουμε? Να κανουμε κατι?'
-
- Εχω την αισθηση οτι η οργανωση καθε αγωνα θα μπορουσε να βοηθησει σημαντικα, επισημαινοντας με καποιο τροπο τα επικινδυνα σημεια (π.χ. κοκκινο σπραιυ) εφ οσον συνεχιστει ο αριθμητικος περιορισμος των αναγνωρισεων.
Αυτα και τελος._
Από σπραιϋ και σημάδια γεμίζουν όλες οι ειδικές πριν από κάθε αγώνα ... (και μετά λέμε ότι τα ραλυ θέλουν φαντασία )
- Εχω την αισθηση οτι η οργανωση καθε αγωνα θα μπορουσε να βοηθησει σημαντικα, επισημαινοντας με καποιο τροπο τα επικινδυνα σημεια (π.χ. κοκκινο σπραιυ) εφ οσον συνεχιστει ο αριθμητικος περιορισμος των αναγνωρισεων.
-
Χρηστο
Το να βαφτει μια πετρα η μια ακρη της ασφαλτου με κοκκινο σπραιυ, δεν ειναι το ιδιο με το βαψιμο ολοκληρων θαμνων, δενδρων ,κολωνων Δεη
η...προβατων, οπως γινεται σημερα. Δεν θα μπορουσα να προτεινω κατι τετοιο! Μπορει και ναχεις δικηο. Υπαρχουν ομως κι αλλοι τροποι.
Δεν ξερω βεβαια αν εχει νοημα να συζηταμε το θεμα πια. Ειναι στα χερια της αρχης του σπορ,και καλα θα κανει να το χειριστει οπως νομιζει, αφου λιγοι απο μας εδειξαν ενδιαφερον. Φαινεται οτι οι πολλοι βολευονται περισσοτερο να
ακροβατουν στα ορια της 'παρανομιας'. Κι οτι αρπαξει ο κ...ς μας.
ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ.