-
Σβήσε τα ερωτηματικά γιατί η σελίδα βγήκε στο μπαλκόνι μου.
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Πήγα και είδα το αυτοκίνητο από κοντά το Σάββατο.Μπορώ να πω ότι σχειδιαστικά είναι αρκετά καλό ιδίως από μπροστά και από το πλάι, έχει πολύ άνετους χώρους, βέβαια το πορτ μπαγκάζ είναι πάρα πολύ μικρό (το ήξερα άλλωστε αυτό). Αυτό όμως που με χάλασε είναι η ποιότητα των υλικών στο εσωτερικό, τουλάχιστον σε σχέση με το jazz που ζαχαρώνω εδώ και καιρό. Θεωρώ ότι είναι υποδεέστερο του honda. Επίσης που έκανε εντύπωση ότι το αυτόματο δεν μπαίνει στην πλούσια έκδοση στα 1.3 με 4 αερόσακους κλπ. Πρέπει να πάρεις την πιό λιτή για να σου φέρουν και το αυτόματο. Τέλος πάντων, ακόμα αργώ να αλλάξω το αμάξι και απλώς παίρνω ιδέες
Εγω ηδη σκεφτομαι να ζητησω τα λεφτα μου πισω και να παω να παρω το ΤΖΑΖ η το Πολο η το Μουσα......τελος παντων ..........κατι ψηλο αυτοματο και ως 14.000ευρω με το κλειδι στο χερι...
-
Επανερχομαι στο θεμα για να αναφερω τα εξεις!!!!!!!!!!!!!
Οι κυριοι της Σαρακακης για το θεμα Κολτ Αυτοματο 1.3-1.5λιτρα...κοροιδευουν τον κοσμο.........λενα σε ολους οτι υπαρχει στην αποθηκη ετοιμοπαραδοτο μαυρο,σιελ,λευκο,και οτι μετα την παραγγελια και την εξωφληση....θα εχεις το αυτοκινητο σε 12 εργασιμες....
ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ!!!!!!ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΕΙΡΙΑΚΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ!!!!!!ΜΟΝΟ με μηχανικα κιβωτια........ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ !!!!!!!!ΟΤΙ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ............ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΡΧΟΝΤΕ ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ!!!!!!
ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΕΣΤ!!!!ΠΑΡΤΕ ΚΕΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΟΛΤ.....ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ!!!!!!
ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!!!!!!(ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΡΑΔΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΛΑ!!!!)ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΣΕΙΡΙΑΚΑ....(ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΑ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ ΣΕΙΡΙΑΚΟ ΚΟΛΤ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΙΟΥΝΙΟΥ)
-
Ο χρήστης DoxaKos έγραψε:
Αν και έχω γράψει γενικές εντυπώσεις στο 'Περί Αυτοκίονησης', έχοντας πλέον κάνει ταξίδια Αθήνα - Θεσσαλονίκη και Αθήνα - Καλαμάτα, δεν βρίσκω το αυτοκίνητο ενοχλητικό από άποψη θορύβων. Ακόμη και σε πολύ υψηλές ταχύτητες ( +150 ), ο θόρυβος υπάρχει, κάθε άλλο παρά ήσυχο έιναι, αλλά μετά από λίγα χιλιόμετρα απλά τον συνήθισα. Ίδια εντύπωση και απο τους επιβάτες. Παρ' όλ' αυτά, εάν το ζητούμενο έιναι το ήσυχο ταξίδι, καλύτερα να κοιτάξεις αλλού. Στην κατηγορία πάντως και άλλα αυτοκίνητα με τα οποία έχω ταξιδέψει δε έχουν αποδειχθεί ιδιαιτέρως ήσυχα. Εξαίρεση αποτελεί το Lancia Y.
'Όπως έγραψα και προχθές, το πρόβλημα μου δεν είναι ο θόρυβος από τον κινητήρα (αυτός μου άρεσε), ή ο γενικότερος αεροδυναμικός ήχος, αλλά ο αέρας που έμπαινε από κάποια κακή εφαρμογή της πόρτας. Το φαινόμενο αυτό το παρουσίασε και το δικό μου αυτοκίνητο, μετά τα 6-8 πρώτα χρόνια ωστόσο και όχι από τα 3.500 χλμ. Δεν ξέρω αν φταίνε τα λάστιχα στις πόρτες. Το τονίζω ωστόσο επειδή το συγκεκριμένο είχε γραφεί και στη δοκιμή των 4Τ (τ.410, σελ.134 - στήλη: Δεν μας άρεσε)
Ναι, έχεις δίκιο. Ο θόρυβος αυτός προέρχεται απο τους καθρεύτες οι οποίοι είναι σχετικά μεγάλοι.
-
Ο χρήστης iperodigos έγραψε:
Επανερχομαι στο θεμα για να αναφερω τα εξεις!!!!!!!!!!!!!Οι κυριοι της Σαρακακης για το θεμα Κολτ Αυτοματο 1.3-1.5λιτρα...κοροιδευουν τον κοσμο.........λενα σε ολους οτι υπαρχει στην αποθηκη ετοιμοπαραδοτο μαυρο,σιελ,λευκο,και οτι μετα την παραγγελια και την εξωφληση....θα εχεις το αυτοκινητο σε 12 εργασιμες....
ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ!!!!!!ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΕΙΡΙΑΚΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ!!!!!!ΜΟΝΟ με μηχανικα κιβωτια........ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ !!!!!!!!ΟΤΙ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ............ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΡΧΟΝΤΕ ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ!!!!!!
ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΕΣΤ!!!!ΠΑΡΤΕ ΚΕΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΟΛΤ.....ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ!!!!!!
ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!!!!!!(ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΡΑΔΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΛΑ!!!!)ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΣΕΙΡΙΑΚΑ....(ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΑ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ ΣΕΙΡΙΑΚΟ ΚΟΛΤ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΙΟΥΝΙΟΥ)
δηλαδη που αλλου πηγες και ειναι αντιπροσωπεια και σου ειπαν ψεματα
Μηπως πηγες σε κανενα dealer βλαχο που λεει μπαλαμουτιαΓιατι αντιπροσωπεια ειναι μία με 3 μαγαζιά νομίζω (αθηνων, γερακα,βουλιαγμένη)
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Επανερχομαι στο θεμα για να αναφερω τα εξεις!!!!!!!!!!!!!
Οι κυριοι της Σαρακακης για το θεμα Κολτ Αυτοματο 1.3-1.5λιτρα...κοροιδευουν τον κοσμο.........λενα σε ολους οτι υπαρχει στην αποθηκη ετοιμοπαραδοτο μαυρο,σιελ,λευκο,και οτι μετα την παραγγελια και την εξωφληση....θα εχεις το αυτοκινητο σε 12 εργασιμες....
δηλαδη που αλλου πηγες και ειναι αντιπροσωπεια και σου ειπαν ψεματα
Μηπως πηγες σε κανενα dealer βλαχο που λεει μπαλαμουτιαΓιατι αντιπροσωπεια ειναι μία με 3 μαγαζιά νομίζω (αθηνων, γερακα,βουλιαγμένη)
ΚΟΓΙΟΤ πηρα Αθηνων οπου και η κοροιδια που ανεφερα......πηρα ντηλερ στο Μενιδι και μου ειπαν τα ιδια.......πηρα Γερακα..(δεν ηξερα οτι ειναι επισημη αντιπροσωπια αρα ισως να ενημερωθηκαν απο Αθηνα γιατι πρωτα πηρα την Αθηνα και τους κολησα στον τοιχο και μετα απο μιση ωρα τον Γερακα...και απαντησαν αμεσως οτι δεν υπαρχει αμαξι στην Ελλαδα αυτοματο και περιμενουν αρχες Ιουνιου κτλ.))
Παρε λοιπον αν θελεις τηλ....και ρωτα για ετοιμοπαραδοτο Κολτ αυτοματο και γραψε τι απαντηση σου εδωσαν...(με ενδιαφερει)
Ευχαριστω -
Ρε παίδες, είμαι τριάντα χρονών και από μικρό παιδί ακούω για τις *** του Σαρακάκη. Αλλά συνέχια μιλάμε!Αυτά είναι γνωστά πράγματα...Εδώ ένας φίλος ήθελε κάτι φλατζάκια για τον κινητήρα, και αφού τον κοροϊδεύανε και έμεινε τρεις μήνες χωρίς α/κ, τελικά τα έφτιαξε σε μηχανουργό!!!Ότι χειρότερο μπορεί να σου τύχει: να έχεις Honda, Mitsubishi και να περιμένεις για ανταλακτικό!!!Πιο εύκολα σου κάθεται η Σκλεναρίκοβα...
-
Ο χρήστης DELINHO έγραψε:
Ρε παίδες, είμαι τριάντα χρονών και από μικρό παιδί ακούω για τις *** του Σαρακάκη. Αλλά συνέχια μιλάμε!Αυτά είναι γνωστά πράγματα...Εδώ ένας φίλος ήθελε κάτι φλατζάκια για τον κινητήρα, και αφού τον κοροϊδεύανε και έμεινε τρεις μήνες χωρίς α/κ, τελικά τα έφτιαξε σε μηχανουργό!!!Ότι χειρότερο μπορεί να σου τύχει: να έχεις Honda, Mitsubishi και να περιμένεις για ανταλακτικό!!!Πιο εύκολα σου κάθεται η Σκλεναρίκοβα...εμενα μου φαινεται πιο πολυ σαν μ.. .του υπαλληλου
τι δηλαδη ειναι μια αντιπ που όλοι λένε ψέματα?
-
Όχι, είναι ένας εισαγωγέας που για να στείλει ανταλλακτικά στη Θεσσαλονίκη, ας πούμε, περιμένει πρώτα να γεμίσει μία ολόκληρη φορτωτική. Επιπλέον, έχει πολύ μικρό στοκ ανταλλακτικών και όταν παραγγείλεις κάτι που δεν υπάρχει (και δεν είναι πολύ σπάνια περίπτωση) περιμένεις, και περιμένεις, και περιμένεις...
Και αφού δεν πιστεύεις εμένα, ρώτα κάποιον επαγγελματία γιατί χαθήκαν τα λεωφορεία Volvo... -
'Λογική' Σαρακάκη (όπως την είχα ζήσει παλιά με μοτό Honda, τώρα δεν ξέρω):
- Πελάτης: Γειά σας, θέλω το ΧΥΖ ανταλλακτικό
- Σ: Δεν έχουμε, πρέπει να το παραγγείλουμε
- Πελάτης: ΟΚ, παρακαλώ παραγγείλτε το
Και περιμένεις διότι αυτοί το παραγγέλνουν όταν τους είναι συμφέρον (πχ. να γεμίσουν ένα φορτηγό πράγματα). Και επιπλέον το (2) παραπάνω γίνεται διότι δεν παραγγέλνουν πχ. 5 κομμάτια αλλά το 1 που παράγγειλες εσύ συν όσα άλλα έτυχε να παραγγελθούν στο ενδιάμεσο. Οπότε το παίρνεις εσύ μετά από 3 μήνες και μετά ...δεν έχουν.
-
Ο χρήστης DELINHO έγραψε:
Όχι, είναι ένας εισαγωγέας που για να στείλει ανταλλακτικά στη Θεσσαλονίκη, ας πούμε, περιμένει πρώτα να γεμίσει μία ολόκληρη φορτωτική. Επιπλέον, έχει πολύ μικρό στοκ ανταλλακτικών και όταν παραγγείλεις κάτι που δεν υπάρχει (και δεν είναι πολύ σπάνια περίπτωση) περιμένεις, και περιμένεις, και περιμένεις...
Και αφού δεν πιστεύεις εμένα, ρώτα κάποιον επαγγελματία γιατί χαθήκαν τα λεωφορεία Volvo...ποιος σου ειπε οτι δε σε πιστευω.
Απλως μια εταιρια είναι 500 ατομα, σωστά?αρα αυτό που μου λές είναι σαν να υπαρχει ενας ανθρωπος που να λεει στους υπαλλήλους του 'μη παραγγέλνετ αμα δε γεμίσει το καράβι....'
Εμενα αυτό μου φαίνεται απίθανο. Μαλλον είναι θέμα οργάνωσης
Τωρα για το αμάξι που δεν υπάρχει... Ε πιστεύω ότι πραγματικά δεν υπάρχει και απο κακή ενημέρωση (γιατί οι πωλητές λενε μπαλαμούτια) λένε ψέματα στον κόσμο
Παρε jazz που είναι ετοιμοπαράδοτο και εινια ο ίδιος αντιπρ. Εκεί γιατι βρίσκουν αμάξια? Μηπως είναι τελικά και αυτό θέμα οργάνωσης? -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Και αφού δεν πιστεύεις εμένα, ρώτα κάποιον επαγγελματία γιατί χαθήκαν τα λεωφορεία Volvo...ποιος σου ειπε οτι δε σε πιστευω.
Απλως μια εταιρια είναι 500 ατομα, σωστά?αρα αυτό που μου λές είναι σαν να υπαρχει ενας ανθρωπος που να λεει στους υπαλλήλους του 'μη παραγγέλνετ αμα δε γεμίσει το καράβι....'
Τωρα για το αμάξι που δεν υπάρχει... Ε πιστεύω ότι πραγματικά δεν υπάρχει και απο κακή ενημέρωση (γιατί οι πωλητές λενε μπαλαμούτια) λένε ψέματα στον κόσμο
Παρε jazz που είναι ετοιμοπαράδοτο και εινια ο ίδιος αντιπρ. Εκεί γιατι βρίσκουν αμάξια? Μηπως είναι τελικά και αυτό θέμα οργάνωσης?Το προβλημα υπαρχει στο σειριακο μονο μοντελο.....μηχανικα υπαρχουν παρα πολλα.........αλλα οπως ανεφερα οταν παρεις και ζητησεις ετοιμοπαραδοτο ,δεν σου αρνουντε οτι δεν υπαρχει αυτοκινητο αλλα σε βαζουν να παραγγειλεις λεγοντας οτι 12 -15 εργασιμες απο την εξωφληση θα στο εχουν.....και συ πλανασαι οτι μεσα σε 2-3 εβδομαδες θα εχεις αυτοκινητο........ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ νομιζω οτι θα αλλαξουν τακτικη......αλλα εστω και για τεστ...παρε και ζητα στην αντιπροσωπια στοιχεια για σειριακο Κολτ!!!!!!!
-
Παρε jazz που είναι ετοιμοπαράδοτο και εινια ο ίδιος αντιπρ. Εκεί γιατι βρίσκουν αμάξια? Μηπως είναι τελικά και αυτό θέμα οργάνωσης?Το προβλημα υπαρχει στο σειριακο μονο μοντελο.....μηχανικα υπαρχουν παρα πολλα.........αλλα οπως ανεφερα οταν παρεις και ζητησεις ετοιμοπαραδοτο ,δεν σου αρνουντε οτι δεν υπαρχει αυτοκινητο αλλα σε βαζουν να παραγγειλεις λεγοντας οτι 12 -15 εργασιμες απο την εξωφληση θα στο εχουν.....και συ πλανασαι οτι μεσα σε 2-3 εβδομαδες θα εχεις αυτοκινητο........ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ νομιζω οτι θα αλλαξουν τακτικη......αλλα εστω και για τεστ...παρε και ζητα στην αντιπροσωπια στοιχεια για σειριακο Κολτ!!!!!!!
δεν υπάρχουν ετοιμα, έτσι μου είπαν
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
δεν υπάρχουν ετοιμα, έτσι μου είπαν
ΠΗΡΑΝ ΓΡΑΜΜΗ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!!ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΚΑΝ!!!ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΟΣΟΙ ΚΑΛΟΥΝ ! Η ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ!!!ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.....ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΗΛΑ ΓΙΑ 15-20ΕΥΡΩ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΩΛΗΤΗ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ , ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!!!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΑΓΑΠΗΤΕ!!!!
-
μόνο, αν δεν σου κάνει κόπο, γράφε σε παρακαλούμε με πεζά, γιατί από την πολλή δύναμη μας έχεις ξεκουφάνει
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
μόνο, αν δεν σου κάνει κόπο, γράφε σε παρακαλούμε με πεζά, γιατί από την πολλή δύναμη μας έχεις ξεκουφάνει
οκ!!
-
Τι το θέλετε ρε παιδιά το COLT???
Πάρτε ένα JAZZAKI να βρείται την υγειά σας!!!
Σας μιλάω εκ πείρας...
Be COOL,be JAZZ!!!
-
νατος παλι... ειπα κι εγω που χαθηκε να υποστηριξει το τουτου
-
Eγώ τα COLT τα ξέρω για πιστόλια... ...τι έγινε τώρα έβγαλαν και αυτοκίνητά!!!
Βe COOL,be JAZZ!!!
-
η τιμή για το CZ3 έχει βγεί;..
αν ναι δώστε link ή αναλυτικά.. ΤΗΝΧ
MITSUBISHI COLT & CΖC