-
Τον τελευταιο καιρο η εξατμιση του κλιο εχει γινει πολυ φασαριοζικη....
Στην αρχη ο ηχος ηταν μπασος και δεν το ακουγες σχεδον καθολου,αλλα πλεον εχουν καει τα διαφραγματα κ σε full επιταχυνση ο ηχος κουραζει...
Εχω στην κατοχη μου ενα τελικο καζανακι απο το διλιτρο clio Rs και σκεφτομαι να το βαλω επανω....
Τι λετε?
Λογικα ο ηχος θα μειωθει αρκετα,αλλα η αποδοση?
Υγ:Το τελικο που φοραω τωρα ειναι για κλιο μεχρι 110 αλογα.. -
Στην αρχη ο ηχος ηταν μπασος και δεν το ακουγες σχεδον καθολου,αλλα πλεον εχουν καει τα διαφραγματα κ σε full επιταχυνση ο ηχος κουραζει...
Εχω στην κατοχη μου ενα τελικο καζανακι απο το διλιτρο clio Rs και σκεφτομαι να το βαλω επανω....
Τι λετε?
Τι λετε?
Βαγγέλη , το τελικό που φοράς τώρα είναι ελεύθερο .. ή είναι εργοστασιακό ;;
Για να χάσεις από αυτό του 2λιτρου το βλέπω απίθανο. -
Eγψ σου τα ελεγα να κοψεις τις κακες παρεες και τα νιτρα και τις 8000σαλ...
Αν δε σου κοστιζει τιποτα σπουδαιο, νομιζω οτι αξιζει να βαλεις το τελικο που λες. Δε νομιζω να εχεις προβλημα με backpressure.
-
Bασιλη το τελικο ειναι ελευθερας(σχεδον δηλαδη) Remus...
Σπυρο τι το περασαμε βρε vti???? Μεχρι 7100 παει...
Κατα τα αλλα και εγω ετσι πιστευω,οτι δεν θα χασω τιποτα,αντιθετως θα περιοριστει ο ηχος...
Μαλλον θα παω να το δοκιμασω..
Ευχαριστωω.. -
Βαγγέλη βάλτο...
Αποκλείεται να χάσεις πιστεύω...
Αν ήταν εργοστασιακό πιθανόν και να έχανες,τώρα όμως πιστεύω πως όχι.
Αλλά τι σε κόβει να κάνεις μια νέα δυναμομέτρηση και να φτάσεις αισίως τις 263 ??? .
Κι εγω πάντως απο κοντά σου έρχομαι,έχω ακουμπήσει κάμποσα ευρώ πια στη Vamag... -
Γιωργο κ εγω ετσι πιστευω και οπου εχω ρωτησει μου ειπαν να το δοκιμασω και οτι μπορει να παρω και κατι κιολας(το τελικο που θα βαλω ειναι το εργοστασιακο του Rs)
Η πλακα ειναι οτι αυτη την εβδομαδα θα παω για 2 δυναμομετρησεις και φτιαξιμο προγραμματος,γιατι μπαινει επανω πολλαπλη εισαγωγης αντιγραφη απο super 1600 κ η εξατμιση του rs του Παντελή
Αντε κ τα 150 ειναι κοντα..
Εχει τιποτα στο δικο σας προγραμμα??? καμμια σκαστρουλα? nj75? -
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Η πλακα ειναι οτι αυτη την εβδομαδα θα παω για 2 δυναμομετρησεις και φτιαξιμο προγραμματος,γιατι μπαινει επανω πολλαπλη εισαγωγης αντιγραφη απο super 1600 κ η εξατμιση του rs του Παντελή
Αντε κ τα 150 ειναι κοντα..Βρε παλαβε, θα σε σκοτωσει η ιδιοκτητρια του Κλιο!!!!
-
Με εχει εξουσιοδοτησει να κανω οτι απαιτειται για ενδυναμωση του μοτερ..
-
Με εχει εξουσιοδοτησει να κανω οτι απαιτειται για ενδυναμωση του μοτερ..Aς, υποκριθω, οτι το πιστευω φιλε!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Aς, υποκριθω, οτι το πιστευω φιλε!!
Αστα Σπύρο,πάει ο Βαγγέλης!! Πάνω στο άνθος της ροπής του!!
Θα τον σκίσει μόλις καταλάβει τι έγινε...και θα μας έρθει στο επόμενο TrackDay μπανταρισμένος με τσιρότα!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Aς, υποκριθω, οτι το πιστευω φιλε!!
Αστα Σπύρο,πάει ο Βαγγέλης!! Πάνω στο άνθος της ροπής του!!
Θα τον σκίσει μόλις καταλάβει τι έγινε...και θα μας έρθει στο επόμενο TrackDay μπανταρισμένος με τσιρότα!!!
Χαχαχα.
Αφου σας το λεω....Με εχει εξουσιοδοτησει να κανω ολα τα απαραιτητα για την αυξηση της αποδοσης του κλιο.....Στο Λεωνιδιο το ΣΚ ηθελε να δει πως συμπεριφερεται στις στροφες κιολας(ασχετα αν εγω δεν το εδινα... )
Στο θεμα μας τωρα .....
Ποσο λετε να παει?
Ιδου η τελευταια δυναμομετρηση:
http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/Bagus/19280/267528 -
Γιωργο κ εγω ετσι πιστευω και οπου εχω ρωτησει μου ειπαν να το δοκιμασω και οτι μπορει να παρω και κατι κιολας(το τελικο που θα βαλω ειναι το εργοστασιακο του Rs)
Αντε κ τα 150 ειναι κοντα..
Εχει τιποτα στο δικο σας προγραμμα??? καμμια σκαστρουλα? nj75?,
Στο δικό μας πρόγραμμα ήταν το παράλληλο εγκεφαλάκι του ELIA,αλλά αποδείχθηκε μούφα μιας και το εγκεφαλάκι που θα συνδέονταν στη βαλβίδα θα επηρέαζε μόνο την πίεση του turbo χωρίς να δίνει καύσιμο ψηλά,αφήνοντας την e.c.u. να το ρυθμίσει μόνη της.Αυτό όμως πιστεύω ήταν ρίσκο,γιατί υπήρχε κίνδυνος να στεγνώσει το μοτέρ ψηλα και να μας μείνει στο χέρι.
Το θέμα το έχω αναφέρει στο GTC...και ήμουν όλο νεύρα την προηγούμενη εβδομάδα διότι απέτυχε το εγχείρημα για τα 200 άλογα....
Φασαριοζικη εξατμιση...