-
Έχω μία απορία σχετικά με τις ετήσιες αγωνιστικές άδειες, αλλά δεν βρήκα καποιο σχετικό θέμα. Ελπίζω να μην έχει ξαναρωτηθεί.
Λοιπον, υπάρχουν 2 τύποι αδειών. Οι ημερήσιες και οι ετήσιες. Η ετήσα όμως ανεξάρτητα του πότε την βγάζεις λήγει 31 Δεκεμβρίου.
Ξέρεις κανείς γιατί γίνεται αυτό? Γιατί δηλαδή λήγουν στο τέλος του ημερολογιακού έτους και όχι 365 ημέρες μετά?
-
Έχω μία απορία σχετικά με τις ετήσιες αγωνιστικές άδειες, αλλά δεν βρήκα καποιο σχετικό θέμα. Ελπίζω να μην έχει ξαναρωτηθεί.
Λοιπον, υπάρχουν 2 τύποι αδειών. Οι ημερήσιες και οι ετήσιες. Η ετήσα όμως ανεξάρτητα του πότε την βγάζεις λήγει 31 Δεκεμβρίου.
Ξέρεις κανείς γιατί γίνεται αυτό? Γιατί δηλαδή λήγουν στο τέλος του ημερολογιακού έτους και όχι 365 ημέρες μετά?
-
-
εεεε μηπως γιατι ετσι βγαζει περισσοτερα η αρχή του σπορ???
-
Ισχύει για όλο το αγωνιστικό έτος, και όχι για ένα έτος. Εκεί κατανοητό...
Σαν τα τέλη κυκλοφορίας ένα πράγμα! Ναι μεν είναι για 12 μήνες, αλλά για ΤΟΥΣ 12 μήνες του εκάστοτε έτους. Τα πληρώνεις ολόκληρα και ας αγοράσεις αυτοκίνητο το Δεκέμβρη!Πάντως υπάρχουν ΤΡΙΑ είδη λισάνς όσον αφορά τη διάρκεια!!!
Η ετήσια, που ισχύει για ένα αγωνιστικό έτος, η ημερήσια που ισχύει για αγώνες δεξιοτεχνίας κλπ.
Η λισάνς αγώνα, με την οποία μπορείς να τρέξεις σε κύριους αγώνες, όπως ράλι αναβάσεις και ταχύτητα. Ακόμα και διήμερο (δεν ξέρω αν ισχύει για διεθνείς και δη Ακρόπολις).Εκεί όμως που είναι το 'κουλό' είναι πως περνάς γιατρούς και τ χαρτί ισχύει για 2 χρόνια. Έτσι το Φλεβάρη που τρέξαμε με τον Castor στο Σπριντ της Τρίπολης πήγα να του βγάλω λισάνς. Γιατρούς είχε περάσει τον Οκτώβρη του 2002, οπότε 16 μήνες μετά λογικό δεν είναι να καλύπτεται από τους γιατρούς που ισχύουν για 2 χρόνια; ΑΜ ΔΕ!!! Πέρασες γιατρούς σου λέει το 2002, οπότε ισχύουν μέχρι τέλους του 2003!!! Οπότε να πως τα δύο χρόνια μέσα σε 16 μήνες είναι ληγμένα...
Με την ίδια λογική αν πάω να βγάλω λισάνς από τις αρχές Ιανουαρίου και έχω περάσει γιατρούς στις 31/12 θα ισχύουν τα χαρτιά των γιατρών για εκείνη την χρονιά μόνο, αφού η άλλη χρονιά διήρκεσε... 24 ώρες!!! Και αν τα βγάλω στις 2/1 (48 ώρες μετά) θα ισχύουν για άλλες 365 μέρες!!!Και να σκεφτείς πως από εκεί ΔΕΝ βγάζουν λεφτά, αφού δεν έχει παράβολα και ιστορίες για τους γιατρούς...
Άντε, φεύγω και σας έρχομαιιιιιι!!!!
ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!!!!!!! -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Και να σκεφτείς πως από εκεί ΔΕΝ βγάζουν λεφτά, αφού δεν έχει παράβολα και ιστορίες για τους γιατρούς...Άντε, φεύγω και σας έρχομαιιιιιι!!!!
ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!!!!!!!Κακως το νομιζεις αυτο.... τσεκαρισε ποιους γιατρους προτεινει, αμα βεβαια τους ερωτησεις......
ΕΛΠΑ =Εχεις Λεφτα Πληρωσε Αμεσως
Αμεσα η εμμεσα η ελπα εχει φροντισει να βγαζει λεφτα απο τους αγωνες στην Ελλαδα , να πληρωνωνται παχυλοτατοι μισθοι και να καλυπτονται τεραστια 'εξοδα παραστασεως' σε ημετερους,να τηρουνται πολυτελεστατα γραφεια και ακομη και αιθουσα χαρτοπαιξιας και δεν ξερω (ξερω δηλαδη αλλα αστα) τι αλλο.
Εχω ακουσει ιστοριες αλλα εκεινο που μου κανει θαυμαστη εντυπωση ειναι οτι ο σημερινος προεδρευων της εθεα και αντιπροεδρος της ελπα ,στην δεκαετια του 1980 ειχε συρει την ελπα στα δικαστηρια γιατι τοτε ετσιθελικα (οπως παντα λειτουργει η εθεα) του αφαιρεσαν τον τιτλο του πρωταθλητη και η δικαστικη μαχη κρατησε χρονια μεχρι που .....
Ρε τι γινεται στον κοσμο μας...
κυριοι της ελπα παιρνετε λεφτα απο τους αγωνιζομενους για λισανς
παιρνετε λεφτα απο τους αγωνιζομενους απο τις
συμμετοχες
παιρνετε λεφτα απο τους αγωνιζομενους απο τα παραβολα ενστασεων κτλ κτλκαι που ειναι η ανταποδωτικοτητα που υποσχεθηκατε ??
Πανακριβα παραβολα συμμετοχης
Πρωταθλημα ταχυτητας ανυπαρκτο
τεχνικοι ελεγχοι ανυπαρκτοι
δικαιοσυνη χωρις μαντηλι στα ματια...
και και και...Στηριζεστε στην ..ορεξη και αποκλειστικα στα χρηματα των οδηγων και αντι να τους ευχαριστειτε του ς γα...τε και απο πανω - τοτε τωρα και στο μελλον.
Μπραβο σας
Αντε συν forumistes καλο καλοκαιρι τα λεμε σε δεκαπεντε μερες.
dimos
-
δεν γνωρίζω για τα υπόλοιπα που λέτε, μία οφθαλμολογική εξέταση που ζητάνε παντως, τη στερεοσκοπική ανάλυση, δεν την κάνει το ΙΚΑ. Μόνο ιδιωτικά και μαλιστα μετά δυσκολίας! Κόστος? Από 60 - 180 ευρώ!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
δεν γνωρίζω για τα υπόλοιπα που λέτε, μία οφθαλμολογική εξέταση που ζητάνε παντως, τη στερεοσκοπική ανάλυση, δεν την κάνει το ΙΚΑ. Μόνο ιδιωτικά και μαλιστα μετά δυσκολίας! Κόστος? Από 60 - 180 ευρώ!Δεν υπάρχει στερεοσκοπική ανάλυση!!!
Υπάρχει στερεοσκοπική όραση! Δηλαδή να επιβεβαιώσει ο οφθαλμίατρος ότι και τα δύο μάτια έχουν όραση ή κάτι τέτοιο!
-
[quote='dimos
ΕΛΠΑ =Εχεις Λεφτα Πληρωσε Αμεσως
ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ...
ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΡΡΩΣΤΕ****
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
δεν γνωρίζω για τα υπόλοιπα που λέτε, μία οφθαλμολογική εξέταση που ζητάνε παντως, τη στερεοσκοπική ανάλυση, δεν την κάνει το ΙΚΑ. Μόνο ιδιωτικά και μαλιστα μετά δυσκολίας! Κόστος? Από 60 - 180 ευρώ!Για ρώτα και κάπου αλλού. Πολλά μου ακούγοντε. Εμείς, δύο άτομα πληρώσαμε πολύ λιγότερα και τα δύο μαζί. Βέβαια ήταν φιλική τιμή αλλά πόσο περισσότερο να σου πάρουν;
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Δεν υπάρχει στερεοσκοπική ανάλυση!!!
Υπάρχει στερεοσκοπική όραση! Δηλαδή να επιβεβαιώσει ο οφθαλμίατρος ότι και τα δύο μάτια έχουν όραση ή κάτι τέτοιο!
εεε ναι!!!! Δεν θυμόμουν ακριβώς πως το έλεγαν!!!
-
ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ 150 ΕΥΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΙ 100 ΕΥΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ
-
Αληθεια για αυτους που θελουν να βγαλουν διεθνη αδεια για αγωνες μονοθεσιως τι διαδικασίες απαιτούνται και που υπαρχουν δικαιολογητικα..
-
Ο χρήστης el matador έγραψε:
ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ 150 ΕΥΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΙ 100 ΕΥΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣΣτην γενικότερη αντίληψη του να επιβραβεύουν τον τακτικό πελάτη.
Μην μου πει κανείς πως το κάνουν για να φέρουν νέους στον χώρο, θα τον κράξω για άσχετο!!!
-
George Tabs , ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΤΑΘΛΗΠΤΙΚΟ ΝΑ ΠΑΤΑΩ ΣΤΟ SITE ΣΑΣ , ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ , ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ , ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΘΩΡΙΚΗ ΟΡΕΞΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΕΞΕΤΕ ΣΤΟ ΕΛΠΑ ΤΟΥ 2003 !
ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΨΥΧΟΒΓΑΛΤΙΚΟ . ΕΣΤΩ ΓΡΑΨΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΟΔΟΣ . ΘΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΠΟΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ , ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ , ΟΤΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ , ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣΥ.Γ. ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ , ΓΙΑ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ , ΛΕΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΖΜΟΣ , ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ?
-
Δύο είναι οι λόγοι...
Πρώτος και κύριος πως από τότε δεν έχω τρέξει με τον Δημήτρη (που τυπικά δική του είναι η σελίδα) οπότε δεν έχω να γράψω τίποτα, αφού δεν μου έχει δώσει τίποτα να γράψω (το νόημα της σελίδας είναι να γίνει μια περιγραφή 'από μέσα', όχι να του γράψω 'άρθρο' λες και είμαι εφημερίδα...)Δεύτερος λόγος είναι πως ο σέρβερ τα τίναξε, και απλώς συντηρεί τις σελίδες, δεν μπορώ να την αλλάξω. Φυσικά μπορώ να την ανεβάσω σε άλλο σέρβερ με την ίδια διεύθυνση, αλλά αν δεν έχω υλικό, τι να γράψω; Πως ο Δημήτρης δεν μου δίνει υλικό; Ε, ωραία, το γράφω στο φόρουμ λοιπόν!! (Σε ξεμπρόστιασα Μήτσο!!! )
Και μισθωτού λογαριασμός νόμιμος και πεντακάθαρος να είναι από ελβετική τράπεζα δεν θα το μάθεις...
-
Ο.Κ. George , ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑ , ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΤΙΜΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΤΟΥΣ , ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΙΤΗΜΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΠΟΡ ΑΥΤΟ , ΠΟΥ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΑΝ ΤΑ ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ , ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ! ΚΑΙ ΛΕΩ ΜΗΠΟΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ , ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ?
-
Σε μη κερδοσκοπικό οργανισμό κέρδη;
Κέρδη; I don't know this word!! -
Σε μη κερδοσκοπικό οργανισμό κέρδη;
Κέρδη; I don't know this word!! -
axm!na rotiso kati giati eimai neos ego!?auto pou lete einai agonistiko diploma etsi?i allo einai auto?pernas k eksetaseis odigisis-deksiotexnias?i kati tetoio se pista gia na to pareis?oi lesxes den ta ekdidoun auta?pio megali diarkeia den iparxei?euxaristo poli
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ